Author Topic: ΠΑΟΚ - αστέρας Τρίπολης 0 - 1 Σάββατο 15/3/2008 ώρα 16:45 supersport 1  (Read 6202 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
gia mena isxyei.ki exw kai logo na to pisteyw.esy giati to les?gia na katalavw

senag2

• Guest
Έχετε την απατηλή ιδέα ότι θα αλλάξει το 100% του ρόστερ; Τι είναι ρε ο ΠΑΟΚ η ζάμπλουτη ομάδα; Οι περισσότεροι παίχτες μας έχουν συμβόλαια μάγκες μέχρι το καλοκαίρι του 2009 και όποιοι δε βρούν ομάδα το καλοκαίρι είτε θα μείνουν είτε θα φύγουν και θα τους πληρώνουμε, ξυπνάτε!!! Τι 70%-100% αλλαγή το ρόστερ. Την ξεχάσατε την εξυγίανση; Τι νομίζετε θα φέρει ο προπονηταρας ο Σαντος το καλοκαιρι με τα λεφτά που διαθέτει η ομάδα; Πάτε 2-3 χρόνια πίσω και δείτε την ΑΕΚ. Ομάδα "πρωταθλητισμού" και τότε με καλύτερο μπάτζετ απο εμάς.Αυτοί οι παίχτες θα μείνουν και ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ. Τέλος.
Πρέπει να συνομοτίσει το σύμπαν και να βρεθούν λεφτά και επενδυτές και χωρίς να δώσεις το γήπεδο προς εκμετάλευση ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ. Λεφτά για αυτούς ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ και ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ για να ερθουν παιχτες κλάσης.

Ο Αστέρας, ΤΟ ΧΩΡΙΟ, έσταξε ΦΡΑΓΚΑ και είνει εκεί που είναι και καλα έκαναν. Ο Ζουντί, ο Καρντόσο ο Ζαιρι και οι λοιποί είναι παίχτες απο Boavista, Arsenal, Estudiantes κτλ.

Η Ξάνθη έχει ένα τσάκαλο τον Πανόπουλο, που τσιμπάει Poyδες και Radzinskiδες που πετάνε χατ τρικ στο βάζελο.

Ο Πανιώνιος ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ και είναι εκεί που είναι.

Η Λάρισα έχει καλό πρόεδρο, καλό προπονητή και παίχτες αξίας Μετιν, Ζουράφσκι κτλ

Ο Άρης τα ίδια.

Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ; Γιατί μη γελιέστε με τα σημερινά δεδομένα ομάδα PLAY OFF ΔΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.

Γιαυτό καλύτερα ένα προπονητή τσάκαλο να ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ και μετα για ομάδα πρωταθλητισμου και παπαριες βλέπουμε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ 600.000 ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΛΟΙ.

ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. Ο Snaucner και ο Μελίσσης ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΓΚΟΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΟΥΕΛΑ:;;;;; OXI!!!!

ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΩΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. 

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ.

αυτή είναι και η πηγή του κακού..Senag...Δε γουστάρω κανένα μαλακισμένο κακομαθημένο υπερκτιμημένο αχάριστο παικτάκι της σειράς να παίζει ή να μην παίζει για τον προπονητή....
θέλω παίκτες να παίζουν για την ΟΜΑΔΑΡΑ μου...
αυτό είναι το πρόβλημα. Το ξέρουν και τα γατάκια που κακοποιούν κάθε Κυριακή το άθλημα (και το όνομα του ΠΑΟΚ μας) και έχουν βρεί αυτό το ωραίο συστηματάκι για να "τρώνε" προπονητές. Έχω παίξει επαγγελματικά μπάσκετ και ξέρω πως το κάνουν καθώς κάποτε ήμουν και εγώ σε ανάλογο κόλπο...
κρίμα όμως γιατί εδώ μιλάμε ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ και όχι για το πατσατζίδικο οικογενειακή επιχείρηση του κάθε καραγκιοζάκου που πουλάει ΠΑΟΚτσηδηλίκι και στραβώνει με τον προπονητή του. Ο επαγγελματίας παίζει πρώτα για την ομάδα και μετά για όλα τα άλλα...
οπότε ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ από περπατητές πήξαμε!

όσο για τους προπονητές..οκ μη τρελαθούμε και τους έχουμε ανάγει όλους σε μουρίνιο και λίπι...
Καλός ο Λίνεν αλλα ο Πανιώνιος δεν είναι δα και 3ος...(με καλύτερους παίκτες από ορισμένα παλτεαδόρ μας)
ΚΑλός και ο ρούλης αλλά οκ αυτή είναι η οροφή του

Δλδ ο Κεχαγιάς που πέταξε 3 στο φετινό βάζελο του χρόνου θα του κάνει πρόταση η Ρεάλ?

μάγκες απλά..το επίπεδο είναι τραγικό! το 90% των παικτών της σούπερ λίγκας δεν ξέρει να κάνει κοντρόλ και να δώσει πάσα στα 10 μέτρα.
το άλλο 70% δεν έχει κανένα πάθος..και κανένα επαγγελματισμό με αποτέλεσμα ο Καρντόσο να φένεται θεός! και ο κάθε Τσιρίλο μέγεθος! φτάνει ρεεεεεεεεεε
Οι δικοί μας ανήκουν και στα 2 χειρότερα ποσοστά!!!

μην τα παραλέμε ο χειρότερος ΠΑΟΚ της δεκαετίας είναι 9ος...με 8 από τον 4ο...
οκ! φαντάσου!
είμαι υπέρ του να μείνει ο Σάντος απλά γιατί θέλω να δω πως είναι να έχεις ένα προπονητή.
εχώ έχω υπομονή και θα περιμένω αλλά κόφτε το το γαμήδι το φάγωμα!
ΕΛΕΟΣ!

επίσης προφανώς δε θα αλλάξουμε 10 παίκτες απλά μερικοί θα παγωθούν, και θα (εύχομαι) θα πουληθούν...
προτάσεις θα υπάρξουν, ελπίζω και θέληση

levu

• Guest
φανταζομαι για τον ιδιο λογο που ισχυει για σενα ισχυει κ για ολους κ για μενα
μηπως πρεπει να κανουμε καποτε την αυτοκριτικη μας?

ακουσα τρελα πραγματα χθες στο γηπεδο
ειδα καποιους λιγους ευτυχως σχεδον να χαιρονται για την ηττα
ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που στηριζω χωρις ενδιασμους  αν κ θα μια κατασταση στην ομαδα
ειναι για μενα αυτη η καμπη η πιο κρισημη της ιστοριας του συλλογου
κ χαιρομαι αφανταστα οταν μπαινω στην τουμπα κ βλεπω το γηπεδο γεματο, να στεκεται διπλα στην ομαδα
φοβαμαι οτι η κακη αγωνιστικη κατασταση θα απογοητευσει πολλους....δεκτο αν κ το ξεραμε απο την αρχη η μηπως κανω λαθος?

ε λοιπον εγω μπορω κ θα ειμαι εκει οσο κ αν βαραινει κατα καιρους η φανελα
κ αυτο το διαστημα ζυγιζει πολλους τονους
μιλω για μενα γιατι δεν εχω δικαιωμα να καπελωνω τους υπολοιπους φιλους, αλλα απο οτι βλεπω το ιδιο ισχυει για παρα μα παρα πολλους κ εδω μεσα κ εκει εξω

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
re aderfe swsta ta les alla gia mena den einai to idio h pikra kai h opoia kritikh egine x8es kai shmera,ki apo mena,me to an 8a maste ekei
kai 8a sthrizoyme xwris endoiasmoys.kai kanenas den kritikarei ton zagorakh an yponnoeis kati tetoio

levu

• Guest
δεν αναφερομαι σε σενα φιλε μου gianniwth....καμια σχεση
κριτικη κανω κ εγω κεσυ κ ολοι μας  αλιμονο
απλα καποιοι αρχισαν να διαδιδουν διαφορα χαζα (που δεν θελω να τα αναπαραγω εδω μεσα) κ τωρα στην αναμπουμπουλα που δυστυχως δε λεει να σταματησει βρηκαν ευκαιρια κ ξεσαλωσαν...κ μιλαω για παοκτσηδες

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ

Θα τον βρούμε τον δρόμο μας αδέρφια. Ο ΠΑΟΚ δε πεθαίνει.
Όλοι μαζί. Μη τον φοβάστε τον ΠΑΟΚ.
Είναι μεγαλύτερο μέγεθος απ'όσο και εμείς οι ίδιοι φανταζόμαστε.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

senag2

• Guest
Σε καμμία περίπτωση δε λεμε να μη στηρίζουμε την ομάδα σε καλά και άσχημα.

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΩΜΑ, ΦΑΓΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΒΛΕΠΕ ΠΟΚ. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΡΕ ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΘΑ ΜΕ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ "NO PROBLEM";;;;; Να φύγει χθες ρε μάγκες ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 600 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ "NO PROBLEM" ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΣ;;;;

Η εξυγίανση είναι, ήταν και θα είναι και του χρόνου ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ. Γιαυτό ή μένει το τσουτσέκι με 75.000 ευρώ και "NO PROBLEM" ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΡΕ ΤΩΡΑ.

Πανιγυρίζουν και οι χωριάτες της Τρίπολης που πήραν το διπλό 2:30 χθές το βράδυ .Μας έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι και ο τυπάκος είναι NO PROBLEM.

Offline bozik

• Αλλαγή
τη το λες σε εμας αν φυγει η οχι....πανε αυριο το πρωι στα γραφεια και πεστο στην διοικηση...εκτος και αν θελετε να κανετε διοικηση...μια καλη λυση οπως ειπα και χθες ειναι να βαλουμε μια καλπη στη θεση του προεδρου....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Na pw kati gia to paixnidi apo x8es poy h8ela kai to ksexasa. Diavasa apo polloys filoys edw mesagia to poso kalh omada einai h Tripolh, poso wraia epaikse klp.
Emena den moy arese, anti8eta me ekneyrise para poly me ta syxna 8eatra kai tis proklhseis kapoiwn paixtwn ths. Akrws antipathitikh omada, panta kata thn proswpikh moy gnwmh. An eimastan kapws stoixeiwdws kaloi, piezame gia megalo diatshma kai oxi peristasiaka 8a toys eixame kseskisei. To mono kalo poy eixe ws omada einai kapoios apo thn epi8esh toys poy se 2-3 daseis ekane yo-yo toys amyntikoys mas.
Egw ayto eida.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

antongio

• Guest
Το ξέρουν και τα γατάκια που κακοποιούν κάθε Κυριακή το άθλημα (και το όνομα του ΠΑΟΚ μας) και έχουν βρεί αυτό το ωραίο συστηματάκι για να "τρώνε" προπονητές. Έχω παίξει επαγγελματικά μπάσκετ και ξέρω πως το κάνουν καθώς κάποτε ήμουν και εγώ σε ανάλογο κόλπο...

kai giati re file mou den tous gamei sta prosthma kai sta kapsonia stis proponhseis mexri na psofisoun ta koproskula???
exeis ta kakala?do it!!!

Melb4

• Guest
o santos einai kalos proponitis. Alla den einai gia omada san ton PAOK pou prepei na htistei apo tin arhi kai horis polla lefta (se sigrisi me ta lefta pou tha xodeue an itan se benfica, sporting lisbon, porto gia paradeigma). O santos pisteuo oti hreiazetai poli kalous etoimous paiktes gia na efarmosei ta sistimata pou thelei. Ston PAOK den uparhoun ta lefta gia na ferei autous tous paiktes. Gia auto ton logo ta lefta pou pairnei den ta axizei se omada me tin oikonomiki dinatotita tou PAOK.

Offline Matador

• Αλλαγή
Για την αποδοση της ομαδας δεν θα αναφερθω καθολου, γιατι τα ειπατε ολα και αν και ειμαι ηρεμος θα καταφερθω προ πολλους με χαρακτηρισμους  και δεν θελω να φορτωσω και αλλα το κλιμα σε βαρος ορισμενων.

Δυο πραγματα μου εκαναν εντυπωση.
1ον: Στο γκολ του αστερα ενω ο Κνολ πεφτει επανω σε αυτον που κανει την πασα στον μιλανο, βλεπω την ιδια στιγμη τον σβουρα να ειναι πισω απο τον Κνολ και να καλυπτει το οφσαιντ. Ανεπιτρεπτο λαθος απο εμπειρο ποδοσφαιριστη.
2ον: Καπου στο κεντρο, προς το τελος και πριν μπει το γκολ, εγινε μια μανουρα με Σαλμον και Λαζαριδη επειτα απο ανατροπη που εκανε ο σαλμον στον μιλανο μου φαινεται. Τρεξανε καμια 7 παικτες του Αστερα επανω στον Σαλμον και κανεις δικος μας. Πηγε επειτα απο μερικα δευτερολεπτα ο ΓΧ για να κατεναυσει τον Σαλμον. Επειτα απο πολλα δευτερα και αφου σμπρωχναν τον Σαμον καμια 3-4 παικτες του Αστερα, ηρθαν και κανα-δυο αλλοι. Εκει ξερετε τι κανουμε γατακια. Πεφτει ολη η ομαδα πανω τους και τους μαθενει το ρητο οτι THIS IS TOYMPA. Αλλα ΠΟΙΟΙ θα το εκαναν; Οι δημοσιοι υπαλληλοι;

Συμπερασμα; Η σχεσεις των παικτων δεν πρεπει να ειναι και οι καλυτερες.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Geo

• Αλλαγή
Αυτό το @@ ο οφρυδόπουλος πολύ τσαμπουκά δεν πούλησε μεσ' την Τούμπα?
Σε όλες τις φάσεις διαπληκτισμών με παίκτες μας ήταν μέσα το @@!
Πως την είδε?..... bodyguard των μανεκέν της τριπολιτσάς?
Ε ρε ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ που σου χρειαζότανε κωλότυρο!

Melb4

• Guest
Για την αποδοση της ομαδας δεν θα αναφερθω καθολου, γιατι τα ειπατε ολα και αν και ειμαι ηρεμος θα καταφερθω προ πολλους με χαρακτηρισμους  και δεν θελω να φορτωσω και αλλα το κλιμα σε βαρος ορισμενων.

Δυο πραγματα μου εκαναν εντυπωση.
1ον: Στο γκολ του αστερα ενω ο Κνολ πεφτει επανω σε αυτον που κανει την πασα στον μιλανο, βλεπω την ιδια στιγμη τον σβουρα να ειναι πισω απο τον Κνολ και να καλυπτει το οφσαιντ. Ανεπιτρεπτο λαθος απο εμπειρο ποδοσφαιριστη.
2ον: Καπου στο κεντρο, προς το τελος και πριν μπει το γκολ, εγινε μια μανουρα με Σαλμον και Λαζαριδη επειτα απο ανατροπη που εκανε ο σαλμον στον μιλανο μου φαινεται. Τρεξανε καμια 7 παικτες του Αστερα επανω στον Σαλμον και κανεις δικος μας. Πηγε επειτα απο μερικα δευτερολεπτα ο ΓΧ για να κατεναυσει τον Σαλμον. Επειτα απο πολλα δευτερα και αφου σμπρωχναν τον Σαμον καμια 3-4 παικτες του Αστερα, ηρθαν και κανα-δυο αλλοι. Εκει ξερετε τι κανουμε γατακια. Πεφτει ολη η ομαδα πανω τους και τους μαθενει το ρητο οτι THIS IS TOYMPA. Αλλα ΠΟΙΟΙ θα το εκαναν; Οι δημοσιοι υπαλληλοι;

Συμπερασμα; Η σχεσεις των παικτων δεν πρεπει να ειναι και οι καλυτερες.

auto den einai simerino fainomeno. Gia hronia tora oi paiktes (me kapoies exareseis opos g.x) einai arnakia. Thimame me gaurous mes tin Toumba, castillo kai rivaldo prokalousan kai oi paiktes TIPOTA. 

MariaKapa4

• Guest
o santos einai kalos proponitis. Alla den einai gia omada san ton PAOK pou prepei na htistei apo tin arhi kai horis polla lefta (se sigrisi me ta lefta pou tha xodeue an itan se benfica, sporting lisbon, porto gia paradeigma). O santos pisteuo oti hreiazetai poli kalous etoimous paiktes gia na efarmosei ta sistimata pou thelei. Ston PAOK den uparhoun ta lefta gia na ferei autous tous paiktes. Gia auto ton logo ta lefta pou pairnei den ta axizei se omada me tin oikonomiki dinatotita tou PAOK.
Έτσι είναι! Και πιο πριν αναφέρθηκα και στο ότι έχουμε χρέη σαν ομάδα

Offline maria-mtb

• Βασικός
pantws ofeilw na paradextw ton milano pou shkwse thn mplouza mesa sthn Toumpa "me eixane nekro" gia na mas 8hmhsei me ton pio euglwtto tropo ,pws o PAOK anastainei nekrous edw k xronia twra, gia na mhn pws 10eties!
mhpws eimaste ligo ws omada epigeios Xristos? mhpws telika o anastasiadhs ontws epikoinwnouse mazi Tou k tou elege o Xristos "to ergon umwn einai ena: anasthsete tous nekrous!"  :P
« Last Edit: March 17, 2008, 11:46:22 by maria-mtb »

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Na pw xilia sygnwmi pou krazw ta "Xrysa" mas kai ta "paidakia" mas. Ston diko mou  PAOK egw thelw antres me pantelonia.

1. Ftanei me ton aggelo. Kapoios pou eipe oti paliotera me zafeiriou kai velh imastan kala kai mpainame aera ktl kai pername ta matsakia.. AKRIVWS gi'ayto den ton thelw ston PAOK. Ayta einai gia omades typou iwnikou, aigalew kai loipa loima. Gia ton PAOK pou thelw egw, einai asteia pragmata.

2. An emene o Parasxos opws legane merikoi se palaioteres ittes, apla deite ta teleytaia apotelesmata tou ofi gia na teleiwnoume kai m'ayto to paramythi. O monos logos pou thelw ton ofi stin a (h ton ergoteli den me noiazei diolou) einai gia na vlepoun ligo "ksekourasta" PAOK ta aderfia mas stin Kriti.

3. Ton lemoni den ton sxoliazw kan. Skata sta dontia tou.

4. Gamw tin propaganda kai ton papa pou fagame ta teleytaia xronia. GAMW TA TALENTA MOU kai ton poutanas gio to goumeno kai osous tou ekanan plates. Ayta plirwnoume kai tha plirwnoume kai sto mellon. Ta talento etwn 27 pou emathe mpala ntemek sto Campionato kai perimenw 5 xronia gia na ton dw na kanei mia AKSIOPROSEKTI saizon. To allo talento etwn 23 pou oso kairo einai stin omada den exw dei to paramikro simadi veltiwsis. Nai einai thema allagis proponitwn alla stin teliki an thes na kaneis megali kariera kai na gineis megalos paixtis thelei DOULEIA. POu einai ? Me tin tampela tou "mesa sta 10 kalytera talenta tis eyrwpis" kai KLAIN MAIN. Priest for the masses.

To etero koryfaio talento apo tin anagenisi artas pou peftei krwtida apo tin kerkida kai xezei ta vrakia tou san vyzaniariko mwro. Pou thelei na legetai kai paixtis A' ethnikis otan den mporei na kanei ta stoixeiwdi pou apaitei i thesi tou kai kat'epektasi i douleia tou. Exeis katalavei oti paizeis sto kentro kai PREPEI, OFEILEIS, APAITEITAI APO SENA NA ZITAS MPALA. Gamw to stanio mou. H monadiki omada sto prwtathlima pou ta xaf tis kryvontai!!!! ADERFES tou kerata. Ama sas rwtane na lete paizw se mia omada pou foraei aspromayra, to onoma na min to lete. Sixathika na sas perimenw na paiksetai san antres. Gia kati allous tyxarpastous pou tous eidan se kati gipeda 5x5 stin vrazilia kai mou tous feran kai gia epaggelmaties podosfairistes den tha sxoliasw. 

Gia to koryfaio ek twn talentwn , pou mou ithele kai Premier League kai sou ma mou.. Toso kairo kouventa den exw grapsei, moko, moko, MOKO. Wraia mou tin foreses tin tampela tou talentou ki esy. Se posa xronia tha doume na paizeis  kai ligo mpala sto gipedo kai oxi pro evolution? Posa mats exeis paiksei fetos kai posa goal exeis? Se volevei to gegonos oti den "ksereis" ti thesi paizeis? Se volevei pou den mporeis na apofasiseis an eisai 10ari, epithetikos h 10,5? Pisw apo ta senter mpak ti kaneis akrivws kai pws voithas tin omada mou? Me to kryfto h me to na vgeis offside? Ki otan gyriseis na pareis mpala (1 sta 20) giati tin dineis apo to deksi sto aristero? Oi alloi 9 gyrw sou ti skata kanoun?

Psit, psile sto terma.. Ekanes mia saizon persy ki epiases ton papa apo ta arxidia? Fetos eisai apo tous prwtous se eythines sta goal pou exei faei i omada. Kai eidika esy me ta "provlimatakia" sou stin  psyxologia tha eprepe na petas.. To ntantema pou exeis faei apo tin kerkida einai aney proigoumenou. Ase to pouli loipon, kai ta xeirokrotimata stin kerkida kai koita na piaseis kai tin poutana tin mpala ligo. Alliws gantakia aspra (opws ta exeis), mple stoli, kai VOUR sta fanaria aleksandras - kifisias. Ante arrwstisa kai  me tin parti sou.

5. Gia na teleiwnw giati pali megalo post kanw. Sta paparia mou an einai o Santos h o Mantos proponitis. Egw ayto pou kserw, kai opoios mou pei to antitheto ethelotyflei, i omada exei ftasei se ayto to simeio (fysika) logw dioikitikis anyparksias sto parelthon, alla kyriws logw enallagis proponitwn. Gia omada pou exei allaksei tosous proponites se toso syntomo xroniko diastima, pali kala na leme. Etsi douleia den ginetai, an theloume to katalavainoume. Gia mena to kyriotero provlima tis omadas den einai i psyxologia. Einai i nootropia. Exei mpoliastei i omada me tin nootropia tou LOSER. Den to exoun pou den to exoun, tous mathane kai stin mizeria ta teleytaia xronia.. Den thelei poly.
Oi sygekrimenoi  podosfairistes den mpainoun mesa gia na nikisoun.. mpainoun prwta gia na min xasoun, AYTO KANEI MPAM. Gi'ayto kai thelei KSERIZOMA ayto to xalasmeno donti. Me h xwris Santos proponiti. DEN ME NOIAZEI. Den eimai o gamias tou Santos, alla thelw na meinei gia na douleytei epitelous epaggelmatika ayti i omada. Me stathero proponiti diladi gia ena sevasto xroniko diastima pou tha kataferei na deiksei ergo. Osoi lene oti einai dikaiologies ayta, mallon den katalavainoun ti ennow kai profanws exoun alli antilipsi gia to podosfairo. To sevomai alla diafwnw katheta.

Ta apodytiria theloun KSEVROMISMA.-
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

CLUB LARISA

• Guest
Re παλίκαρε, μια φορά σε πέτυχα στο ματς με τον Ατρόμητο. Να σαι καλα για τα όσα ώριμα βγάζεις στην σκέψη σου. Να σαι καλά τσάκαλε για την λογική σου και το τροπο που αντιλαμβάνεσαι ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ που έχει ριζώσει στα αποδυτήρια τόσα χρόνια και δεν λέει να βγεί με τίποτα.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....

fricoulas22

• Guest
Εγω δεν εχω καμια ορεξη να ποσταρω ,αλλα οπως νοιωθω χαλια που ηττηθηκαμε απο το χωριο , μεσα σε γεματη Τουμπα , τοσο χαλια νοιωθω και για τις προβλεψεις που εκανα πριν το ματς. Και πρεπει να πω οτι ειμαι ΡΟΜΠΑ. ΡΟΜΠΑ λοιπον ,και εγω και παρα πολλοι αλλοι , που ποσταραμε στο φορουμ , για αυτο το θεμα, και βγηκαμε λαθος.. Αλλα που να φανταστω ,ρε μαγκες , οτι μερικοι μερικοι ,παιζοντας ''ΤΕΛΙΚΟ'' , δεν θα ματωνανε..? Που να φανταστω ,πως η προσπαθεια τους θα σταματουσε στο '75 , με μια Τουμπα να προσπαθει να τους ανεβασει συνεχεια . . . ? ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ , ΘΑ ΜΟΙΑΖΑΜΕ ΠΑΟΚΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΟΚ ? ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΒΑΘΙΑ , ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...Δεν θα ηθελα να ριχναμε ολοκληρη την ευθυνη στον Σαντος , αλλα καταλαβαινω και τα αδερφια που θελουν να φυγει,απολυτα.ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ        
         ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ,ΑΔΕΡΦΙΑ . ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ