Author Topic: Βέροια - ΠΑΟΚ 0 - 0 Σάββατο 22/3/2008 ώρα 19:00  (Read 5163 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
re paidia twra poy kollhsate?sto an prepei na gyrisoyme tis plates h oxi?...re ksekolate ayth tha einai lysh h oxi?.....

xalrwste oloi, kala leei o aderfos as pame gia kana potaki.....fetos eipame san na pesame B ethnikh einai....ti na kanoyme, ftasame pato apo edw kai pera tha aneboume...

billara kritikh bebaiws na kaneis, alla kritikh typoy "poios eisai esy re santos poy tha pareis 600 xiliarika" e de stekei...me epixeirhmata...pisteyw na katalabes ti lew.

skyclad4 oi teleytaies 3 lekseis soy ekmhdenisan to opoio dikio eixes stis parapanw protaseis sou.krima.
« Last Edit: March 22, 2008, 23:10:47 by IRON »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Nikos67

• Guest

Μου αρέσει η ιδέα...Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΟΥΛΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ?ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ..ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ?ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ

oute zwgrafisto thelw na dw ton paliopousta pou eferne koutsous ampalous gia podosferistes kai eperne tin "aksia" tous se metoxes, na kseroume kai ti leme...
Ούτε εγώ...αλλά όπως λέει και ο λαγός λέμε και καμμιά μα..κία να περνάει η ώρα...ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ...ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ...δεν λέω να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να βάλουν γκολ...αλλά μια ευκαιρία ρε παιδιά...παρουσιάζουν ως ευκαιρία το σουτ του Βερόν... ;D ;D...τέλος πάντων δεν μιλάω άλλο...ΚΟΤΖΑΜ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

makptol

• Guest
H ουσια ειναι μια.........
Η αυτα τα παιδια ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ .........
Η αυτα τα παιδια ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ...........
αλλα το ποιο πιθανο ειναι..............ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.........ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ .........
ρε δεν πα να τους πλακωσουμε στο κραξιμο στα κλωτσομπουνιδια.............ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ......
και οταν δεν μπορει καποιος οταν τον κραζεις χειροτερα θα παιξει και οχι καλλιτερα ...........απο αυτο
το μετριο που παιζει..............
ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ αρχισουμε τα κραξιματα απο την αρχη ε ουτε αυτο
το κακο ποδοσφαιρο που παιζουν δεν θα μπορουν να παιξουν..................
 :(

fatal_invasion

• Guest
εγώ στο είπα για να ηρεμήσει το κλίμα και μην γίνει μπ@@@ το τόπικ,αν θεωρείς ότι κάνω τον ξερόλα και σε λογόκρινα,σου ζητώ συγγνώμη,παρ'ότι αντιλήφθηκες λάθος..

damien

• Guest

Ούτε εγώ...αλλά όπως λέει και ο λαγός λέμε και καμμιά μα..κία να περνάει η ώρα...ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ...ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ...δεν λέω να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να βάλουν γκολ...αλλά μια ευκαιρία ρε παιδιά...παρουσιάζουν ως ευκαιρία το σουτ του Βερόν... ;D ;D...τέλος πάντων δεν μιλάω άλλο...ΚΟΤΖΑΜ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

sorry aderfe alla mes ta meyra mou eida kai to onoma tou akatanomastou kai den anteksa... :ambulance:

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Εγώ δεν αντέχω άλλο φέτος. Δε μπορώ, δεν έχω κάτι άλλο να δώσω.
Δε θα πεθάνω για αυτούς. Του χρόνου πάλι.

Με συνχωρείτε αν είπα 2 κουβέντες παραπάνω (που τις εννοώ αλλα χαλάνε το κλίμα) αλλά δε την παλεύω. Τσάμπα ταξιδια πάλι. Έλεος πια.

Πάω για ποτάκι με τη δικιά μου να χαλαρώσω γιατί τα νεύρα μου δεν είναι καλά. 

Θα τον βρούμε το δρόμο μας μάγκες. ΠΑΟΚ εισαι.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

SALPARADISE

• Guest
Game Summary
VERIA                              P.A.O.K.  
  0                                       0

1 SHOTS INSIDE PENALTY AREA  1
5 SHOTS OUTSIDE PENALTY AREA 3
0 HEADERS INSIDE and OUTSIDE 0
3 SAVES  1
16 CLEARANCES from PEN.AREA  24
16 STEALS  19
22 FOULS COMMITTED  31
2 OFF SIDES  4
0 CORNER KICKS  3
36 ERRORS  29
7 / 26 CROSSES into PENALTY AREA  1 / 22
2 PENETRATIONS  1

http://www.galanissportsdata.com/football/national/season2007_08/aetblgame.asp?game=202

1 στις 22 σέντρες!

Που να βάλεις γκόλ? Και κράζουμε Σάλμον, Φρούντζα κλπ...

Με έναν επιθετικό δεν πας πουθενά. Εδώ ο εργοτέλης έβγαζε σέντρα και ήταν 4 άτομα μέσα στην περιοχή.

4-3-3 λέει

Τεσπα, τι να λεμε...

Offline Geo

• Αλλαγή
Μόλις γυρίσαμε από Βέροια. Μια χαρά εκδρομούλα. Φάγαμε και το ρεβανί μας (πήραμε και για το σπίτι για μαμάδες, μπαμπάδες αδέλφια κλπ.). Ολα καλά!
Ευτυχώς είχαμε πάρει και κολλήριο για τα μάτια ...και δεν μας πόνεσαν ούτε στιγμή.
Οι Βεροιώτες είναι πολύ φιλόξενος κόσμος.
Μία ευκαιρία σε 90 λεπτά είναι καλύτερη από καμμία.

Σάντος μ'αρέσεις γιατί τους σπας τα νεύρα!
Γρηγοριάδη ναι ρε δεν θα βάλει νέους, τι γουστάρεις?
Και ναι ρε θα κάνει αλλαγή στο 85, εσένα και τους καμόρες θα ακούει?

Πάμε για άλλα!

ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΛΑΟΣ!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
NA GURISEIS TI PLATI S AFTA TA TAGARIA POU DE KSEROUN POIAS OMADAS TI FANELA FORANE!!!!!!!!!!!!OXI STON PAOK RE AIKIOY RADIKIOY!
NA KANEIS SOLD OUT ME ATROMITO NA XEIS GURISMENI TI PLATI KAI NA FWNAZEIS PAOK S AGAPW KAI OTAN THA PETHANW THELW TO DIKEFALO STO TAFO MOU APANW.
AUTO TO PRAGMA RE DEN EINAI PAOK REEEEEEE!!!!TI PROTIMAS RE NA KANOUN KANA NTOU TPT THERMOAIMOI STO NAO KAI NA ARXISOUN TA KLOTSIDIA KAI TA MPOUKETA STA KARAGKIOZAKIA TOUS PAIXTES POU XOUME KAI NA XREWTHEI I OMADA PROSTIMA!!!!!KAI STI TELIKI THA XOUN DIKIO NA TO KANOUN GIATI PLEON AUTO TO PRAGMA EINAI ADIAFORIA OXI ANIKANOTITA!!!!!!!!!!!
EPOMENWS ENNOW POLU SAFESTATA OTI O ΠΑΟΚτσής PREPEI NA AGNOHSEI TI FETINI POREIA NA KRATISEI TA NEVRA TOU KAI NA PAEI STO NAO MONO GIA TON PAOK POU TOSO LATREVEI KAI AGAPAEI.GIA TIN IDEOLOGIA KAI MONO GI AFTI.KAI NA VOITHISEI KAI TO MAGKA PROEDRO POU XOUME.TI PROTIMAS NA KOITAEI TIN OMADA KAI NA VRIZEI KAI NA DIMIOURGITHOUN PROVLIMATA?????????
ante na poume pou tha me peis oti se vgazw kai eksw apo ta rouxa sou.ante vale to mualo sou na doulepsei.
sorry gia ta caps sorry gia to ufos mou alla kapoious tous exei varesei...sorry kiolas tha me vgaloun trelo.ante na poume vradiatika me sunxises mou rxetai na spasw tin othoni.paw gia kana poto asto diaolo pia.

aderfe den exw tsakw8ei pote me kanenan edw mesa.den exw antallaksei pote vrisidia kai yponnoymena.ki oyte twra 8a to kanw.giati den eimai
tzampa magkas.oyte kai magkas
ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ.ΤΗΝ ΜΑΓΚΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ
ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ,ΘΑ ΤΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ
υ.γ το τι πρεπει να γινει για να γινει η ομαδα καλα,δεν το ξερω.και να το ξερα δε θα χε νοημα.και ξερετε γιατι; δεν αποφασιζω εγω.η διοηκηση
το κανει αυτο.οποτε αν την υποστηριζετε οπως λετε,περιμενετε τις αποφασεις της.
υ.γ2 αν το μυαλο μου δουλευε καλα δεν θα μουνα ΠΑΟΚ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Pws elege autos stin pania, ferte to prioniii!
Egw tha pw, ferte tin pyrosvestiraaaaa!

DimNaoussa

• Guest
guyz hmouna ekei simera... h kerkida gamouse gia akomh mia fora...oi paixtes akoma den exoun mathei se poia omada paizoun...kai tous to eipame kiwlas oti einai varia varia tou paok h fanela opoios den mporei na paei se mpourdela...lalalala den eimaste kala sta myala mas...

kostas4

• Guest
ουτε που με νοιαζει πλεον το αποτελεσμα,αλλα αυτο που ειδαμε σημερα δεν ηταν ποδοσφαιρο.και εσυ ρε βεροια πλακα μας κανεις?και να θελαμε να στο δωσουμε το παιχνιδι εσυ δεν εκανες ουτε ενα σουτ.απο τα χειροτερα επισημα παιχνιδια που εχω δει στην ζωη μου.προσπαθα να θυμηθω χειροτερο και δεν μπορω
ο λαος τεραστιος για μια ακομα φορα.σε ολες τις θυρες του γηπεδου ημασταν.εβλεπες βεροιωτες με 2 κασκολ στον λαιμο.κριμα που πεφτει η βεροια παντως

bouros

• Guest
φφφφφφφφφφφ. ... θα ξαναβρουμε τον δρομο μας ρε αδερφια..  αν ειχαμε μυαλο ρε δεν θα μασταν ΠΑΟΚ.μην κολλατε.τι να κανουμε.οσο και να φωναξουμε δεν θα αλλαξει τπτ τωρα. θα την βγαλουμε μεχρι το καλοκαιρι με ρετσινουλες και ουισκακια να ξεχνιομαστε.τι να κανουμε.ΠΑΟΚ και τραλαλα μια ζωη.

υσ. ΠΑΟΚ θρησκεια και στην βρετανια

Nikos67

• Guest
Φερνάντο Σάντος: "Είδαμε ένα παιχνίδι το οποίο δεν ήταν καλό από κάθε άποψη. Οι συνθήκες που επικράτησαν μπορεί να ήταν ιδανικές, όμως η ποιότητα του αγώνα ήταν χαμηλή. Για μας σημασία έχει η νίκη, οπότε δεν μπορούμε να νιώθουμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Είμαι ευχαριστημένος από τη προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου. Δεν θα τους κρίνω από ένα παιχνίδι και ούτε θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος αγώνας είναι κατάλληλος για κριτική. Θα διαμορφώσω άποψη μέσα απ' όλους τους αγώνες που απομένουν".

Τι να πει κανείς...? Κάτι είναι λάθος αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακόμα...θα το βρω που θα πάει...εγώ πάντως αισθάνομαι καλά..η γυναίκα μου και τα παιδιά μου με αντιμετωπίζουν φυσιολογικά..δεν μου λένε ''ναι'' με χαμόγελο, ο συνάδελφος και καλός φίλος ψυχίατρος μου δεν με πήρε τηλέφωνο,άρα μάλλον εγώ είμαι καλά... :)

zorbas1

• Guest
Φθανει διωξτε τον.Τρελαθηκαμε .Ρωτηστε παρτε τηλεφωνο το αεροδρομιο αν υπαρχει AIR PORTOGAL τα δυο παλτα μαζι δεν καταλαβα στη θεση του Γ.Χ ειχαμε προβλημα?? που πας με ενα επιθετικο ρε καραμητρο?? με την βεροια παιζεις .παρακολουθω ΠΑΟΚ 45 χρονια εγω ξερω οτι καθε παιγνιδι ειναι διαφορετικο αλλιως παιζεις με οσφπ παο αεκ και αλλιως με τις μικροτερες .Εσυ τα αλλαξες ολα με ενα επιθετικο και 9 παικτες κατω απο την σεντρα ολα τα παιγνιδια .ελεος σε παρακαλουμε ΦΥΓΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΕΓΩ??
αγανακτησα ...

Nikos67

• Guest
Κάτι σαν ματς προετοιμασίας δηλαδή να το πώ?...

makptol

• Guest
Φθανει διωξτε τον.Τρελαθηκαμε .Ρωτηστε παρτε τηλεφωνο το αεροδρομιο αν υπαρχει AIR PORTOGAL τα δυο παλτα μαζι δεν καταλαβα στη θεση του Γ.Χ ειχαμε προβλημα?? που πας με ενα επιθετικο ρε καραμητρο?? με την βεροια παιζεις .παρακολουθω ΠΑΟΚ 45 χρονια εγω ξερω οτι καθε παιγνιδι ειναι διαφορετικο αλλιως παιζεις με οσφπ παο αεκ και αλλιως με τις μικροτερες .Εσυ τα αλλαξες ολα με ενα επιθετικο και 9 παικτες κατω απο την σεντρα ολα τα παιγνιδια .ελεος σε παρακαλουμε ΦΥΓΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΕΓΩ??
αγανακτησα ...

φευγει και ελυσες το προβλημα σου οι παικτες σου πλεον γινονται παικταραδες............

DimNaoussa

• Guest
αγανακτησα ...
+1

Offline blue_eyes

• Βασικός
Η κριτικη μου για το ματς:
μια ωωωραιαααα πεταλουυυδαααα, μια ωωωραιααα πεεεεταλουυδαααα
τι ωραιααα που πεταααα

Offline savage republic

• Βασικός
Άλλες δύο τούφες μείον σήμερα.