Author Topic: Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών  (Read 54894 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
Απ: Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών
« Reply #160 on: June 01, 2009, 01:09:42 »
Αφου τελειωσε το πρωταθλημα θελω να πω ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια απο αθηνα και οχι μονο για το παρον που δηλωναν καθε κυριακη. Τα ξανα λεμε παιδια του χρονου σε φιλικα προετημασιες ευρωπες και φυσικα αθηνα στην πρεσβια μας. Υ.Γ club kai north ελπιζω του χρονου να σας βρισκω εγω κατω οχι οπως φετος που κατεβηκαμε 1-2 φορες  :)΄. Να ειστε καλα παιδια και συνεχιστε ετσι. ΠΑΟΚ ΟΛΕ....
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #161 on: June 01, 2009, 13:31:30 »
με αφορμη το παραπανω ποστ του adefia_zeite να πω κι εγω ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Σ.Φ ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ για την συνεχη τους παρουσια σε ολα τα γηπεδα που παιζει η ΠΑΟΚΑΡΑ μας...
και μαλιστα αυτην την συζητηση ειχα χθες με ενα φιλαρακι μου πριν το ματς ,στον Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ που ημουνα,βλεποντας τα παιδια απο την αθηνα να ερχονται...αισθανθηκα οτι ειμαι <<λιγο>> ΠΑΟΚ βλεποντας τους να ερχονται απο αθηνα και να κανουν 1000 και χιλιομετρα σε μια μερα για ενα τελειως αδιαφορο ματς,την ωρα που εγω γκρινιαζω για τις τιμες των διαρκειας και για οτιδηποτε αλλο μου ερθει στο κεφαλι και καποιοι αλλοι προτιμησαν τις παραλιες της χαλκιδικης απο το να ερθουν να χειροκροτησουν την ομαδα για τελευταια φορα φετος...τελος παντων...
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...να ειστε παντα γεροι για να συνεχισετε να γραφετε χιλιομετρα για την καψουρα μας.

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #162 on: June 01, 2009, 13:42:40 »
'ΚΟΡΩΝΑ' στο κεφάλι μας ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ.
ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ όλοι μας για τα αδέρφια μας και κάθε βοήθεια ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #163 on: June 01, 2009, 14:24:03 »
και γω εμεινα μακακας οταν εσκασα Tριανδρια και ειδα τα αφερφια απο Αθηνα..αυτα ειναι!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #164 on: June 01, 2009, 15:01:23 »
'ΚΟΡΩΝΑ' στο κεφάλι μας ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ.
ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ όλοι μας για τα αδέρφια μας και κάθε βοήθεια ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #165 on: June 01, 2009, 15:13:13 »
Μάγκες καμιά μπλούζα για Χίο μεριά? Ας μου στείλει κάποιος p.m. αν υπάρχει
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #166 on: June 04, 2009, 13:32:44 »
ÌåôÜ ôï ôÝëïò ôùí áãùíéóôéêþí õðï÷ñåþóåùí ôçò ïìÜäáò ìáò áéóèáíüìáóôå õðï÷ñåùìÝíïé íá ðÜñïõìå èÝóç áðÝíáíôé óå Ýíá æÞôçìá ðïõ áðáó÷üëçóå êáé áðáó÷ïëåß ôï ìåãáëýôåñï êïììÜôé ôïõ ÐÁÏÊôóÞäéêïõ ëáïý.

Áðü ôçí 1/6/09 êáé  åðßóçìá ç ÐÁÅ áðÝêôçóå íÝï Åêôåëåóôéêü äéåõèõíôÞ.

ÅðåéäÞ:

•   ¼ëá ôá ðñïçãïýìåíá ÷ñüíéá ùò óýëëïãïò õðïöÝñáìå áðü ôçí áíôéìåôþðéóç ìéáò áññùóôçìÝíçò êáôÜóôáóçò óôï Åëëçíéêü ðïäüóöáéñï ðïõ ìáò áöáéñïýóå ôç äõíáôüôçôá íá åëðßæïõìå ãéá êÜôé êáëýôåñï
•   Ìå ìüíï üðëï ôçí ÐÁÏÊôóÞäéêç øõ÷Þ ðïëåìÞóáìå Ýíá êáôåóôçìÝíï ðïõ óôÝñçóå êáé áðü ôçí ïìÜäá ìáò áëëÜ êáé áðü üëï ôï ðïäüóöáéñï ôçí ïðïéáäÞðïôå Ýííïéá õãéïýò êáé äßêáéïõ áíôáãùíéóìïý.
•   Èåùñïýìå ðùò üðïéïò çãåßôáé ìéáò áñ÷Þò ç ïðïßá äéáìïñöþíåé áõôü ôï êáôåóôçìÝíï  Þ êáé áðëÜ åðéôñÝðåé ôçí ýðáñîÞ ôïõ åßíáé õðåýèõíïò ãéá áõôü.
•   ÔÝëïò  áíáêüëïõèïé äåí õðÞñîáìå ðïôÝ   ïýôå ðñüêåéôáé íá ãßíïõìå ôþñá:

Áíáêïéíþíïõìå ðùò åßìáóôå êÜèåôá áíôßèåôïé ìå ôçí ðáñïõóßá ôïõ åí ëüãù áôüìïõ óôçí ïéêïãÝíåéá ôïõ ÐÁÏÊ áêüìç äå ðåñéóóüôåñï óå åðßóçìç äéïéêçôéêÞ èÝóç.

Ç èùñÜêéóç ôçò ïìÜäáò áðÝíáíôé óå üðïéåò ðñïóðÜèåéåò êáêüâïõëçò áíôéìåôþðéóÞò ôçò èá ìðïñïýóå íá åðéôåõ÷èåß ÷ùñßò ôçí óõììá÷ßá ìå áíèñþðïõò ðïõ ôüóá ÷ñüíéá êáé áðü èÝóåéò ìåãáëýôåñçò éó÷ýïò  åßôå äåí áðÝôñåøáí ôÝôïéá öáéíüìåíá, åßôå ëåéôïýñãçóáí âïçèçôéêÜ óå áõôÜ. Êáé äåí Ýêáíáí êÜôé åðåéäÞ åßôå äåí ìðïñïýóáí åßôå äåí Þèåëáí…

Êáé åðåéäÞ óôç ÷þñá ðïõ æïýìå äõóôõ÷þò ðñÝðåé íá ôïíßæïõìå êáé ôá áõôïíüçôá, îåêáèáñßæïõìå ðùò ç ðáñáðÜíù áíôßèåóÞ ìáò äåí áëëÜæåé óôï åëÜ÷éóôï ôçí äåäïìÝíç óôÞñéîÞ ìáò óôçí äéïßêçóç ôçò ÐÁÅ ç ïðïßá èá ìáò âñåé óõìðáñáóôÜôåò óôçí ìåãÜëç ðñïóðÜèåéá ðïõ ãßíåôáé.
Ùò ðñÝóâåéò ôçò ÐÁÏÊôóÞäéêçò éäÝáò óôçí ÁèÞíá èá ðÜñïõìå ðÜëé ôç èÝóç ìáò óôá ðÝôáëá üðïéïõ ãçðÝäïõ êáé áí áãùíßæåôáé ç öáíÝëá ìå ôïí ÄéêåöÜëï, ìå äéáñêåßáò êáé ìåôï÷Ýò èá åßìáóôå åêåß ãéá ôçí áíáãÝííçóç ôïõ ÐÁÏÊ êáé ôçí åðéóôñïöÞ ôïõ óôçí èÝóç ðïõ éóôïñéêÜ ôïõ áíÞêåé.

ÐÁÍÅËËÇÍÉÏÓ Ó.Ö. Ð.Á.Ï.Ê. ÁÈÇÍÙÍ
« Last Edit: June 04, 2009, 13:50:41 by spartian »

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #167 on: June 04, 2009, 13:43:35 »
ασχετα με το αν συμφωνω ή οχι με τα οσα γραφονται στην ανακοινωση και ασχετα με το αν ειμαι υπερ ή κατα της προσληψης γκαγκατση οφειλω να παραδεχτω πως προκειται για ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΩΡΙΜΗ ανακοινωση του συγκεκριμενου συνδεσμου....

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #168 on: June 04, 2009, 14:44:13 »
Συμφωνώ με την ανακοίνωση :thumbok: 

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #169 on: June 04, 2009, 15:08:03 »
Είμαστε ακόμα ζωντανοί.

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #170 on: June 04, 2009, 15:20:42 »
ασχετα με το αν συμφωνω ή οχι με τα οσα γραφονται στην ανακοινωση και ασχετα με το αν ειμαι υπερ ή κατα της προσληψης γκαγκατση οφειλω να παραδεχτω πως προκειται για ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΩΡΙΜΗ ανακοινωση του συγκεκριμενου συνδεσμου....

+1
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #171 on: June 04, 2009, 15:25:34 »
Είμαστε ακόμα ζωντανοί.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #172 on: June 04, 2009, 16:29:25 »
ανεξαρτητα αν συμφωνω ή οχι αυριο θα ειναι πρωτοσελιδο σε ολες τις φυλλαδες και ειδικα της χαμουτζιας με σκοπο την διασπαση της συσπειρωσης .αυριο θα παρουσιαστει σαν πολεμος των σ.φ εναντια στον ζαγορακη. τα ειχαμε πει με καποιους, επιμεινατε ομως να βγαλετε την ανακοινωση
επισης χρονικα ακαιρη, επρεπε να βγει εφοσον το θελατε τουλαχιστον 10 μερες πιο πριν , πριν την ανακοινωση προσληψης απο την παε. τωρα κανει περισσοτερο κακο.
να με συγχωρειτε αλλα ειμαι εναντιον των ανακοινωσεων που ενω λενε αυτα που θελουν στην αρχη μετα τονιζουν οτι ειμαστε μαζι με τον θοδωρο κλπ κλπ. να σε καψω γιαννη(τεο)να σε αλειψω μελι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

chiltsid

• Guest
« Reply #174 on: June 04, 2009, 16:48:28 »
θα συμφωνησω με μπανε,δεν χρειαζοταν ανακοινωση!!!!

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #175 on: June 04, 2009, 16:57:14 »
Εγω διαφωνω με το κομματι που αναφερει τη στηριξη. Ως επισημη θέση συνδέσμου ο Πανελλήνιος ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών ειναι εναντια στην προσληψη Γκαγκάτση και το συγκεκριμενο ατομο ηταν ειναι και θα ειναι persona non grata. Αυτο μετράει και αυτο θελει να πει η ανακοινωση. Το ότι δεν προκειται να "μας" κόψει τον ΠΑΟΚ ο συγκεκριμένος είναι προφανές.
Δυστυχως ομως οπως αναφερει η ανακοινωση πρεπει να γραφουμε τα αυτονοητα γιατι οπως εχουμε γινει οποιος γραψει διαφωνια γινεται εχθρος του ΠΑΟΚ της διοίκησης κλπ κ ετσι αναγκαστικα πρεπει να χρησιμοποιηθει πιο διπλωματικη γλωσσα. Δεν φταίει η "χώρα που ζουμε" σε αυτό φταίει το αγχος του ΠΑΟΚτση να μην τα παρει ο Ζαγορακης και φυγει.
Παντως μονο και μόνο που βγήκε ανακοίνωση και δεν περασε ως αβαβα το συγκεκριμένο θέμα για μένα είναι θετικό.

makptol

• Guest
« Reply #176 on: June 04, 2009, 17:08:46 »
ανεξαρτητα αν συμφωνω ή οχι αυριο θα ειναι πρωτοσελιδο σε ολες τις φυλλαδες και ειδικα της χαμουτζιας με σκοπο την διασπαση της συσπειρωσης .αυριο θα παρουσιαστει σαν πολεμος των σ.φ εναντια στον ζαγορακη. τα ειχαμε πει με καποιους, επιμεινατε ομως να βγαλετε την ανακοινωση
επισης χρονικα ακαιρη, επρεπε να βγει εφοσον το θελατε τουλαχιστον 10 μερες πιο πριν , πριν την ανακοινωση προσληψης απο την παε. τωρα κανει περισσοτερο κακο.
να με συγχωρειτε αλλα ειμαι εναντιον των ανακοινωσεων που ενω λενε αυτα που θελουν στην αρχη μετα τονιζουν οτι ειμαστε μαζι με τον θοδωρο κλπ κλπ. να σε καψω γιαννη(τεο)να σε αλειψω μελι

αντε ο σαμπρακος και ο κοσμας της εξεδρας θα κανουν πρωτοσελιδο την ανακοινωση
και οι γριες της αθηνας και ο βαζελος σημαια τους.....

Offline petrousiotis

• Αποστολή
  • **
« Reply #177 on: June 04, 2009, 17:12:53 »
Πρώτη φορα στην ζωή μου θα διαφωνήσω με τον bane ,χαρακτήρισε την ανακοίνωση άκαιρη και είπε ότι έπρεπε να βγει πριν την επίσημη πρόσληψη???? Αυτά δεν γίνονται bane.  Το ότι βγήκε μετά από κάποιες μέρες δείχνει ότι μετρήθηκαν όλες οι παράμετροι τις υποθέσεις . Εγώ το μονο λάθος που βρήκα είναι ότι δεν χαρακτηρίσαμε με την γλώσσα που πρέπει τον εν λόγο και την κάναμε sic .....
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

northeagle_4

• Guest
« Reply #178 on: June 04, 2009, 17:13:51 »
αφου λετε (και εγω συμφωνω_)οτι δεν μας ενδιαφερει τι λενε οι αλλοι.βλεπεται πουθενα πολεμο και διασπαση μεταξυ μας ? καμια σχεση,εκτος αν τωρα ενδιαφερει τι λενε οι αλλοι και εχουμε φλιπ φλαπ σαλτο.

chiltsid

• Guest
« Reply #179 on: June 04, 2009, 17:21:09 »
και τι μας νοιαζει εμας,τι θα κανουν οι αλλοι?
οποιος ειναι τοσο προβατο και δεν εχει παρει χαμπαρι τον ρολο τον μμε,δεν θα του φταιει η ανακοινωση του συνδεσμου.

προσωπικά,μπορει το περιεχομενο να με βρισκει συμφωνω σε καποια πραματα,αλλα ο μονος λογος που διαφωνω με την ανακοινωση,ειναι να μην διασπαστουμε εμεις οι ιδιοι σε πολους,δηλ,σε αυτους που συμφωνουνε με την κινηση και σε αυτους που διαφωνουν.