Καταρχην χαρηκα πολυ που ειδα τα παιδια απο εδω μεσα αλλα γνωρισα και αλλους!petroutsiwth, jamaikan, paok peiraius και φυσικα το τρελοκομειο την παμμεγιστη MARIA MTB!

ο αγωνας δεν διεκδικει δαφνες ποιοτητας, πιο πολυ να πω την αληθεια χαζευα το λαο και φωναζα παρα κοιτουσα τον κνολ, το φερναντεζ και το λαζαρο. Χαρηκα που ειδα παιδακια μικρα να χειροκροτουν και να συνεπαιρνονται απο το λαο μας, καποτε ετσι ημουν κι εγω

παει γερασαμε..

Θα μπορουσαμε να παρουμε το διπλο αν σε κεινες τις κεφαλιες ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι.
Μου αρεσε ο Φρουνζα! 10 λεπτα επαιξε ναι, αλλα φανηκε μεσα στο γηπεδο ενα στυλ μπλανκο της αεκ, ψηλο γεροδεμενο κορμι σεντερ φορ, κινηση, πιεση σε αμυντικους, καλος με τη μπαλα στα ποδια. Αντε να δουμε..
Διαφωνω ολιγον τι με τσακαλακι. Οι μπατσοι ΔΕΝ πρεπει να ριχνουν Χριστους και Παναγιες! Με το παραμικρο βρισιδια τρωγαμε και αυτο γιατι δεν περπαταγαμε γρηγορα λεει! Ενταξει ρε φιλε τι να κανω να τρεξω να πουμε? Εγω ξερω οτι προκαλουν για να απαντησει κανενας δικος μας και να τον πετυχουν μετα και να τον βαλουν μεσα. Προσωπικα 5 φορες ειδα χτες απο το μεσημερι στον Πανελληνιο εως και μετα που φυγαμε που πηγανε να τσιμπησουνε δικους μας. Τεσπα. Ηρεμια και ολα καλα.