Author Topic: Βέροια - ΠΑΟΚ 0 - 0 Σάββατο 22/3/2008 ώρα 19:00  (Read 5142 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
o kosmos kai diarkeias th agorasei tou xronou kai metoxes tha parei kai tha einai se opoio gipedo kai an paizei i PAOKARA kai tha dinei ti psuxi tou gi afto to sullogo!!!!!epomenws kommenes oi kritikes apo kapoious kai oi episimanseis mono na koitame ti kanei o kosmos.
giati otan xtes sti veroia kapoia paidia kanan taksidi wrwn plirwsan polla lefta se lewforeia venzines ti sto poutso plirwsane theloun na doun kai tous paixtes na kanoun oti mporoun arkei na prospathoun.xtes pali ta kwlopaida tous grapsan ekei pou de pianei melani.
anyway egw ksigithika se parapanw post ti tha kanw...toulaxiston egw.telos koitame ti sunexeia.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Athinaios--4

• Guest
Molis eida tis diloseis tou Knol . ''Thelame na kratisoume to 0 stin amyna kai an vroume eukairies na valoume goal''
To epithetiko pneuma tis omados kai tou Santos apenanti se mia omada pou peftei kai me ena gipedo gemato kosmo diko mas...
Bravo...

Offline neapolitis4

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ η νεα γενια σου θα θυμησει αλλες δεκαετιες..Τρεξιμο ρε κοτες για καθε αδερφο που χωνετε μεσα..

Offline toy

• Αλλαγή
Κάθε κυριακή αναρωτιέμαι γίνεται να παίξουμε χειρότερα ?
Πώς τα καταφέρνουμε και παίζουμε δεν το χω καταλάβει...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

stelukos

• Guest

3)
Το να βοηθάς είναι εντελώς διαφορετικό από το να σκας. Όταν σκας σημαίνει πως δεν έχεις άποψη. Και εγώ έχω. Δε πήγα να τα πω αυτά ούτε στο Ζαγοράκη, ούτε σε κανέναν. Σε φόρουμ μιλάμε και τα λέμε μεταξύ μας. Τώρα για τις μετοχές και τα διαρκείας, 1 στα 2 ποστ μου αυτό λέει. Διαρκείας και μετοχές. Ψάχτο. Και παρεπιπτόντως, δε με λένε ΡΕ

4)"Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε".... ΣΩΠΑ ΡΕ; απίστευτο μου φαίνετε αυτό... Εγώ πάλι νομίζω ότι Ζαγοράκης και Σάντος βάλθηκαν φέτος να ρίξουν τον ΠΑΟΚ Β' Εθνική... Έτσι για να γουστάρουμε λίγο...
Επαναλαμβάνω ότι δε με λένε ΡΕ. Για το Ζαγοράκη είμαι σίγουρος ότι έχει τις αγνότερες των προθέσεων και ΜΠΟΡΕΙ να μας πάει εκεί που ονειρευόμαστε. Ο Σάντος δεν είναι ότι δε θέλει (αν και μετά το ματς με τον Τέλη πέταξε λευκή πετσέτα), απλά ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ.

5)"δεν κάνει ο Σάντος", "με χειρότερους παίχτες παίζαμε καλύτερη μπάλα με <<άλλους>> προπονητές (Αναστασιάδης)".... Μου θυμίζει την διαφήμιση με τους παππούδες... "Καλά Κρασσσά"
Εσύ μίλησες για Αναστασιάδη. Εγώ πισογυρίσματα στον ΠΑΟΚ δε θέλω. Ποτέ ξανά ο Αναστασιάδης στην ομάδα. Τόσοι προπονητές υπάρχουν.
(ΣΥΜΦΩΝΩ)

6)Υπομονή όση χρειάζεται. Το να χάνεις από Αστέρες και τέληδες όμως δεν αρμόζει στην ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου στον κόσμο. Η εξιγύανση δεν αποτελεί άλοθι για αυτό το αίσχος. Ο μόνος που δε φταίει είναι η διοίκηση. Όλοι στο αγωνιστικό τμήμα έχουν τεράστιες ευθύνες.
Αυτό με τη γκόμενα σου το αφήνω ασχολίαστο για να μη πω καμιά βαριά κουβέντα
  size=10pt](ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ)[/size]

7)Στα @@ μου. Άλλαξε κανάλι. Όταν μάθεις να μιλάς χωρίς να προσβάλεις του άλλους, έλα να κάνουμε συζήτηση. Να μάθετε να ακούτε και άλλες γνώμες χωρίς να τις καταδικάζετε επειδή είστε κολλημένοι στη δική σας.

Τέλος πάντων, επειδή ο Σάντος θα μείνει στην ομάδα και του χρόνου, πράγμα σεβαστό εν μέρει επειδή ειναι απόφαση της διοίκησης που εμπιστεύομαι με κλειστα μάτια, ελπίζω να δείξει λίγο έργο και να μην πετάξει λευκή πετσέτα πάλι.

Εγώ δε θα τον κρίνω μεροληπτικά του χρόνου λόγο φετινής πορείας. Θα θεωρήσω ότι είναι η πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ επειδή τις επιλογές παικτών και την προετοιμασία θα την κάνει αυτός. Ένα νέο ξεκίνημα από το 0. Αν πάει καλά, θα τον χειροκροτήσω και θα βγω να πω ότι έλεγα μαλακίες size=10pt](ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΩ)[/size]

w|lD ShaRK
κατ' αρχήν δεν αναφερόμουν σε εσένα ΑΛΛΑ γενικώς... ο καθένας όπως είπες και εσύ μπορεί να λέει την άποψη του εδώ μέσα... αυτό κάνω και εγώ... Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν και δεν είναι ποτέ αυτός ο σκοπός μου για κάποιον που έχει διαφορετική άποψη από μένα...Σέβομαι ΟΛΕΣ τις απόψεις ακόμα κι αν τις θεωρώ πολύ λάθος...ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΩΡΩ ΠΙΟ ΠΑΟΚτσή ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ... Με το "ΣΚΑΣΕ" εννοώ μη γκρινιάζεις και μη κράζεις και ΟΧΙ μην μιλάς ή μη λες την άποψή σου ή μη εκφράζεις τον προβληματισμό σου.... Τώρα αν παρεξηγήθηκες τι να κάνω... Μάλλον δεν με κατάλαβες ...
« Last Edit: March 23, 2008, 20:10:55 by stelukos »

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Παίδες, η ουρά έμεινε... το φάγαμε το γάϊδαρο! ΞΥΠΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!! (εγώ τουλάχιστον αυτό θα κάνω!!! προς το παρόν ο ύπνος για μένα συνεχίζεται!!!)
PAOK is a Social Movement!

sacrosanct

• Guest
sta @@ mas ola re PAOK gia mia zwh kai synexeia konta sthn PAOKARA mas...oloi kyriakh me ton atromhto den ksenerwnoume pote...
xiliometra 8a kanoume kai pali gia na maste stou paok to pleyro!!!

papritsa pare ena kalo kanape kai pop korn kai gine kai vazelos na goustareis sto spiti sou

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
για συμαζέψου.... και μη μου τσαμπουνάς πίπες...
PAOK is a Social Movement!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
papritsa pare ena kalo kanape kai pop korn kai gine kai vazelos na goustareis sto spiti sou
opa aderfe arakse itan xontro auto.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Sacrosanct oxi etsi re man..
Oxi tetoies eirwnies pros alla meli tou forum plz.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
οπα στεφανε αραξε.εχει λογο ο αδερφος και "κοιμαται" για φετος
και σβησε κανα πμ ρε μαλακα

zorbas1

• Guest
βρε zorba1 2 μυνηματα εστειλες ολα και ολα σε 8 μερες ενα αμεσως μετα τον αστερα και ενα αμεσως μετα
την βεροια .........να περιμενουμε το επομενο αμεσως μετα τον ατρομητο αν δεν κερδισουμε η αμεσως μετα
τον λεβαδειακο...........? και τα δυο λενε ακριβως το ιδιο πραγμα ...........  ???
Φιλε  Makptol 2 μυνηματα εστειλα ΄) ειναι αληθεια τωρα εμαθα να χρησιμοποιω το μηχανημα του γιου μου αλλα δεν παει να πει οτι δεν μπορω να μιλαω και δεν μου γραφεις αν συμφωνεις σε αυτα που λεω η οχι ,,,ειμαι 52 χρονων ισως ο μεγαλυτερος εδω που μιλαμε παω στο γηπεδο πρωτο αγωνα που ειδα ηταν 1963 ΠΑΟΚ ΠΙΕΡΙΚΟς 4-1 ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΝΑΒΟΣΚΥΛΟ ενας που ιδρυσε τον συνδεσμο στην επταλοφο  το 1977 και 4 ος γραμμενος στον συνδεσμο Θυρας 4 με χιλιαδες εκδρομες στην πλατη μου μενω στην κρυοπηγη στη χαλκιδικη ευχαριστω που με διαβασες .τα λεμε

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
kalws hr8es zorbas1. Na ksereis pws kata kairoys exoyme diaforoys komhtes edw mesa, grafontai, kanoyn liga post gia na perasoyn kapoia "grammh" kai katopin eksafanizontai.Telikos ka8refths omws gia to poion toy ka8ena mas einai h symmetoxh toy kai ayta poy leei.Oysiastika opoios hr8e gi tetoioys logoys syntoma efyge giati to forum einai aytory8mizomeno sxedon.
Pros oloys toys ypoloipoys:Coolarete ligo kai mhn pianete  katey8eian toys neoys apo ta moytra. Eyxaristw.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

BLACK DOG

• Guest
ωραια ρε συ zorba1 μας εδωσες τα διαπιστευτηρια σου.επι της ουσιας τι εχεις να μας προτεινεις?το να μας λες οτι φταιει ο σαντος συνεχεια δε μου λεει τιποτα .το οτι εισαι ολα αυτα που λες πιο πανω δε αναιρει το οτι μπορει η γνωμη σου να ειναι ακαιρη.οταν ξεκινας τα post σου με κραξιξο εισαι το λιγοτερο υποπτος.αλλο το να ξεκινας με κουβεντουλα και επιχειρηματα κι αλλο οπως ξεκινησες εσυ.δε νομιζεις?

zorbas1

• Guest

Μπορει και μακαρι να ειμαι λαθος ο καιρος θα το δειξει εδω θα ειμαστε μακαρι να ειμαι λαθος θα το ηθελα .Αλλα υποπτος γιατι ? ευχαριστω
« Last Edit: March 24, 2008, 21:33:26 by tsakalaki »

BLACK DOG

• Guest
σου εξηγησε ο HOMO PAOKUS γιατι μπορεις να θεωρηθεις υποπτος.
αφου εισαι 52 ετων οπως λες θα θυμασαι τι προπονητες εχουν ερθει στο ΠΑΟΚ και πως εφυγαν.μπορει ο σαντος να μην αχρηστος αλλα να μην ταιριαζει με αυτους τους παιχτες.
ο χααν πως εφυγε?ο μπλαζεβιτς?πετροβιτς?μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
αλλο το δεν ταιριαζει κι αλλο ειναι αχρηστος.κανω το συνηγορρο του διαβολου και δεν θελω γιατι ουτε εμενα μου πολυαρεσει ο σαντος αλλα λιγο ακομη υπομονη δε βλαπτει.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Φιλε ζορμπα αν ησουν 20 χρονων μπορει και να σε δικαιολογουσα γιατι θα ελεγα κοιτα το παλικαρι δεν εχει δει και τιποτα τα τελευταια χρονια. Οταν λες οτι εισαι αυτος που εισαι τοτε δεν εχεις δικαιολογια. Εχεις να δεις προεδρο σοβαρο (τηρουμενων των αναλογιων ) απο παντελακη. Αν δεν μπορεις να κανεις υπομονη τωρα που βγαινει ο ΠΑΟΚ απο το τουνελ του σκοτους και της μιζεριας τοτε κανε install το football manager, παρε τον ΠΑΟΚ και ικανοποιησου που εδιωξες τον σαντος.

Ειπαμε..φετος οικονομικο, του χρονου αγωνιστικο και απο παραχρονου πρωταθλητισμο. Εγω κριτικη θα κανω στο σαντος απο αρχες αυγουστου (και οχι δεν θα ειναι αργα τοτε). Φετος η χρονια ειναι για γερα στομαχια. Οποιος δεν αντεχει (και δεν τον κατηγορω με αυτο το χαλι της ομαδας) ας τα παρατησει μεχρι το τελος του πρωταθληματος
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
gia to pexnidi den tha po tipota...eksalou den exei kai tipota gia na po.....  ;D

apla gia akoma mia fora ida poso dinati eiani i parea pou exoume kanei orizmenoi mesa se auto edw to forum...mporo na po oti to TSAKALAKI ekseigithike arista stin poli tou....thimise kritiki filoksenia pou niosame sto spiti tou KRHTIKOY kai genika stin kriti...alla kai tin prostasia kai tin eksipiretisei pou niasame kai niothoume otan katevenoume athina apo ta tsakakia mas ekei....CLUB_LARISA,NORTH,PETROUSA,MARIA ktl.......KAI KAI KAI.........

TELIKA EIMASTE MIA MEGALI OIKOGENIA BRAVO MAS....

sory gia to mesa se eisagogika asxeto post mou...apla etsi me vgeike...
P.A.O.K

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Σύλληψη και... πρώτες βοήθειες
Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός οπαδού του ΠΑΟΚ, ο οποίος δύο ώρες πριν από την έναρξη του χθεσινού αγώνα προσπάθησε να γράψει με σπρέι σε άγαλμα στην κεντρική πλατεία της Βέροιας. Ακόμη, δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έπειτα από? αψιμαχία που είχαν μεταξύ τους.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&tag=7761&pubid=899992

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
Πάλι σύλληψη; Μόνον δικοί μας κάνουν δηλαδή αξιόποινες πράξεις; Τι να πω!