Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο απο την προσπάθεια του Γ.Χ. Σωστή ενδεκάδα στο ματς, ακόμα κ ο καρνάβαλος Ετο δεν τον εξέθεσε πίσω, οι αλλαγές ήταν σωστές κ on time αν εξαιρέσουμε την εσωτερική του Κατσουράνη που άργησε. Πήρε ό, τι μπορούσε απο τα λιμά, κανένας δεν θα κατάφερνε παραπάνω πράγματα, πόσω μάλλον ενας μη προπονητής που δέχθηκε να αναλάβει μετά την λαίλαπα του σπυριού ενώ θα μπορούσε εύκολα να κρυφτεί πίσω απο τη δουλειά για την οποία πληρώνεται, όπως ο πρόεδρος της ομαδούλας, ο ασβέστοφ πουτσιάκοφ και ο στρατηγικός σύμμβουλος-ιδιοκτήτης προπό. Εμένα μου δείχνει αρχίδια ασχέτως αν θα φύγει πρώτος αν συνεχίσουν οι αδιάφοροι να ξεφτυλίζονται στις 5 γωνιές του ανέμου. Δεν μπορώ να έχω απαιτήσεις να δω διαφορετικά πράγματα απο ομάδα αδούλευτη για μια ολόκληρη σεζόν απο μη προπονητή σε 2 βδομάδες. Και μην πει κανείς για τις μεταγραφές του καλοκαιριού, γτ αυτός χρεώνεται μόνο του βίβιαν των 180 καθαρών. Είδα την σεντερμπακάρα του δώνη απο το νησί και την σεντερμπακάρα του Mr Pro Evolution γυαλάκια.
Το κυριότερο όλων που μετράει για να έχω την καλύτερη άποψη είναι οι ωραίες δηλώσεις του χθες βράδυ ενώ η πλάση έβραζε. Δείχνουν συγκροτηση ψυχραιμία και ανάληψη ευθύνης. Σεβαστές οι διαφορετικές απόψεις, σεβαστή η μομφή για άλλους λόγους, αλλά εγώ έχω διαφορετική γνώμη στο προκείμενο.
@Συνήθως λένε πως οι ομάδες είναι κατ εικόνα και καθομείωση των προπονητών τους. Έφυγε ο Σάντος και επι ενα χρόνο έβλεπες την ομάδα του, τα χαρακτηριστικά του πάνω στο χορτάρι: Κοντά οι γραμμές, αμυντική 4αδα χάλυβας (είτε λόγω προσόντων, είτε λόγω κλοτσιάς), δουλεμένα στημένα στο 1ο δοκάρι, αδυναμία στην οργανωμένη τελική . Έφυγε το βατράχι και κάναμε αμάν να δούμε τα στοπερ πιο κοντά, τους αμυντικούς μέσους απο box 2 box, απο την μέση κ μπροστά μαζικές γραμμές επίθεσης χωρίς επιστροφές. Έφυγε ο καλύτερος έλληνας μην πω όλων των εποχών, η πουλενάρα του Πουστόβριζα, το μαναράκι του πουτσιάκοφ και φάνηκε τι ακριβώς δουλεύτηκε ΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ: TIΠΟΤΑ