Author Topic: ΠΑΟΚ - αστέρας Τρίπολης 0 - 1 Σάββατο 15/3/2008 ώρα 16:45 supersport 1  (Read 6199 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **

αυτό που με στεναχωρεί τώρα περισσότερο είναι οι "πανηγυρτζιδες" και αυτοί που λένε ότι δεν θα ξαναπάνε φέτος στο γήπεδο...

....Αλλα όχι ρε πούστη μου να τα λέτε αυτά με ΖΑΓΟΡΑΚΗ.... επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Φίλε εγώ το είπα. Ξεκαθάρισα όμως πως δεν έχει να κάνει με τον Ζαγοράκη σε καμιά περίπτωση
Φυσικά το διαρκείας μου το έχω (θα πάρω και του χρόνου) και μετοχές θα αγοράσω.
Απλά δε γουστάρω να βλέπω τον ΠΑΟΚ σε αυτό το χάλι. Σα περιπλανόμενο θίασο. Για αυτό δε θα ξαναπάω φέτος γήπεδο

Ούτε η παρουσία μου θα βοηθήσει, καθώς είμαστε εκτός στόχων.

Το χρέος  μου σαν οπαδός το έχω κάνει και θα συνεχίσω να το κάνω. Δε στερώ έσοδα από την ομάδα. Λέω κάτι παράλογο?
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

MariaKapa4

• Guest
Erotiseis
1)Auton ton Mpalafa gkomena ton exei o Santos k ton vazei kathe vdomada????
2)O Salmon xero pali ''espage'' tin mpalla kai etrexe. Megali mpalla.. Sas aresei e ?
3)Kana corner kanoume stis proponiseis? Akoma den exoume petyxei epithetiko se corner

Κοίτα να δεις κάτι πράγματα! Αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι κι εγώ, σίγουρα ο Σάντος τον κανονίζει, δεν εξηγείται αλλιώς!
Το χειρότερο είναι ότι δεν κουνιούνται ρε παιδιά! Βλέπουν την μπάλα α έρχετε κατά πάνω τους και την κοιτάνε σαν χαζεμένοι, ναι μπάλα είναι, στρόγγυλη και γυαλιστερή, έλεος! Άμα τρέξουν λίγο θα πάθουν τπτ!
Πάνω στη δική σου απορία, πέρα απ'τα corner εγώ έχω μια άλλη, θα ήθελα να μάθω γενικά τι κάνουν στις προπονήσεις! Ή τους κουράζει απίστευτα και δεν έχουν κουράγιο να πάρουν τα πόδια τους, ή απλά δεν κάνουν τίποτα, κάτι στο ενδιάμεσο δεν υπάρχει! Φτάνει πια μ'αυτή τη γελιότητα, νιώθω να μας κοροϊδεύουν!
Άντε γεια ρε Σάντος, άντε γεια

parizianos

• Guest
Ειλικρινά θαυμάζω εσάς που έχετε τόση υπομονή και περιμένετε του χρόνου τα Χριστούγεννα ή ακόμη και το καλοκαίρι (του 2009) για να κρίνετε τον προπονητή...

Εγώ, πάλι, θυμάμαι έναν προπονητή που όταν το σκορ ήταν 1-2 είχε φτάσει μέχρι το κέντρο του γηπέδου και φώναζε: "ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΑΜ*** ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ!"

Θυμάμαι έναν προπονητή που ήταν πιο ΠΑΟΚτσής κι απο τους ίδιους τους παίκτες...Μόνο έναν θυμάμαι...

jimpapa83

• Guest
PAOK EDO
PAOK EKEI
PAOK THA EIMAI MIA ZOIIII  !

PAOK ESI NA SAI KALAAAAA !

KAI OLA T ALLA GAMATA  ....

M E  K E F A L E A  G R A M M A T A !!!!!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ειλικρινά θαυμάζω εσάς που έχετε τόση υπομονή και περιμένετε του χρόνου τα Χριστούγεννα ή ακόμη και το καλοκαίρι (του 2009) για να κρίνετε τον προπονητή...

Εγώ, πάλι, θυμάμαι έναν προπονητή που όταν το σκορ ήταν 1-2 είχε φτάσει μέχρι το κέντρο του γηπέδου και φώναζε: "ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΑΜ*** ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ!"

Θυμάμαι έναν προπονητή που ήταν πιο ΠΑΟΚτσής κι απο τους ίδιους τους παίκτες...Μόνο έναν θυμάμαι...

Πισογυρίσματα είναι αδερφέ αυτά.
Ας μη γινόμαστε προσωπολάτρες.

Και γω πλέον είμαι της άποψης πως δε μπορεί να προσφέρει ο Σάντος, αλλά όχι Άγγελο ρε συ ... έλεος
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
O gay to phre to matsaki me akurwthen goal tou atromhtou kai 3 pextes offsides to 2o tou goal...Ekopse kai dio kanonikotates epitheseis tou atromhtou os offside......KOLOPROTATHLIMA GAMW THN FARA SAS.
Ean to eidate omos to mats tha vlepate ton atromhto na pezei STOIXEIWDH MPALLA...POLH KALOS.....oxi san ta anemodarmena vathi tous dikous mas
GAMW TA MME.KAI TA SITES......OLA GARGARA YIA TO GOAL TOU atromhtou kai yia to offside...........HMARTON TI ADIKIA YPARXEI RE POUSTH MOU

parizianos

• Guest
Οκ, ίσως και να έχεις δίκιο....Θα δούμε, δεν ξέρω, πάντως

ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!

MariaKapa4

• Guest
Πάντα έλεγα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Σάντος, απλά ήλπιζα ότι θα καταλάβει κάποια στιγμή! Έπρεπε να γίνει αυτό το ξέσπασμα σήμερα μήπως και κάνει κάποια αλλααγή! Αν και πλέον δεν αξίζει,αλλά όσο να 'ναι έχουμε άλλες 2 αγωνιστηκές αν δεν κάνω λάθος! Παίζουμε με Βέροια και μετά με ΑΕΚ,τουλάχιστον να συμβεί κάτι εκεί, έστω μια σωστή ολοκληρωμένη φάση! Αυτό το τσουτσέκι ο διαιτητής ποιος ήταν?

jimpapa83

• Guest
file "koufalia " ekso apo to gipedo fonazane ..."eimai paok poulao trela , den mporo den mporo alli sardela ! "
                                                             "eimai paok den paei allo , dioxe pia dioxe pia ton portogalo"

demek

• Guest

αυτό που με στεναχωρεί τώρα περισσότερο είναι οι "πανηγυρτζιδες" και αυτοί που λένε ότι δεν θα ξαναπάνε φέτος στο γήπεδο...

....Αλλα όχι ρε πούστη μου να τα λέτε αυτά με ΖΑΓΟΡΑΚΗ.... επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Φίλε εγώ το είπα. Ξεκαθάρισα όμως πως δεν έχει να κάνει με τον Ζαγοράκη σε καμιά περίπτωση
Φυσικά το διαρκείας μου το έχω (θα πάρω και του χρόνου) και μετοχές θα αγοράσω.
Απλά δε γουστάρω να βλέπω τον ΠΑΟΚ σε αυτό το χάλι. Σα περιπλανόμενο θίασο. Για αυτό δε θα ξαναπάω φέτος γήπεδο

Ούτε η παρουσία μου θα βοηθήσει, καθώς είμαστε εκτός στόχων.

Το χρέος  μου σαν οπαδός το έχω κάνει και θα συνεχίσω να το κάνω. Δε στερώ έσοδα από την ομάδα. Λέω κάτι παράλογο?

Φιλε Shark η φυσική θέση του ΠΑΟΚΤΖΗ είναι η κερκίδα... πάνε εσύ και διαμαρτυρήσου με τη σιωπή σου..... κανε της αδελφές από το νότο να παραμιλάνε

Offline sabbath

• Αλλαγή
Erotiseis
1)Auton ton Mpalafa gkomena ton exei o Santos k ton vazei kathe vdomada????
2)O Salmon xero pali ''espage'' tin mpalla kai etrexe. Megali mpalla.. Sas aresei e ?
3)Kana corner kanoume stis proponiseis? Akoma den exoume petyxei epithetiko se corner

Κοίτα να δεις κάτι πράγματα! Αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι κι εγώ, σίγουρα ο Σάντος τον κανονίζει, δεν εξηγείται αλλιώς!

τον μπαλαφα προφανως τον βαζει μεσα επειδη ειναι ο τριτος ποδοσφαιριστης σε ολο το πρωταθλημα σε κλεψιματα(πανω κι απ τον στολτιδη π.χ.),και ειναι το μονο αμυντικο χαφ μας που μαρκαρει.....

εγω το ματς σημερα δεν το ειδα, και δεν ξερω πως επαιξε....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
Ο Ζαγοράκης βγήκε και έκανε μία δήλωση μετά το ματς. Πέρα από την συγγνώμη που ζήτησε για το χάος που επικρατεί παικτικά, είπε και κάτι που μερικοί μάλλον δεν το κατάλαβαν ή δε θέλουν να το καταλάβουν.

Είπε " Πιστεύω, παρόλες τις δυσκολίες, ότι ο σχεδιασμός που κάναμε Διοίκηση και Προπονητής θα αποδώσει καρπούς και θα μπορούμε από του χρόνου να είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτόν τον σχεδιασμό θα αποτελέσει παρελθόν."

Άδειασμα παικτών και απόλυτη στήριξη Σάντος. Συνεπώς από τη στιγμή που στηρίζουμε Ζαγοράκη όσοι μέχρι τώρα δεν το είχαν πάρει απόφαση, ας το πάρουν από σήμερα. Ο Σάντος θα κριθεί τα Χριστούγεννα...

Καλό ταξίδι σε όσους πάνε στη Βέροια
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

parizianos

• Guest
Είμαι πασιφανώς ΧΑΛΙΑ (ίσως, βέβαια, να επιβαρύνουν την κατάσταση και τα 3 Gordons που ήπια μετά το ματς).

Πάντως, ένα ξέρω και μου φτάνει:

ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (από κάθε Βουλινό, Batman, Γούμενο, Προηγούμενο, Ηγούμενο, κ.λ.π.)...

Απλώς, εγώ δεν έχω πια υπομονή...ΦΤΑΝΕΙ!

MariaKapa4

• Guest
Κι επειδή είμαι τρελή, δεν θα μπορέσω να πάω βέροια,αλλα με αεκ θα πάω ρε! Και θα γυρίσω και την πλάτη! Μωρε κάτι μου θυμίζουν εμένα αυτά!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Και γω παριζιανε θυμαμαι ενα προπονητη που εβαλε τιμωρημενο παιχτη σε ενα απο τα πιο κρισιμα ματς της συγχρονης ιστοριας του ΠΑΟΚ! Θυμαμαι ενα προπονητη που εκεινο το καλοκαιρι πηρε σκαρμουτσο και ανδραλα... Ελεος να μιλαμε για αναστασιαδη... Ο ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ...

Παντως οι ηττες αυτα φερνουν... γκρινια και φαγωμαρα... αλλα να αναπολουμε τον αγγελο ρε?? ελεος..

Οσο για το ματς δεν θα πω τιποτα απο το παιχνιδι με τον εργοτελη και μετα επαψε να με απασχολει το αγωνιστικο κομματι για φετος. Περιμενω οπως οι περισσοτεροι το καλοκαιρι για να δουμε τι θα δουμε.

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ 18 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ! ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΟΥ!

MariaKapa4

• Guest

Κι εγώ το άκουσα πολλές φορές αυτό σήμερα! Να σου πω την αλήθεια, ένιωθα πιο άνετα με τον Άγγελο, αλλά δεν θα ήθελα να ξαναπεράσω τα ίδια

levu

• Guest
 εκει στην ενα ρε παιδια(που εχω κ εγω διαρκειας) γιατι πανηγυρισαν το γκολ της τριπολης?? δεν το χωραει το μυαλο μου παοκτσης να πανηγυριζει γκολ αντιπαλης ομαδας κ καλα απο αγανακτηση!!!..τρελλαθηκα .... κ μαλιστα το πανηγυριζαν οι απο πανω τα ακριβα διαρκειας δηλαδη...εχουμε σαλεψει τελειως λεμε
 κ κατι αλλο...επι 2 συνεχη χρονια(καλοκαιρια) η ομαδα φτιαχνεται κυριολεκτικα τη τελευταια στιγμη με την ψυχη στο στομα με χιλιαδες οικονομικα κ διοικητικα προβληματα...καποιοι αλλοι οταν φτιαξανε ομαδα την τελευταια στιγμη κ μαλιστα με λυμενο το οικονομικο ελεω κρατους φουνταραν με τις μπαντες....εμεισ με τρισχειροτετερες συνθηκες χτυπουσαμε ευρωπη...
 μηπως ολα αυτα δεν τα ξεραμε το καλοκαιρι?
 τοτε δεν λεγαμε δεν μας ενδιαφερει το αγωνιστηκο?
 τοτε δεν λεγαμε υπομονη κ στηριξη?
 η υπομονη για το αγωνιστικο δεν θα καναμε?
αυτα τα λεω για τους αγανακτηζμενους κ καλα λες κ εμεις δεν ποναμε δεν σκαμε δεν ματωνει η ψυχη μας... κ να χεις πανω απ το κεφαλι σου τη μιρλα κ τη γκρινια....ασε να φυγει η ρημαδα η χρονια κ χωρις πιεση χρονου να κανει το κουμαντο της η διοικηση.. κ μετα θα κρινουμε δεν λεω να ειμαστε μουγκα...αλλα φετος ρε παιδια ειναι αλλιως η κωλοφαση, ειναι ζορικη

αυτα τα λεω εγω που εχω μαθει τον ΠΑΟΚ να χτυπαει πρωταθληματα κυπελα κλπ....ειμαι σκατογερος κ  ετσι μεγαλωσα, να θελω τον ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΟ...πιστευω στο ζαγορακη στο βρυζα σε σε σε και θα τους στηριξω οσο κ οπως μπορω

Nikos67

• Guest
Φυσιολογικό το αποτέλεσμα κατά τη γνώμη μου. Ο Αστέρας είναι καλύτερη ομάδα με παίκτες με ψυχή. Τους δικούς μας τους πίεσαν όπως έπρεπε και στα τελευταία λεπτά του ματς τους πήραν τα σώβρακα. Γι'αυτό τα ''γατάκια'' μας έχασαν τη ψυχραιμία τους, μάλωναν και έχασαν τα αυγά και τα καλάθια. Αδικαιολόγητες συμπεριφορές από παίκτες όπως ο ΓΧ και ο Σάλμον, έχαναν λεπτά χωρίς λόγο. Και ο μεγαλύτερος υπεύθυνος αυτής της εικόνας είναι ο προπονητής.Πλήρης απειθαρχία.Η εικόνα της ομάδας σε συνδυασμό με την εικόνα του προπονητή περιγράφονται από μία λέξη:ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ...Οπωσδήποτε ,ωστόσο, πρέπει να κάνουμε υπομονή, να στηρίξουμε τον Ζαγόρ, ο οποίος φαίνεται ότι έχει μπεί πλέον στο πετσί μας ως ο μόνος αξιόπιστος αναμορφωτής της ΠΑΕ. Εγώ τον εμπιστεύομαι. Εμπιστεύομαι την θέληση του και ας κάνει και λάθη...είναι σπαθί και αυτό μου φτάνει προς το παρόν...Η ΓΙΟΡΤΉ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΡΧΊΣΕΙ...Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ  

parizianos

• Guest
Άσχετο:

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Ποιό είναι το κοινό του Άγγελου και του Σάντος;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Έχουν και οι δύο μανιοκατάθλιψη!!! Είτε κερδίζουμε με 3-0 τη Ρεάλ είτε χάνουμε με 0-3 από τον Πανδραμαϊκό την ίδια δυσαρεστημένη φάτσα έχουν!  :D

honeytalk

• Guest
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ΜΑΓΚΕΣ :(
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ