Author Topic: Βέροια - ΠΑΟΚ 0 - 0 Σάββατο 22/3/2008 ώρα 19:00  (Read 5420 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 Ανοίγω αυτό το θέμα για τον αγώνα -για εμένα ως Βεροιώτη- της χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ μου και ΠΑΟΚ μας όσο κι αν μας πληγώνει και μας ποτίζει φαρμάκι έρχεται στην πόλη μου και είμαι αποφασισμένος να συμβάλλω σε μια ατμόσφαιρα που θα αργήσει να ξεχαστεί.
   Δεν πρόκειται βέβαια να κάνω καμιά αγωνιστική-τακτική ανάλυση.
   Σε όσους ενδιαφέρονται να επισκεπτούν την πόλη και ιδίως το γήπεδό της παρουσιάζω κάποια δεδομένα και στοιχεία που θα σας φανούν χρήσιμα.
   Πηγή stadia.gr http://www.stadia.gr/veria/veria-gr.html
To γήπεδο διαθέτει
α)Μια κερκίδα σκεπαστή.

Η συγκεκριμένη κερκίδα είναι αρκετά μεγάλη για να χωρέσει όλους τους φιλάθλους της Βέροιας καθώς και όσους θα έρθουν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την "Βασίλισσα" ως αντι-ΠΑΟΚτσήδες. Ονομασία θυρών, 2-3-5.

β) Ένα πέταλο στο οποίο βρίσκεται το ρολόι (δωρεά του Σωκράτη αφού κάτι λουλούδια του γαύρου είχαν γκρεμίσει το παλιό το 1997) και λίγες θέσεις καθημένων όπου σπάνια κάθεται κανείς.

Είναι αυτό που βλέπετε στο βάθος, νομίζω λέγεται θύρα 1.

γ) Ένα -πέταλο παλαιότερα ορθίων- στο οποίο τοποθετήθηκαν δύο σειρές καθισμάτων και όπου τοποθετούνται κατά κανόνα οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας (θύρα 6). Μόνο που ο ΠΑΟΚ δεν είναι οποιοσδήποτε φιλοξενούμενος... για την ακρίβεια δεν είναι καν φιλοξενούμενος...

Πιστεύετε ότι θα χωρέσουμε εδώ??

δ) Και ερχόμαστε στο ψητό. Υπάρχει η μεγάλη (σχετικά...) κερκίδα απέναντι από τα επίσημα, η αποκαλούμενη Θύρα 4.

Εκεί κάθονται πάντα οι Rossoblu (οργανωμένοι φίλαθλοι της Βέροιας), και ο Σ.Φ. Βέροιας Μακροχωρίου που τους υπολογίζω συνολικά σε περίπου 300 άτομα -και πολλούς λέω.

Υπάρχει όπως αντιλαμβάνεστε φλέγον ζήτημα για το πού θα κάτσουμε! Η Θύρα 4 πρόπερσυ στο ματς Βέροια-αρης για τη Β' Εθνική παραχωρήθηκε απο τη διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια ολόκληρη στα σκουλήκια που κατέβασαν γύρω στις 2500 κόσμο τότε παρά τις έντονες αντιδράσεις των οργανωμένων της Βέροιας οι οποίοι υποσχέθηκαν από τότε ότι αυτό δε θα ξανασυμβεί ποτέ. Ενδεχομένως να γελάτε αλλά όντως αυτό δεν συνέβη ποτέ από τότε και μετά. Φέτος, κατά χρονολογική σειρά, αεκ, βάζελος, ηρακλής, ρούλης και ολυμπιακός φιλοξενήθηκαν στη Βέροια με τα εξής αποτελέσματα (από άποψη κερκίδας):
- Οι αεκτσήδες βολέυτηκαν στο μικρό πέταλο των φιλοξενουμένων.
- Οι βάζελοι ομοίως και περίσσεψε και χώρος.
- Οι ηρακλειδείς κατέκλυσαν το συγκεκριμένο πέταλο καθώς και το τέρμα δεξιά όπως βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία τμήμα του σκεπαστού που τους παραχωρήθηκε για αυτό το σκοπό.
- Τα σκουλήκια ομοίως.
- Οι γαύροι την περασμένη εβδομάδα όμοια με τους άλλους 2 του ποκ.

ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ
 Ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. δε χωράει εκεί. Αντιλαμβάνεστε φυσικά ότι θα καθήσουμε στο πέταλο "ορθίων" + ολόκληρη τη Θύρα 4. Αυτό θα γίνει είτε με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης της Βέροιας και της Αστυνομίας Ημαθίας (εκ των έσω, ίσως η χειρότερα οργανωμένη και στελεχωμένη υπηρεσία της χώρας) είτε όχι. Αν βέβαια ο πρόεδρος της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης (ναι αυτός με τη γνωστή αλυσίδα σούπερ-μάρκετ) φερθεί έξυπνα, θα το προτείνει από μόνος του. Μη παραμυθιάζεστε από κάποιους που λένε ότι ο Αρβανιτίδης είναι ΠΑΟΚτσής. Ο συγκεκριμένος δεν είναι καν Βέροια, με την τσέπη του είναι. Οι τιμές για τα εισιτήρια της ΠΑΕ Βέροια είναι 40 ευρώ καρατσεκαρισμένο και έχουν πωληθεί αρκετά εισιτήρια διαρκείας. Άγνωσται αι βουλαί του κυρίου Αρβανιτίδη. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα στην καθιερωμένη σύσκεψη Αστυνομίας και ομάδων.
  Ένα πρόβλημα για το αν θα καθήσουμε στη Θύρα 4 είναι το γεγονός ότι έχουν διατεθεί αρκετά εισιτήρια διαρκείας για τη συγκεκριμένη θύρα και σίγουρα τόσο οι κατοχοί τους όσο και οι οργανωμένοι δε θα το δεχτούν. Βέβαια μόλις συνειδητοποιήσουν τον όγκο των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. θα αλλάξουν γνώμη και θα φύγουν από μόνοι τους για να μη τους "φύγουμε" εμείς.

Περιμένω την κατάληψη του γηπέδου της Βέροιας από τον μεγαλύτερο λαό στην Ελλάδα, να διδάξουμε ΠΑΟΚ και να κάνουμε ΠΑΟΚτσάκια από όσους θα κάθονται απέναντι με φωνή και δυναμική παρουσία για 90 λεπτά. Σας καλώ να έρθετε στην πόλη από νωρίς το πρωί για να δώσουμε ξεχωριστό χρώμα στη Βέροια, πέρα φυσικά από το γεγονός ότι είναι μια κατ'εξοχήν ασπρόμαυρη πόλη με παλμό και πάθος για το δικέφαλο αετό. Οι πληροφορίες που σας παρέχω ελπίζω να σας βοηθήσουν όλους ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα το Σάββατο. Το αγωνιστικό μπορεί να πάει στο διάολο.

Υ.Γ. Περιμένω επίσης από τα τσακάλια του φόρουμ να έρθουν να γνωριστούμε από νωρίς και να πάμε και για κανα καφέ ή ρετσίνα αν γουστάρετε. Θα το κανονίσουμε προϊούσης της εβδομάδας. @gouda, θα σε πάρω τηλ μέσα στη βδομάδα. Και ... μη ξεχάσετε τα μπλουζάκια σας!!!
« Last Edit: March 23, 2008, 19:29:31 by Dani -4- »
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

parizianos

• Guest
Άντε, πάμε να σώσουμε και τη Βέροια...

Offline maria-mtb

• Βασικός
re su dani eisitria oi emeis apo makria 8a vroume h' 8a exoume provlhma?

40 euro? ? ? uparxei tetoia periptwsh?

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Για εισιτήρια από Δευτέρα-Τρίτη και μετά θα ξέρουμε. Φαντάζομαι θα διατεθούν και στην Τούμπα και θα πάρει και ο σύνδεσμος εδώ. Εγώ θα κατεβώ απλά στο γήπεδο να αγοράσω για Θύρα 4 σαν να την έχουν δώσει σε εμάς ακόμα και αν δεν την δώσουν.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Αυτο ειμαστε,να διανυουμε τη χειροτερη χρονια, να χανουμε εντος απο χωρια και το πρωτο πραγμα που μας νοιαζει ειναι πως θα κανουμε τα κουμαντα να βρουμε εισιτηριακι η εστω να μπουμε στο επομενο ματσακι!ΤΡΕΛΑ ΣΕ ΜΙΛΑΩ, ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Δεν φαντάζεστε με τι ανυπομονησία περιμένουμε αυτό το ματς στη Βέροια.

...ή μάλλον φαντάζεστε... ;D

Offline maria-mtb

• Βασικός
dani sto lew apo twra, 8a kaneis ta koumanta gia tous a8hnaious!! kanonise kakomoirh mou na meinoume xwris eisithria!  ;D ;D ;D
ta upoloipa me pm me ton proedro petrousioti... ;)

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Χαμένη χρονιά για μας...
Ας σώσουμε λοιπόν, τουλάχιστον τη Βέροια.

Καλή εκρδομή σ'οσους πάνε.
Το γήπεδο σίγουρα θα είναι ασπρόμαυρο
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ο κοσμος για αλλη μια φορα θα κανει το καθηκον του και θα ειναι εκει! Ακομα και αν δεν γινουν εκδρομες απο Θεσσαλονικη οι ντοπιοι ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ ειναι ικανοι να γεμισουν μονοι τους το γηπεδο!

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Χαμένη χρονιά για μας...

wraia logikh. afou mas viazoune, na ginoume poutanes na konomame kiolas...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

parizianos

• Guest

Κι όμως, δεν εννοούμε αυτό: λέμε απλώς πως αφού τον "ήπιαμε" που τον "ήπιαμε" φέτος, τουλάχιστον ας σώσουμε και τη Βέροια, ποιό το κακό δηλαδή;

Παρεπιπτόντως, ποιός "μας βιάζει";

edit tsakalaki

φίλε δεν κάνουμε παραθεση το ακριβως προηγούμενο ποστ
« Last Edit: March 16, 2008, 11:24:11 by tsakalaki »

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Χαμένη χρονιά για μας...

wraia logikh. afou mas viazoune, na ginoume poutanes na konomame kiolas...

Εμένα δε θα με χαλούσε να έχω μια έξοδο σε ασπρόμαυρη έδρα και του χρόνου που θεωρητικά θα έχουμε υψηλούς στόχους.
Αφού φέτος δε διεκδικούμε τίποτα. Τόσες ήττες έχουμε εκτός. Ε, άλλη μία. Δε γαμιέται... Τώρα μας έπιασε η ευθιξία?
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
διπλο ρε!!!! (λεμε τωρα)....

το μονο που εχουμε να σωσουμε ειναι το τομαρι μας και η αξιοπρπεια μας!!!

PAOK_VOLOS

• Guest
Kai na nikousame ton astera shmera,tha xaname sth veria..xiliopaigmeno to ergo...Oloi sth veria na didaksoume PAOK reee!
Oi ekdromes de stamatane kai ta mualla mas panta tha ponane.

mitsos_g4

• Guest
par'ola ta asxima diadoxika apotesmata kai tis apanwtes ittes to savvato stin kathola aspromauri veria tha exei megalo SHOW....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Eishthria mesw PAE Veroias pws mporoyme na vroyme?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
από τη Βέροια φέτος δε χάσαμε...
(ακόμα)
edit...
έτσι απλά θέλω μια 11άδα με Φρούντζα, Ηλιάδη, Αθανασιάδη ακόμα και Ορφανό!
μπούλο στα λαμόγια για ένα ματς...όχι τίποτα άλλο αλλά είναι κρίμα να μην πειστούμε ότι ΚΑΙ αυτοί είναι τέρμα άμπαλοι και μας τρώει το σαράκι γιατί δεν του βάζει ο Σάντος!
« Last Edit: March 15, 2008, 22:14:06 by rabbitweed »

parizianos

• Guest
Πρόταση:

Κάθε Τρίτη κλήρωση (ανάμεσα σε όσους πήραν εισητήριο για τον προηγούμενο αγώνα της ομάδας). Ο νικητής παίζει βασικός στο επόμενο ματς!

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
E, και τα διαρκείας μέσα, έτσι;  :P

parizianos

• Guest
Σωστά: μόνο οι κάτοχοι διαρκείας! :D