Author Topic: ΠΑΟΚ - αστέρας Τρίπολης 0 - 1 Σάββατο 15/3/2008 ώρα 16:45 supersport 1  (Read 6223 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Photis

• Guest
Xaxaxaxaxaxaxa....na 8ewreisw oti einai asteio re si sabbath?????An nomizeis pws me ellhna proponhth 8a pas mprosta tote ok....ti na pw...kai di dilwmeno gavro!!!!!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Alaxte kanali.

" Πιστεύω, παρόλες τις δυσκολίες, ότι ο σχεδιασμός που κάναμε Διοίκηση και Προπονητής θα αποδώσει καρπούς και θα μπορούμε από του χρόνου να είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτόν τον σχεδιασμό θα αποτελέσει παρελθόν."

yg. svinw ta kerakia twn 2000 post. Na ta 3000sw loipon gia arxi kai vlepoume..  :)

Offline sabbath

• Αλλαγή
ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΚΟΥ ΡΕ ΛΕΜΟΝΗΣ. ΜΗΝ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟΣΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΖΕΨΕΙ

ασε μας ρε φιλε...εγω μικραινω τον ΠΑΟΚ???πλακα μας κανεις τωρα???.....εδω σου φεραν προπονητη τον φριγκερ πριν λιγα χρονια ο λεμονης σε χαλασε??? και αυτο επειδη ειναι γαυρος οχι για αλλο λογο.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

peris_fun

• Guest
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΟΚτσήδες !!
ΦΘΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ
ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ  ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΕ ΑΞΙΑ?? ΜΗΠΩΣ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ??ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
Η ΓΝΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ .ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΦΥΓΕ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΤΗΝ 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΜΦΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΥ ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΦΕΡΕ ΓΕΡΜΑΝΟ Η ΟΛΛΑΝΔΟ ΑΥΤΟΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΟΚ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΖΟΡΜΠΑΣ 1

edit tsakalaki

Μη γράφεις μόνο με κεφαλαία είναι κουραστικά στην ανάγνωση

kalosilthes file....O ergotelis fysika kai den einai kalyterh omada apo emas giayto kai einai pio pisw sthn bathmologia...Omws h alitheia einai oti oi ypoloipes omades pou einai pio panw apo emas an oxi oles to 90% aytwn exoun kalyterous paiktes apo tous dikous mas....Kai sigoura giayto den ftaiei o santos....Thewrw lathos na ton krinoume giati h omada pou blepoume den einai dimiourgima tou...Sigoura o santos stous 6 mhnes pou einai sthn omada den exei prosferei ta anamenomena alla an exei ksexwrisei gia kati sthn kariera tou einai oti epeidi einai peitharximenos kai doyleytaras kserei na ktizei  omades kai na tous pernaei thn filosofia tou..Opote as ton afhsoume na doulepsei to kalokairi se ayto pou ypotithete kserei na kanei kala kai an tou xronou den mas kanei ton diaxnoume...

« Last Edit: March 16, 2008, 10:52:30 by tsakalaki »

Photis

• Guest
Den einai oute kalos proponitis gia mena re si sabbath..epeidei exei pextarades ston olimpiako fanhke....ti na leme...
8a deis ta idia me parasxo 8a exoume kai me afton kai 8a ton fame poli grigora me tis prwtes straves giati 8a xeroume pws einai kai gavros!!!

levu

• Guest
οχι κ λεμονης ρε παιδια....ελεος

Offline tsag

• Αλλαγή
Οκ, ίσως και να έχεις δίκιο....Θα δούμε, δεν ξέρω, πάντως

ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!

Τι φτάνει πια ρε φίλε πλάκα μας κάνεις? Μήπως ο Σάντος ήρθε από το καλοκαίρι και δεν το πήραμε εμείς οι υπόλοιποι χαμπάρι? Φτάνει πια με αυτή την νοοτροπία. 23 χρόνια τα ίδια και τα ίδια! Και τώρα που έχεις αρχιδάτη διοίκηση που σε εκφράζει 100%, δεν μπορείς να κάνεις υπομονή μέχρι να βγάλει την άκρη ο Ζαγοράκης? Έλεος

Και εγώ έχω ξενερώσει με αυτά που βλέπω αλλά τι θα κερδίσεις με το να αλλάζεις προπονητή κάθε φορά? Πόσο μάλλον έναν προπονητή που ακόμα δεν έχει δουλέψει με τις σωστές συνθήκες!

Δηλαδή με το ζόρι να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας πάλι...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ΠΩ ΡΕΕΕ!
εγώ θέλω Σπαλέτι!!!! λένε θα φύγει το καλοκαίρι αν δεν το σηκώσει!

το δυστυχές τελικά είναι ότι δεν καταλαβαίνουμε ότι αν ο κάθε παίκητς του ΠΑΟΚ έχει και αυτή τη φορά τη δυνατότητα να βαρεθεί και να φάει ένα προπονητή και οι υπόλοιποι απλά το μασήσουμε ξανά γυρίζουμε 20 χρόνια πίσω...
από περιέργεια ας μείνει ένας να φτιάξει μια ομάδα.. 2-3 χρόνια να δούμε τι σκατά θα γίνει.,..
δεν έχει κανείς αυτή την περιέργεια?

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
 Φίλε rabbitweed δεν έχει να βάλει Σεεντορφ στη θέση του Μπαλαφα αλλά έχει Βαγγελή που τα πήγε καλά με πανιωνιο και στο κατω κατω ο μπαλάφας είναι ντεφορμε

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
όντως...απλά σκέφτομαι τι θα δείχνει (πόσο πάθος και πείσμα) και ο Βαγγελής στις προρπονήσεις για να μην τον βάζει ούτε στο 70...άσε...άσε

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
"Είμαι ΠΑΟΚ δεν πάει άλλο, διώξε πια τον Πορτογάλο"

xmm... poion apo olous? fernando, dani h' sergio ?  :D
Eironika to grafw giati akousa gia to sinthima kai to mialo mou pige ston dani  :P

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
μα πόσο μαλάκας είσαι ρε Σάντος που δεν έβαλες αλλαγή τον Σέεντορφ στη θέση του Μπαλάφα που σήμερα  (μόνο) δεν τράβηξε?

Ama eixa karxaries san ton Seentorf siga mh xreiazomoyna rofoys san ton santos

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
 Πριν που το είδα το γκολ στη TV o ΝΤΑΝΙ ούτε καν έπεσε

kestrel

• Guest
Το σημαντικοτερο το ειπε ενας φιλος.....τουλαχιστον λεει δεν θα τον ακριβοπληρωναμε.....πολυ σωστα φιλε ετσι ειναι.
Θες ομαδα με πλανα και rxδιες 3 ετιας παρε ενα νεαρο παρε ενα Νιοπλια ας πουμε ποσο χειροτερα θα πας δηλαδη? ειδαμε και τα με φραγκα που ξοδεψαμε τι ψαρια πιασαμε α ρε Αγγελε! τωρα θα εισουνα επι ξηλου κρεμαμενος τι γκαβρανσιτς και κνολ ...βοκολος κουτσης και δωστου, τι κονσεισαο και φρουντσα ...ανδραλας σκαρμουτσος και αερα

parizianos

• Guest
Οκ, ίσως και να έχεις δίκιο....Θα δούμε, δεν ξέρω, πάντως

ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!

Τι φτάνει πια ρε φίλε πλάκα μας κάνεις?

Δηλαδή με το ζόρι να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας πάλι...

Μιας και από ό,τι βλέπω οι απόψεις για τον τρεισμέγιστο προπονηταρά μας μέσα στο forum είναι από τελείως θετικές μέχρι τελείως αρνητικές (χωρίς ενδιάμεσα στάδια), θα πρότεινα το εξής:

Το θέμα προπονητολογία να ξανανοίξει σε 2-3 αγωνιστικές (αλλιώς θα τσακωθούμε άνευ λόγου).

Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ (ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ)

bagos1

• Guest
paidia emena auto pou me ponaei den einai oti xasame apo mia mikri omada panta xaname kati apisteuta mats to 8ema einai h adiaforia ton paikton alla kai oti h ka8e kolopetinitsa erxetai kai sou poulaei trela mesa sto idio sou to spiti mexri kai ksulo sou rixnei kai esi sfirizeis adiafora simera apodeikxike poso ligoi einai oloi tous.  o santos leei emesos oti tou ftaine oi paiktes parola auta den kanei kati na to diorthosei apo to septembrio pou einai stin omada den eida kati pros to kalitero kapoia kinisi stratigikis merikous automatismous to apolito tipota.  kai afou ftene oi paixtes giati den tous vazei ston pago kai na balei mesa ton iliadi stin kanoniki tou 8esi ton orfano stin kanoniki tou 8esi kai ta alla pitsirikia ti parapanw exei na xasei ?einai adianohto paiktes kontiteroi na pidoune kai na pernoune gia plaka tis kefalies kai oi dikoi mas na min mporoune na aplosoune to podi tous kai na mas presaroune mexri eksantliseos.  epipleon apo to olo xali arxizei kai epireazete o veron o opoios simera amintika eitane gia klamata kai se polles faseis eitane les kai epeze se slow motion o servos ta pige kapos kala kai o monadikos pou palepse ertexe kai to kiriotero epeze xoris tin mpala eitane to palto apo tin zimbabwe enw o kirios 3 ekatomiria metagrafi ama h mpala den tou erxotane sto podi tou den ekane to paramikro.  ti na pw aisxos kai krima gia ton lao pou simera kanenas den perimene oti 8a erzotane toso poli kai elpizw to panigiri na min teleiose adoksa edw

senag2

• Guest
Είναι 24:08 διαβάζω τα πόστ σας και κάτω απο το μπαλκόνι μου είναι 4 Αρειανοί και τραγουδάνε...και εγώ είμαι εδώ και σκέφτομαι. Διαβάζω και τα λεγόμενο του προπονητη.

http://www.sport24.gr/html/ent/556/ent.225556.asp
Φερνάντο Σάντος "Ήταν πάρα πολύ άσχημο. Όλοι είμαστε πολύ στεναχωρημένοι βεβαίως. Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι. Επιθυμούσαμε την νίκη. Χάσαμε στο τελευταίο λεπτό και τέτοιες ώρες δεν έχουμε πολλά πράγματα να πούμε. Πρέπει να ανακτήσουμε την ψυχραιμία μας και να δούμε τι θα γίνει".

Σε ερώτηση για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του απάντησε πως: "Το συνειδητοποιούσανε. Όλοι είχαν πολλά κίνητρα για να κερδίσουνε αυτό το παιχνίδι. Όλοι θέλαμε τη νίκη. Εγώ, οι παίκτες, όλοι μας. Δεν μπορεί να φταίει μόνο η στάση τους μέσα στον αγωνιστικό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί ενώ στο δεύτερο πλησιάσαμε πιο πολύ στον στόχο μας αλλά στο τέλος χάσαμε το παιχνίδι. Προφανώς και είμαστε πολύ στεναχωρημένοι για ότι έγινε".

Για την αντίδραση του κόσμου με τις αποδοκιμασίες που ακολούθησαν της λήξης του αγώνα σχολίασε πως: "Την καταλαβαίνω την αντίδραση του φιλάθλου. Δεν είναι ότι οι φίλαθλοι είναι πιο στεναχωρημένοι από μένα ή τους παίκτες. Εκδηλώνουν την στεναχώρια τους μετά την συμπαράστασή τους στην ομάδα κι ενώ ανέμεναν την νίκη της ομάδας. Τους καταλαβαίνω".

Κι όσο για αυτές στο πρόσωπό του και το κατά πόσο τον επηρεάζουν είπε: "Όχι. Έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις και πάντα κατάφερνα να τις ξεπεράσω. Βέβαια κατανοώ την αντίδραση των φιλάθλων".

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις αλλαγές του δήλωσε: "Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα είχε προσεγγίσει πιο πολύ τον στόχο που είχε αναγκάζοντας τον αντίπαλο να αναπροσαρμόσει το παιχνίδι του. Με εξαίρεση τα τελευταία πέντε λεπτά θα μπορούσε να φθάσει στην νίκη. Δεν ωφελούν δικαιολογίες την στιγμή αυτή".

Κι όσο για το πώς αισθάνεται ο ίδιος; Ο Σάντος απάντησε: "Μοιάζω να είμαι ικανοποιημένος από τίποτα. Το πρώτο πράγμα που είπα ήταν ότι είμαστε όλοι μας πολύ στεναχωρημένοι από αυτό το αποτέλεσμα", ενώ σε εκείνο το σημείο μπήκε ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ στην αίθουσα της Συνέντευξης Τύπους και απευθυνόμενος προς τον Πορτογάλο τεχνικό του είπε: "Αν δεν μπορείς παραιτήσου" (ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ), με τον ίδιο να απαντά: "No problem". (ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ)

Εγώ το είπα ότι θα χάναμε και το ήξερα όταν άκουσα την Πέμπτη στο ράδιο ποιούς ετοιμάζει ο "προπονητής" για 11άδα. Την ίδια αναμασημένη συνταγή της ήττας. Έκανε 2-3 αλλαγές με τον Νιόνιο το τσιμπήσαμε το Χ. Αλλά ΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙ γιατί να παίξει ο Frunza δανεικός είναι άλλοστε και ο Salmon είναι σίγουρα κλάσης ανώτερος. Προπονητής δεν είμαι, άλλα αν ήμουν, τον Sevchenko να είχα στην ομάδα και να σερνόταν έτσι, θα σκούπιζε πάγκο για κανα μήνα να συνέλθει και στη θέση του θα έπαιζε ο Αθανασιάδης. Τέλος. Δεν παίζουν οι παίχτες ΣΑΝΤΟΣ αόρι ΜΟΥΟΥ;;;; Είναι σαρδέλες ΠΑΣΑΚΑ ΜΟΥΟΥ;;;; Βάλε άλλους ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ ΜΠΑΛΑ Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Ε ΝΑ ΔΟΥΜΕ. Και βγές μετά ΒΑΣΙΛΙΑ των ΜΜΕ και πές μας "Έβαλα τα πιτσιρίκια, φάγαν 7 γκόλ, δεν έχουμε παίχτες, είναι όλοι τους ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑΚΙΑ" και θα σε παραδεχτώ και κάτσε και μέχρι το 2189 στον ΠΑΟΚ.

8 Μήνες είναι στον ΠΑΟΚ, τι έκανε ρε παιδιά πείτε μου;
Άμα είναι τόσο προπονητάρα γιατί δεν μπορεί να εμφυσύσει έστω τη νοοτροπία του νικητή στην ομάδα; Ποια νοοτροπία λέω,τον ΕΛΑΧΙΣΤΟ τσαμπουκά στο παιχνίδι τους. Το μόνο που έκανε και θα κάνει φέτος είναι να τσιμπήσει τα 600.000 ευρωπουλάκια να τους πεί σαρδέλες και άχρηστους τους παίχτες και εμάς φυτά που τον ανεχόμαστε. ΕΛΕΟΣ. Δωσε ρε Ζαγοράκλα 600 χιλιαρικάκια στον Λίνεν!!! ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ.

ΣΚΥΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ.
« Last Edit: March 16, 2008, 00:51:57 by senag2 »

Offline makis

• Αποστολή
  • **
HREMIA
ti na pei kanenas ti na pei
ponane ta miala mas
o xeiroteros paok olwn to epoxwn ka8e paixnidi anti na doume kati kalo pame sto xeirotero
kourastika pleon den paei allo
are vregmeni sanida pou sas xriazete

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ο Μιλάνο έκανε το ντεμπούτο του έπειτα από 7 μήνες στον Αστέρα και με δικό του τέρμα στην εκπνοή των καθυστερήσεων έδωσε την πρώτη νίκη μετά από 9 αγώνες στην ομάδα του, μέσα στην Τούμπα.

:book: :smack:
« Last Edit: March 16, 2008, 03:42:33 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ