Author Topic: Βέροια - ΠΑΟΚ 0 - 0 Σάββατο 22/3/2008 ώρα 19:00  (Read 5173 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
όποιος και να μπει εκτός αν είναι κουτσός ή τετραπληγικός καλύτερα από μερικούς θα έπαιζε
με 3 ρετσίνες πριν μη σου πω ότι θα ξεκινούσε επίθεση και έφτανε στην κερκίδα με 4 ντρίπλες....από την καύλα να φοράς την ομορφότερη φανέλα του κόσμου!!!!

parizianos

• Guest
Ρε παιδιά, λέτε να το εφαρμόσουμε; Άλλωστε, χαμένη είναι η χρονιά...

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
από τη Βέροια φέτος δε χάσαμε...
(ακόμα)
edit...
έτσι απλά θέλω μια 11άδα με Φρούντζα, Ηλιάδη, Αθανασιάδη ακόμα και Ορφανό!
μπούλο στα λαμόγια για ένα ματς...όχι τίποτα άλλο αλλά είναι κρίμα να μην πειστούμε ότι ΚΑΙ αυτοί είναι τέρμα άμπαλοι και μας τρώει το σαράκι γιατί δεν του βάζει ο Σάντος!

Simfono apolita poli kala ta lei o rabbitweed...na tous dosis tis eukeries tous....

trelos sporos

• Guest
40E gia paok-veria de paizei ( edo pou ta leme oute kai 20 :P) tha kanoume ta koumanta mas kai tha mpoume opws se ola ta oti na nai ektos. 2o diplo en opsi.

edit: posi ora einai thess-veroia me car?
« Last Edit: March 16, 2008, 01:48:40 by trelos sporos »

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
1 ώρα βαριά. Λίγο γρήγορα γύρω στα 50'. Εισιτήρια μέσω ΠΑΕ Βέροιας από το γήπεδο της Βέροιας από όταν εκδοθούν.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Λοιπόν μερικεςγια όσους ενδιαφέρνονται για να μπαίνουν και τα πράγματα στη θέση τους.

Η Βέροια είναι η πιο ασπρόμαυρη πόλη δεν χρειάζεται να λέω περισσότερα  και δεν χρειάζεται να μου πει κανένας πια πόλη είναι πιο η λιγότερο ασπρόμαυρη απο την δική μου.
Οπότε περίμένω, όπως γίνεται χρόνια τώρα όταν παιζει εκεί ο ΠΑΟΚ, να σεβαστεί ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ και την πόλη και τους κατοίκους της.
Αυτά τα γράφω γιατί οι γενιές έχουν αλλάξει και πολλοί δεν γνωρίζουν τι ακριβώς παίζει.
Η πόλη απο την Θεσσαλονίκη απέχει 40 λεπτά στο χαλαρό με το αυτοκίνητο.
Παιζουν όμως τρένα και ΚΤΕΛ με συχνά δρομολόγια, ψάξτε το λίγο όσοι δεν πάτε με αυτοκίνητα. Ιδίως ο σιδηροδρομικός σταθμός είναι κοντά απο το γήπεδο, περίπου 10 με 15 λεπτά περπάτημα.
Εισιτήρια  ακόμα δεν βγήκαν αλλά υπάρχει η τακτική των ακριβών γιατην ΠΑΕ Βέροια, τώρα δεν γνωρίζω αν θα εφαρμοστεί και σε αυτόν τον αγώνα  θα δείξει.
Πάντως και απο την Θεσσαλονίκη να μην έρθει κόσμος μόνο οι ΠΑΟΚτσήδες της πόλης και των γύρω περιοχών το γεμίζουν το γήπεδο.
Βρήκα χθες κάποια παιδιά απο τον σύνδεσμο και μιλήσαμε έξω απο το γήπεδο, θα σας ενημερώσω μέσα στην εβδομάδα για τις κινήσεις του τοπικού συνδέσμου μας.
Πάντως θα περιμένουν τον λαό μας για να βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί. Πιστεύω και εισιτήρια θα έχουν και τα πάντα λίγο υπομονή και θα μάθετε.
Επίσης έμαθα πως σύντομα θα έχουμε γενική συνέλευση για να παρθούν αποφάσεις για μεταστέγαση του συνδέσμου.
Οπότε καλό είναι όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες της πόλης να περάσουν μια βόλτα απο εκεί.
« Last Edit: March 16, 2008, 11:40:32 by tsakalaki »
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
egw pali magkes to sugkekrimeno 8elw na to xasoume gia na sw8ei h beroia. oute h prwth oute h teleutaia pipa 8a einai. stoxous den exoume kai oloi osoi pane gia founto mas exoun gamhsei. giati na pesei h beroia dhladh? gia na exoume pali geitoneies ths xamoutzias shn kathgoria?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
γιατι κινδυνευει να πεσει καμια γειτονια της αθηνας και πρεπει να βοηθησουμε τη βεροια??..

μπορει να μην αρεσει η αποψη μου στους φιλους απο βεροια αλλα προσωπικα δε γουσταρω να χασω για την αξιοπρεπεια μου.....

5 αγωνες σερι χωρις νικη ειναι πολλοι....

mitsos_g4

• Guest
@kaisaras...
den tithetai thema pareksigisis...kathe allo..emeis eimaste prwta ap'ola PAOK....i' kalutera mono PAOK...entaksi oso na 'nai upostirizoume tin omada tis polis mas alla....PAOK eisai..
twra kai na kerdisei i veroia to match,to vlepw poli xlwmo na swsei tin katigoria...twra..o PAOK pleon exei vrethei ektos stoxwn..auto einai telesidiko pisteuw...omws logw prestige na to dei kaneis den ginetai na eisai PAOK kai na vriskesai stin 9 thesi...uparxei perithwrio gia itta sti veria? duskola to vlepw...alla me auton ton PAOK...pote den ksereis...

MariaKapa4

• Guest
Εγώ θέλω να πάω ρε παιδιά και δεν έχω κανέναν! Μια με τον Γιάννη που είχε το ατύχημα,μια οι άλλοι δυο που νευρίασαν με τα χθεσινά, έμεινα μόνη τελικά! Αν κανονίσετε τπτ θα πάρετε κι εμένα?

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Κάτι παιδιά που γνώρισα από τη Βέροια χθες με είπανε ότι  το τραίνο έχει 2 ευρώ;;; Λέγαμε να πάμε με αμάξι αλλά αν αληθεύει τραίνο και πάλι τραίνο.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ...ΚΤΛ  ΣΕ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΣΑΚΟΛΟΥΘΑΩ ΚΤΛ   ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

BLACK DOG

• Guest
τα υπολοιπα ματς ειναι ευκαιρια ο σαντος να τα δει σαν μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να δωσει χρονο συμετοχης σε παιχτες οπως ο ορφανος ο φρουτζα ο μαλεζας ο ηλιαδης ο πεχλιβανης ο αθανασιαδης  ο κυριακιδης κτλ.τους ειδαμε και τους βασικους!επισης ειμαι σιγουρος οτι το γηπεδο θα ειναι ασπρομαυρο για ακομη μια φορα.τα περι ητας και περι σωτηριας της βεροιας ειναι απλα κουβεντες της πουτσας.ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.-

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ρε μαγκες απο την μια λεμε μεγαλη ομαδα ο ΠΑΟΚ κι απο την αλλη λεμε να σωσουμε την βεροια;δεν σας πιανω
ο ΠΑΟΚ οπου κι αν παιζει οφειλει να παιζει για την νικη.αυτο του αρμοζει.και δεν γουσταρω να (ξανα)δωσω τροφη για προπαγανδα
αμφιβαλλω παντως αν μπορουμε στα ισια να κερδισουμε

killer 4

• Guest
VERIA I POLI TOU PAOK
TO SAVVATO ETOIMAZETE STIN POLI TIS VERIAS MIA MEGALI GIORTI ME PROTAGONISTI TON PERIFANO LAO TOU PAOK MAS.EINAI GNOSTO OTI I VERIA EINAI ASPROMAYRI..AYTO THA DIAPISTOTHI AKOMI MIA FORA TO SAVVATO!!!APO NORIS TO PROI THA ARXISI TO GLENTI.TIN TETARTI TO VRADI THA SAS ENIMEROSO GIA TO TI THA GINI STIN POLI KAI APO POU MPORITE NA NA PARETE EISITIRIA.....EISTE KALESMENOI OLOI OI ΠΑΟΚτσήδες STIN GIORTI POU ETOIMAZOUME!!!!
PAOK MIN KSEXNAS I VERIA EINAI POLI SOU!!!

edit tsakallaki

φίλε ξανα καλώς ήρθες στο φόρουμ, μη γράφεις με κεφαλαία γιατί ειναι κουραστικά στην ανάγνωση
« Last Edit: March 16, 2008, 18:08:44 by tsakalaki »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
4-4-2

Kiriakidis

Delimpasis         Goran          Knol        Georgiou

Pexlivanis       Iliadi(sto b' o orfanos)  Veron         Tony

Frounza(sto b' o Klaus)    Ilief

4-3-3

Kiriakidis

Delimpasis         Goran          Knol        Georgiou

Iliadi(sto b' o orfanos) Veron         

Vaggeli (sto b' o lazaros)
Pexlivanis                                                      Ilief

Frounza (sto b' o Klaus)

OXI ALLO TOUS IDIOUS. ELEOS.

Edit: Eginan oi aparetites allages mias kai i pinelia tou north itan apsogi.. Mpeeeee!  :P :D
« Last Edit: March 16, 2008, 19:13:04 by king »

northeagle_4

• Guest
Pachlivanis ochi Mpeeee ;D ;D ;D kai na paizei sthn thesi sergio.Bak Delibasis,Aristera stin thesi sanaoytser o Georgiou.

reset4

• Guest
apoti vlepw me ta simerina apotelesmata k me to programma pou exei i veria einai ligo xlwmo na swthei, einai makran i xeiroteri omada tis katigorias, k me tsalouxidi proponiti..oti na nai..
tou xronou mporei na anevei k o panseraikos (to euxomai), dld tha dwsoume 2 matsakia na swthoun k autoi.??

mono k mono gia tin aksioprepeia prepei na paroume to diplo, an k eimai apo ena xwrio konta stin veria.. tin upostirizw..

an theloume na swsoume tin veroia na pame na vgaloume diplo stin livadeia..kai na kanei ta koumanta tis i vasilisa moni tis. PAOK eisai..
para tin apogoiteusi perimenw ena aspromauro gipedo, proswpika tha anevw na to dw to matsaki.. uvristika sunthimata k tetoia den prepei na paiksoune giati
oloi apo kei trigurw tha eimaste..

PAOK VERIA4

Offline Matador

• Αλλαγή
Οπότε περίμένω, όπως γίνεται χρόνια τώρα όταν παιζει εκεί ο ΠΑΟΚ, να σεβαστεί ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ και την πόλη και τους κατοίκους της.
Αυτά τα γράφω γιατί οι γενιές έχουν αλλάξει και πολλοί δεν γνωρίζουν τι ακριβώς παίζει.
Σημαντικη επισημανση για οσους πανε!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Melb4

• Guest
Λοιπόν μερικεςγια όσους ενδιαφέρνονται για να μπαίνουν και τα πράγματα στη θέση τους.

Η Βέροια είναι η πιο ασπρόμαυρη πόλη δεν χρειάζεται να λέω περισσότερα  και δεν χρειάζεται να μου πει κανένας πια πόλη είναι πιο η λιγότερο ασπρόμαυρη απο την δική μου.
Η πόλη απο την Θεσσαλονίκη απέχει 40 λεπτά στο χαλαρό με το αυτοκίνητο.
Παιζουν όμως τρένα και ΚΤΕΛ με συχνά δρομολόγια, ψάξτε το λίγο όσοι δεν πάτε με αυτοκίνητα. Ιδίως ο σιδηροδρομικός σταθμός είναι κοντά απο το γήπεδο, περίπου 10 με 15 λεπτά περπάτημα.
Εισιτήρια  ακόμα δεν βγήκαν αλλά υπάρχει η τακτική των ακριβών γιατην ΠΑΕ Βέροια, τώρα δεν γνωρίζω αν θα εφαρμοστεί και σε αυτόν τον αγώνα  θα δείξει.
Πάντως και απο την Θεσσαλονίκη να μην έρθει κόσμος μόνο οι ΠΑΟΚτσήδες της πόλης και των γύρω περιοχών το γεμίζουν το γήπεδο.
Βρήκα χθες κάποια παιδιά απο τον σύνδεσμο και μιλήσαμε έξω απο το γήπεδο, θα σας ενημερώσω μέσα στην εβδομάδα για τις κινήσεις του τοπικού συνδέσμου μας.
Πάντως θα περιμένουν τον λαό μας για να βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί. Πιστεύω και εισιτήρια θα έχουν και τα πάντα λίγο υπομονή και θα μάθετε.
Επίσης έμαθα πως σύντομα θα έχουμε γενική συνέλευση για να παρθούν αποφάσεις για μεταστέγαση του συνδέσμου.
Οπότε καλό είναι όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες της πόλης να περάσουν μια βόλτα απο εκεί.

Opos ta leei o Tsakalakis. H Veroia einai idi PAOKtsidiki. Gia auto to logo ohi vrisies kata i epeisodia mes' tin Veroia (ohi oti perimeno tetoia, to antitheto malista).

goudas4

• Guest
Kala re plaka kanete oloi autoi pou ypostirizete oti thelete na xasoume apo tin Veroia?
Sta @@ mou re i veroia kai i kathe veroia...PAOK eimai kai thelw opou kai na paizei i omada na kerdizei...

An sevontai ta lefta pou pairnoun kai ta pantelonia pou forane auta ta koproskyla einai ypoxrewmena na kanoun to 5 sta 5
kai diekdikisoun akoma kai twra opoies elpides exoun gia ta play-off...

O kosmos tha einai gia mia akoma fora ekei, tha kanei katalipsi stin poli kai tha voithisei gia mia akoma fora tin omada!
To mono pou exoun na kanoun auta ta malakismena einai na kerdisoun gia auto ton kosmo pou tous stirizei apo tin arxi tis xronias!