Author Topic: Πρόγραμμα και Τηλεοπτική κάλυψη αγώνων του ΠΑΟΚ για την περίοδο 2007 - 2008  (Read 1303 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
εγω σκεφτομαι οτι θα δουμε το στεφανο μπορμποκη να τσεπωνει κ αυτος 50.000 απο την αθλητικη κυριακη. εκτος αν για μας θα σχολιαζει ο χρηστος κωστης....

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
βαλε λεοντιαδη παρεα με μινο να τιναχτουν τα μηχανακια της agb... ;D ;D ;D
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
einai para polu kali kinisi mia eperxomeni sunergasia me tin ert.polla ta fragka kai ante epitelous na doume ton PAOK se eleftheri tileorasi.pantws einai dedomeno pws tha kanoume allo 1 ekatomurio opadous se mikres ilikies.ola ta pitsirikia PAOKtsakia tha ginoun.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Ziaka

• Αποστολή
  • **
    • Greek Soccer TV Schedules
...sigoura einai kalo neo! vasika egw skeftomai eidika ta paidia sto ekswteriko pou 8a mporoun na vlepoun eleu8era ton PAOK

Siga mi vlepoume eleu8era tin ERT World edo stin Ameriki. $15 to mina mas tin xreonoune.

GENTLESOS

• Guest
Εμάς εδώ στην Αυστραλία είναι ελεύθερα  ;D ;D

Offline Matador

• Αλλαγή
Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΟΚ Θ. Ζαγοράκη στο Satleo, ο ΠΑΟΚ προσανατολίζετε να σπάσει το συμβόλαιό του με την ΝOVA για την ερχόμενη περίοδο 2008-2009 (τον τελευταίο χρόνο δηλαδή, της σύμβασης της προηγούμενης διοίκησης με το συνδρομητικό κανάλι). Ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει στέγη σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό, πιθανότατα στη ΕΡΤ, ο οποίος θα καλύψει την ποινική ρήτρα που υπάρχει στην σύμβαση με την NOVA. Και αυτό λίγο πριν την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την Super League η οποία πιθανολογείτε ότι θα συμβεί την περίοδο 2009-2010 με την λήξη των συμβολαίων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ με την κρατική τηλεόραση. Ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι η σύμβαση του 1.900.000 ευρώ το χρόνο είναι εξαιρετικά μικρή για το μέγεθος και την ιστορία της ομάδας.

www.satleo.gr

Οτι καλυτερο εχω διαβασει εδω και καιρο για την αγαπημενη ομαδα μας. Οχι μονο ειναι μικρη η συμβαση, ειναι μηδαμινη θα ελεγα για το μεγεθος της ΠΑΟΚΑΡΑΣ.

ΖΑΓΟΡ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ!

Υ.Γ.
Και για να ειμαι ειλικρινης το περιμενα αυτο απο τον ΖΑΓΟΡ, η αναπροσαρμογη του συμβολαιου με το συνδρομητικο η σπασιμο του και αλλαγη σε ελευθερο καναλι.
Καργιοληδες, οσοι φαγατε απο τις σαρκες μας, φαγατε. Ηρθε ο καιρος να ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ!
« Last Edit: March 22, 2008, 11:36:17 by Matador »
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline blue_eyes

• Βασικός
εγω γιατι θυμαμαι οτι το συμβολαιο ληγει την σεζον 09-10; επισης πριν λιγο καιρο ειχαμε διαβασει και εδω μεσα οτι υπαρχει τεραστια ρητρα και οτι ο ΠΑΟΚ αναγκαστικα μενει στο σουπερσπορτ ως το τελος..

LoGotHeTiS

• Guest
Ôñßôç, 18 ÌÜñôéïò 2008
"ÄåìÝíïò" ï ÐÁÏÊ ìå ôç NOVA

Óå ðáñáðëçñïöüñçóç ïöåßëåôáé ç áíáóôÜôùóç ðïõ ðñïêëÞèçêå ó÷åôéêÜ ìå ôï ôçëåïðôéêü óõìâüëáéï ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ. Ç ðëçñïöïñßá üôé ï ÐÁÏÊ èá «óðÜóåé» ôï óõìâüëáéï ìå ôç ÍÏVA áíáæçôþíôáò íÝá ôçëåïðôéêÞ óôÝãç åßíáé áíáëçèÞò. Ðïëý èá Þèåëå ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ íá áëëÜîåé ôçëåïðôéêÞ óôÝãç, áõôü üìùò åßíáé áäýíáôï. Ïé ñÞôñåò ðïõ ðñïâëÝðïíôáé óôï õöéóôÜìåíï óõìâüëáéï ìå ôï óõíäñïìçôéêü êáíÜëé êáèéóôïýí áðáãïñåõôéêÞ ïðïéáäÞðïôå óêÝøç ãéá áëëáãÞ êáíáëéïý. Ôï óõíïëéêü ðïóü ðïõ èá êëçèåß íá ðëçñþóåé ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ óå ðåñßðôùóç ðïõ åðé÷åéñÞóåé íá «óðÜóåé» ôï óõìâüëáéï îåðåñíÜ ôá 20.000.000 åõñþ. Õðï÷ñåùôéêÜ ëïéðüí ï ÐÁÏÊ èá óõíåñãÜæåôáé ìå ôï óõíäñïìçôéêü êáíÜëé ìÝ÷ñé ôïí ÌÜéï ôïõ 2010. Åííïåßôáé üôé ðïôÝ äåí Ýêáíå äçëþóåéò ãéá ôï óõãêåêñéìÝíï èÝìá ï ðñüåäñïò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò. Ôï óõìâüëáéï ìå ôç NOVA åßíáé ðáíßó÷õñï. Ôï ìüíï ðïõ ìðïñåß íá ðåôý÷åé ç äéïßêçóç ôïõ ÄéêåöÜëïõ åßíáé áóêþíôáò ðßåóç íá áõîÜíïõí êÜèå ÷ñüíï ôçí áðïæçìßùóç. ÖÝôïò ôï óõíäñïìçôéêü êáíÜëé äÝ÷èçêå íá áõîÞóåé ôï ðïóü êáôÜ 200.000 åõñþ åíþ ôç íÝá ðåñßïäï ç áýîçóç èá öèÜóåé ôéò 300.000 åõñþ. Ãéá ôçí ðåñßïäï 2008 – 2009 ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ èá åéóðñÜîåé ôï ðïóü ôùí 2.200.000 åõñþ åíþ åêôéìÜôáé üôé áðü ôï êñáôéêü êáíÜëé èá ìðïñïýóå íá åéóðñÜîåé ìÝ÷ñé êáé 3.000.000 åõñþ.

áðü http://paokpress.blogspot.com/2008/03/nova.html

Offline Matador

• Αλλαγή
Γμτ και εγω χαρηκα εκ των προτερων. Αυτο ομως για την ρητρα 20.000.000 μου φαινεται παπας. Δεν ειναι δυνατον.
Τεσπα το πουστροσυνδρομητικο πρεπει να πληρωσει πολυ παραπανω απο τα 300.000 που θελει να δωσει για να δειχνει την ΠΑΟΚΑΡΑ.
Λιγες ομαδες εχει και οι περισσοτερες ειναι λιμα εκτος της ΑΕΚ.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline arwstos

• Αλλαγή
Γμτ και εγω χαρηκα εκ των προτερων. Αυτο ομως για την ρητρα 20.000.000 μου φαινεται παπας. Δεν ειναι δυνατον.
...

Oντως δε πρεπει να ισχυει αυτο σε καμια περιπτωση.
Η Διοικηση σε μια συνεντευξη τυπου ειχε πει οτι η ρητρα που υπαρχει μειωνεται
καθε χρονος που περναει. Αλλη ρητρα δηλαδη θα πληρωναμε περσι το καλοκαιρι αμα σπαγαμε
το συμβολαιο και αλλη θα πληρωσουμε φετος το καλοκαιρι.
Τα μεγεθη της ρητρας αν θυμαμαι καλα κυμαινοταν απο 1-2 ως 4-5 εκατομμυρια ευρω στο περιπου
αναλογως τη χρονια που θα σπασει το συμβολαιο (το ελαχιστο αφορα τη μεθεπομενη χρονια).
Τα νουμερα ειναι με επιφυλαξη, μπορει να τα εχω μπερδεψει. Παντως σιγουρα ειναι τετοιου μεγεθους
και οχι της ταξεως των 20 εκατομμυριων ευρω.

* Βεβαια αν θυμαμαι καλα το Supersport ειχε κερδισει μια δικη απο την εποχη Μπατατουδη (οταν
φυγαμε χωρις να εχουμε δικαιωμα και πηγαμε στον Αlpha Digital) και βαση της αποφασης του δικαστηριου
επρεπε να πληρωσουμε στο Supersport ενα τεραστιο ποσο (ισως και της ταξεως των 20 εκατομμυριων ευρω).
Ετσι, το συμβολαιο που υπογραφηκε επι εποχης Γουμενο ουσιαστικα περιειχε μεσα και τον ορο οτι
το Supersport δεν θα διεκδικησει το ποσο αυτο. Δε ξερω τι γινεται σε περιπτωση που σπασουμε το συμβολαιο.
Λογικα παντως αυτη η υποθεση εχει κλεισει οριστικα και ισχυουν τα παραπανω που εγραψα.

Διαφορετικα, η ιδια η Διοικηση θα ελεγε δημοσια οτι το σπασιμο του συμβολαιου ειναι απαγορευτικο.
Αντιθετως, η Διοικηση ειπε οτι δεν ειναι και τοσο ευκολη υποθεση, αλλα καθε χρονο ειναι πιο ευκολο
γιατι η ρητρα μειωνεται.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ