Author Topic: Βέροια - ΠΑΟΚ 0 - 0 Σάββατο 22/3/2008 ώρα 19:00  (Read 5184 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

billaras

• Guest
re paidia twra poy kollhsate?sto an prepei na gyrisoyme tis plates h oxi?...re ksekolate ayth tha einai lysh h oxi?.....

xalrwste oloi, kala leei o aderfos as pame gia kana potaki.....fetos eipame san na pesame B ethnikh einai....ti na kanoyme, ftasame pato apo edw kai pera tha aneboume...

billara kritikh bebaiws na kaneis, alla kritikh typoy "poios eisai esy re santos poy tha pareis 600 xiliarika" e de stekei...me epixeirhmata...pisteyw na katalabes ti lew.

skyclad4 oi teleytaies 3 lekseis soy ekmhdenisan to opoio dikio eixes stis parapanw protaseis sou.krima.

aderfe iron isws den katalaves kala
den lew pws fteei o zagorakis pou tou exei simvoleo 600.000
oute pos eprepe na pernei ligotero giati oso na nai einai megalo onoma.
apla re aderfe auto pou mou tin dinei einai pos einai epagelmatias proponitis proponei mia omada kataxrewmenei kai pernei tis panagias ta matia KAI DEN KANEI TPT.auto me trelenei...den einai oti pernei ta 600.000...as parei kai 800.000 pou leei o logos...alla as kanei kati.giauto plirwnete.kai mexri stigmis den exei kanei tpt.den exei veltiwthei tpt.
oi pextes mporei na einai oloi ampaloi alla auto pou ida simera kai alles fores den exei na kanei me to poso mpala ksereis.
egw esy kai alloi 9 apo dw na mazeuomastan re aderfe kai forousame tin timimeni tha tin matoname re tin fanela.kai as imaste kai ampaloi.tha diname ta panta.autoi re aderfe einai kai ampaloi alla kai ta grafoun ola sta @@ tous.sauto aderfe mou fteei o proponitis.ante na dextw pws den mporei na kanei tous ampalous na mathoun mpala (an kai douleia tou einai)...alla autin tin adiaforia olis tis omadas kai tou santos mazi den tin antexw.auto einai pou krinw aderfe...xanoume apo tinkathe petameni omada kai vgenei kai leei pws einai euxaristimenos me tous pextes...einai dinaton re???pia omada nomizei pos proponei???
auto krinw aderfe ston PAOK...tpt allo....

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Όλα σκατά σήμερα. Πάνω που πήγα να βγω άρχισε να βρέχει... Μέχρι και ο θεός κλαίει για τα χάλια του ΠΑΟΚ.

Πάντως ο προπονητής έχει σοβαρές ευθύνες (ίσως τι περισσότερες) για την κατάντια μας.
Ένας προπονητής πρέπει να δείξει κάτι. Όχι να μας κάνει ομαδάρα, αλλά κάτι, ελάχιστο.

Ο Σάντος όχι απλά δεν έδειξε τίποτα, αλλά είναι αρνητικός. Η ομάδα παίζει χειρότερα απ'όταν την ανέλαβε.

Δε καταλαβαίνω την εμμονή στον Πορτογάλο. ΔΕ ΚΑΝΕΙ ο άνθρωπος. Το έχουν καταλάβει και οι πέτρες
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
a re goumeno kai pagoni pou mas aksizei,o pio axaristos kai polykseros laos tou kosmou eimaste.

Ο λαος του ΠΑΟΚ φιλε δε γινετε και να θελει να ειναι αχαριστος γιατι δεν εχει παρει ΤΙΠΟΤΑ ουτε χαρα ουτε λεφτα ουτε δοξα ...αντιθετα εχει δωσει ....ακομα και την ζωη τους μερικοι
ayto einai...pes ta.loipon egw pistevw oti oloi exoume skasei exoume aganakthsei(PAOK thelame kala na pathoume,alla na m peis kai myala na eixame...telos pantwn) ALLA: einai arrwstia re gamwto h PAOKARA pas toumpa me astera,les ante gamhthite tagaria den ksanaasxoloumai kai meta thn paraskevh psaxnesai pws tha pas veroia h kai twra na pas me atromhto an k ksereis oti pali tha poneseis ''psyxh te k swmati''(pou legan k oi palioi).twra lete na gyrisoume plath...stous paixtes ta zwa ta malakisthria thn gyrnaga aneta,alla re seis th fanela ths paokaras mas forane den ginetai na ths gyrisoume thn plath oso malakes k an einai aftoi pou thn forane...se lypes kai xares s'akolouthaw den leme?e twra tha fanoume re sta zoria....an thelame efkola gavrovazeloi tha ginomastan...KOURAGIO RE KOURAGIO OLOI PONAME ALLA TI NA KANOUME ME TON PAOK POU MPLEKSAME,ARRWSTIA EISAI RE PAOKARA
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

BLACK DOG

• Guest
Άλλες δύο τούφες μείον σήμερα.
Pws elege autos stin pania, ferte to prioniii!
Egw tha pw, ferte tin pyrosvestiraaaaa!

συμφωνω κι επαυξανω. :o ;D
Φθανει διωξτε τον.Τρελαθηκαμε .Ρωτηστε παρτε τηλεφωνο το αεροδρομιο αν υπαρχει AIR PORTOGAL τα δυο παλτα μαζι δεν καταλαβα στη θεση του Γ.Χ ειχαμε προβλημα?? που πας με ενα επιθετικο ρε καραμητρο?? με την βεροια παιζεις .παρακολουθω ΠΑΟΚ 45 χρονια εγω ξερω οτι καθε παιγνιδι ειναι διαφορετικο αλλιως παιζεις με οσφπ παο αεκ και αλλιως με τις μικροτερες .Εσυ τα αλλαξες ολα με ενα επιθετικο και 9 παικτες κατω απο την σεντρα ολα τα παιγνιδια .ελεος σε παρακαλουμε ΦΥΓΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΕΓΩ??
αγανακτησα ...
2ο σου ποστ και λες τετοια?πιπερι...πιπερι...εγω που παρακολουθω ΠΑΟΚ 200 χρονια δεν λεω τετοια.. :nekrokefalh:

Offline ved

• Αλλαγή
ολα τα λεφτα το σκηνικο μρ την σκαλα.

τα πιτσιτικια με τις κουκουλες ,τα παλαστινιακα, τα μαυρα γυαλια(βραδυ), τις τσαντες ,τα σπρει, τα στικερς, τους πυρσους, που χοροπηδανε ημιγυμνα σε ολο το ματς με πλατη στο ματς, στα αγωνιστικα(αλονων δουλεια αυτα), σε φρουντζα κλπ.

αυτα τα πιτσιρικια που σκαρφαλωνουν παντου με ανεση νιντζα και στυλ καπαμαρου,που γουσταρουν την φαση τους κανουν χαβαλε ειναι παρεες με τα κοληταρια τους και πανε παντου.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑ

makptol

• Guest
βρε zorba1 2 μυνηματα εστειλες ολα και ολα σε 8 μερες ενα αμεσως μετα τον αστερα και ενα αμεσως μετα
την βεροια .........να περιμενουμε το επομενο αμεσως μετα τον ατρομητο αν δεν κερδισουμε η αμεσως μετα
τον λεβαδειακο...........? και τα δυο λενε ακριβως το ιδιο πραγμα ...........  ???

makptol

• Guest

τα πιτσιτικια με τις κουκουλες ,τα παλαστινιακα, τα μαυρα γυαλια(βραδυ), τις τσαντες ,τα σπρει, τα στικερς, τους πυρσους, που χοροπηδανε ημιγυμνα σε ολο το ματς με πλατη στο ματς, στα αγωνιστικα(αλονων δουλεια αυτα), σε φρουντζα κλπ.

αυτα τα πιτσιρικια που σκαρφαλωνουν παντου με ανεση νιντζα και στυλ καπαμαρου,που γουσταρουν την φαση τους κανουν χαβαλε ειναι παρεες με τα κοληταρια τους και πανε παντου.

ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑ
ωραιο σκηνικο........

:thumbok:

Offline pirate

• Αποστολή
  • **

Δε καταλαβαίνω την εμμονή στον Πορτογάλο. ΔΕ ΚΑΝΕΙ ο άνθρωπος. Το έχουν καταλάβει και οι πέτρες

Κάθετε στο συμβόλαιο φίλε και δεν φεύγει. Για να φύγει πρέπει να ρίξεις 1,5 εκατ. ευρώπουλα
και που να τα βρείς:

makptol

• Guest
να διωξουμε τον ζαγορακη αυτος εκανε το συμβολαιο ..........ζαγορακη λαμογιο φυγε..............
 >:(

BLACK DOG

• Guest
δωστα εσυ  PIRATE της κακιας ωρας για να φυγει και μετα πανε εσυ να προπονεις τους αμπαλους.εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεε δεν παμε καλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :o

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑ

ola ta lefta

stormi

• Guest
 "Είμαι ευχαριστημένος από τη προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου." - Don Fernando Santos .

Den mas xezeis re Ntalara pou eisai eyxaristimenos me tin prospatheia ... Karagkiozi .

kospatras

• Guest
den eida to mats-(eutuxws).vasika piga se mia kafeteria na to dw kai eixan valei vazelo.leme na kanoume "fasaria"(gia na vlepoume ligo to kathena) alla skeftomaste "asto kalutera giati na ponesei pali to mualo kai i psixi mas?" kai etsi eidame vazelo.--.toxouroglou,knol,kwnstadinidis,xaralampous,gonzales,mpalafas,hliadhs,baiano,orfanos,salmon prepei na exafanistoun

Photis

• Guest
O Santos to eipe afto giati toso mporoune oi paixtes ti an kanoume....TON POULLO OLOI....

MariaKapa4

• Guest
Εγώ που το είδα τρελάθηκα να βρίζω και να τραβάω τα μαλλιά μου! Καθόταν κι ένας παοκτσής μόνος στο διπλανό τραπέζι και έριχνε κατάρες όλη την ώρα! Πλέον και στους επόμενους αγώνες, δεν ελπίζω τίποτα!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ρε τι χαλιοσαστε???

Ας μην γινει τιποτα ρε φετος. Ποια η διαφορα??Εγω θα κρινω το εγχειρημα σαντος απο τα μεσα αυγουστου. Μεχροι τοτε οποιος δεν γουσταρει να μην ασχολειται. Παραπεμπω ολους αυτους που δεν γουσταρουν την κατασταση στον παοκ να μπουνε στο topic" Ο ζαγορακης στα διοικητικα" και να κοιταξουνε τις πρωτες σελιδες.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΟΛΟΥς ΤΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΟΛΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ TOPIC "ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕς".

Αντε να πουμε γιατι μου φαινεται οτι πολλοι μπαινουν εδω μεσα για να γραψουν αρνητικα πραματα.

Υπομονη, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΙΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Καλό είναι, τουλάχιστον εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες να γράφουμε τα αρχικά ΠΑΟΚ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

Ξέρω πως γίνεται κατά λάθος, αλλά χτυπάει άσχημα στο μάτι
« Last Edit: March 23, 2008, 04:43:11 by w|lD ShaRK »

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ρε Wildshark θα μας τρελανεις τωρα κι εσυ? Τα γραμματα  Π Α Ο Κ ειναι ιερα και ειναι με πολυ μεγαλυτερα γραμματα απο τα κεφαλαια στην καρδια καθενος που θεωρει τον εαυτο του ΠΑΟΚΤΣΗ. Εδω ομως μονοι μας μικραινουμε τα γραμματα γιατι ο καθενας γραφει ο,τι γουσταρει και κανει κριτικη σε ανθρωπους που αν δεν υπθρχαν θα επαιζες με αντιπαλο οχι την βεροια αλλα τον εθνικο κατερινης και την νεαπολη.

Οποιος δεν αντεχει ας μπαινει στο φορουμ, ας παρακολουθει τι γραφεται και ας μην βγαζει χολη.

p.s. Ενας φιλος μου γαυρος 40 αρης μου ειχε πει οτι ο λαος του παοκ ειναι η μεγαλυτερη ευχη και η καταρα του ΠΑΟΚ. Παντα ανυπομονοι και εχοντας σαθρο υποβαθρο η ομαδα θελει πρωταθλημα. Και αυτο αποδεικνυεται φετος που η μειοψηφια θελει να καταστρεψει αυτο που η πλειοψηφια εχει αποδεχτε: Οτι ο ΠΑΟΚ δεν παει για τιποτα φετος. Φετος ρυθμιζουμε τα οικονομικα. Του χρονου τα αγωνιστικα. Του παραχρονου γινομαστε πραγματικοι πρωταγωνιστες.

Τι διαολο, εδω ο λαος εκανε υπομονη επι βουλινου, μπατατουδη και γουμενου. Τωρα βρηκαμε να κριτικαρουμε τα παντα??Ελεος
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Όπα όπα ρε φίλε... σιγά μη τρελαίνεσαι.
Μια κουβέντα είπα.

Έχεις δίκιο σε αυτά που λες, αλλά εγώ μια απλή παρατήρηση έκανα που μου έκατσε άσχημα οπτικά.
Είπαμε, 4 αγωνιστικές έμειναν... ασ'τις να πάνε στο διάολο να τελειώνει αυτή η κωλοχρονιά. Όλοι με νεύρα είμαστε. Απολύτως κατανοητό. Υπομονή 1 μήνα ακόμα και αυτή η χρονιά θα είναι παρελθόν.

Από του χρόνου πάλι όλοι μαζί με διαρκείας να πάμε τον ΠΑΟΚ μας εκεί που του αρμόζει να βρίσκεται

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
φιλε Wildshark εγω εχω νευρα γιατι ειμαι πολυ μακρια απο ελλαδα και δεν μπορω να ακουω την μιζερια που βγαινει. Εμεις του εξωτερικου απο την στιγμη που δεν εχουμε την δυνατοτητα να παμε γηπεδο εχουμε τα φορουμ για να μας κρατανε σε επαφη με τον ΠΑΟΚ. Οπως πας γηπεδο και πινεις ρετσινα (ενιοτε με κοκα κολα) στα γυραδικα της τουμπας, ετσι κι εμας η δικια μας ρετσινα ειναι να βλεπουμε κατι καλο γραμμενο στα φορουμ.(δεσ το σαν την δικια μας ρετσινα). Ειδικοτερα τα νεοτερα μελη να πουμε μπαινουνε φορτσατα και κραζουν. Κατσετε ρε παιδια να πουμε...Ατιμη δημοκρατια..

Χωρις παρεξηγηση ετσι...Ολοι ποναμε τον ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ