Author Topic: Προετοιμασία και Φιλικά 08/09  (Read 28973 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 08/09
« Reply #580 on: August 03, 2008, 01:24:50 »
έτσι....δεν μπορεί μπροστά σε άλλους Παοκτσήδες να χτυπάνε 50 άτομα  5-6 Παοκτσήδες...και λίγα έγιναν....άκου θράσος...και αυτά τα περί σκουληκιών εγώ δεν τα τρώω...εγώ βλέπω μπλούζες πανσερραϊκού στις φωτογραφίες....ας βγάλουν ανακοίνωση οι σύνδεσμοι τους, να ζητήσουν  συγγνώμη και να πουν ότι δεν ήταν δικοί τους....όχι έτσι στην πουστιά κανεις τη μαγκιά και τη χρεώνεις και στα σκουλήκια και στους γαύρους και δεν ξέρω και εγώ...ανακοίνωση επίσημη των σερραίων εδώ και τώρα....αλλιώς απέναντι.....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

shaman4

• Guest
« Reply #581 on: August 03, 2008, 01:37:52 »
EPEIDEI EGO EIMAI PAOK kai den dexomai tetoies magkies:
Oi serres kopsane tossa eisitiria me tin parti mas....opos kai oles oi kolopetinitses pou kanoun episodia me ton PAOK.
Ti eipate?ta kanane serraioi arianoi?as tous elegxane oi upolipoi serreoi..

EGO APAITO o PAOK NA MHN ksanapaiksei filiko me tis serres gia mia 6aetia.

Gia na kanonizoun autoi meta na mas upodexontai pio sosta!
MEGALH malakia an ksanapaiksoume filiko mazi tous!

PAOK kai olous tous allous alothriskous tous g*mame :cwm23:

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #582 on: August 03, 2008, 03:06:55 »
διεγιτο αφου οι δικοι μας ηταν απο τις σερρες ενας λογος παραπανω να μη τους πειραξουν,,πολυ περιεργο μου φαινετε.

και αν ηταν σκουλικια,,δουλεια των συνδεσμιτων του πανσεραικου θα ηταν να τους σταματησουν αμεσα.

για μενα μεγαλυτερη ευθυνη ειναι αυτονων.

τους γυρισαμε και το πανο τους αχρηστους.(θα μου πεις τι να το κανεις).

εγω επαναλαμβανω.

μεσα στο αιγαλεω οι δικοι μας χωρις μπατσους  κανανε κερκιδα ανενοχλητοι,

και περυσι με πανιωνιο οταν πιστιρικαδες πηγαν να μας πεταξουν πετρες οι πανθηρες πηγαν και τους μαζεψαν.

προφανως οι αθηναιοι  σεβοντε περισσοτερο τον λαο μας.

καποιοι αλλοι πρεπει να παθουν για να μαθουν να σεβοντε δηλαδη?

τι ειναι δηλαδη να εχω 3 συνεχομενες νικες και να παω 10,000 κομματια στις σερρες?

αν γινουν τα ιδια ποιος θα αποτρεψει μετα και τι?

εδω σε μεγαλα επισοδεια στο παρελθον σπαζαν την λαμπρακη και την πληρωναν αμαξια και μαγαζια που πριν λιγη ωρα τρωγαμε.

απο την αλλη ο κοσμος εχει ξεφυγει σε ολα τα επιπεδα,,,
πληθος τρελα,χυμαριο κλπ και δεν βλεπω τους συνδεσμους να μπορουν να συγκατησουν τιποτα πλεον.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #583 on: August 03, 2008, 05:37:41 »
Ημουν στο γήπεδο. Τους σερραίους ετσι κι αλλιώς δεν τους πήγαινα, σήμερα έχω κι ενα λόγο παραπάνω. Δεν με ενόχλησαν όμως οι βλαχομαγκιές των ακανέδων όσο η τεράστια μαλακία του πρόεδρου σφ Σερρών, που επέστρεψε το πανό "Πανσερραικός Νέος Κόσμος" . Αν ο μπούφος που το παίζει παοκάρχης θέλει να τα έχει καλά με τα συμπολίτες του ας μην ασχολείται με τον ΠΑΟΚ, αν πάλι θέλει να τα έχει καλά με όλους, πριν σκιστεί για να επιστρέψει το πανό, ας σκιζόταν να βρει ποιοι σερραίοι χτύπησαν τον δικό μας, σίγουρα μπορούσε. Δεν είμαι υπερ των επεισοδίων και το να παίρνουμε πανό απο ανύπαρκτους, αλλά οι μαγκιές πληρώνονται και αν ο παπάρας πρόεδρος μαζί με τους μπουχέσες που τον ακολουθούν ηθελαν να κάνουν κάτι  ουσιαστικό  ας έβρισκαν ποιοι κάναν τις βλαχομαγκιές. 
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

manos4

• Guest
« Reply #584 on: August 03, 2008, 08:17:32 »
mia xara einai oi SERREOI....

manos4

• Guest
« Reply #585 on: August 03, 2008, 08:58:54 »
eixa diabasei oti o zagor hthele synanthsh me toys syndesmoys gia na exei kalh eikona h toumba thn nea xronia kai na mhn plhrwnoyme tsampa prostima twra
fainete oti einai aparaithth ayth h synanthsh....

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #586 on: August 03, 2008, 10:11:28 »
Σε μεγάλη λάκα πέσαμε!
Αγωνιστικά η ομάδα χρειάζεται παιχνίδια και είναι απαραίτητα τα φιλικά αυτό το διάστημα.
Οπαδικά, θα μας χρεώσουν τα πάντα. Δεν χρειάζεται σαν ΠΑΟΚτσήδικος Λαός να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Φοβάμαι ότι βάλαμε βούτυρο στο ψωμί όσων δεν θέλουν να μας δώσουν εισιτήρια στους εκτός έδρας αγώνες και μια ενδεχόμενη απαγόρευση των μετακινήσεων οπαδών. Φοβάμαι, επίσης, το ενδεχόμενο τιμωρίας της έδρας μας. Μπορεί στο φύλλο αγώνα να υπάρχει αιτία διακοπής του αγώνα, λόγω μη λειτουργίας των προβολέων, αλλά δεν ξέρω τι θα γράφει η έκθεση της Αστυνομίας ή το αυτεπάγγελτο της Αθλ. Δικαιοσύνης λόγω δημοσιευμάτων στον τύπο.
Να θυμίσω κάτι σε όσους το ξεχνάνε ή σε όσους δεν το ξέρουν.
Όταν χάσαμε τα παιδιά στα Τέμπη, βρήκαν την αφορμή οι γνωστοί υπουργοί και παρατρεχάμενοι τους να απαγορέψουν τις μετακινήσεις οπαδών. Δεν τους έφταιγαν οι τραγικοί Ελληνικοί δρόμοι, αλλά οι μετακινήσεις.
Να θυμίσω και κάτι άλλο. Στην Τούμπα έπαιζε ο ΠΑΟΚ πριν 15 χρόνια, ταυτόχρονα στο Καυταντζόγλειο ο Ηρακλής με τον ολυμπιακό. Έγινε ντου στους ολυμπιακούς και τιμωρήθηκε η έδρα της Τούμπας, άσχετα αν δεν υπήρχε αντικειμενική ευθύνη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ξέρω ότι πολλοί θα μου γράψουν...
"Καλά ρε φίλε, βαρούσαν δικούς μας. Να μην αντιδράσουμε?" Η εκτόξευση αντικειμένων έξω από ένα γήπεδο μέσα σε αυτό, είναι ηλίθια αντίδραση. Η πέτρα "ταξιδεύει τυφλά" και μπορεί να αφήσει νεκρό ένα παιδί. Πάντα ήμουν της άποψης ότι δεν φταίνε 100 όταν μαγκίζει ένας. Αυτόν τον Ένα, πρέπει να βρεις και από αυτόν να ζητήσεις τον λόγο. Οι υπόλοιποι δεν φταίνε σε τίποτα.
Μπούκα μέσα, βρες τους και κάντους τόπι στο ξύλο. Ή ακόμα καλύτερα περίμενε τους μετά το τέλος του αγώνα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
« Reply #587 on: August 03, 2008, 10:39:29 »
Το οτι ειμαστε εναντια της βιας δε χρειαζετε να το πω, αλλα
οταν βλεπεις 5  συνοπαδους σου να τους κοπανανε 50 ψευτομαγκες
που μπορει μεσα σε αυτους να ηταν ο αδερφος σου, ο γιος σου η καποιος αγνωστος που ομως
φοραει τη φανελα με το δικεφαλο εκει μπαινει η συντροφικοτητα και λεω οτι
ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ!!!

P.S ορισμενοι θα πουν οτι θα τιμωρηθουμε κλπ!
Δε με ενδιαφερει γιατι καποιες καταστασεις μετρουν περισοτερο απο ενα αγωνα χωρις θεατες!!!
Niente incontri....Solo scontri

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #588 on: August 03, 2008, 10:52:35 »
Και αν μια πέτρα άφηνε στον τόπο ένα παιδάκι 5 χρόνων?
Τα πράγματα δεν είναι απλά παιδιά. Ξέρω ότι το αίμα βράζει πολλές φορές, αλλά πάντα πρέπει να σκεπτόμαστε το χειρότερο σενάριο. Μαγκιά δεν είναι να πετάξεις την πέτρα, αλλά να βρεις τα @@ που το έπαιξαν βλαχόμαγκες και να μην ξέρουν από που να φύγουν.
gdaou
"γάβροι=κότες"

jackba

• Guest
« Reply #589 on: August 03, 2008, 10:57:04 »
Το έγραψα και αλλού και το παραθέτω και εδώ.

Δεν γράφω γενικα στο forum αλλά καθώς σήμερα ήμουν στο γήπεδο καταθέτω όσα είδα-έμαθα.

Στο ένα πέταλο ήταν μόνο οπαδοί του ΠΑΟΚ
Στο άλλο πέταλο ήταν οι οργανωμένοι του Πανσερραϊκού (2 σύνδεσμοι από 100-200 περίπου άτομα ο καθένας) και κόσμος κατά κύριο λόγο του Πανσερραϊκού δίχως να λείπουν οι μεμονωμένοι παοκτσήδες.
Στα επίσημα αλλά και στα απέναντι από τα επίσημα ήταν ανοργάνωτος κόσμος, πολλοί με διακριτικά του Πανσερραϊκού και πολλοί με διακριτικά του ΠΑΟΚ που καθόταν μαζί δίχως να δημιουργηθεί το παραμικρό. Και έξω από το γήπεδο κυκλοφορούσαν οπαδοί και των δυο ομάδων πριν αρχίσει το παιχνίδι, δίχως κανένα περιορισμό και κανένα επεισόδιο.

Αρχικά κάποιοι (2-5) δικοί μας (Σερραίοι παοκτσήδες όπως έμαθα αργότερα) μπήκαν στο πέταλο του Πανσερραϊκού και σκοπίμως στο σημείο ακριβώς όπου καθόταν οι οργανωμένοι του ενός συνδέσμου της σερραϊκής ομάδας. Υπάρχουν τρεις εκδοχές:
α) οι Σερραίοι τους είπαν να πάνε απέναντι και αυτοί αντέδρασαν (Πάοκ είμαστε, όπου θέλουμε καθόμαστε κτλ + χειρονομίες, κωλοδάχτυλα κτλ) οπότε αυτοί τους έδειραν-έδιωξαν
β) με το που μπήκαν στη θύρα και στο συγκεκριμένο σημείο προκάλεσαν τους Σερραίους πριν αυτοί πουν οτιδήποτε (θυμίζω σε όλο το υπόλοιπο γήπεδο καθόταν πρακτικά ανάμικτα οι φίλαθλοι) και έγινε ότι έγινε
γ) οι Σερραίοι τους προπηλακησαν πριν καν που οι δικοί μας οτιδήποτε και ακολούθησαν τα υπόλοιπα

Στη συνέχεια έσκισαν οι δικοί μας ένα πανό του συνδέσμου των Σερρών (το οποίο ή όμοιό του που πάρθηκε από τα γραφεία του συνδέσμου αναρτήθηκε μετά από λίγο στο πέταλο των Παοκτσήδων από δικούς μας)
Παράλληλα άρχισαν να πέφτουν στο πέταλο του Πανσερραϊκού διάφορα από έξω από το γήπεδο (δεν ξέρω από πόσους καθώς ήμουν μέσα στο γήπεδο). Οι Σερραίοι φίλαθλοι αποχώρησαν από το πέταλο και μπήκαν εντός του αγωνιστικού χώρου για να αποφύγουν τα ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστου προελεύσεως και ταυτότητας. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν επίσης πολλοί παοκτσήδες, κάποιοι με ρετσίνες και τρεκλίζοντας, δίχως όμως πάλι να σημειωθεί εκεί το παραμικρό.
Τέλος από το πέταλο των παοκτσήδων κάποιοι (15-20) μπήκαν μέσα στο γήπεδο και πήραν ένα πανό των Σερραίων από γειτονική θύρα (θύρα 1), το οποίο μετά από λίγο όμως άλλοι παοκτσήδες οπαδοί επέστρεψαν.
Εκτός του γηπέδου υπήρχαν κατά τα γνωστά οι διάφοροι ανεξέλεκτοι με καδρόνια και κλάδιά που κυνηγούσαν ότι κινούνταν..

Η άποψή μου:
Πρώτοι μαλ.. οι 2-5 δικοί μας (ενδεχομένως και μεθυσμένοι αλλά δεν το άκουσα για 100%) που πήγαν ακριβώς στη θύρα και στο σημείο που κάθεται ο ένας σύνδεσμος του Πανσερραϊκού με σίγουρο σκοπό να προκαλέσουν (η θύρα χωράει 2500 άτομα και πήγαν ακριβώς στο σημείο που καθόταν οι 100-150 του συνδέσμου). Ότι από τα παραπάνω α-β-γ που έγραψα να ισχύει είναι γεγονός ότι η πρώτη πρόκληση ήταν από εμάς
Δεύτεροι μαλ.. οι Σερραίοι του συγκεκριμένου συνδέσμου που αντέδρασαν έτσι στην όποια πρόκληση, ειδικά αν οι δικοί μας ήταν μεθυσμένοι οπότε έπρεπε με πιο ήρεμο τρόπο να τους απομακρύνουν ή να τους αγνοήσουν.
Τεράστιοι μαλ.. οι όποιοι παοκτσήδες (μη φίλαθλοι σαφώς) που πετούσαν ότι βρήκαν στην κερκίδα με αποτέλεσμα κόσμο να τραυματίζεται και παιδάκια να τρομοκρατούνται. Ένας από τους τραυματίες στο νοσοκομείο ήταν όντως παιδάκι
Μεγάλος μαλ.. και εγώ που πάω ακόμη γήπεδο.

antongio

• Guest
« Reply #590 on: August 03, 2008, 11:36:32 »
arxhzw na pisteuw opws ta perigrafei o jack apo panw oti poio malakismeno travantouro den exoume ksanakanei :-\
an kanw lathos diorthwste me

shaman4

• Guest
« Reply #591 on: August 03, 2008, 11:47:15 »
Ti na po den ksero me auta pou diavazo.

Pandos ego pisteuo an serraioi kathontousan stin 4b den tha tous legame tipota.(mono stin 4A tha ginotan kati)
Tora an mpikan oi dikoi mas methusmenoi kai arxisane na prokaloun tote pao passo.alla etsi kai allios....afou ginei h malakia meta pos na peis stous dikous mas na min antidrasoun otan eidane 50 serraious na tin peftoun se 5 dikous mas...

malakies.

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #592 on: August 03, 2008, 12:20:18 »
Η μαλακία ξεκίνησε από ότι καταλαβαίνω από τους Σερραίους, ακόμα περισσότερο άν προκειται για 5-6 μεθυσμένους ΠΑΟΚτσήδες.

Το λάθος το δικό μας ήταν οι πέτρες από έξω αδιάκριτα προς την κερκίδα των Σερραίων. Απαράδεκτο, δεν μας φταίνε σε τίποτα οι απλοί άνθρωποι και τα παιδιά τους.

΄Καλύτερα που έγινε τώρα αυτό σκηνικό και όχι στο πρωτάθλημα, να μπούμε σε μία σείρα

Dimitris69

• Guest
« Reply #593 on: August 03, 2008, 12:26:47 »
To thema den einai ti kanan kai ti den kanan oi Serraoi kai opoioi alloi anamixthikan telos panton.
I omada xreiazetai filika paixnidia kai xthes xasame mia kali eukaireia gia na testaroume tis dinameis mas.
Ola ta alla einai anoroimotites kai opoios den borei na sigratisei ta neura tou alla ta vgazei EIS VAROS TIS OMADAS na kathisei spiti tou kai na vlepei ta mats apo tis tileorasi.
Arketa pleon me ti via. FTANEI

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #594 on: August 03, 2008, 12:38:55 »
gia ola ftaine oi PAOKTSIDES, 20 euro isitirio tous gemizoume to gipedo k ftaime k apo pano, dn eipa oti kala ekanan, alla apo ti stigmi pou kopanisan 5 dikous mas teleiosan ola, k gia kapious pou lene pezei na tan methismenoi tote enas logos parapano, pio anadro pragma dn iparxei apo to na pigeneis k na varas atoma ipo tin epiria ousion, dn me noiazei an itan skoulikia aytoi pou pigan na to pexoun mages, ego ta xo me tous sereous dn ginete se mia poli pou i pleiopsifia einai dikoi mas k persi kaname mazi kerkida na xigiountai etsi k se ntopious PAOKTSIDES parakalo pou tha tous gnorizan kiolas, eprepe na tous prostatepsoun k stin periptosi pou itan skoulikia k pigan na kanoun tin malkaia na ta vazan me keinous, alla opos exei dixei i istoria goustarane k aytoi na to pexoun mages k kala, opios dn exei omos mialo k dn sevete dio pragmata opos tin voitheia tou PAOK stin omada tous me paixtes pou tous exoume agorasei k tous exoume dosei, k dn sevete oti erxete o PAOK stin poli sou k ayto apo mono tou einai proklisi ayta pathenei....to pathima na tous ginei mathima..
gia osous tora xaliountai pou grafoun malakies oi filades na min xeneronoun katholou, an emeis arxizoume k krazoume omoideates mas pou adedrasan opos adedrasan anti na tous prostatepsoume(les k eixame kamia orexi gia fasries k pou stis serrres kiolas) tote min pereimenoun tpt apo tous athinaious pou perimenoun sti gonia i
I ENOTITA FENETE SE AYTES TIS STIGMES OXI STA TRALALA TRALALO FTENE DN FTENE EXEIS XREOS NA IPOSTIRIXEIS OMOIDEATES SOU

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #595 on: August 03, 2008, 12:42:56 »
ELLINIKOS POLITISMOS
ntropi
den xriazete na apodiksoume se kanena oti eimaste oi kaliteri opadoi
autoi pou kanou fasaries einai to kako tou paok
arage ti minima dinoume stous paikte pou ir8an oti edw einai tritokosmiki omada
na dioksoume ton zagoraki me tetoies tsampoukades tou kolou
(giati i magkes pane enas pros enas otan eisai maza kai kaneis to tsamouka eisai kota gia mena)
kai na gurisoume pisw stis epoxes tis palies na mas armegoun ksana i goumenades

ante na xa8ite

shaman4

• Guest
« Reply #596 on: August 03, 2008, 12:54:24 »
Paidia ego paratiro oloi exoume dikio:

-Apo thn mia opos leei to palikari otan varesane 5-6 (methismenous?) dikous mas....ola eixan teliosei!
-Apo thn allh, poios PAOKtsis simera xerete kai den ntrepete esto kai ligo gia osa ginane xthes? h omada den mporese na dosei ena filiko ekseteias apeisodiown se mia filiki poli.

Megalh malakia.

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #597 on: August 03, 2008, 12:57:21 »
H ομαδα εχει μενει 2 φιλικα πισω. Αυτο ειναι που με ανησυχει εμενα και ελπιζω να μην προκειται για τοσο μεγαλο πισωγυρισμα οσο φαινεται εκ πρωτης οψεος.

Για τα ντραβαλα, ενω απεχθανομαι 100% τη βια, η αποψη μου ειναι
α) στεναχορηθηκα για τα παιδακια και τις κοπελιτσες.
β) αν αληθευουν αυτα που εχουν γραψει τα παιδια που ηταν παροντα, η ευθυνη ανηκει στους οπαδους του πανσερραικου και την αστυνομια. Οι μεν επρεπε να αντιδρασουν πιο ηρεμα (οπαδοι του πανσερραικου ειστε ρε πουστη, οχι οι χουλιγκαν της Millwall, πως την ειδατε δλδ, "βεβηλωθηκε" ο "ναος" σας απο 5 ατομα?) και οι δε να εχουν παρει καποια στοιχειωδη μετρα. Και το λεω αυτο δεδομενου οτι ο λαος του ΠΑΟΚ, καλως ή κακως, ειναι λαος μεγαλης ομαδας, τεραστιος, και ως εκ τουτου λειτουργουσε, λειτουργει και θα λειτουργει σε πολλες περιπτωσεις σαν οχλος. Λιγο πολυ εχει το ακαταλογιστο, οποτε η φωτια μπορει να αναψει ανα πασα στιγμη. Μου αρεσει-δε μου αρεσει ετσι ειναι και ετσι θα ειναι. Χουλιγκανισμος και μεγαλες ομαδες πανε χερι-χερι, παγκοσμιως νομιζω, ποσο μαλλον αν εχουν βαση οπαδων στα λαικα στρωματα.
γ) οι υποκριτες-συντηρητουκλες θα μας τα πρηξουν τωρα με το νομο Ορφανου, οριστε που θελετε και καταργηση του κλπ. Για αυτους, με το υφος που γραφουν, τα πραγματικα προβληματα της χωρας δεν ειναι η ανεργια, η οικονομικη εξαθλιωση, η ενστολη βια κατα δικαιων και αδικων, η απουσια σοβαρου οικονομικου σχεδιασμου απο τις κυβερνησεις, η διαφθορα/μιζες, η ρυπανση του περιβαλλοντος, ο "παρασιτικος καπιταλισμος" μιας χωρας που δεν παραγει και δεν εξαγει σχεδον τιποτα και χιλια δυο αλλα. Οχι, το μειζον προβλημα ειναι καποιοι πιτσιρικαδες που πετανε πετρες...Και αυτο που χρειαζεται η χωρα για να γινει τελικα Σκανδιναβια, γιατι ολα τα αλλα τα εχει, ειναι ο χουντονομος!
δ) οσοι σκιζουν τα ρουχα τους εναντιον της βιας, θα τους παραδεχτω να αποδοκιμασουν το καψιμο πανιων των σκουληκιων, τα οποια αποκτηθηκαν με την ασκηση σωματικης ή εστω ψυχολογικης βιας. Και να μην πουνε οτι "αλλο τα σκουληκια/γαυροι" κλπ γιατι η ΒΙΑ ειναι ΒΙΑ ανεξαρτητα σε ποιον ασκειται. Μανα δε τους γεννησε και αυτους? Αν εισαι ο Γκαντι, επαγγελματικο ποδοσφαιρο δε μπορεις/αντεχεις να παρακολουθησεις, νομιζω.
« Last Edit: August 03, 2008, 13:25:08 by epic »
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #598 on: August 03, 2008, 13:01:04 »
τι ομοιδεατες, αδερφια και μαλακιες τουμπανα....να σαι απεξω απ το γηπεδο και να πετας προς τα μεσα πετρες και καδρονια....

τι σχεση εχουν με τον ΠΑΟΚ ολα αυτα....δολοφονικες ενεργειες, χωρις στοχο! οπως ειπε κ ο αλαμανα, θες να καθαρισεις για τον αδερφο σου? υπαρχουν αλλοι τροποι. αυτοι οι ηλιθιοι ανεγκεφαλοι καλλιστα θα μπορουσαν να χαν σκοτωσει παιδια.

μη ξεχναμε πως στο γηπεδο δεν υπαρχουν μονο 'δικοι μας' και 'δικοι τους' με την εννοια των μαχιμων στρατων. υπαρχει κ ο απλος κοσμος. θες να τα βαλεις με τον μαχιμο που σου πειραξε τον αδερφο, ξανα υπαρχουν αλλοι τροποι.

αυτοι οι ανθρωποι (αυτοι οι λιγοι θελω να πιστευω που πεταγαν οτι βρουν με σκοπο να χτυπησουν κοσμο ανεξαιρετως) ειναι απλα ΚΑΦΡΟΙ δεν ειναι ΠΑΟΚ! και τους υπερασπιζομαστε κιολας λογω της παρερμηνειας της εννοιας 'αδερφος'. ουτε αγαπανε την ομαδα, ουτε τους αδερφους τους και δε χρειαζονται αδερφικη συμπαρασταση

giannis80

• Guest
« Reply #599 on: August 03, 2008, 13:06:47 »
Συμφωνώ με τον dave μετά από ένα ρεζουμε με αυτά πουα διάβασα.Αλλά, όταν είσαι όχλος,παρεισφύουν και παράσιτα.Συγγνώμη που είμαστε τόσοι πολλοί.