Author Topic: πανιωνιος - ΠΑΟΚ 0 - 0 Σάββατο 8/3/2008 ώρα 19.00 Super Sport 1  (Read 5494 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
η μουσικη απο το τελευταιο βιντεακι γαματη!ξερει καποιος τι ειναι?

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Είμαι 99% σίγουρος ότι είναι Bullet for My Valentine αλλά δεν θυμάμαι ποιο τραγούδι
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Με 4-3-3 ο Πορτογάλος.

ΔλΔ λογικά 4-5-1 που θα γίνεται 4-3-3

Μου φαίνεται οτι το γκόλ θα το ψάξουμε με το κυάλι ......πάλι.....

Offline tsag

• Αλλαγή
Αν ισχύει αυτό που διαβάζω για την ενδεκάδα, θα κατέβουμε με σχήμα το οποίο δεν έχει ξαναπαίξει. Δυστυχώς αριστερό μπακ πάλι ο Χαραλάμπους (!). Επικίνδυνα πράγματα. Επίθεση οικοδόμος, λάκης και κορυφή ίλιεφ. Ενδιαφέρον θα έλεγα. Κέντρο Γκονζάλεζ, Βερόν, Μπαϊάνο ή Βαγγελής (καλύτερα Μπαϊάνο θα έλεγα που τρέχει πολύ και μαρκάρει)  Αλχημείες του Σάντος με 4-3-3. Μετά από αυτό θα τα έχουμε δει όλα. Τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος?

Φοβάμαι πολύ την άμυνα και ειδικά από αριστερά...

Επιθετικά έχουμε ιδιαίτερα γρήγορο σχήμα. Θα χτυπάμε στις αντεπιθέσεις. Αν κρατήσει η άμυνα το παίρνουμε το διπλό. Έτσι πιστεύω.

Με διπλό μένουμε ζωντανοί για play off, με ισοπαλία ή ήττα, πάμε διακοπές. Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς. Απλά

Μόνο 400 εισιτήρια ε? Είναι τυχεροί που φέραμε στραβό αποτέλεσμα την προηγούμενη και ο κόσμος ψιλοαπογοητεύτηκε. Διαφορετικά θα γινόταν της "Τριπολιτσάς" με κανά 1000ρικο και βάλε...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline ved

• Αλλαγή
γκονζαλεσ δεν παιζει.
αριστερο μπακ σβουρας

eptalofitis

• Guest
Απ' ότι λένε οι φυλλάδες πάει για 4-3-3 με Σνάουτσνερ-Κνολ-Γκάβρανσιτς-Σβούρα, Μπαϊάνο-Βερόν-Βαγγελή, Ίλιεφ-Χριστοδουλόπουλο-Λάκη

Χαίρομαι που βγάζει επιτέλους τον Μπαλάφα.. όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά δεν γίνεται να μη δοκιμάσεις και κάτι διαφορετικό όταν βλέπεις να μη τραβάει επιθετικά το παιδί.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Όχι οτι τραβάω κάνα ζόρι.... αλλά βάλε και τον Ηλιάδη.... έτσι για το ονόρε!
PAOK is a Social Movement!

Offline tsag

• Αλλαγή
Απ' ότι λένε οι φυλλάδες πάει για 4-3-3 με Σνάουτσνερ-Κνολ-Γκάβρανσιτς-Σβούρα, Μπαϊάνο-Βερόν-Βαγγελή, Ίλιεφ-Χριστοδουλόπουλο-Λάκη

Χαίρομαι που βγάζει επιτέλους τον Μπαλάφα.. όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά δεν γίνεται να μη δοκιμάσεις και κάτι διαφορετικό όταν βλέπεις να μη τραβάει επιθετικά το παιδί.

καλύτερα σβούρας από τον κύπριο. άντε να δούμε πως θα πάει και αυτό το σχήμα

Μας έχει φάει το άγχος ρεεεεεε!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline dave

• Αλλαγή
με ακουσε μου φαινεται ο πορτογαλος για 4-3-3 βεβαια εγω το θελα με ιλιεφ σαλμον λαζαρο που ειναι και οι 3 επιθετικοι ο λακης δεν ειναι...
με μπαλαφα μπαιανο και βερον γεμιζει το κεντρο αφου ολοι τρεχουν. προσευχομαι σε οτι θεοτητα εχει εφευρεθει να μη παιξει ο βαγγελης στη θεση του μπαλαφα γιατι ομαδα χωρις αμυντικο χαφ θα ναι μια παγκοσμια πρωτοτυπια την ωρα που οι περισσοτερες ομαδες στο κοσμο παιζουν με 2 τουλαχιστο, και προβλεπω πολλα τεμαχια....
εστω ηλιαδης στη θεση του μπαλαφα αν κ εγω δε βρισκω το λογο να μεινει εκτος ο μπαλαφας που ειναι απο τους λιγους που δειχνουν βελτιωση φετος κυριως οσον αφορα την αυτοπεποιθηση του. φετος βλεπουμε μακρινα σουτ, δε τον θυμαμαι περυσι να σουταρει και επισης περισσοτερη ηρεμια με τη μπαλα στα ποδια και αλλαγη κατευθυνσης αν δεν υπαρχουν επιλογες στην πλευρα που κοιταει. νομιζω θα ειναι στην 11δα

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Diafwnw gia ton mpalafa, egw tha ithela na dw tin omada xwris ayton. Mporei na exei veltiwthei ligo sta amyntika tou kathikonta alla genika paramenei eksairetika metrios. To kyriotero gia mena einai oti den exei tsagano. KAta 80% otan exoun mpala ta senter mpak mas o mpalafas den einai pouthena. Den vgainei na zitisei mpala kai kryvetai konta stous antipalous epithetikous. Stin anaptyksi einai san na paizoume me 9,  xwris na vgazw kai kati alla diamantia.Gi'ayto pisteyw oti vlepoume polla gemismata kai diwksimata arwn arwn apo ta senter mpak kai den kouvalietai i mpala mprosta (an kourastei kai o veron).
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline dave

• Αλλαγή
συμφωνω απολυτα οτι δε συμμετεχει πολυ στην αναπτυξη, αν κ εκει εχει βελτιωθει απο περυσι νομιζω. αλλα με μπαιανο βερον μεσα θα υπαρχει βελτιωση απο τα πρηγουμενα ματς οπου μονο ο βερον κουβαλαει μπαλα, αφου γχ κονσεισαο κινουνται σε χωρο 5χ5. αν παιξει ο βαγγελης ποιος θα μαρκαρει?? ποιος θα κοβει? δεν ειναι κ βιειρα ο μπαλαφας αλλα στατιστικα εχει πολλα (εστω κ αδερφιστικα) κοψιματα...ο βαγγελης δε θυμαμαι ποτε να κερδιζει τημπαλα χωρις φαουλ...και φαντασου να τα κανει μπροστα στη μεγαλη περιοχη....

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Τα εισητήρια για πανιώνιο θα πωλούνται αύριο το πρωί από την ΠΑΕ.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

SKAILS

• Guest
eimai toso apogohteumenos apo thn omada,apo to agwnistiko proswpo pou deixnei,pou den eimai katholou ma katholou aisiodoksos gi ayto to paixnidi.elpizw na paiksoun me psuxh,an k den eimai idiaitera aisiodoksos pws tha sumbei ayto.o panionios me tsibour k xouto mprosta,dld duo paiktes me polu kalh texnikh k zizania mesa stn perioxh ta dika mas baria kormia knol k gavra fobamai oti tha ta kseftilisoun..makari na mhn epalhtheutw kai na kanoume to diplo.

Offline Suicidal

• Βασικός
H amyna tous paizei omws na einai kai poio xalia apo thn dikh mas....  ;)
An den epestrefe ki o Maniaths 8a htan akoma poio kala gia mas.
leme twra.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ενα ταπερ με κιουφτιεδις μι ζμι και αλεο αλεο στη Σμυρνη με τον νιονιο

Ιχα ΠΑΟΚΑΡΑ εχω τρελα μες το μυαλοοοοο

χανεις απο τον τελη μα στ αρχιδια μου εγω

χιλιομετρα θα κανω στο δικο σου το πλευρο

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΒΡΡΡΡΕΕΕΕ

ΠΑΟΚ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
m'aresei poli i entekada pou akouw me vaggeli-veron-baiano kai laki-xristodoulopoulo-ilief.prwti fora me entipwsiazei o santos prin ton agwna me tis endeikseis gia 11ada kai tautoxrona me tis dilwseis tou stin snenteuksi tipou.deixnei toulaxiston na katalavainei oti den pame kala,an kai proswpika tha ithela na dw kati na allazei kai oxi na akouw auta pou katalavainei olos o kosmos

Offline savage republic

• Βασικός
Ante na ftasoume kai sth selida 6 siga siga, na analavei o papritsa...

Offline bane

• Αλλαγή
με τα εισητηρια ξερει κανεις τιποτα ?
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Αύριο 9.30 -13.00 στο γήπεδο λέμε
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Για τους Αθηναίους λέμε ρε τσάκαλε, αυτοί δηλαδή δεν έχουν ψυχή?
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ