Γμτ και εγω χαρηκα εκ των προτερων. Αυτο ομως για την ρητρα 20.000.000 μου φαινεται παπας. Δεν ειναι δυνατον.
...
Oντως δε πρεπει να ισχυει αυτο σε καμια περιπτωση.
Η Διοικηση σε μια συνεντευξη τυπου ειχε πει οτι η ρητρα που υπαρχει μειωνεται
καθε χρονος που περναει. Αλλη ρητρα δηλαδη θα πληρωναμε περσι το καλοκαιρι αμα σπαγαμε
το συμβολαιο και αλλη θα πληρωσουμε φετος το καλοκαιρι.
Τα μεγεθη της ρητρας αν θυμαμαι καλα κυμαινοταν απο 1-2 ως 4-5 εκατομμυρια ευρω στο περιπου
αναλογως τη χρονια που θα σπασει το συμβολαιο (το ελαχιστο αφορα τη μεθεπομενη χρονια).
Τα νουμερα ειναι με επιφυλαξη, μπορει να τα εχω μπερδεψει. Παντως σιγουρα ειναι τετοιου μεγεθους
και οχι της ταξεως των 20 εκατομμυριων ευρω.
* Βεβαια αν θυμαμαι καλα το Supersport ειχε κερδισει μια δικη απο την εποχη Μπατατουδη (οταν
φυγαμε χωρις να εχουμε δικαιωμα και πηγαμε στον Αlpha Digital) και βαση της αποφασης του δικαστηριου
επρεπε να πληρωσουμε στο Supersport ενα τεραστιο ποσο (ισως και της ταξεως των 20 εκατομμυριων ευρω).
Ετσι, το συμβολαιο που υπογραφηκε επι εποχης Γουμενο ουσιαστικα περιειχε μεσα και τον ορο οτι
το Supersport δεν θα διεκδικησει το ποσο αυτο. Δε ξερω τι γινεται σε περιπτωση που σπασουμε το συμβολαιο.
Λογικα παντως αυτη η υποθεση εχει κλεισει οριστικα και ισχυουν τα παραπανω που εγραψα.
Διαφορετικα, η ιδια η Διοικηση θα ελεγε δημοσια οτι το σπασιμο του συμβολαιου ειναι απαγορευτικο.
Αντιθετως, η Διοικηση ειπε οτι δεν ειναι και τοσο ευκολη υποθεση, αλλα καθε χρονο ειναι πιο ευκολο
γιατι η ρητρα μειωνεται.