Author Topic: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης Yπεύθυνος τμήματος σκάουτινγκ  (Read 17823 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
ετσι ειναι ο ΠΑΟΚ των κολλητων και φιλων...βρυζας γεωργιαδης κυριακου και το πλυντηριο τους κολκας..αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ...

CLUB LARISA

• Guest
Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο απο την προσπάθεια του Γ.Χ. Σωστή ενδεκάδα στο ματς, ακόμα κ ο καρνάβαλος Ετο δεν τον εξέθεσε πίσω, οι αλλαγές ήταν σωστές κ on time αν εξαιρέσουμε την εσωτερική του Κατσουράνη που άργησε. Πήρε ό, τι μπορούσε απο τα λιμά, κανένας δεν θα κατάφερνε παραπάνω πράγματα, πόσω μάλλον ενας μη προπονητής που δέχθηκε να αναλάβει μετά την λαίλαπα του σπυριού ενώ θα μπορούσε εύκολα να κρυφτεί πίσω απο τη δουλειά για την οποία πληρώνεται, όπως ο πρόεδρος της ομαδούλας, ο ασβέστοφ πουτσιάκοφ και ο στρατηγικός σύμμβουλος-ιδιοκτήτης προπό. Εμένα μου δείχνει αρχίδια ασχέτως αν θα φύγει πρώτος αν συνεχίσουν οι αδιάφοροι να ξεφτυλίζονται στις 5 γωνιές του ανέμου. Δεν μπορώ να έχω απαιτήσεις να δω διαφορετικά πράγματα απο ομάδα αδούλευτη για μια ολόκληρη σεζόν απο μη προπονητή σε 2 βδομάδες. Και μην πει κανείς για τις μεταγραφές του καλοκαιριού, γτ αυτός χρεώνεται μόνο του βίβιαν των 180 καθαρών. Είδα την σεντερμπακάρα του δώνη απο το νησί και την σεντερμπακάρα του Mr Pro Evolution γυαλάκια.

Το κυριότερο όλων που μετράει για να έχω την καλύτερη άποψη είναι οι ωραίες δηλώσεις του χθες βράδυ ενώ η πλάση έβραζε. Δείχνουν συγκροτηση ψυχραιμία και ανάληψη ευθύνης. Σεβαστές οι διαφορετικές απόψεις, σεβαστή η μομφή για άλλους λόγους, αλλά εγώ έχω διαφορετική γνώμη στο προκείμενο.

@Συνήθως λένε πως οι ομάδες είναι κατ εικόνα και καθομείωση των προπονητών τους. Έφυγε ο Σάντος και επι ενα χρόνο έβλεπες την ομάδα του, τα χαρακτηριστικά του πάνω στο χορτάρι: Κοντά οι γραμμές, αμυντική 4αδα χάλυβας (είτε λόγω προσόντων, είτε λόγω κλοτσιάς), δουλεμένα στημένα στο 1ο δοκάρι, αδυναμία στην οργανωμένη τελική . Έφυγε το βατράχι και κάναμε αμάν να δούμε τα στοπερ πιο κοντά, τους αμυντικούς μέσους απο box 2 box, απο την μέση κ μπροστά μαζικές γραμμές επίθεσης χωρίς επιστροφές. Έφυγε ο καλύτερος έλληνας μην πω όλων των εποχών, η πουλενάρα του Πουστόβριζα, το μαναράκι του πουτσιάκοφ και φάνηκε τι ακριβώς δουλεύτηκε ΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ: TIΠΟΤΑ

CLUB LARISA

• Guest
Μεγάλη δικαίωση ΚΑΙ σήμερα. Το καλύτερο πρώτο μισό ενός ολόκληρου γύρου, απο έναν μη προπονητή. Για να καταλάβετε το μέγεθος της κατάντιας της επιλογής δώδωνη, τ ακούς sabbath?
Ακόμα πιο ενθαρρυντικό οτι έρχονται σε σένα στα γκολ, αυτό σημαίνει πολλά. Μέχρι κ ο άμπαλος βραζιλιάνος της κακιάς ώρας εξαφάνισε το Ναβάρο.Μπράβο που βαλες το κεφάλι σου στον ντορβά με τα σκατά και δεν μάσησες.  Και μπράβο που πουλάρεις στις αλλαγές πρώτο πρώτο την ντροπή του Συλλόγου

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Σε παραδεχομαι για σημερα μπραβο!

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Καταφερες οτι δε καταφερε ο προπονηταρας μας σε 4 αγωνες,να κερδισεις το κατσικοχωρι.Μπραβο.

Offline bane

• Αλλαγή
βασικα πολυ καλες δηλωσεις
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Τον κράζουμε άμα βάζει φωτάκηδες να παίζουν και λώρενς στην γραμμή, αλλά σήμερα η ομάδα ήταν έτοιμη για μάχη. Μεγάλη η συγκίνηση να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να βάζει γκολ από στημένη φάση μετά από κανένα 6μηνο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bane

• Αλλαγή
δεν θα πω για προπονηταρες και λοιπες πιπες .αλλα με καυλωσε που μπηκε σαν μεγαλη ομαδα μεσα ανεξαρτητα απο την μπαλα που επαιξε. ειμαι ΠΑΟΚ μπαινω και σας γαμαω .στο κυπελλο να υποθεσω τι......
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
από το β' ημιχρόνο με πας κ μετά το πάει πολύ καλά το έργο,μακάρι να συνεχίσει έτσι
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω ειδα μετα απο την ν σμυρνη στο 1-2 με μπακαγιοκο πρωτη φορα παιχτη να παει στον προπονητη(που δεν ειναι τετοιος)

πρεπει να τους λαδωσε δεν εξηγειται αλλιως.εξαλλου μονο ο αγγελος πορωνει παιχτες

Offline cure

• Αλλαγή
@Συνήθως λένε πως οι ομάδες είναι κατ εικόνα και καθομείωση των προπονητών τους.
Και σήμερα ο ΠΑΟΚ ήταν ακριβώς αυτό... και γι' αυτό έπαιξε έτσι... εννοώ νοοτροπία κι όχι συστήματα και μαλακίες

Μεγάλο κεφάλαιο ο Γ.Χ.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline lik4

• Αλλαγή
ελεος ρε παιδια..αλλο ενα σκουπιδι της εθνικης κλικας ειναι

gew γραςψε ξανα λιγο για Γκαρσια που ελεγε οτι ειναι αρρωστος

northeagle_4

• Guest
Καταρχην τον ΓΧ τον θεωρω προδοτη συμφωνα με αυτα που ξερω και εχω κατασταλαξει τι εγινε εκεινο το καλοκαιρι που πηγε στον γκευ,θεωρω πολυ μικρο ποσοστο να πεφτω εξω.Αλλα τον δεχτηκαμε πισω σε δυσκολα χρονια καπου εκει ληγει το θεμα θες δεν θες αφου περασαν τοσα χρονια ειναι γραφικο ως χαζο να μιλας τωρα ενω του επετρεψες να ερθεις και δεν τον εκραξες το 2006 ( δεν μιλαω για τα φυτα ετσι).

Σαν παραγοντας δεν ειχε ρολο κανεναν αφου μιζας και λιθαουνος τον εχουν στο περιθωριο για να γλειψουν κανα κοκαλακι.

Το οτι μπηκε μπροστα ενω ειχε μονο να χασει γνωριζωντας την κατασταση της ομαδας ειναι θετικο,το οτι δοκιμαζει να στηνει 11αδα με παικτες που νιωθουν επισης,το οτι σε καθε ματς ως τωρα κατεβαζει καλυτερη ομαδα και αυτο θετικο και το θετικοτερο ολων οτι προφανως γιατι ειναι εκτος στενης κλικας τον στειλαν εκει να φαει το κεφαλι του και να γλιτωσουν τις θεσεις τους οι αλλοι οπως και οτι ηταν ο μονος απο τα στελεχη που ηταν υπερ γκαρσια.

Οι δηλωσεις του ειναι σωστες και με ευθηνη προς τον συλλογο,δεν εχω κανενα παραπονο γενικοτερα απο τον ΓΧ αρκει να μην τον προοριζουν για προπονητη,σαν βοηθος διπλα σε καποιο μεγαλο ονομα παντως πιστευω θα εβρισκε τον ρολο που του αρμοζει.

Θετικο του επισης οτι ζησε και πετρινα και ωραια χρονια στον συλλογο για να ξερει τι ομαδα ειναι ο ΠΑΟΚ.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
βλεπω αν κανεις κανα τεσσερα στα τεσσερα να μενεις του χρονου και να δικαιωνονται καποιοι αδερφοι εδω μεσα που το αναφερανε..πολυ καλο κοουτσαρισμα σημερα συμφωνω αλλα και τραγικοτατο κοουτσαρισμα στα δυο προηγουμενα παιχνιδια...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Καταρχην τον ΓΧ τον θεωρω προδοτη συμφωνα με αυτα που ξερω και εχω κατασταλαξει τι εγινε εκεινο το καλοκαιρι που πηγε στον γκευ,θεωρω πολυ μικρο ποσοστο να πεφτω εξω.Αλλα τον δεχτηκαμε πισω σε δυσκολα χρονια καπου εκει ληγει το θεμα θες δεν θες αφου περασαν τοσα χρονια ειναι γραφικο ως χαζο να μιλας τωρα ενω του επετρεψες να ερθεις και δεν τον εκραξες το 2006 ( δεν μιλαω για τα φυτα ετσι).

Σαν παραγοντας δεν ειχε ρολο κανεναν αφου μιζας και λιθαουνος τον εχουν στο περιθωριο για να γλειψουν κανα κοκαλακι.

Το οτι μπηκε μπροστα ενω ειχε μονο να χασει γνωριζωντας την κατασταση της ομαδας ειναι θετικο,το οτι δοκιμαζει να στηνει 11αδα με παικτες που νιωθουν επισης,το οτι σε καθε ματς ως τωρα κατεβαζει καλυτερη ομαδα και αυτο θετικο και το θετικοτερο ολων οτι προφανως γιατι ειναι εκτος στενης κλικας τον στειλαν εκει να φαει το κεφαλι του και να γλιτωσουν τις θεσεις τους οι αλλοι οπως και οτι ηταν ο μονος απο τα στελεχη που ηταν υπερ γκαρσια.

Οι δηλωσεις του ειναι σωστες και με ευθηνη προς τον συλλογο,δεν εχω κανενα παραπονο γενικοτερα απο τον ΓΧ αρκει να μην τον προοριζουν για προπονητη,σαν βοηθος διπλα σε καποιο μεγαλο ονομα παντως πιστευω θα εβρισκε τον ρολο που του αρμοζει.

Θετικο του επισης οτι ζησε και πετρινα και ωραια χρονια στον συλλογο για να ξερει τι ομαδα ειναι ο ΠΑΟΚ.

+4
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
εγω ειδα μετα απο την ν σμυρνη στο 1-2 με μπακαγιοκο πρωτη φορα παιχτη να παει στον προπονητη(που δεν ειναι τετοιος)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Παθος και ξεσκαρταρισμα παιχτων με συνεχεις αλλαγες στην 11αδα... Μπραβο στον γχ.
Περιμενω να καθησεις στον παγκο και τον απατεωνα ποδοσφαιριστη μπας και ηρεμισουμε επιτελους.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
δεν ξέρω αν μας πρόδωσε εκείνο το καλοκαίρι που πήγε στο gayρο.
εγώ ξέρω ότι ο γχ σαν παίχτης έδωσε 2 τίτλους στον ΠΑΟΚ μας και τώρα από τη θέση του προπονητή μας οδηγεί στα προκιματικά του cl.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
ρε χαλαρώστε λίγο,

χανει ειναι προδότης , κερδάει μας οδηγεί στο τσουλου

αστειότητες

Offline luc

• Αποστολή
  • **
συγχαρητηρια και σε εσενα...ξερεις γιωργαρε πιστευω οποισδηποτε αδερφος ακομη και απο το φορουμ καθοταν στον παγκο με αυτους τους αντιπαλους και στο +4 θα εβγαινε πρωτος....τωρα το πως τα καταφερες ετσι κανεις δν ξερει..εδω θα μου πεις εστησες μαζι με τον ζηση αυτη την υπερομαδα το καλοκαιρι...αντε γαμηθειτε αχρηστοι...