Author Topic: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης Yπεύθυνος τμήματος σκάουτινγκ  (Read 17593 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Εντάξει να πιούμε καμιά μπύρα, αρκεί να μην έρθει καμιά ΓΚαΜΠαρΝΤίνα μάχιμη και βγάλει ΤΟ ΑΛΛΟ

Είδες ρε luc που μόνο κράζεις, μέχρι και ανθρώπους σμίγει το τόπικ του μεγάλου μπέμπη  ::)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ελα στα γιαννενα να κερασεις καμια μπυρα δεν εχω σαλιο

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Εντάξει να πιούμε καμιά μπύρα, αρκεί να μην έρθει καμιά ΓΚαΜΠαρΝΤίνα μάχιμη και βγάλει ΤΟ ΑΛΛΟ

Είδες ρε luc που μόνο κράζεις, μέχρι και ανθρώπους σμίγει το τόπικ του μεγάλου μπέμπη  ::)

Αν ειναι να πιείτε μπύρα ρε παιδιά να βρίζω ακόμα πιο πολυ τον γχ.. :)ας  ευχηθούμε τουλάχιστον μεχρι να πιείτε την μπύρα να μας αδειάσει την γωνιά ο βαζελου που κάνει τον προπονητή στον ΠΑΟΚ  ;)

Offline Català

• Αλλαγή
luc τυχερούλη, καλώς τα δέχτηκες ρε, σιδεροκέφαλος ο γιώργαρός σου εύχομαι  :'(

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Τι να  πω ρε φιλε...η ντροπη που νοιωθω σημερα ειναι απεριγραπτη.ξερω θα με πουν καποιοι γραφικο παλι αλλα εγω το καλοκαιρι το 2003 και τι μας ειπε στην χαλκιδικη δν προκειται να το ξεχασω..την επομενη μερα σκαει φωτο στο φως με τον γεωργιαδη με την πουστικη φανελα να λεει ποσο περηφανος ειναι που θα φορεσει αυτην την φανελα κτλ...υπηρχε περιπτωση παιχτης του παναθηναικου να πηγαινε στον γαυρο με προσφυγη και μετα να ξαναγυριζε πισω στον βαζελο μετα βαιων και κλαδων? ας ειναι καλα το παρεακι της ζευξιδος και του νουβο που ακομη κανει κουμαντο στον ΠΑΟΚ..φυσικα και δν προκειται να ξαναδω τον ΠΑΟΚ μεχρι να φυγει ον εν λογω κυριος...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
@luc, κατσε να μη στον βαφτισουν και μονιμο προπονητη και μετα αρχισει νεα δημοσιογραφικη εκστρατεια για κατι μπερδεμενους σαν και σενα που απο τις πολλες ρετσινες δε τα θυμουνται καλα τα πραγματα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
κι ο Χάβος σαν υπηρεσιακός ήρθε και μετά κάναμε αμάν να φύγει

αν αρχίσει σοβάτισμα από τους γνωστούς αρδ σημαίνει πως το χουν σκοπό να μας τον φορτώσουν
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
Τι να  πω ρε φιλε...η ντροπη που νοιωθω σημερα ειναι απεριγραπτη.ξερω θα με πουν καποιοι γραφικο παλι αλλα εγω το καλοκαιρι το 2003 και τι μας ειπε στην χαλκιδικη δν προκειται να το ξεχασω..την επομενη μερα σκαει φωτο στο φως με τον γεωργιαδη με την πουστικη φανελα να λεει ποσο περηφανος ειναι που θα φορεσει αυτην την φανελα κτλ...υπηρχε περιπτωση παιχτης του παναθηναικου να πηγαινε στον γαυρο με προσφυγη και μετα να ξαναγυριζε πισω στον βαζελο μετα βαιων και κλαδων? ας ειναι καλα το παρεακι της ζευξιδος και του νουβο που ακομη κανει κουμαντο στον ΠΑΟΚ..φυσικα και δν προκειται να ξαναδω τον ΠΑΟΚ μεχρι να φυγει ον εν λογω κυριος...

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Ποιο 2003 ρε luc..?
Εδώ στις 3/2/2013 τον είχαμε τετ α τετ και τον ρωτούσαμε αν ο Γκαρσία είναι όντως άρρωστος και μετά από 3 προσπάθειες υπεκφυγής (του στυλ "εμείς τον σεβόμαστε τον Γκαρσία") απάντησε στα μούτρα μας μέσα ότι "Ναι ρε φίλε είναι άρρωστος κ έχει ίωση"..
Βέβαια όταν έμαθε ότι ξέρουμε την αλήθεια άρχισε τα πίσω βήματα μέχρι που εξαφανίστηκε πίσω από σταφ και σεκιούριτι..
ΕΞΩ ρε οι ΛΙΓΔΕΣ από τον ΠΑΟΚ..!!!!

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Και γω που πίστευα ότι χειρότερος προπονητής από όλους π έζησα και πέρασε από τον Π.Α.Ο.Κ. ήταν ο Fringer την τελευταία 6ετία με διαψεύδουν συνεχώς
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
Βασικα εχει 100000000000000000% δικιο ο αδερφος luc.
Δυστυχως.
Επειδη το ατομο το ξερω πολλα-πολλα χρονια και εντελως μπεσα
προκειται για το μεγαλυτερο μουνοσκυλο.
Παικταρα μεγαλη και αυτα που εκανε στους 2 τελικους φυσικα και δεν ξεχνιουνται.
Αλλα σαν ατομο και ανθρωπος ειναι πουστρου.
Για ενα διφραγκο και τη μανα του πουλαει.
Επι χρονια κρυβεται κατω απο το φερετζε του και καλα "δυστροπου" αλλα η αληθεια ειναι οτι ειναι καργιολης,ταληροφονιας και πουστης.
Γι'αυτο και την βρισκουν τα δυο τους με το Βρυζα. Τετοιος πουστης ειναι και ο Βρυζας...Αν δεν ταιριαζαμε δε θα συμπεθεριζαμε....
Ουτε χωραφια εχω να χωρισω με το αρχιδι ουτε τιποτα.
Αλλα η αληθεια αυτη ειναι.
Ας βρεθει ενας που τον εχει γνωρισει και τον ξερει και ας πει το αντιθετο...ενας...
ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΡΓΑ.

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
Τα ίδια ακριβώς που γράφει ο luc μας έλεγε το ίδιο καλοκαίρι στις παραλίες της Καβάλας που τον βρήκαμε και μετά από λίγες μέρες πήγε γαύρο. Το ίδιο μίσος που έχουν για τον κοντό τα παιδιά που είχαν πάει ελ.βενιζέλος για να τον "απαγάγουν", άλλο τόσο έχω και γω για αυτόν γιατί μας δούλευε μπροστά στη μάπα μας με αυτά που έλεγε. Και το χειρότερο από όλα όταν ξαναγύρισε είναι να γράφει την ίδια μερα στο site της Θύρας-4- "ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΑΡΧΗΓΕ"
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Γαμησου ρε αρχιδι τι προπονητης στον ΠΑΟΚ ρε και ολα μελι γαλα... πουσταρα καλα ηταν οταν μας την εφερες.. γαμω τα παντα σου ρε τι να νοιωσεις εσυ απο ΠΑΟΚ αρχιδακι

Offline blue_eyes

• Βασικός
οτι θα ησουν τοσο χαζος να αναλαβεις αποστολη αυτοκτονιας στα πλει-οφ δεν το περιμενα... καλυτερα να φυγεις μια ωρα νωριτερα αρχιδακι

ποτε πριν δεν υπηρχε τοσο αχωνευτος παραγοντας μεσα στην ΠΑΕ.. ξερω πολυ καλα οτι ολοι τον βλεπουν και αλλαζουν πλευρα, το στυλακι "σας γαμαω ολους", το υφος το μπλαζε που εχει τσακιζει νευρα. Προσφατα μου ειπε ανθρωπος των ακαδημιων οτι δεν λεει καλημερα ουτε στον καθρεφτη οταν ξυπναει

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εμένα το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι τα πάει καλά με ΖΒ αυτό και μόνο... αρκεί.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
ΛΑΜΟΓΙΟ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΕ ΟΥΣΤ

Offline luc

• Αποστολή
  • **
εξαρα στην ομαδα νεων και οπως λεει ο σταυρος ο κολκας αυτο δεν εχει ξαναγινει..ηδη οι πινελιες του μεγαλου προπονηταρα γινονται εμφανεστατες....τελικα καποιοι εχετε δικιο...αν κανει κανα 6 στα 6 ο μπεμπης βλεπω να τον τρωμε στην μαπα του χρονου...σαββιδη ξυπνα ηλιθιε!!!!

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
δε μπορει το παιδι, ουτε στην ελπιδων επιασε...ειναι πολυ σοφτ...οσο καλος παικτης ηταν, τοσο μετριο ως κοουτς...
εξου και ζητησε να μεινει και μετα τον μαιο στην ομαδα....
ουτε τσαμπουκα θα δουμε...
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
...
Όσο για τον Έτο, ο Γεωργιάδης έδειξε διάθεση να τον χρησιμοποιήσει βασικό ποντάροντας (όπως και στην περίπτωση του Φωτάκη) στο κίνητρο που έχει για καλές εμφανίσεις μιας και το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι.

http://olapaok.gr/podosfairo/oi_veltiwseis_toy_gewrgiadh.2244008.html

Εξηγήστε μου σε παρακαλώ, πως μεταφράζεται η παραπάνω πρόταση. Άκου εκεί κίνητρο, πως γίνεται να έχει κίνητρο ο Ετο που σκέφτεται που θα κάνει διακοπές εδώ και 3 μήνες. Μιλάμε γράφουν τρελά πράγματα, ας ελπίσουμε να μην ισχύουν γιατί τότε το έχουμε χάσει το τραίνο...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Απο τον απαραδεκτο τον Αποστολοπουλο καλυτερος ειναι παντως. Απο καλοκαιρι τον πουλο.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ