Author Topic: ΠΑΟΚ - αστέρας Τρίπολης 0 - 1 Σάββατο 15/3/2008 ώρα 16:45 supersport 1  (Read 6294 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
οταν τελειωσει η χρονια ξυπνηστε με...

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
excellant travail Parisien....
PAOK KAI KSERO PSOMI

parizianos

• Guest

Offline petrov

• Αλλαγή
Δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω ή όχι. Το βλέπω σαν ψυχανάλυση και γιαυτό ποστάρω. Αν προβώ σε ακραίες τοποθετήσεις παρακαλώ να με συγχωρήσετε.

Άρχισα να βλέπω Π.Α.Ο.Κ. σε εποχές που η ποδοσφαιρική μας ομάδα παρέπαιε, σε εποχές που φτάσαμε μέχρι και την 14η θέση. Βλέπαμε τον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ. του μπάσκετ και αναρωτιόμασταν γιατί στην μπάλα να μην είμαστε ανάλογα μεγάλοι. Έχω δει την Τούμπα με 150 άτομα μέσα. Όταν ήρθαν Βρύζας-Φρανζέσκος-Μαραγκός και αρχίσαμε να βγαίνουμε από τον λήθαργο της εποχής Βουλινού, σε μία φάση έβλεπα τον Π.Α.Ο.Κ. 9ο στην βαθμολογία (πρώτη καρτέλα που λέμε αν θυμάστε την παλιά αθλητική κυριακή) και έλεγα τον θείο μου "θείο, ανεβαίνουμε". Αυτός γυρνούσε και με κοιτούσε απαξιωτικά απαντώντας: τι λες ρε σπορε, ξέρεις τι σημαίνει Π.Α.Ο.Κ.;  Ξέρεις τι παίκτες έχουνε φορέσει αυτή τη φανέλα και τι μπάλα έχουμε δει;

Μετά από μερικά χρόνια, όσο κυκλοφορούσα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και καταλάβαινα τι δυναμική έχει αυτή η ομάδα, τόσο τρελλαινόμουν.
Όταν συνειδητοποιούσα μέρα με τη μέρα το μεγαλείο του ασπρόμαυρου αυτού ΛΑΟΥ, τόσο αρρώσταινα.
Τα χρόνια που ακολούθησαν είχαν και πάλι διοικητικές παλινωδίες, ΚΟΜΜΑΤΟΣΤΕΙΛΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ που μας έκλεβαν τα λεφτά από το πορτοφόλι.
Όμως και μέσα σε αυτά τα χρόνια, ακόμη και μέσα στην διοικητική και οικονομική ανυπαρξία, έζησα 2 κύπελλα που τα πήρα ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΣΙΑ απέναντι σε 2 αιώνιους αντιπάλους μου. Λέγαμε οι παίκτες έχουν να πληρωθούν 1 χρόνο, θέλαμε να φύγει χτες ο Μπατατούδης και μετά ο Γούμενος, κι όμως μέσα στο γήπεδο όλα αυτά τα ξεχνούσαμε εμέις και οι παίκτες μας και δίναμε όλοι μαζί το 200% των δυνατοτήτων μας. Φάγαμε στραπάτσα μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια αλλά ΠΑΝΤΟΤΕ, ειδικά στα δύσκολα ήμασταν δίπλα στην καψούρα μας.

Που θέλω να καταλήξω με όλα αυτά;
Δεν μπορεί μετά από όλα αυτά τα χρόνια διχόνοιας και αστάθειας, να βρήκαμε έναν πρόεδρο κοινής αποδοχής, ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΒΟΥΛΙΝΟΥ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΥΤΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

parizianos

• Guest
Πάμε τώρα και στα του Αστέρα Τριπολιτσάς:

α) Παντελώς άγνωστοι παίκτες, οι οποίοι ματώνουν για τη φανέλα που φορούν.
β) Έπαιζαν χωρίς τον Καρντόσο, μην το ξεχνάτε!
γ) Τί έκαναν ως τακτική (ή μήπως πρέπει να αναλύσω και το τί είναι η "τακτική" - νομίζω πως με τον μέγα Πορτογάλλο στον πάγκο το ξεχάσαμε): δεν έκαναν τίποτα περίεργο όλη τη χρονιά: κοιτούσαν κάθε ομάδα στα μάτια, έπαιζαν επιθετικά με ΣΑΦΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ μέσα στο γήπεδο (εκτός από τον Καρντόσο), δεν "καταλάβαιναν Χριστό" από εχθρικές έδρες κι άλλες τέτοιες παπαριές, περνούσαν απαρατήρητοι με "Μισό - Μηδέν" από την Τρίπολη και με ισοπαλίες εκτός έδρας. Έτσι είναι οι ομάδες που κυνηγούν Ευρώποι: Νίκες μέσα + Ισοπαλίες έξω + Λίγες "ατυχίες"!
δ) Ουδέποτε στο σημερινό ματς (αλλά και σε κανένα άλλο τους από όσο μπορώ να γνωρίζω) δεν φοβήθηκαν τον "μεγάλο" αντίπαλο, αλλά ούτε και υποτίμησαν τον μικρό. Όλοι οι αντίπαλοι γι'αυτούς είναι το ίδιο: ΤΕΛΙΚΟΣ!
ε) Καλέ, αυτοί έχουν προπονητή! (ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΛΕΞΙΚΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ)

Α, ρε Άγγελε, να'σαι καλά που μας έδειξες και πως με παλτά μπορούμε να πάμε ψηλά, αρκεί να υπάρχει οργάνωση, όραμα, στόχος και πάνω από όλα η τιμή του να φορά κανείς τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ.! Να'σαι καλα!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Εφυγα γύρω στις 8 απο το γήπεδο, είχε ακόμα καμια 500 άτομα απο έξω, Δεν θέλω να πω τίποτα για τον αγώνα ξέρω οτι όλοι είστε πικραμένοι.
Φανταστείται όμως τι πίκρα έφαγε αυτός που γιόρταζε σήμερα και εχει παρατήσει τη ζωή του για να ξανακάνει μεγάλο τον ΠΑΟΚ
Πέρασε απο δίπλα μου όταν πήγε στα αποδυτήρια και είχε κατέβάσει τα μούτρα ντρεπόταν πραγματικά, οτι και να του έλεγε ο κόσμος αυτός πληγώθηκε όπως και εμείς.
Ραντεβού στην  πανέμορφη Βέροια το Σάββατο.

ΠΑΟΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ!
καταρχήν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΟΔΩΡΕ...με γεια την υπομονή ρε σκύλε!

κατά τα λοιπά πρώτη παρατήρηση για τον ΔΑΣΚΑΣΟΣ:...συμφωνώ! έχουμε βελτιωθεί στις αντιδράσεις μας σαν forum!!! Συμφωνώ! απλά μήπως το έχουμε αποδεχθεί και σαν κατεστημένο? μετά το "κατεστημένο" της Αθήνας το κατεστημένο των "αμπαλων"
Συνεχίζοντας εγώ σήμερα 2 παρατηρήσεις:
1. Δε με πειράζει ή ήττα (ή ήττα πάντα πειράζει λέμε τώρα) πολύ καθώς επιτέλους ας μπεί τέλος στη αιθεροβασία! ΠΛΕΙ ΟΦ ο ΠΑΟΚ? αυτός ο ΠΑΟΚ ρε παιδιά? είμαστε ή πιο προβλέψιμη ομάδα στην Ευρώπη! όλοι οι αντίπαλοι προπονητές ξέρουν ότι ότι και να γίνει Μουρίνιο θα βγούν από το ματς! Εδώ ο άλλος συνφορουμίτης μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε να κλείσουμε τον προπονηταρά Τζαναβάρα... Ο ΠΑΟΚ έχει τους χειρότερα σκεπτόμενους παίκτες (αν ο Μπαλάφας θεωρείτε σκεπτόμενος) και μιλάμε για συστήματα και προπονητες? Τέρμα άμπαλοι οι μισοί! και οι άλλοι μισοί θέλουν απλά χρόνο

2. με το χέρι στην καρδιά (και κράξτε όσο θέλετε) αν δεν πάει καλά ή αύξηση και τα χρήματα δεν έρθουν θεωρώ επιβεβλημένο να πωληθούν (σουταρηστούν με μύτο στο δόξα πατρί ήθελα να γράψω) οι Μπαλάφας , Φερνάντεζ και Χριστοδουλόπουλος...πα ρε φίλε! ΄τι άλλο θα δούμε! τι χρωστάμε? αν πραγματικά πιστεύουμε στην αξία έστω και ενός από αυτούς να βγεί κάποιος και να το πεί! εγώ απλά τους θεωρώ μετριομέτριους!  Μήπως οι δικές μας απαιτήσεις έφτασαν αυτά τα παληκάρια στα μάτια μας να δείχνουν Γκατούσο, Φαν ντερ Σααρ και Ροναλντίνιο? δεν πάμε καλά! ρε τι βλεπαμε στην ΤΟΥΜΠΑ παλιά και τι βλέπουμε τώρα!

Ο μιλάνος μπήκε στο 87, έκανε ένα σουτ και απλά....το έβαλε! Ο Σάλμον έκανε 2 κεφαλιές και προπόνησε τον ΓΑΜΙΣΤΕΡΟ και πάλι Αμπάρη! Ο Φιλομένο έκανε χαζούς τους δικούς μας και δημιουγούσε πανικό σε κάθε λεπτό.
Για τους λοιπούς...
Γκαβραντσιτς...δε ξέρω τι να περιμένω! πραγματικά...δεν είναι αυτό που ήθελα..αλλά είναι και με μισή προετοιμασία. Το τάκλιν του που αποσόβησε το 0-1 έδειξε κλάσση
Κνολ...λέτε λέτεμ μπορεί να μην είναι ο ΣΤΑΜ, μπορεί να σεντράρει (αλήθεια γιατί? δεν μπορεί να το κάνει κάποιος άλλος...Μπαλάφας? α ξέχασα αυτός δε βρίσκει παίκτη στα 3 μέτρα) αλλά εμένα μου φαίνετει όαση.
Λάκης...αυτός θα ανέβει, προς το παρόν απλά μέτριος!
Κονσεισάο με 2 σέντρε έδειξε κλάση..θα τον δούμε!
Σνάουτσνερ προς τα πίσω θεός...μπροστά χέστα!
Μπαλάφας, ότι και να πεις είναι λίγο! 12ος παίκτης...της άλλης ομάδας..δεν ΥΠΑΡΧΕΙ σε ταχύτητα, πάσα, κοντρόλ, αλλαγή παιχνιδιού, κεφαλιές για τα καπνά
Βερόν..ότι και να πεις και εδώ λίγο...ΜΕΓΑΛΟΣ παίκτης! απλά τέρμα μόνος
Χριστοδουλόπουλος...οκ..έχει μπερδέψει τα παιχνίδια με το κρυφτό...ήταν πάντα εκεί που δεν γινόταν να φτάσει η μπάλα! 5 μέτρα πίσω από τον αμυντικό που καθάριζε τη γιώμα άνετα
Κων/δης πέρασαν τα χρόνια
Ιλιεφ...προσπαθεί! αλλά χαλάει από τους υπόλοιπου
Σάλμον...δε ξαναβάζει φέτος γκολ...δεν το έχει απλά και είναι και ντεφορμέ
ΓΧ...αριστερά είναι μείον και προβλέψιμος...δλδ θα πάρει μπάλα και θα γυρίσει 270 από αιστερα...να φέρει τη μπάλα στο δεξί...αυτά.....
ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ! οεοοοοο είναι αλλού το παληκάρι! ας πάει όμως μπας και σωθούμε από το άγχος...το γκολ το έφαγε...δεν μπήκε..τέτοιο πλασέ έκανα και εγώ προχτές που πήγα για 5χ5...δεν το έβαλα και τέρμα έπαιζε ένα κορίτσι....

κατά τα λοιπά ο κόσμος είναι η μοναδική αξία! μπράβο και πάλι μπράβο! περιμένω να με πείτε εισητήρια.
ΡΕ ΘΟΔΩΡΕ ελπίζω να σου φέραν κανα δώρο άλλο τα παλτά μπας και βγάλεις κανα γούστο...για από αυτούς πιο πιοθανό είναι να βγάλεις χτικιό.....

ΑΙΝΤΑ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ!
τουλάχιστον 3εκαθάρισαν οι αμφιλεγόμενοι στόχοι!

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
Pano apo ola psyxraimia, apo oti akouo ginetai enas psilopanikos 2 ores meta to paixnidi ekso apo tin Toumpa.
Thelei katharo myalo gia tin synexeia kai fysika prepei me tis prakseis mas na stiriksoume tin prospatheia pou ginetai apo tin dioikisi.

ps: ti fonazane ekso apo tin toumpa meta to telos tou agona "eimai paok poulao trela......" kai kati pou den to epiasa.
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
12.796 τα εισητηρια κανα 20.000 περιπου ο λαος σημερα
ΠΑΟΚ G4Α

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
σωστά...
μέρες είχε να ακουστεί και το όνομα!
είπα και εγώ!

οεο...

polaret

• Guest
Μπραβο στον αστερα, ομαδα πολυ δουλεμενη, με τσαμπουκα καλη φυσικη κατασταση και παντα πρωτοι στην μπαλα αυτο για μενα λεει πολλα ομαδα που δυσκολα την κερδιζεις .
Απο την αλλη ο γνωστος ΠΑΟΚ με τον γνωστο προπονητη τους γνωστους παικτες  αυτη την φορα δεν μπορεσε  η τουμπα  να κερδισει .
Ε ρε τι αρωστεια εχει αυτος ο κοσμος  ας ελπισουμε (το μονο που μας εμεινε να κανουμε) σε καλυτερο μελον

ΑΥΤΑ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
πανυγηριζαν οι γαυροβαζελοι στην καφετερια σημερα....

α ρε μουνια και θα μπουν στη γουνα σας τα ραμματα....

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.......  μια λεξη που την ξερουμε καλα οπως και την υπομονη οπως και την πικρα....

αν ηξεραν λιγο απο αυτο και τα παλτα σημερα θα ειχαμε αλλο αποτελεσμα....

τεο....  το κουπι ειναι δυσβασταχτο..... θα βρουμε λιμανι ομως!!!!

Dimitris69

• Guest
Tous opoiousdipote sxediasmous tous kanei pragmatikotita i kardia kai i sosti athlitiki siberifora ton paikton.
Oi pektes simera (kai oxi mono) ektos ton allon itan kai neurikoi, kai thimomenoi kai aganaktismenoi! Kai pali tha to ksanapo simera.
Pou stin euxi tou theou vrisketai (einai theoritiki i erotisi) autos pou einai o proponitis autis tis omadas? Den vlepei oti oi pektes tou einai sigxismenoi, oti kati simvainei, oti psixologika einai oloi tous aniparktoi, oti den boroun na apodosoun? Hellooooooooo

emanos

• Guest
Ειναι ξεκαθαρο οτι το πραγμα που μοιαζει με ομαδα δεν εχει προσανατολισμο, εκτος κι αν ο προσανατολισμος ειναι οι γιομες του Κνολ και του Γκαβρανσιτς και η κεφαλια του Σαλμονελα. Για αυτο, οσο γκασμαδες και να ειναι οι παιχτες, οσο αχρηστοι και να ειναι, που ειναι, την ευθυνη την εχει καποιος αλλος.

Και κατι ασχετο, αυτος ο Σαλμον, ειναι σιγουρα επιθετικος; Πιο πολυ για κεντρικο αμυντικο τον βλεπω, σε κενη εστια θα σου γυρισει πλατη και θα διωξει τη μπαλλα...

parizianos

• Guest
Ρε παιδιά, με Ζαγοράκη παίκτη-προπονητή θα ήμασταν τουλάχιστον 4οι!!!!!!

Να κάνουμε το Ζαγοράκη και προπονητή; Ψύνομαι!

demek

• Guest
κλείνω τα ματια, δαγκώνω τα χειλη και ξεφυσάω... γιατί αν είναι να μιλήσω εν θερμω.. θα τους πάρει όλους και θα του σηκώσει....
...
αυτό που με στεναχωρεί τώρα περισσότερο είναι οι "πανηγυρτζιδες" και αυτοί που λένε ότι δεν θα ξαναπάνε φέτος στο γήπεδο...
...ΝΑ πάτε ρε.... τέτοιες αντιπαραθέσεις είχαμε επί εποχή γούμενου όταν οι μισοί λέγανε θα πάνε και οι άλλοι μισοί λέγανε όχι......

....Αλλα όχι ρε πούστη μου να τα λέτε αυτά με ΖΑΓΟΡΑΚΗ.... επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Photis

• Guest
Ase mas re file me tis eirwneies sou....

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Όσοι κραζουν κακοπροαιρετα και βγαζουν χολή και οχι απτην αγανακτηση τους ειναι ψιλολαλακες.
Στηριζουμε ζαγορακη, και εγώ κραζω σαντος τερμα αλλα εχω υπομονη μεχρι το τελος του επομενου πρωταθληματος.
Αποκει κ πέρα αν δεν κάνει, τον μπούλο.

demek

• Guest
προφανώς δεν ξέρεις τι είναι ειρωνεία

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
O gay to phre to matsaki me akurwthen goal tou atromhtou kai 3 pextes offsides to 2o tou goal...Ekopse kai dio kanonikotates epitheseis tou atromhtou os offside......KOLOPROTATHLIMA GAMW THN FARA SAS.
Ean to eidate omos to mats tha vlepate ton atromhto na pezei STOIXEIWDH MPALLA...POLH KALOS.....oxi san ta anemodarmena vathi tous dikous mas