Author Topic: πανιωνιος - ΠΑΟΚ 0 - 0 Σάββατο 8/3/2008 ώρα 19.00 Super Sport 1  (Read 5476 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Και κάποια πράγματα ακόμα συγχαρητήρια και στην διοίκηση μας και προσωπικά στον Παναγιώτη Ποικιλίδη που είναι συνέχεια δίπλα στον κόσμο μας.
Οι μπάτσοι τουλάχιστον στο φεύγα ήταν άψογοι γιατί σε αυτό το γήπεδο έχω δει τα χειρότερα.
Και κατι ακόμα, δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να αποφεύγουμε τις λάκες, θα αφήσω όμως τον αδερφό μπάνε να τα γράψει που είχε καλύτερη εικόνα.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
http://www.youtube.com/watch?v=C1WClL2LQPY
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline savage republic

• Βασικός
Ωραίος ο μπαμπάς με τον γιο στους ώμους! Έτσι πρέπει!

Πολύ καλή η παρουσία της κερκίδας για άλλο ένα εκτός!

PAOK_VOLOS

• Guest
Prin ligo epestrepsa apo th mpastardoupolh.H kerkida kurios sto deutero hmixrono htan gamath,an ebaine kai kanena goal tha paramilousan oloi me thn trela mas.
PAOK o enas ston kosmo allos kanenas

Melb4

• Guest
το ανοιγω απο σημερα με αφορμη μια κουβεντα που ειχα με ενα φιλο νιονιο πριν απο 10 λεπτα...

nionios:

etoimazume pani megalo... olo to gipedo...

MAKEDONIA = SKOPIA panthers club antifascista!

εγω του ειπα πως αν σηκωσουν τετοιο πανι, βλεπανε που βλεπανε την Θεσσαλονικη απο φωτογραφια, πλεον ουτε μεχρι τα Τεμπη δεν θα φτανουν...

επισης του τονισα οτι μαλλον παιχνιδι δεν θα γινει, ειδικα αν κατεβουν δικοι μας στο γηπεδο...

telika eihan tetoio pano? Uparhoun fotografies?
« Last Edit: March 09, 2008, 08:55:22 by Melb4 »

BLACK DOG

• Guest
τωρα που χαλαρωσε λιγο το μυαλο και το κορμι απο τα τσιπουρα τα χτεσινα να γραψω κι εγω λιγα λογακια.κατ αρχην για ΠΑΟΚ το χτεσινο παιχνιδι ηταν για ακομη μια φορα απαραδεκτο.ειμαι ομως απο το αποτελεσμα ευχαριστημενος γιατι περιμενα οτι θα χασουμε.επισης κι ο πανιωνιος με απογοητευσε , πολυ χαλια ρε παιδια ,στην τουμπα που εφαγε 3 ηταν καλυτερος.γενικως το παιχνιδι και απο τις 2 ομαδες ηταν για τα πανηγυρια.σε καποιες φασεις νομιζα οτι βλεπω προπονηση η μαλλον οτι τα εβλεπα σε αργη κινηση.πονεσαν τα ματια μας παλι!για τους παιχτες που μου καθονται στο λαιμο (μπαλαφα,οικοδομο)τι να πω .ρε σαντος δωστους τα κουβαδακια να παν απο τωρα στην παραλια.δεν παλευονται οι τυποι.ο ενας μ εκανε τακουνακια κι ο αλλος το επαιζε μαραντονα.ρε αι στα σιχτιρια ακομη μια φορα.ο βερον παρολο που ηταν πεσμενος γενικα εχτες παλι ξεχωρισε το παληκαρι μπραβο του.gavra περιμενω καλυτερα πραγματα απο εσενα οχι τσαρουχια να παει η μπαλα στις κερκιδες αρκει να φυγει ελεος υποτιθεται υπαρχει εμπειρια απο cl.για συγκεντρωσου λιγο.ο μπαιανο ανυπαρκτος ο ιλιεφ διακριθικε γιατι το παλεψε κι οχι γιατι εκανε κατι ουσιωδες.ο λακης ο γνωστος οτι να ναι τρεχουμε κανουμε ρανουμε κι οταν ερχεται η ωρα του γκολ χμμμμμμ...πεταμε χαρταετο!ο φρουντζα επαιξε πολυ λιγο για να τον κρινουμε παντως φανηκε ορεξατος.σναουτσνερ σταθερος οπως κι κνολ .ο ορισμος της ταλαιπωριας παντως για ακομη μια φορα απλως ειμασταν λιγο καλυτεροι απο οτι με τον τελη και ο πανιωνιος ηταν κι αυτος οτι να ναι.ενας υποφερτος ΠΑΟΚ χτες θα τον εριχνε 3 μπαλακια τον νιονιο στο χαλαρο αλλα εχουμε πεσει τοσο χαμηλα που λεμε(μαζι κι εγω)καλα ειναι το χ.τεσπα δε γαμιεται νιονιος ηταν και περασε.παμε για την ομαδουλα του μποροβηλου τωρα.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ.

apostolos

• Guest
το ανοιγω απο σημερα με αφορμη μια κουβεντα που ειχα με ενα φιλο νιονιο πριν απο 10 λεπτα...

nionios:

etoimazume pani megalo... olo to gipedo...

MAKEDONIA = SKOPIA panthers club antifascista!

εγω του ειπα πως αν σηκωσουν τετοιο πανι, βλεπανε που βλεπανε την Θεσσαλονικη απο φωτογραφια, πλεον ουτε μεχρι τα Τεμπη δεν θα φτανουν...

επισης του τονισα οτι μαλλον παιχνιδι δεν θα γινει, ειδικα αν κατεβουν δικοι μας στο γηπεδο...

telika eihan tetoio pano? Uparhoun fotografies?

Oxi re Melb, ti na uparxei, kathesai ki pisteueis ta spam twra?

Offline maria-mtb

• Βασικός
gia osous den htan x8es n apw pws o laos(kamia 600aria atoma) gia 30 lepta metrhmena me to roloi sto a hmixrono oxi apla den stamathse alla ekane mia apisteyth kerkida h opoia meta epese ligo k ksananevhke otan anevhke k h omada sto b'. gia akomh mia fora hmastan monoi mas x8es sto ghpedo.
proswpika hmoun me thn poreia tou panellhniou h poia ekselix8hke se gumnastrikh logw ths megalhs apostashs pou dianysame me ta podia!!!

gia thn omada ta eipame, an kaneis ektos kapoies eukairies 8eleis goal alliws den ginetai na kerdiseis, apla ta paragmata...eida to programma olwn autwn pou kunhgame k eida pws exoume akomh elpides gia auto auto as afhsoume th mirla k oloi ghpedo thn allh kuriakh!

@diegito4 de 8umamai email sou anevazw edw tis photo, trava te apo edw ok?- ohlios apenanti mas duskolepse ligaki...isws k kalutera (video ktl den travhksa giati apla tragoudousa k den eixa xrono  :P )

edit tsakalaki

Μαρία η μια φωτογραφία έχει πάει στα λιοντάρια, τα έχουμε πει τόσες φορές.
Οχι πρόσωπα φόρα παρτίδα, ιδίως όταν είναι ατόμων που μένουν σε επικίνδυνες περιοχές.
« Last Edit: March 09, 2008, 16:26:20 by tsakalaki »

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδιά, δεν ξέρω αν είναι για το συγκεκριμένο topic αυτό που θα πω, αλλά μου έκανε εντύπωση ο σχολιασμός του αγώνα στον libero. Το λέω αυτό γιατί έχω να ακούσω αγώνα Α' Εθνικής στο ραδιόφωνο από τότε που στην κατηγορία αυτή αγωνιζότανε ο Εδεσσαϊκός με σέντερ φορ τον Νασιόπουλο.

α) Παίρνει τη μπάλα ο Χετεμάι και ο εκφωνητής σχολιάζει: "Πω πω, πολύ άσχημος αυτός ο Χετεμάι, ο Ραγκάτσης είναι μοντέλο μπροστά του".

β) Βλέπει τον Σκούφαλη που μουρμουρίζει κάτι και εκφωνεί: "Συνεχώς μουρμουρίζει ο Σκούφαλης, θα ακούσει στο τέλος κανένα μπινελίκι από τους  συμπαίκτες του"

γ) Λάθος κοντρόλ του Χριστοδουλόπουλου και: "Έτσι είναι άμα δεν ξέρεις να κάνεις κοντρόλ. Αυτά έπρεπε να του τα μάθουν από τις ακαδημίες"

δ) Λάθος πάσα του Μπαϊάνο... "Που να μάθει να σημαδεύει τους συμπαίκτες του αυτός;"

Μου φάνηκε γενικότερα σα να κάνει αγγαρεία ο τύπος. Πιο πόλύ "χιούμορ" έκανε παρά περιγραφή αγώνα. Χώρια που έχω την εντύπωση πως όταν παίζουμε την ίδια ώρα με το σκουλήκι, εμάς μας γειώνουν κανονικά. Ένα τέταρτο περιγραφή αγώνα σκουλήκι, πέντε λεπτά ΠΑΟΚ η αναλογία. Τα υπόλοιπα δικά σας...

Offline bozik

• Αλλαγή
περιγραφη του αγωνα ηταν ο κολκας,ψιλοκαφενειακη η περιγραφη αλλα ΠΑΟΚτσηδικη...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline makis

• Αποστολή
  • **

[/quote]

Oxi re Melb, ti na uparxei, kathesai ki pisteueis ta spam twra?
[/quote]
pantos iperxe ena pano me sin8ima gia ti makedonia alla den to evlepa olokliro
 eixan ena kalo pano adeia gipeda gemati filaki

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Καταρχην χαρηκα πολυ που ειδα τα παιδια απο εδω μεσα αλλα γνωρισα και αλλους!petroutsiwth, jamaikan, paok peiraius και φυσικα το τρελοκομειο την παμμεγιστη MARIA MTB! ;D

ο αγωνας δεν διεκδικει δαφνες ποιοτητας, πιο πολυ να πω την αληθεια χαζευα το λαο και φωναζα παρα κοιτουσα τον κνολ, το φερναντεζ και το λαζαρο. Χαρηκα που ειδα παιδακια μικρα να χειροκροτουν και να συνεπαιρνονται απο το λαο μας, καποτε ετσι ημουν κι εγω :P παει γερασαμε.. ;D Θα μπορουσαμε να παρουμε το διπλο αν σε κεινες τις κεφαλιες ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι.

Μου αρεσε ο Φρουνζα! 10 λεπτα επαιξε ναι, αλλα φανηκε μεσα στο γηπεδο ενα στυλ μπλανκο της αεκ, ψηλο γεροδεμενο κορμι σεντερ φορ, κινηση, πιεση σε αμυντικους, καλος με τη μπαλα στα ποδια. Αντε να δουμε..

Διαφωνω ολιγον τι με τσακαλακι. Οι μπατσοι ΔΕΝ πρεπει να ριχνουν Χριστους και Παναγιες! Με το παραμικρο βρισιδια τρωγαμε και αυτο γιατι δεν περπαταγαμε γρηγορα λεει! Ενταξει ρε φιλε τι να κανω να τρεξω να πουμε? Εγω ξερω οτι προκαλουν για να απαντησει κανενας δικος μας και να τον πετυχουν μετα και να τον βαλουν μεσα. Προσωπικα 5 φορες ειδα χτες απο το μεσημερι στον Πανελληνιο εως και μετα που φυγαμε που πηγανε να τσιμπησουνε δικους μας. Τεσπα. Ηρεμια και ολα καλα.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Οι μπάτσοι είναι αυτοί που είναι δεν θα αλλάξουν τώρα, ούτε ίσως θα αλλάξουν ποτέ.
Το να τρως βρισίδια επειδή δεν περπατάς γρήγορα, δεν είναι τίποτα μπροστα στο να τρως γκλοπιές επειδή έμεινες τελευταίος στην πορεία.
Και οχι επειδή περπατάς αργά αλλά ακόμα και όταν έτρεχες, γιατί εκεί και στη Φιλαδέλφεια ήταν οι χειρότερες διμοιρίες.
Αλλα χρόνια ήταν πιο σκληρά τα μέτρα, φέτος μπορώ να πω οτι είμασταν χαλαρά.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Niente incontri....Solo scontri

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ναι ειναι.

ξερει κανεις κανενα site φωτογραφιων απο αγωνες?
πχ πως ειναι το actionimages κτλ?

απο το χτεσινο ματς θελω να βρω

GeorgT

• Guest
www.motionteam.gr  αλλά δεν έχουν μπει φωτος απο το νιονιο ακόμα ( μπορεί να μπουν σήμερα, αν κ νομίζω οτι κυρίως έχουν απο ματς σαλονικη)

εχει κ εδώ μια μικρή photo gallery : http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&tag=7761&pubid=856294

Offline Geo

• Αλλαγή
Τη μάνα του Γεωργιάδη και τη Θεσσαλονίκη γιατί την έβριζαν?

jimpapa83

• Guest

alitheia geo ?? apo tin tv den akousa tipota  ???
me sinthima kanonika i xuma otan eperne tin mpala as poume ?

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Ρε παίδες την βρίζαν γιατί ειναι ποδοσφαιρικός αγώνας. Ελεος τι θα τραγουδούσαν το μικρό μου πόνυ; Κ απ την τηλεόραση ακούστηκε πεντακάθαρα το γαμήστε τον πούστη τον πανιώνιο, φαντάζομαι δεν θα ταν το μόνο υβριστικό σίγουρα θα υπήρχαν και για την αθήνα κ απ όλα. Μικρή σημασία έχουν αυτά.

Offline Suicidal

• Βασικός
(...)τωρα που χαλαρωσε λιγο το μυαλο και το κορμι απο τα τσιπουρα τα χτεσινα (...)

(...)σε καποιες φασεις νομιζα οτι βλεπω προπονηση η μαλλον οτι τα εβλεπα σε αργη κινηση(...).

;D    'nta3 .... eklasa....  ;D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo