Author Topic: Βέροια - ΠΑΟΚ 0 - 0 Σάββατο 22/3/2008 ώρα 19:00  (Read 5153 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Σε καταλαβαίνω φιλαράκο.
Και εγώ ήμουν αρκετά χρόνια εξωτερικό και ξέρω τι θα πει να είσαι μακριά από τον ΠΑΟΚ.

Πρέπει όμως κάποια πράγματα να τα λέμε. Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε.

Όσον αφορά τα νέα μέλη, το παρατήρησα και εγώ.
Η αλήθεια είναι ότι στα δύσκολα έχεις την ανάγκη να πεις κάπου αυτό που πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για την ομάδα. Και να μοιραστείς την αγανάκτησή σου. Εκεί το αποδίδω. Δε θέλω να σκεφτώ κάτι άλλο ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline katz

• Αποστολή
  • **

Δε καταλαβαίνω την εμμονή στον Πορτογάλο. ΔΕ ΚΑΝΕΙ ο άνθρωπος. Το έχουν καταλάβει και οι πέτρες

Κάθετε στο συμβόλαιο φίλε και δεν φεύγει. Για να φύγει πρέπει να ρίξεις 1,5 εκατ. ευρώπουλα
και που να τα βρείς:

Κι εσυ που το ξερεις?
ΠΑΟΚ G4Α

trelos sporos

• Guest

Δε καταλαβαίνω την εμμονή στον Πορτογάλο. ΔΕ ΚΑΝΕΙ ο άνθρωπος. Το έχουν καταλάβει και οι πέτρες

Κάθετε στο συμβόλαιο φίλε και δεν φεύγει. Για να φύγει πρέπει να ρίξεις 1,5 εκατ. ευρώπουλα
και που να τα βρείς:

Κι εσυ που το ξερεις?

tin ekdoxi na to diavase stin efimerida i na to akouse sto radio ti skeftikes?

manos4

• Guest
a to leei athlitiki makedonias thrakis    >:(

Offline katz

• Αποστολή
  • **

και που να τα βρείς:

Κι εσυ που το ξερεις?

tin ekdoxi na to diavase stin efimerida i na to akouse sto radio ti skeftikes?

Μπα..δεν μου περασε απο το μυαλο.. ;D
ΠΑΟΚ G4Α

stelukos

• Guest
Λοιπόν....
Λοιπόν....
Για ακόμη μια φορά.... γιατί βλέπω πολλοί δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν.....

1)Τι καταλαβαίνετε ρε παιδιά και κράζετε όλη την ώρα...;ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ.....
2)ΠΑΟΚ είσαι και πούλα τρέλα... ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΑ...
3)Όσο και να κράξεις δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι... Ναι ΟΚ... κάνεις το χρέος σου ως ΠΑΟΚτσής... ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣ!!! ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΞΗΓΙΑΝΘΕΙ...(ΠΑΡΕ ΜΕΤΟΧΕΣ... ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣ... ΠΑΡΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ... ΠΑΝΕ ΓΗΠΕΔΟ... ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΠΡΕΛΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΙΚ.) ΜΕΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕ.... ΤΩΡΑ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
4)"Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε".... ΣΩΠΑ ΡΕ; απίστευτο μου φαίνετε αυτό... Εγώ πάλι νομίζω ότι Ζαγοράκης και Σάντος βάλθηκαν φέτος να ρίξουν τον ΠΑΟΚ Β' Εθνική... Έτσι για να γουστάρουμε λίγο...
5)"δεν κάνει ο Σάντος", "με χειρότερους παίχτες παίζαμε καλύτερη μπάλα με <<άλλους>> προπονητές (Αναστασιάδης)".... Μου θυμίζει την διαφήμιση με τους παππούδες... "Καλά Κρασσσά"
6)Δεν μπορείτε ρε να κάνετε λίγο υπομονή; δεν αντέχω άλλη γκρίνια. Μερικοί είστε χειρότεροι απ την γκόμενά μου σε περίοδο!
7) Σας βαρέθηκα ρε!
« Last Edit: March 23, 2008, 08:03:03 by stelukos »

peja_4

• Guest
ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ/ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ
ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ, ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ.
ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣ,
ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ.
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
ΣΑΝΤΟΣ ΠΑΛΙΟΑΧΡΗΣΤΕ
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

Offline tsag

• Αλλαγή
Όλα σκατά σήμερα. Πάνω που πήγα να βγω άρχισε να βρέχει... Μέχρι και ο θεός κλαίει για τα χάλια του ΠΑΟΚ.

Πάντως ο προπονητής έχει σοβαρές ευθύνες (ίσως τι περισσότερες) για την κατάντια μας.
Ένας προπονητής πρέπει να δείξει κάτι. Όχι να μας κάνει ομαδάρα, αλλά κάτι, ελάχιστο.

Ο Σάντος όχι απλά δεν έδειξε τίποτα, αλλά είναι αρνητικός. Η ομάδα παίζει χειρότερα απ'όταν την ανέλαβε.

Αδερφέ άδικα χάνεις χρόνο πληκτρολογώντας! Ο Σάντος δε θα πάει πουθενά. Όχι επειδή το λέω εγώ,αλλά επειδή η έλευση Ζαγοράκη σημαίνει αυτόματα και αλλαγή της νοοτροπίας μας...

Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε αυτό τόσο καλύτερα για τη δική σας υγεία.

Καλόπιστα τα παραπάνω έτσι? Και εγώ σε άλλες εποχές θα τον είχα σκυλοβρίσει αλλά τώρα απλά περιμένω. Μπορώ να περιμένω. Το μυαλό μου στην εποχή Ζαγοράκη έχει αναγεννηθεί ένα πράγμα. Νιώθω καλά ρε παιδί μου. Είμαι αιδιόδοξος. Δεν μου γεννιούνται αρνητικά συναισθήματα. Και κάνω υπομονή, γιατί αντικειμενικά αυτό είναι το σωστό.

Και ας μην που κάποιοι ότι ο ΠΑΟΚ μικραίνει. Ο ΠΑΟΚ θα μικρύνει όταν θα κόβει 1000 εισιτήρια...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

liam4

• Guest
φτανει με τον πορτογαλλο.
ετσι χτιζονται οι ομαδες; πολυ φοβαμαι οτι και του χρονου στο "ιδιο εργο θεατες"

Offline maria-mtb

• Βασικός
Egw to mats den to eida ara oute agwnistika oute apo 8ema laou mporw na krinw kati, an k agwnistika einai ta gnwsta opws k apo 8ema laou ta idia...(o vazelos kunhgouse x8es prwta8lhma k eixe 10.000 kosmo me 20 gries mesa na tous kanous kerkida) k su eixes 5.000 kosmo ektos edras...auta...to eixa pei k se allo topic: AS ANALBOYN EPITELOUS OLOI TIS EU8UNES TOUS!
emena oute na krazw mou aresei oute tipota, ta katanow ta provlhmata, alla eipame, tetoia omada den aksizei se tetoio lao. sthn telikh afou x8es phgane gia revania k mono as afhnan th beroia na kerdisei.

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
LOIPON:
1. SAS PARAKALO OLOUS STHN THESSALONIKI NA PATE STO BASKET APO DO KAI PERA YIA NA SWTHOUME. STHNONTAI PEXNIDIA KAI THA VRETHOUME PRO EKPLIKSEON
   TO PODOSFAIRO TOU XRONOU PALI.

2. SAS PARAKALO OLOUS STHN THESSALONIKI NA PATE STO VOLLEY APO DO KAI PERA YIA NA SWTHOUME. STHNONTAI PEXNIDIA KAI THA VRETHOUME PRO EKPLIKSEON

3. O SANTOS EINAI YIA 3 XRONIA PROPONHTHS.

« Last Edit: March 23, 2008, 13:29:07 by Maestro »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

Kapoioi paixtes eprepe apo monoi toys x8es na meinoyn sthn Veroia, ekei poy leei h fotografia.
Onomata den leme...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
LOIPON:
1. SAS PARAKALO OLOUS STHN THESSALONIKI NA PATE STO BASKET APO DO KAI PERA YIA NA SWTHOUME. STHNONTAI PEXNIDIA KAI THA VRETHOUME PRO EKPLIKSEON

2. SAS PARAKALO OLOUS STHN THESSALONIKI NA PATE STO VOLLEY APO DO KAI PERA YIA NA SWTHOUME. STHNONTAI PEXNIDIA KAI THA VRETHOUME PRO EKPLIKSEON

σωστος φιλε

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

και που να τα βρείς:

Gia alli mia fora loipon...

STO SYMBOLEO TOU SANTOS DEN YPARXEI RITRA GIA OTAN EINAI FYGEI.
TO EXEI PEI KAI O IDIOS, TO EXEI PEI KAI O ZAGORAKIS.

KLEISTE TA RADIA ORISMENOI. MONO ETSI THA BREITE THN PSIXIKI SAS IREMIA.
...KAI EPITELOUS..MHN DIAVAZETE ATHLITIKH MAKEDONIAS THRAKIS!!
Eleos dld.. Min leme synexeia ta idia pragmata.

kostas4

• Guest
LOIPON:

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Λοιπόν....
Λοιπόν....
Για ακόμη μια φορά.... γιατί βλέπω πολλοί δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν.....

1)Τι καταλαβαίνετε ρε παιδιά και κράζετε όλη την ώρα...;ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ.....
Σωστά, αλλά μετά από ήττες και ντροπιαστικές ισοπαλίες δε μπορώ να βγαίνω και να λέω όλα καλά, δε πειράζει

2)ΠΑΟΚ είσαι και πούλα τρέλα... ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΑ...
Και αυτο σωστό

3)Όσο και να κράξεις δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι... Ναι ΟΚ... κάνεις το χρέος σου ως ΠΑΟΚτσής... ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣ!!! ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΞΗΓΙΑΝΘΕΙ...(ΠΑΡΕ ΜΕΤΟΧΕΣ... ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣ... ΠΑΡΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ... ΠΑΝΕ ΓΗΠΕΔΟ... ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΠΡΕΛΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΙΚ.) ΜΕΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕ.... ΤΩΡΑ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
Το να βοηθάς είναι εντελώς διαφορετικό από το να σκας. Όταν σκας σημαίνει πως δεν έχεις άποψη. Και εγώ έχω. Δε πήγα να τα πω αυτά ούτε στο Ζαγοράκη, ούτε σε κανέναν. Σε φόρουμ μιλάμε και τα λέμε μεταξύ μας. Τώρα για τις μετοχές και τα διαρκείας, 1 στα 2 ποστ μου αυτό λέει. Διαρκείας και μετοχές. Ψάχτο. Και παρεπιπτόντως, δε με λένε ΡΕ

4)"Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε".... ΣΩΠΑ ΡΕ; απίστευτο μου φαίνετε αυτό... Εγώ πάλι νομίζω ότι Ζαγοράκης και Σάντος βάλθηκαν φέτος να ρίξουν τον ΠΑΟΚ Β' Εθνική... Έτσι για να γουστάρουμε λίγο...
Επαναλαμβάνω ότι δε με λένε ΡΕ. Για το Ζαγοράκη είμαι σίγουρος ότι έχει τις αγνότερες των προθέσεων και ΜΠΟΡΕΙ να μας πάει εκεί που ονειρευόμαστε. Ο Σάντος δεν είναι ότι δε θέλει (αν και μετά το ματς με τον Τέλη πέταξε λευκή πετσέτα), απλά ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ.

5)"δεν κάνει ο Σάντος", "με χειρότερους παίχτες παίζαμε καλύτερη μπάλα με <<άλλους>> προπονητές (Αναστασιάδης)".... Μου θυμίζει την διαφήμιση με τους παππούδες... "Καλά Κρασσσά"
Εσύ μίλησες για Αναστασιάδη. Εγώ πισογυρίσματα στον ΠΑΟΚ δε θέλω. Ποτέ ξανά ο Αναστασιάδης στην ομάδα. Τόσοι προπονητές υπάρχουν.

6)Δεν μπορείτε ρε να κάνετε λίγο υπομονή; δεν αντέχω άλλη γκρίνια. Μερικοί είστε χειρότεροι απ την γκόμενά μου σε περίοδο!
Υπομονή όση χρειάζεται. Το να χάνεις από Αστέρες και τέληδες όμως δεν αρμόζει στην ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου στον κόσμο. Η εξιγύανση δεν αποτελεί άλοθι για αυτό το αίσχος. Ο μόνος που δε φταίει είναι η διοίκηση. Όλοι στο αγωνιστικό τμήμα έχουν τεράστιες ευθύνες.
Αυτό με τη γκόμενα σου το αφήνω ασχολίαστο για να μη πω καμιά βαριά κουβέντα

7) Σας βαρέθηκα ρε!
Στα @@ μου. Άλλαξε κανάλι. Όταν μάθεις να μιλάς χωρίς να προσβάλεις του άλλους, έλα να κάνουμε συζήτηση. Να μάθετε να ακούτε και άλλες γνώμες χωρίς να τις καταδικάζετε επειδή είστε κολλημένοι στη δική σας.

Τέλος πάντων, επειδή ο Σάντος θα μείνει στην ομάδα και του χρόνου, πράγμα σεβαστό εν μέρει επειδή ειναι απόφαση της διοίκησης που εμπιστεύομαι με κλειστα μάτια, ελπίζω να δείξει λίγο έργο και να μην πετάξει λευκή πετσέτα πάλι.

Εγώ δε θα τον κρίνω μεροληπτικά του χρόνου λόγο φετινής πορείας. Θα θεωρήσω ότι είναι η πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ επειδή τις επιλογές παικτών και την προετοιμασία θα την κάνει αυτός. Ένα νέο ξεκίνημα από το 0. Αν πάει καλά, θα τον χειροκροτήσω και θα βγω να πω ότι έλεγα μαλακίες
« Last Edit: March 23, 2008, 15:11:05 by w|lD ShaRK »

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
@ shark --> to onoma sou?

copy paste:

Υπομονή όση χρειάζεται. Το να χάνεις από Αστέρες και τέληδες όμως δεν αρμόζει στην ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου στον κόσμο. Η εξιγύανση δεν αποτελεί άλοθι για αυτό το αίσχος. Ο μόνος που δε φταίει είναι η διοίκηση.

megalitero sillogo tou kosmou???? --> what????

santos = epilogi zagoraki + stiriksi apo zagoraki authn thn stigmi opote esi thn stigmi pou krazis santos krazis tautoxrona kai zagoraki (+ diikisi)

ta mperdebis mipos???

kai sthn teliki akoustikes se diafora topic. gia sena o santos den kani kai ekfrastikes.

katantises kourastikos. 8/10 post sou les sthn ousia sinexia ta idia.
PAOK PANO APO OLLA

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Οκ, τέρμα από μένα. Ούτως ή άλλως την κάνω για επαγγελματικό ταξίδι για αρκετές μέρες και δε θα σας κουράσω άλλο.

Μια διαυκρίνηση μόνο. Το να μη στηρίζεις τον Σάντος δεν έχει καμιά σχέση με τη στήριξη προς τον Ζαγοράκη.
Καμιά απολύτως όμως.

Καλή Κυριακή να έχετε. Τα λέμε σε 2 βδομάδες.

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Ξεκολλάτε ρε μάγκες επιτέλους. Μετά από κάθε αρνητικό αποτέλεσμα τα ίδια λέμε. Πάρτε το χαμπάρι ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν πρόκειται ούτε μπάλα να δούμε, ούτε τους παίκτες να μεταμορφώνονται σε αστέρια πρώτου βεληνεκούς. Λέτε αυτά που βλέπουμε εμείς, ο Ζαγοράκης να μην τα βλέπει; Ή  μήπως θεωρεί κάποιος ότι μπορεί να δώσει καλύτερη λύση από αυτήν που θα δώσει ο Πρόεδρος; Το καλοκαίρι θα έχουμε ξεσκαρτάρισμα υλικού, λογικά κάποιες μεταγραφές, ο Σάντος θα κάνει την προετοιμασία και από του χρόνου βλέπουμε πως θα πάει η ομάδα. Το δικό μας καθήκον είναι η εκ νέου αγορά εισιτηρίων διαρκείας, μετοχών, υλικού από τη μπουτίκ κλπ. Η θέση μας είναι στο γήπεδο, εντός και εκτός. Όσο για τον Σάντος που λέτε ότι η διοίκηση δεν μπορεί να τον διώξει λόγω αποζημίωσης κλπ, πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ του προπονητή και του Ζαγοράκη για αποχώρηση του πρώτου σε περίπτωση αποτυχίας, με καταβολή μόνο των δεδουλευμένων.