Author Topic: ΠΑΟΚ - αστέρας Τρίπολης 0 - 1 Σάββατο 15/3/2008 ώρα 16:45 supersport 1  (Read 6209 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsag

• Αλλαγή
Ëïéðüí ìÜãêåò ï êáéñüò åßíáé ÃÁ-ÌÁ-ÔÏÓ, ôï ìáôóÜêé åßíáé êñßóéìï êáèþò åßðáìå üôé üëá áðü åäþ êáé ðÝñá åßíáé ôåëéêïß êáé äåí ìáò ðáßñíåé ðïõèåíÜ ãéá ãêÝëá, ï ×áñáëÜìðïõò åßíáé êáé ðÜëé åêôüò áðïóôïëÞò, ïðüôå óçêùèåßôå áðü ôïõò êáíáðÝäåò êáé ôéò êáöåôÝñåéåò êáé ÏËÏÉ ÔÏÕÌÐÁ.

ÓôÞñéîç óôçí ïìÜäá ìå 90 ëåðôÜ öùíÞ êáé ïéêïíïìéêÞ óôÞñéîç óôçí äéïßêçóç ç ïðïéá üëïé îÝñïõìå ðùò ôá âãÜæåé ðÝñá ìå ôï æüñé...

Ìå ôçí áðáñáßôçôç üñåîç êáé óïâáñüôçôá ôï 3ìðáëï (ôïõëÜ÷éóôïí) èá Ýñèåé. Áí êáé ãéá ëüãïõò ôéìÞò ìáêÜñé íá ìðïñÝóïõìå íá ôïõò ñßîïõìå 6-7 ìðáëÜêéá!

Áíôå üëïé óôï ãÞðåäï âñå!!!!!!!!

Á êáé êÜôé áêüìá.

ÃÑÁÖÔÅÉÔÅ ÓÔÏÍ ÅÑÁÓÉÔÅ×ÍÇ!

Ìçí ôï áöÞíåôå Ýôóé áäÝñöéá. Åßíáé ðïëý óçìáíôéêü ôï èÝìá. Ìüíï Ýôóé 1.) èá óþóïõìå ôçí ôïýìðá áðü ëáìüãéá ôýðïõ êáôóáñßäá ê óéá, 2.) èá êáèáñßóïõìå ôïõ ÷ñüíïõ ôïí ÁÓ áðü ôá êáñêéíþìáôá.

Ãñáöôåßôå ìÝ÷ñé 21/3 ÏÐÙÓÄÇÐÏÔÅ!!!!!

Ãñáöôåéôå áêïìç êáé óçìåñá ïóïé ìðïñåßôå. 30€ åããñáöÞ + 42€ óõíäñïìÞ åîáìÞíïõ = 72 €.   ÐÜñôå ôï åðéôÝëïõò áðüöáóç!!!!!!
« Last Edit: March 15, 2008, 10:28:29 by tsakalaki »
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

shika

• Guest
Χρόνια πολλά πρόεδρε.....
να σαι καλά και πάντα στην καρδιά μας...ΠΑΟΚΤΖΗΣ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ante i mera eftase.
poios einai re o asteras tripolis pou tha amfisvitisei to megalo PAOK re;;;;;;poio einai auto to kwloxwri pou exei to thrasos na rthei sti TOUMPA gia na parei vathmo-vathmous kai na mpei sta play of;;;;poioi itan autoi oi skatoflwroi pou mas vrizan oloi tin wra sti tripoli kai fwnazan gia v ethniki;;;;;;
PAEI KAI TELEIWSE SIMERA THA TOUS KOPSOUME TI MAGKIA!!!!oloi gipedo kai na ste sigouroi kosmos kai omada tha tous patisoume tha tous afanisoume tha tous dwsoume na katalavoun oti einai kapoia tripoli KAI MEIS O PAOK!!!!!!!
gamw ti tripoli gamw.thanatos stous notious. 8)
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
δυστυχως σοβαρες οικογενειακες υποχρεωσεις με κρατησανε στο βολο.... καλη διαμονη στα αδερφια που ανεβηκαν απο εδω....

προσωπικα δε συμβιβαζομαι με αλλο αποτελεσμα περαν της νικης....

το χρωστανε στον κοσμο και αν χρειαστει να κοψουν το σβερκο τους για να το κανουν!!!!

αυστηρο ακουγεται αλλα η βαθμολογικη σημασια αυτου του αγωνα δινει την ευκαιρια στους παιχτες να κανουν την υπερβαση!!

δικαιουται ο κοσμος να εχει καποιες απαιτησεις...

BIANCONERO

• Guest
Α. Μαλλον Δεν θα κερδισουμε...
(πολυ απλα γιατι αυτος ο Αστερας δεν χανει με τιποτα ρε πουστη μου!)

Β. Θα εχει τον λιγοτερο φοβαμαι κοσμο σε εντος εδρας ματς...
(πολυ απλα γιατι η γκρινια και η μιζερια που αναπαραγεται εχει επιδραση σε πολλους! Και μην πει κανεις για τα ασχημα αποτελεσματα που ειχαμε...στα τελευταια 5 ματς εχεις 2 νικες με αρη και εκτος με καλαμαρια, ισοπαλια με γαυρο και εξω με τον πανιωνιο και το μοναδικο πραγματικα ασχημο αποτελεσμα ηταν με τον εργοτελη! Στον πρωτο γυρο ειχαμε ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ αποτελεσματα κι ομως ειχαμε μινιμουμ 17-18 χιλλιαδες κοσμο με οποιον και να παιζαμε! Τοτε ομως ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ αυτη η απιστευτη γκρινια...ο πολεμος απο τα ΜΜΕ εδω δεν ηταν τοσο εντονος και επικρατουσε ενθουσιασμος στον κοσμο!  Τωρα; Θα δειξει ποσο επηρεαζεται ο κοσμος απο τους μαλακες και οτι η βλακεια ειναι οντως ΑΝΙΚΗΤΗ!... )

Γ. Ποιος ακουει παλι τους μιζερογκρινιαρηδες αυριο....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
TO MATCH EINAI KRISIOMTATO! OLOI TOYMPA!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

BIANCONERO

• Guest
Το ματς δεν ειναι πιο κρισημο απ' οσο κρισημη ειναι η ενοτητα του κοσμου

Αυτο ειναι που πρεπει να προστατευτει απο οποιονδηποτε προσπαθει να τη σπασει!
Οσο για το ματς...χασουμε - κερδισουμε, ετσι κι αλλιως δυσκολα προλαβαινουμε πενταδα.
Ο μονος λογος που πραγματικα θελω να κερδισουμε ειναι για να μην αυξηθει ακομα περισσοτερο η γκρινια απο το βραδυ και εχουμε αλλα....

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Και εγώ είμαι της άποψης ότι δεν προλαβαίνουμε τα play off. Αλλά από πότε να μου πείς μας νοιάζουνε και τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις και δεν συμμαζεύεται. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ και εγώ γουστάρω να πάει καλά η ομάδα αλλά πάλι εκεί θα είμαι ότι και να γίνει οπότε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΊΝΟΥΜΕ

ΥΓ: Ο καιρός πολύ μάπα γουστάρουμε χαλάζι ρε κουφάλες
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Prolavainoyme ta playoff! Alla skopos einai na to pistepsoyme..

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

SALPARADISE

• Guest
Σήμερα είναι ευκαρία να τον σκίσουμε τον αστέρα. Ενω έχει πολύ καλές μονάδες, εαν σήμερα κατέβει με αυτό την άμυνα και αυτό το κέντρο, δεν πιστεύω να έχουμε πολλά προβλήματα....

"Ο τεχνικός του Αστέρα προσανατολίζεται να παρατάξει ένα 4-3-2-1, με μοναδικό προωθημένο τον Λούσιο Φιλομένο. Ο Αμπάρης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Η άμυνα θα αποτελείται από τους Λαζαρίδη και Οφρυδόπουλο στο κέντρο, ενώ δεξιά θα βρίσκεται ο Κυριάκος και αριστερά ο Μασάρα. Στην τριάδα του κέντρου θα είναι οι Νταμόντε, Λαδάκης και Κανακούδης. Πιο μπροστά και στα πλάγια θα βρίσκονται ο Ζαϊρί αριστερά και ο Ζουντί δεξιά, με τον Φιλομένο να βρίσκεται στην κορυφή."

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=123594

Άντε να δούμε..

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Όλοι Τούμπα !!!

Παίζει ο ΠΑΟΚ μετά από μισό μήνα στη Θεσσαλονίκη.

Νίκη και μόνο νίκη. 6 ματς έμειναν. Είναι δύσκολος ο στόχος της 5άδας αλλά τίποτα δε χάθηκε.
Με χωριά παίζουμε και με το αεκάκι στο σπίτι μας.

Λιώστε τους να χαμογελάσουμε και μεις επιτέλους.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

barbou

• Guest
Εγω προσωπικα πιστευω οτι εχουμε ακομη ελπιδα για τα play-offs και απ΄οτι εχουμε καταλαβει ολοι μας οι παικτες μας χρειαζονται ψυχολογικη στηριξη... Λοιπον το καλυτερο ειναι να μαζεψοουμε αρκετο κοσμο σε αυτο το ματς και να βγαλουμε τον ορο <<πανηγυρτζηδες>> απο πανω μας που εγω πισττευω οτι ισχυει μιας και που ο μεσος ΠΑΟΚτσης ερχεται στο γηπεδο περισσοτερο για να δει τον γαυρο ή τον βαζελο παρα για να δει τον ΠΑΟΚ.. Ελπιζω να εχω αδικο και σήμερα να αποδειχθει το αντιθετο.. 20.000 κοσμος δεν ειναι πολυς για να μαζευτει απο εναν λαο του 1.000.000 ειδικα σε ενα τοσο κρισιμο ματς οπως αυτο που στην ουσια κρινει το μελλον του ΠΑΟΚ για φετος αλλα και για του χρονου εφοσον αν δεν βγει ευρωπη θα επηρεασει και την επομενη χρονια.... ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

MariaKapa4

• Guest
Άντε παιδιά όλοι στην Τούμπα να φωνάξουμε για την ομαδάρα μας! Το θέμα είναι  να φωνάξετε, ακόμα και να δυσαρεστηθούμε φωνάξτε ρεεεε! Πρέπει να μας ακούσουν για να καταλάβουν οι άλλοι με ποιους έχουν να κάνουν! Άντε ΠΑΟΚΑΡΑ βάλε 3 γκολάκιαααααα

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
OLOI OSOI TO SKEFTONTAI AKOMA AS SHKW8OUN K NA R8OUN GHPEDO...

OLOI STH TOUMPA... to mats prepei na par8ei apo mas...telos

ksekinaw siga siga
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Dimitris69

• Guest
Ti lete re paidia gia kosmo?? Mexri xthes eixan poulithei 10.000 eisitiria. Alloi 2-3 xiliades na pane simera syn kai ta diarkeias, simera de peftoume kato apo 25,000..... Tha vrazei to gipedo.
Etsi gia na "kapsoume" ton Astera agonistika mesa sto kamini kai tou xronou na to skeftoun na anevoun ksana..... !!!!

Offline geros

• Αποστολή
  • **
νομίζω οτι μέχρι τώρα είμαστε απλώς τραγικοί

να δύμε αν μπορεί να αλλάξει τίποτα στο δεύτερο,

Offline Matador

• Αλλαγή
Sto teleytaio tetarto, kalytereysame ligaki.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline sabbath

• Αλλαγή
ποσο κοσμο εχει ρε παιδια?
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Ziaka

• Αποστολή
  • **
    • Greek Soccer TV Schedules
Ipologizo gyro stous 15,000 apo oti ida apo tin tileorasi.

Apogoteftiki i omada sto proto imixrono. Oute ena sout den kaname.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Θύρα 8 κλειστή, όλο το υπόλοιπο γεμάτο εκτός απο κάτι γωνίες στην 5, εγώ λέω πάνω από 18.000
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.