Author Topic: Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών  (Read 54862 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
Απ: Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών
« Reply #180 on: June 04, 2009, 17:24:12 »
πετρουσα τα ειχαμε πει. εδω και μερες αρκετες. επιμενω σε αυτο που σου ειχα πει τοτε. απλα μια ανκοινωση θελει τροπο ,χρονο και υφος σωστο . δεν θελω να αλλαξω την γνωμη κανενος ,ειπα ομως και την δικη μου
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline petrousiotis

• Αποστολή
  • **
« Reply #181 on: June 04, 2009, 17:35:52 »

Aυτό λέω bane και τρόπο έχει και ύφος , αν και διαφωνώ με τόσο τρόπο  τον έχει, για τον χρόνο που λες διαφωνώ ποτε θα έπρεπε να βγει κατά την γνώμη σου?
 Δεν νομίζω να υπήρχε αλλη ανακοίνωση που βγάλαμε τόσο δημοκρατικά ρωτήσαμε και συζητήσαμε με όσα μελόι μπορούσαμε όλες τις διαφωνίες και όλες τις παραμέτρους και τον αντίκτυπο τις ζυγίσαμε είναι εγκεκριμένη από όσους μιλήσαμε και εκφράζει την γνώμη μας .
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #183 on: June 04, 2009, 18:05:04 »
Μπράβο στα αλάνια από Αθήνα!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #184 on: June 04, 2009, 18:23:59 »
ανεξαρτητα αν συμφωνω ή οχι αυριο θα ειναι πρωτοσελιδο σε ολες τις φυλλαδες και ειδικα της χαμουτζιας με σκοπο την διασπαση της συσπειρωσης .αυριο θα παρουσιαστει σαν πολεμος των σ.φ εναντια στον ζαγορακη. τα ειχαμε πει με καποιους, επιμεινατε ομως να βγαλετε την ανακοινωση
επισης χρονικα ακαιρη, επρεπε να βγει εφοσον το θελατε τουλαχιστον 10 μερες πιο πριν , πριν την ανακοινωση προσληψης απο την παε. τωρα κανει περισσοτερο κακο.
να με συγχωρειτε αλλα ειμαι εναντιον των ανακοινωσεων που ενω λενε αυτα που θελουν στην αρχη μετα τονιζουν οτι ειμαστε μαζι με τον θοδωρο κλπ κλπ. να σε καψω γιαννη(τεο)να σε αλειψω μελι

Αν παρά τη σαφή διατύπωση στήριξης (πιο σαφής δεν γίνεται προφανώς) κάποια ΜΜΕ την εκλάβουν ως επίθεση στην ΠΑΕ, τότε δεν έχει γιατρειά το πράγμα. Και με την ίδια λογική θα μπορούσαν να μιλάνε για επίθεση στην ΠΑΕ ακόμη και χωρίς να υπάρχει ανακοίνωση! "Παράλογο" θα πει κάποιος; Όσο παράλογο και το να μην την καταλάβουν τώρα!
Και από την άλλη εγώ δεν θεωρώ πως η στήριξη είναι "να σε κάψω Γιάννη να σ'αλείψω μέλι". Είναι τόσο παράξενο το να είσαι μαζί με κάποιον και ταυτόχρονα να διαφωνείς με κάτι που κάνει; Σαν να λέμε, αν ο πατέρας/μάνα/αδερφός/παιδί  μας κάνει κάτι που διαφωνούμε (και του το πούμε κιόλας) σημαίνει πως πλέον ΔΕΝ ειμαστε μαζί του και ΔΕΝ τον στηρίζουμε; Η στήριξη φαίνεται στις πράξεις και μέχρι στιγμής (μην μου πει κανένας γιατί "μέχρι στιγμής", προφανώς με τα σημερινά δεδομένα μιλάμε) δεν νομίζω πως ο σύνδεσμος έχει δείξει πως δεν στηρίζει την προσπάθεια της ΠΑΕ. Αν μετρήσουμε διαρκείας, μετοχές και μέλη στον ΑΣ από τον Πανελλήνιο θα εκπλαγούμε.

Όσο για πρωτοσέλιδα, μην τρελλαθούμε κιόλας ρε παιδιά. Εντάξει αναφορές θα δούμε αλλά μέχρις εκεί..

bane, αφορμή πήρα από το post σου, δεν απαντάει σε σένα στο σύνολο και αυτό γιατί ξέρω πως όσα έγραψα είναι αυτονόητα για σένα.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #185 on: June 04, 2009, 18:33:24 »
νομίζω δουλειά των οπαδών είναι να πηγαίνουν στο γήπεδο και να στηρίζουν την ομάδα. Ότι διαφωνίες έχουν μπορούν να νομίζω να τις διατυπώνουν και τις θέτουν προς γνώση της διοίκησης στις τακτικές συναντήσεις που γίνονται με τον ποικιλίδη. Το να βγάζει ένας σύνδεσμος ανακοίνωση κατά της διοίκησης και μάλιστα εν μέσω της περιόδου πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας που αποτελεί το κύριο έσοδο της παε ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια εμένα μου δημιουργεί άσχημους συνειρμούς. Δηλαδή ο γκγκάτσης μαθεύτηκε ότι αναλαμβάνει πόστο στον ΠΑΟΚ πριν 3 βδομάδες. Γιατι δεν βγήκε τότε η ανακοίνωση?? Τώρα τι σκοπό έχει?? να πλήξει την πώληση των διαρκείας??? Η συντονιστική των συνδε΄σμων υπάρχει ή αποτελεί πλέον παρελθόν??? Να περιμένουμε ανακοίνωση τώρα από κάποιον άλλονν σύνδεσμο και για κάποια μεταγραφή?? Γιατί όπως διαφωνεί ο συγκεκριμένος σύνδεσμος για την πρόσληψη του γκαγκάτση κάποιος άλλος μπορεί να διαφωνεί και για την πρόσηψη κάποιου ποδοσφαιριστή. Νομίζω ότι ο ζαγοράκης μπήκε εκεί με την παρότρυνση του κόσμου του ΠΑΟΚ για να διοικηήσει και να κριθεί για τις επιλογές του και όχι για να διοικεί βάσει των επιθυμιών των συνδέσμων.
Διαφωνώ με την π[ρόσληψη γκαγκάτση διαφωνώ και με την ανακοίνωση την οποία βρίσκω άκαιρη και ύποπτη  
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #186 on: June 04, 2009, 18:35:29 »
σπαρτιαν μου δινεις ενα παραδειγμα .ετσι οπως το θετεις ειναι σωστο. να στο πω εγω ομως με διαφορετικο τροπο. δινει το παιδι σου εξετασεις κα ιεσυ του λες αντε ρε με 15 και θες να περασεις ιατρικη. αφου δεν μπορεις ,δεν το εχεις παιδι μου, μην αγχωνεσαι και τρελαινεις και εμας .πανε περασε σε καποιο τει κλπ κλπ.
του γαμς την ψυχολογια μετα ? του δινεις ελπιδες? δεν σημαινει οτι δεν εισαι μαζι του δεν το στηριζεις .αλλα δεν τον πιστευεις κιολας.
κοινως η στηριξη εχει να κανει με το πως την πιστευεις και το πως την δειχνεις. επιμενω οτι ηταν τουλαχιστον χρονικα ακαιρη .για το θεμα γκαγκατση το αφηνω. ο καθενας εχει την γνωμη του

το ξερω οτι δεν απαντας προσωπικα σε μενα λεο

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #187 on: June 04, 2009, 18:51:08 »
νομίζω δουλειά των οπαδών είναι να πηγαίνουν στο γήπεδο και να στηρίζουν την ομάδα. Ότι διαφωνίες έχουν μπορούν να νομίζω να τις διατυπώνουν και τις θέτουν προς γνώση της διοίκησης στις τακτικές συναντήσεις που γίνονται με τον ποικιλίδη. Το να βγάζει ένας σύνδεσμος ανακοίνωση κατά της διοίκησης και μάλιστα εν μέσω της περιόδου πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας που αποτελεί το κύριο έσοδο της παε ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια εμένα μου δημιουργεί άσχημους συνειρμούς. Δηλαδή ο γκγκάτσης μαθεύτηκε ότι αναλαμβάνει πόστο στον ΠΑΟΚ πριν 3 βδομάδες. Γιατι δεν βγήκε τότε η ανακοίνωση?? Τώρα τι σκοπό έχει?? να πλήξει την πώληση των διαρκείας??? Η συντονιστική των συνδε΄σμων υπάρχει ή αποτελεί πλέον παρελθόν??? Να περιμένουμε ανακοίνωση τώρα από κάποιον άλλονν σύνδεσμο και για κάποια μεταγραφή?? Γιατί όπως διαφωνεί ο συγκεκριμένος σύνδεσμος για την πρόσληψη του γκαγκάτση κάποιος άλλος μπορεί να διαφωνεί και για την πρόσηψη κάποιου ποδοσφαιριστή. Νομίζω ότι ο ζαγοράκης μπήκε εκεί με την παρότρυνση του κόσμου του ΠΑΟΚ για να διοικηήσει και να κριθεί για τις επιλογές του και όχι για να διοικεί βάσει των επιθυμιών των συνδέσμων.
Διαφωνώ με την π[ρόσληψη γκαγκάτση διαφωνώ και με την ανακοίνωση την οποία βρίσκω άκαιρη και ύποπτη  

Πες μου σε παρακαλώ ο,τι στο επόμενο ποστ σου θα βγεις και θα πεις "χαχα σας την έσκασα"

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ;;;
"ΎΠΟΠΤΗ";;; "ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ";;;
Το πέτυχες ρε σύ...Είναι ένα σχέδιο των σκουληκιών που το κατέστρωσαν σε κάπoιο υπόγειο του Χαριλάου πριν από 30 χρόνια ώστε όταν χρειαστεί να λειτουργήσει ως Δούρειος Ίππος και να καταστρέψει τον ΠΑΟΚ, με κωδικό όνομα "Πανελλήνιος"... Πω ρε π...τη μου μας κατάλαβαν!

Υ.Γ.Φαντάζομαι πως είναι σημειολογικό το οτι ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ που λέει πως πιό σαφές δεν μπορεί να γίνει μιλάς για "ανακοίνωση ενάντια στην ΠΑΕ"!!!

« Last Edit: June 04, 2009, 19:07:27 by spartian »

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #188 on: June 04, 2009, 18:58:26 »
σπαρτιαν μου δινεις ενα παραδειγμα .ετσι οπως το θετεις ειναι σωστο. να στο πω εγω ομως με διαφορετικο τροπο. δινει το παιδι σου εξετασεις κα ιεσυ του λες αντε ρε με 15 και θες να περασεις ιατρικη. αφου δεν μπορεις ,δεν το εχεις παιδι μου, μην αγχωνεσαι και τρελαινεις και εμας .πανε περασε σε καποιο τει κλπ κλπ.
του γαμς την ψυχολογια μετα ? του δινεις ελπιδες? δεν σημαινει οτι δεν εισαι μαζι του δεν το στηριζεις .αλλα δεν τον πιστευεις κιολας.
κοινως η στηριξη εχει να κανει με το πως την πιστευεις και το πως την δειχνεις. επιμενω οτι ηταν τουλαχιστον χρονικα ακαιρη .για το θεμα γκαγκατση το αφηνω. ο καθενας εχει την γνωμη του

το ξερω οτι δεν απαντας προσωπικα σε μενα λεο

Μπάνε κατανοητό το παράδειγμά σου αλλά δεν νομίζω πως ταιριάζει απόλυτα. Εγώ θα το παραφράσω λίγο και θα πω οτι είναι σαν να πεις στο παιδί σου: "Αν συνεχίσεις να βγαίνεις έξω κάθε μέρα και είσαι του 15 δεν σε βλέπω να περνάς Ιατρική. Αν αλλάξεις κάποια πράγματα όμως πιστεύω πως μπορείς να είσαι του 19,5 και να περάσεις.(φτάνει τόσο, δεν ξέρω και τις βάσεις;;; ;D ) Ο,τι και να κάνεις όμως εγώ εδώ είμαι"

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #189 on: June 04, 2009, 19:24:49 »

Έχεις προσωπικό πρόβλημα με τους συνδέσμους φίλων ΠΑΟΚ και το αποδεικνεύεις σε κάθε ποστ σου που απασχολεί τους συνδέσμους . Ψάξτο
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #190 on: June 04, 2009, 19:26:47 »
βρίστε με όσο θέλετε , το ότι βρίσκόμαστε σε περίοδο διάθεσης διαρκείας δεν έπρεπε να λυφθεί υπ'όψιν πριν βγει η ανακοίνωση? Υποπτος μπορεί να είναι και ο ανεπαρκής, η ανακοίνωση νομίζω είναι η έσχατη λύση αντιδρασης. Δηλαδή μόνο ο πανελλήνιος διαφωνεί με την πρόσληψη γκαγκάτση?? υπάρχει κανείς σύνδεσμος που να συμφωνεί?? Ή μήπως δεν διαφωνούν οι 9 στους 10 παοκτσήδες με αυτήν την κίνηση?? Δεν υπάρχει διάχυτη δυσαρέσκεια για την πρόσληψη γκαγκάτση από τηνπλειοψηφία του λαού του ΠΑΟΚ?? Αυτό δεν είναι αρκετό?? χρειαζόταν ανακοίνωση??Το να συμφωνούν 10 άτομα σε ένα φόρουμ δεν σημαίνει ότι έχουν δίκιο ούτε για το προκείμενο ούτε και για το ποια θα μπορεί να είναι τα επακόλουθα. Αυριο στα καφενεία που θα διαβάσουν πολλοί παοκτσήδες την ανακοίνωση, τι θα σκεφτούν?? Η πλειοψηφία των παοκτσηδων δεν συχνάζει στα φόρουμ , καλώς η κακώς ενημερώνονται από εφημερίδες , ραδιόφωνα τηλεόραση και από άλλους παοκτσήδες που με την σειρά τους ενημερώθηκαν με τον προαναφερόμενο τρόπο, και κατά την γνωμη μου και αυτό έπρεπε να ληφθεί υπ'οψη. Και στο φινάλε δεν μπορεί να λέμε όλοι ότι διαφωνούμε με τις ανακοινώσεις , αλλά όλοι στο φινάλε να καταφεύγουμε σε αυτές.      
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #191 on: June 04, 2009, 19:34:31 »
Η πλειοψηφία του λαού του ΠΑΟΚ, αν είναι όντως έτσι όπως την περιγράφεις, πρέπει να ωριμάσει tasoylis30. Δεν θα μιλάμε μόνο με κραυγές και κουπεπε. Χρειάζεται να στεκόμαστε και σαν άντρες.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #192 on: June 04, 2009, 19:48:13 »
βρίστε με όσο θέλετε , το ότι βρίσκόμαστε σε περίοδο διάθεσης διαρκείας δεν έπρεπε να λυφθεί υπ'όψιν πριν βγει η ανακοίνωση? Υποπτος μπορεί να είναι και ο ανεπαρκής, η ανακοίνωση νομίζω είναι η έσχατη λύση αντιδρασης. Δηλαδή μόνο ο πανελλήνιος διαφωνεί με την πρόσληψη γκαγκάτση?? υπάρχει κανείς σύνδεσμος που να συμφωνεί?? Ή μήπως δεν διαφωνούν οι 9 στους 10 παοκτσήδες με αυτήν την κίνηση?? Δεν υπάρχει διάχυτη δυσαρέσκεια για την πρόσληψη γκαγκάτση από τηνπλειοψηφία του λαού του ΠΑΟΚ?? Αυτό δεν είναι αρκετό?? χρειαζόταν ανακοίνωση??Το να συμφωνούν 10 άτομα σε ένα φόρουμ δεν σημαίνει ότι έχουν δίκιο ούτε για το προκείμενο ούτε και για το ποια θα μπορεί να είναι τα επακόλουθα. Αυριο στα καφενεία που θα διαβάσουν πολλοί παοκτσήδες την ανακοίνωση, τι θα σκεφτούν?? Η πλειοψηφία των παοκτσηδων δεν συχνάζει στα φόρουμ , καλώς η κακώς ενημερώνονται από εφημερίδες , ραδιόφωνα τηλεόραση και από άλλους παοκτσήδες που με την σειρά τους ενημερώθηκαν με τον προαναφερόμενο τρόπο, και κατά την γνωμη μου και αυτό έπρεπε να ληφθεί υπ'οψη. Και στο φινάλε δεν μπορεί να λέμε όλοι ότι διαφωνούμε με τις ανακοινώσεις , αλλά όλοι στο φινάλε να καταφεύγουμε σε αυτές.      

Βρε παλληκάρι μου ποιός σε έβρισε πρώτον;;;;
Και δεύτερον για να καταλάβω: Εννοείς πως ανακοινώνοντας κάτι με το περιεχόμενο του οποίου συμφωνεί το 90% θα δημιουργηθεί πρόβλημα; Σε ποιόν;;; αφού όπως λες το 90% (9 στους 10 λες για να εξηγούμαστε...) διαφωνεί με την πρόσληψη Γκαγκάτση. Πως θα διασπαστούμε;;; Συμφωνώντας;;; Και από την άλλη σου φαίνεται υγιές να διαφωνεί το 90% με κάτι και να μην λέει κανένας τίποτα;;; Και σε τελική αν μια πολιτίσμένη και ήρεμη ανακοίνωση είναι ικανή να δημιουργήσει τόοοοοσο πρόβλημα τί να πούμε; Δεν μας αξίζει και τίποτα καλύτερο τότε...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #193 on: June 04, 2009, 20:03:00 »

Τσάκαλε, κάνεις μπαμ οτι δεν έχεις πατήσει ποτέ σε σ.φ. ΠΑΟΚ. Ποτέ. Χάνεις τίποτα ή είσαι λιγότερο Παοκτσής? Λιγότερο Παοκτσής δεν είσαι, αλλά σίγουρα χάνεις....Χάνεις γιατί εκεί θα δείς πώς ξηγιούνται οι Παοκσήδες μεταξύ τους, μέσα σε αδελφοσύνη κ ιδανικά.....Ιδανικά πουθενά αλλού εκπεφρασμένα έτσι στη σύγχρονη κοινωνική ελλάντα. Την επόμενη φορά που θα κατέβεις Αθήνα, εγώ προσωπικά σε προσκαλώ να έρθεις στον Πανελλήνιο, να σε κεράσουμε μια μπύρα κ να ακούσεις απόψεις και ιδέες....Τότε θα δεις πόσο "ύποπτοι" είμαστε κ καθοδηγούμενοι....
Για τους διαφωνούντες, εγω θα πω δικαίωμα τους. Βεβαίως και είναι. Να υπενθυμίσω μονο επεξηγώντας κ ορισμένες ενστάσεις.
1ον Η ανακοίνωση βγήκε σήμερα κ όχι νωρίτερα, γιατί είναι προιόν συζήτησης κ κουβέντας. Δεν βγήκε πάνω στα νεύρα της πρόσληψης εν θερμώ, ούτε είναι όσο καταγγελτική θα θελαν οι περισσότεροι. Αν υπολογίσεις οτι συνδεσμίτες στην Αθήνα υπαρχουν σε 4 διαφορετικές πλευρές της Αττικής, είναι αδύνατο να βγει συμπέρασμα απο την μια μέρα στην άλλη.
2ον. Το επιχείρημα που τίθεται "θα χρησιμοποιηθεί απο αλλόθρησκους", εμένα με βρίσκει παγερά αδιάφορο. Μόκο δε θα κάνω ΠΟΤΕ υπό φόβο μην δώσω βούτυρο στο ψωμί εχθρών μου. Διπλωμάτης με την ιδέα ΠΑΟΚ ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ, θα τρίζουν τα κόκαλα κάποιου που έφυγε κ μας άφησε ορφανούς....
3ον Η ανακοίνωση θέλει δεύτερη ανάγνωση για να κατανοηθεί. Άλλο διαφωνούμε με μια επιλογή , άλλο κάνουμε πόλεμο, αυτό λέει.
4ον Ο κάθε σύνδεσμος έχει τις απόψεις του. Για μένα υπεύθυνη στάση είναι να δημοσιοποιεί κατά καιρούς τις θέσεις του σε κάθε φλέγον ζήτημα κ όχι να κρύβεται. Το οτι ο Πανελλήνιος θα έβγαζε ανακοίνωση γνωστοποιήθηκε στον μεγαλύτερο Σ.Φ. εντός Θεσσαλονίκης, για να μαστε εντάξει με τους αδερφούς μας.

Π.Α.Ο.Κ. ΠΑ-ΝΤΟΥ

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
« Reply #194 on: June 04, 2009, 23:11:15 »
ÓÖ ÐÁÏÊ Áèçíþí: Åßìáóôå êÜèåôá áíôßèåôïé ìå ôçí ðñüóëçøç ÃêáãêÜôóç!

«ÌåôÜ ôï ôÝëïò ôùí áãùíéóôéêþí õðï÷ñåþóåùí ôçò ïìÜäáò ìáò áéóèáíüìáóôå õðï÷ñåùìÝíïé íá ðÜñïõìå èÝóç áðÝíáíôé óå Ýíá æÞôçìá ðïõ áðáó÷üëçóå êáé áðáó÷ïëåß ôï ìåãáëýôåñï êïììÜôé ôïõ ÐÁÏÊôóÞäéêïõ ëáïý.

Áðü ôçí 1/6/09 êáé åðßóçìá ç ÐÁÅ áðÝêôçóå íÝï Åêôåëåóôéêü äéåõèõíôÞ.

ÅðåéäÞ:

• ¼ëá ôá ðñïçãïýìåíá ÷ñüíéá ùò óýëëïãïò õðïöÝñáìå áðü ôçí áíôéìåôþðéóç ìéáò áññùóôçìÝíçò êáôÜóôáóçò óôï Åëëçíéêü ðïäüóöáéñï ðïõ ìáò áöáéñïýóå ôç äõíáôüôçôá íá åëðßæïõìå ãéá êÜôé êáëýôåñï
• Ìå ìüíï üðëï ôçí ÐÁÏÊôóÞäéêç øõ÷Þ ðïëåìÞóáìå Ýíá êáôåóôçìÝíï ðïõ óôÝñçóå êáé áðü ôçí ïìÜäá ìáò áëëÜ êáé áðü üëï ôï ðïäüóöáéñï ôçí ïðïéáäÞðïôå Ýííïéá õãéïýò êáé äßêáéïõ áíôáãùíéóìïý.
• Èåùñïýìå ðùò üðïéïò çãåßôáé ìéáò áñ÷Þò ç ïðïßá äéáìïñöþíåé áõôü ôï êáôåóôçìÝíï Þ êáé áðëÜ åðéôñÝðåé ôçí ýðáñîÞ ôïõ åßíáé õðåýèõíïò ãéá áõôü.
• ÔÝëïò áíáêüëïõèïé äåí õðÞñîáìå ðïôÝ ïýôå ðñüêåéôáé íá ãßíïõìå ôþñá:

Áíáêïéíþíïõìå ðùò åßìáóôå êÜèåôá áíôßèåôïé ìå ôçí ðáñïõóßá ôïõ åí ëüãù áôüìïõ óôçí ïéêïãÝíåéá ôïõ ÐÁÏÊ áêüìç äå ðåñéóóüôåñï óå åðßóçìç äéïéêçôéêÞ èÝóç.

Ç èùñÜêéóç ôçò ïìÜäáò áðÝíáíôé óå üðïéåò ðñïóðÜèåéåò êáêüâïõëçò áíôéìåôþðéóÞò ôçò èá ìðïñïýóå íá åðéôåõ÷èåß ÷ùñßò ôçí óõììá÷ßá ìå áíèñþðïõò ðïõ ôüóá ÷ñüíéá êáé áðü èÝóåéò ìåãáëýôåñçò éó÷ýïò åßôå äåí áðÝôñåøáí ôÝôïéá öáéíüìåíá, åßôå ëåéôïýñãçóáí âïçèçôéêÜ óå áõôÜ. Êáé äåí Ýêáíáí êÜôé åðåéäÞ åßôå äåí ìðïñïýóáí åßôå äåí Þèåëáí…

Êáé åðåéäÞ óôç ÷þñá ðïõ æïýìå äõóôõ÷þò ðñÝðåé íá ôïíßæïõìå êáé ôá áõôïíüçôá, îåêáèáñßæïõìå ðùò ç ðáñáðÜíù áíôßèåóÞ ìáò äåí áëëÜæåé óôï åëÜ÷éóôï ôçí äåäïìÝíç óôÞñéîÞ ìáò óôçí äéïßêçóç ôçò ÐÁÅ ç ïðïßá èá ìáò âñåé óõìðáñáóôÜôåò óôçí ìåãÜëç ðñïóðÜèåéá ðïõ ãßíåôáé.

Ùò ðñÝóâåéò ôçò ÐÁÏÊôóÞäéêçò éäÝáò óôçí ÁèÞíá èá ðÜñïõìå ðÜëé ôç èÝóç ìáò óôá ðÝôáëá üðïéïõ ãçðÝäïõ êáé áí áãùíßæåôáé ç öáíÝëá ìå ôïí ÄéêåöÜëï ìå äéáñêåßáò êáé ìåôï÷Ýò èá åßìáóôå åêåß ãéá ôçí áíáãÝííçóç ôïõ ÐÁÏÊ êáé ôçí åðéóôñïöÞ ôïõ óôçí èÝóç ðïõ éóôïñéêÜ ôïõ áíÞêåé.

ÐÁÍÅËËÇÍÉÏÓ Ó.Ö. Ð.Á.Ï.Ê. ÁÈÇÍÙÍ».

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=98324
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

dimos8enis

• Guest
« Reply #195 on: June 04, 2009, 23:52:52 »
οντας λακωνικος, θα πω απλα οτι με εκφραζει απολυτα η ανακοινωση του συνδεσμου μας.
ακομα, η συγκυρια για μενα ειναι οριακα σωστη, πιστευω μαλιστα οτι αργησε κανα δυο μερες.
η θεση μας και η γνωμη μας ως φιλαθλοι πρεπει να ειναι ξεκαθαρη τοσο ως προς τη διοικηση, οσο και προς τους ιδιους τους εαυτους, και ακομα ακομα αν το θελετε προς τους υπολοιπους αλλοθρησκους φιλαθλους(ξερω, στα @@ σας)

dimos8enis

• Guest
« Reply #196 on: June 05, 2009, 00:04:12 »
α, και οσον αφορα το αν θα πληξει τα διαρκειας, αν ειναι να τα πληξει, ας τα πληξει γιατι περιμενουνε στην ουρα αλλες 21,000 ΠΑΟΚια να παρουνε διαρκειας και θα μεινουνε ετσι ρε γμτ
ελα μη κανουμε σα γκομενες (με ολο το σεβασμο στο ασθενες φυλο)...

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #197 on: June 05, 2009, 10:47:46 »
και πριν αλεκτωρ λαλησει 3 ανεβηκε η ανακοινωση στα σαιτ και προχειρα ειδα οτι ειναι πρωτοσελιδο σε goal και α.μ.θ
ξερω δε σας νοιαζει γιατι εισαστε ενταξει με την συνειδηση σας ,σας αφηνει παγερα αδιαφορους το τι θα πουν οι αλλοι ομως σκεφτειτε οτι μπορει να μην αφησει αδιαφορους ενα αλλο κομματι οπαδων μας οπως και τα ρισκα που παιρνει η διοικηση
τοσα εκατομμυρια οπαδων μας εχουν διαφορετικη αποψη για ολα σχεδον οσα διαδραματιζονται στο συλλογο αλλα για να διοικηθει μια ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ χρειαζεται χουντα. οι πολλες γνωμες δυστυχως απεδειξαν  οτι εκαναν κακο τοσα χρονια .
ειναι διαφορετικο το τι μπορει να συζηταμε μεταξυ μας και διαφορετικο να παιρνει επισημη μορφη.το αν θα κνει κακο θα φανει στην πορεια
απλως θα ανφερω μια ακομη φορα οτι αγωνισιτκα οπαδικα και διοικητικα δεν θα επρεπε να ημαστα περηφανοι για πολλα.χθες σχολιαζαμε στ live μια κινηση οπαδων μας να ανοιξουν νεο σ.φ? στην αθηνα αν τιο πιασουμε το θεμα απο ολες τις πλευρες θα δουμε οτι εχουν και αυτοι τα δικια τους και ο πανελληνιος τα αδικα του. αυτο ειναι παραδειγμα για το πως μπορει να δει ο καθενας και ερμηνευσει πργματα.για το πως κατι οταν γινει επισημο επισυρει αντιδρασεις οπως και το διακιωμα αλλης φωνης
θα μπορουσε να βγει και μια ανακοινωση για το μπασκετ ,αυτη την εποχη ειναι πιο ενδιαφερουσα και χρησιμη ομως αν αυτου επιλεχθηκε η ανακοινωση κατα γκαγκατση που ακομη και τωρα που το γραφω δεν μπορω να καταλαβω σε τι χρησιμευσε .αν ειναι καθαρα για την συνειδηση μας τοτε ειναι για την μιση απο αυτη. την αλλη μιση την εχουμε κρυψει επιμελως για την καταντια του μπασκετ
« Last Edit: June 05, 2009, 11:06:33 by bane »

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #198 on: June 05, 2009, 11:00:41 »
Δεν τρώω παπά ότι η αντίθεση μερίδας του κόσμου  θα επιρρεάσει κάποιους ώστε να μην αγοράσουν διαρκείας. Μερικά φυτά μπορεί, τον λογικά και υγειώς σκεπτόμενο κόσμο με τίποτα. Έτσι θα γλιτώσει και η Τούμπα από μερικά παραπάνω φυτά καθώς έχει αρχίσει να γεμίζει σε μεγάλο βαθμό

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

ive4

• Guest
« Reply #199 on: June 05, 2009, 13:34:44 »
αναρωτιέμαι αν κάποιοι απο τον Σύνδεσμο Αθήνας κρατάνε μούτρα στον Ζαγοράκη για κάποιο επεισόδιο που είχε γίνει μετά απο ένα ματς και βρήκαν ευκαιρία να του κάνουν έμμεσα κριτική...