Είναι 24:08 διαβάζω τα πόστ σας και κάτω απο το μπαλκόνι μου είναι 4 Αρειανοί και τραγουδάνε...και εγώ είμαι εδώ και σκέφτομαι. Διαβάζω και τα λεγόμενο του προπονητη.
http://www.sport24.gr/html/ent/556/ent.225556.aspΦερνάντο Σάντος "Ήταν πάρα πολύ άσχημο. Όλοι είμαστε πολύ στεναχωρημένοι βεβαίως. Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι. Επιθυμούσαμε την νίκη. Χάσαμε στο τελευταίο λεπτό και τέτοιες ώρες δεν έχουμε πολλά πράγματα να πούμε. Πρέπει να ανακτήσουμε την ψυχραιμία μας και να δούμε τι θα γίνει".
Σε ερώτηση για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του απάντησε πως: "Το συνειδητοποιούσανε. Όλοι είχαν πολλά κίνητρα για να κερδίσουνε αυτό το παιχνίδι. Όλοι θέλαμε τη νίκη. Εγώ, οι παίκτες, όλοι μας. Δεν μπορεί να φταίει μόνο η στάση τους μέσα στον αγωνιστικό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί ενώ στο δεύτερο πλησιάσαμε πιο πολύ στον στόχο μας αλλά στο τέλος χάσαμε το παιχνίδι. Προφανώς και είμαστε πολύ στεναχωρημένοι για ότι έγινε".
Για την αντίδραση του κόσμου με τις αποδοκιμασίες που ακολούθησαν της λήξης του αγώνα σχολίασε πως: "Την καταλαβαίνω την αντίδραση του φιλάθλου. Δεν είναι ότι οι φίλαθλοι είναι πιο στεναχωρημένοι από μένα ή τους παίκτες. Εκδηλώνουν την στεναχώρια τους μετά την συμπαράστασή τους στην ομάδα κι ενώ ανέμεναν την νίκη της ομάδας. Τους καταλαβαίνω".
Κι όσο για αυτές στο πρόσωπό του και το κατά πόσο τον επηρεάζουν είπε: "Όχι. Έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις και πάντα κατάφερνα να τις ξεπεράσω. Βέβαια κατανοώ την αντίδραση των φιλάθλων".
Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις αλλαγές του δήλωσε: "Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα είχε προσεγγίσει πιο πολύ τον στόχο που είχε αναγκάζοντας τον αντίπαλο να αναπροσαρμόσει το παιχνίδι του. Με εξαίρεση τα τελευταία πέντε λεπτά θα μπορούσε να φθάσει στην νίκη. Δεν ωφελούν δικαιολογίες την στιγμή αυτή".
Κι όσο για το πώς αισθάνεται ο ίδιος; Ο Σάντος απάντησε: "Μοιάζω να είμαι ικανοποιημένος από τίποτα. Το πρώτο πράγμα που είπα ήταν ότι είμαστε όλοι μας πολύ στεναχωρημένοι από αυτό το αποτέλεσμα", ενώ σε εκείνο το σημείο μπήκε ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ στην αίθουσα της Συνέντευξης Τύπους και απευθυνόμενος προς τον Πορτογάλο τεχνικό του είπε: "Αν δεν μπορείς παραιτήσου" (ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ), με τον ίδιο να απαντά: "No problem". (ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ)
Εγώ το είπα ότι θα χάναμε και το ήξερα όταν άκουσα την Πέμπτη στο ράδιο ποιούς ετοιμάζει ο "προπονητής" για 11άδα. Την ίδια αναμασημένη συνταγή της ήττας. Έκανε 2-3 αλλαγές με τον Νιόνιο το τσιμπήσαμε το Χ. Αλλά ΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙ γιατί να παίξει ο Frunza δανεικός είναι άλλοστε και ο Salmon είναι σίγουρα κλάσης ανώτερος. Προπονητής δεν είμαι, άλλα αν ήμουν, τον Sevchenko να είχα στην ομάδα και να σερνόταν έτσι, θα σκούπιζε πάγκο για κανα μήνα να συνέλθει και στη θέση του θα έπαιζε ο Αθανασιάδης. Τέλος. Δεν παίζουν οι παίχτες
ΣΑΝΤΟΣ αόρι ΜΟΥΟΥ;;;; Είναι σαρδέλες ΠΑΣΑΚΑ ΜΟΥΟΥ;;;;
Βάλε άλλους ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ ΜΠΑΛΑ
Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Ε ΝΑ ΔΟΥΜΕ. Και βγές μετά ΒΑΣΙΛΙΑ των ΜΜΕ και πές μας "Έβαλα τα πιτσιρίκια, φάγαν 7 γκόλ, δεν έχουμε παίχτες, είναι όλοι τους ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑΚΙΑ" και θα σε παραδεχτώ και κάτσε και μέχρι το 2189 στον ΠΑΟΚ.
8 Μήνες είναι στον ΠΑΟΚ, τι έκανε ρε παιδιά πείτε μου;
Άμα είναι τόσο προπονητάρα γιατί δεν μπορεί να εμφυσύσει έστω τη νοοτροπία του νικητή στην ομάδα; Ποια νοοτροπία λέω,τον ΕΛΑΧΙΣΤΟ τσαμπουκά στο παιχνίδι τους. Το μόνο που έκανε και θα κάνει φέτος είναι να τσιμπήσει τα 600.000 ευρωπουλάκια να τους πεί σαρδέλες και άχρηστους τους παίχτες και εμάς φυτά που τον ανεχόμαστε. ΕΛΕΟΣ. Δωσε ρε Ζαγοράκλα 600 χιλιαρικάκια στον Λίνεν!!! ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ.
ΣΚΥΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ.