Author Topic: Ερωτηματολόγιο ΑΣ ΠΑΟΚ για το νέο γήπεδο  (Read 1343 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
@PAOKCURE: Συμφωνώ με την λογική αυτού που λες (όπως την καταλαβαίνω) αλλά δεν ισχύει το «ο τσάμπας πέθανε» Το γήπεδο θα γίνει στην ουσία για την ΠΑΕ.Δεν θα γίνει για να πάνε τα μέλη του ΑΣ. Και αν εγώ (ο οποιασδήποτε «εγώ») παίρνω το διαρκείας μου, πάω στο γήπεδο αλλά δεν είμαι μέλος του ΑΣ δεν σημαίνει πως δεν έχω δικαίωμα γνώμης. Το γήπεδο θα γεμίζει από την πλατιά μάζα των οπαδών του ΠΑΟΚ και αφορά όλους αυτούς.
Θα μου πεις τώρα «πως συμφωνείς ρε μεγάλε αφού εγώ λέω άλλο». Εννοώ πως κατανοώ το ο,τι κάποιος που είναι στον ΑΣ ή τέλος πάντων έχει ασχοληθεί με το θέμα πιο πολύ από τον μέσο οπαδό να αισθάνεται πως έχει έναν λόγο παραπάνω, ή πως σε τελική η γνώμη κάποιου που πάει κάθε βδομάδα να δει τον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να έχει την ίδια βαρύτητα με κάποιου που ζεσταίνει τον καναπέ, αλλά είναι απαραίτητο τον ΠΑΟΚ να μην τον αντιμετωπίσουμε ως «κλειστό κλαμπ». Όσοι περισσότεροι ασχοληθούν τόσο το καλύτερο. Την ομάδα μας πρέπει να την μεγαλώσουμε και όχι να την περιορίσουμε.

Και επίσης θεωρώ πως την περιορίζουμε και με την λογική πως πρέπει να γίνει το νέο γήπεδο απαραίτητα στην Τούμπα.
@Diego-4: (Δεν πάει για σένα, το έχω ακούσει από πολλούς). Το σπίτι του ΠΑΟΚ ΔΕΝ είναι η Τούμπα. Είναι ΟΛΗ η Θεσσαλονίκη. Είναι ΟΛΗ η Β. Ελλάδα (για να μην σου πω πως είναι όλη η Ελλάδα) Δεν είμαστε γειτονιά εμείς.
Όπως θεωρούσα τα χανούμια λάθος που κολλάγανε στον αν θα γίνει στη Ν. Φιλαδέλφεια ή αλλού και ακόμη ψάχνονται, δεν θα αλλάξω γνώμη όταν πρόκειται για εμάς. (Δεν είναι ίδιες η περιπτώσεις αλλά η λογική είναι ίδια) Εάν δεν γίνεται στην Τούμπα (ΕΑΝ όμως, θέλω να ξέρω γιατί δεν γίνεται) τότε δεν έχω πρόβλημα να πάει αλλού.

Τέλος, αν και φοβάμαι πως δεν η κουβέντα για αυτό που θα πω δεν καταλήγει ποτέ κάπου- τουλάχιστον δεν έχει καταλήξει όποτε την έχω κάνει: ΟΧΙ- δεν θεωρώ πως θέλουμε γήπεδο 50.000 θέσεων. Εγώ θεωρώ πως χρειαζόμαστε γήπεδο 35.000 (max 40.000).
« Last Edit: February 28, 2008, 12:15:54 by spartian »

Offline ved

• Αλλαγή
μια χαρα φτιαχνουν γηπεδαρα στην τουμπα.ας κοψουν το δουλεμα.

απλα το εμπορικο κεντρο εχει μεγαλυτερη αξια στο κεντρο(τουμπα) για να βγαλουν περισσοτερα φραγκα.

ε φτιαξε και κανα γηπεδο στο καρατασου μωρε μην μας παρουν με τις πετρες.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΜΙΤΑ.ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

αλλιως πως ρωτανε για αλλο μερος χωρις μελετες χωρις τιποτα?ακομα δεν συζητησανε τιποτα και μας βαζουν στο τριπακι να φυγουμε απο τουμπα,δεν γινεται στην τουμπα και μαλακιες.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Στην τελική ας γκρεμίσουμε και τα γύρω ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!! ;D

eptalofitis

• Guest
Στην τελική ας γκρεμίσουμε και τα γύρω ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!! ;D

+1 Γιατί έτσι μας αρέσει...

bagos1

• Guest
paidia oloi fagonomaste gia an to gipedo 8a ginei toumba, sto palataki h karatasou kai logariazoume xoris ton ksenodoxo. ksenodoxos kata eme den eimaste emeis alla h etairia h opoia 8a mas to xtisei.  oloi kseroume oti to tzampa pe8ane ara o anadoxos 8a 8elei kapio antalagma toutesti me to ftoxo mou to mialo lew oti kanenas den 8a balei ta wraia tou ta leuta na mas xtisei ena gipedo stin toumpa xoris na karpo8ei kati kai auto to kati sigoura den einai ta eisitiria pou 8a kovei ka8e deuteri kiriaki h omada. lush vevaia den einai kai to gegonos na parei o anadoxos tin apokleistiki ekmetaleusi ton emporikon xoron gia ta epomena 20-30 ktl xronia opote einai epitaktiki h anagh gia gipedo me pollous emporikous xorous  prokeimenou na uparxei mia sunekmetaleush wste na suntirite kai to gipedo.  gia emena makari na upirxe enas megalos ependitis -proedros p.x aggelopoulos na to extize monos tou kai na teleione ekei to 8ema giati apo ola auta pou simvenoune kai 8a sunvoun sto mellon  mou 8umizei tin laiki risi opou laloun polloi kokoroi argei na ksimerosei

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Na dothei se olous tous filathlous tou PAOK:sta meli tou AS,stous katoxous diarkeias,stous sindesmous pou tha einai ipeuthinoi na to dosoun sta meli tous...alla me tin leptomereia oti den prepei na baloun ta apotelesmata se ena tsoubali!Prepei na paroun ksexorista tin kathe "katigoria" PAOKtsi kai meta na ginei mia analisi gia to neo gipedo,giati mi ksexniomaste o "pelatis" tou PAOK den einai mono to melos tou AS...
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Αδερφέ spartian τα είπαμε και στην τελευταία συγκέντρωση των Αθηναίων.

Το γήπεδο θα γίνει ΚΑΙ για τα μέλη του ΑΣ γιατί και αυτά το ποδόσφαιρο γουστάρουν πιο πολύ.
Αλλά όποιος θέλει έχει άποψη για το γήπεδο να πει την γνώμη του και να αποφασίσει πρέπει να γίνει μέλος.
Απο μυαλοπώληδες χορτάσαμε απο οτι καταλαβαίνω έχουν γεμίσει τα ράδια τα οποία εγω δεν ακούω. Και γεμίσανε και απο ακροατές αλλά και ραδιοφωνικούς παραγωγούς που μπορεί να είναι ΠΑΟΚ αλλα το παίζουν έξυπνοι χωρίς να έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν
Ο ΑΣ δεν είναι κλειστό club δεν είναι σήμερα τουλάχιστον και παλεύουμε να μη γίνει και αυριο, συνεχώς προσκαλούμε κόσμο να γραφτεί να βοηθήσει να καθαρίσουν και εκεί τα πράγματα.
Δεν ανήκω σε καμια παράταξη δεν με ενδιαφέρουν οι παρατάξεις, αλλά τα μάτια μου είδαν πολλά και θέλω να τα αλλάξω.

ΑΛΛΑ ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΩΣ - ΠΟΥ - ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Äåí ëÝù áõôü Ô. Ç êïõâÝíôá ãéá ôï áí êáé ãéáôß ðñÝðåé íá ãßíïõìå ìÝëç óôïí ÁÓ åßíáé Üëëç. (Ãéá ôï ïðïßï óõìöùíþ áðïëýôùò-Üëëï ðïõ äåí Ý÷ù ãßíåé áêüìá). Åäþ ëÝù ãéá ôï áí ìðïýìå óôç äéáäéêáóßá íá ñùôÞóïõìå ãíþìåò (ãíþìåò ü÷é øçöïöïñßá) ãéá ôï ãÞðåäï , ãéá ôï íá ðñÝðåé íá ðåñéïñéóôïýìå ìüíï óôá ìÝëç ôïõ Áò Þ óå ðåñéóóüôåñï êüóìï. Åãþ ëÝù íá ðÜìå ãéá ðåñéóóüôåñï êüóìï ãéáôß ôï ãÞðåäï áöïñÜ üëïõò. ÖõóéêÜ äåí èá Ý÷ù êáíÝíá äéêáßùìá íá ìéëÞóù åÜí óôçí øçöïöïñßá ôïõ ÁÓ áðïöáóéóôåß êÜôé ðïõ äåí ìïõ áñÝóåé ãéáôß ðïëý óùóôÜ èá ìïõ ðåéò «áò ãéíüóïõí ìÝëïò ãéá íá áêïõóôåß ç ÜðïøÞ óïõ êáé ãéá íá ìåôñÜåé ç øÞöïò óïõ». ÁðëÜ ôþñá åßìáóôå Ýíá âÞìá ðñéí. (¼ôáí åãþ ãéá ôç äïõëåéÜ ìïõ óêÝöôïìáé ð÷ ãéá ìéá êáéíïýñãéá äéáöçìéóôéêÞ åíÝñãåéá ñùôÜù ðïëëÝò öïñÝò êáé óõíáäÝëöïõò áëëÜ êáé ößëïõò ìïõ êáé äéáìïñöþíù êáé áðü áõôü Üðïøç. Óôçí áðüöáóç üìùò äåí ôïõò âÜæù ìÝóá, áðïöáóßæù åãþ ãéáôß åßìáé ï êáè’ýëçí áñìüäéïò) Êáô’áíáëïãßá, üôáí èá Ýñèåé ç þñá íá ìðåé ðñïò øÞöéóç ç üðïéá ðñüôáóç èá ðñÝðåé íá ðñþôá íá äéáìïñöùèåß áõôÞ ç ðñüôáóç. Ãéá íá äéáìïñöùèåß èá ðñÝðåé íá ðÝóïõí ãíþìåò. Ãéá áõôÝò ôéò ãíþìåò ìéëÜù, ïé ïðïßåò äåí Ý÷ïõí ó÷Ýóç ìå ôïí ÁÓ.
Êáé ôåëåéþíù îáíáëÝãïíôáò ðùò óõìöùíþ 100% ãéá ôçí áíÜãêç íá ãßíïõìå üóïé ðåñéóóüôåñïé ãßíåôáé ìÝëç óôïí ÁÓ (êáé èá êïéôÜîù íá ôï êÜíù óýíôïìá).

edit tsakalaki

áäåñöÝ Ë êÜôé ðïõ îÝ÷áóá ðñïçãïõìÝíùò ãÞðåäï 40.000 ìå 45.000.
Ãéá üëïõò ïóïé èÝëåôå íá åããñáöåßôå óôïí ÁÓ íá ôï êÜíåôå ðñéí ôá ôÝëç Ìáñôßïõ þóôå íá Ý÷åôå äéêáßùìá øÞöïõ ôïõ ÷ñüíïõ. ËåðôüìÝñéåò ãéá ôçí åããñáöÞ óôçí õðïãñáöÞ ìïõ ç óôïõ arwstos
« Last Edit: February 28, 2008, 16:12:39 by spartian »

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
paidia oloi fagonomaste gia an to gipedo 8a ginei toumba, sto palataki h karatasou kai logariazoume xoris ton ksenodoxo. ksenodoxos kata eme den eimaste emeis alla h etairia h opoia 8a mas to xtisei.  oloi kseroume oti to tzampa pe8ane ara o anadoxos 8a 8elei kapio antalagma toutesti me to ftoxo mou to mialo lew oti kanenas den 8a balei ta wraia tou ta leuta na mas xtisei ena gipedo stin toumpa xoris na karpo8ei kati kai auto to kati sigoura den einai ta eisitiria pou 8a kovei ka8e deuteri kiriaki h omada. lush vevaia den einai kai to gegonos na parei o anadoxos tin apokleistiki ekmetaleusi ton emporikon xoron gia ta epomena 20-30 ktl xronia opote einai epitaktiki h anagh gia gipedo me pollous emporikous xorous  prokeimenou na uparxei mia sunekmetaleush wste na suntirite kai to gipedo.  gia emena makari na upirxe enas megalos ependitis -proedros p.x aggelopoulos na to extize monos tou kai na teleione ekei to 8ema giati apo ola auta pou simvenoune kai 8a sunvoun sto mellon  mou 8umizei tin laiki risi opou laloun polloi kokoroi argei na ksimerosei

Ολοι ξεχνατε αυτο που βαρεθηκα να λεω τοσο καιρο και αυτο που ευστοχα επαναλαμβανει ο bagos1. ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε..οχι 50.000 οχι 70.000 οχι 35.000 ειναι ολα λογια καφενειακου επιπεδου..Οχι πως εκανε ο Ajax και η Bayern και παρτο το αυγο και κουρευτο...Ειδε κανεις σας ποιοι χρηματοδοτησαν τα σταδια? Νομιζει κανεις οτι εχουμε τις ιδιες δυνατοτητες? Η ονειροβατει κανεις και νομιζει οτι ο Δημος η η νομαρχια Θεσσαλονικης θα σταξει καμια 60/70 εκ Ευρω να μας κανει γηπεδο?

Οταν η ομαδα μας εχει 4 εκ Ευρω μπατζετ και 18εκ Ευρω ζημιες, νομιζω πως ειμαστε απολυτως εξαρτημενοι απο εναν χρηματοδοτη ειτε αυτος ειναι τραπεζα ειτε κατασκευαστικη εταιρια...Αφου λοιπον θα βαλει τα λεφτακια του καποιος ξενος, θα θελει να τα παρει και πισω..για να τα παρει πισω ειναι μονοδρομος οι εμπορικοι χωροι..Το μεγεθος των εμπορικων χωρων δεν θα το καθορισουμε εμεις, αλλα μεσα απο διαφορες μελετες (πχ break even analysis) θα καθοριστει ποσα τμ εμπορικοι χωροι πρεπει να υπαρχουν, για να γινει αποσβεση κεφαλαιων. Το γηπεδο για τον χρηματοδοτη, ειτε το θελουμε ειτε οχι ερχετε σε δευτερη μοιρα.Αυτον τον ενδιαφερει να γινει αποσβεση των κεφαλαιων και να εχει μια αποδοση καλυτερη απο οτι θα ειχε αν κρατουσε τα λεφτα του στην τραπεζα.

Ο μονος τροπος να βγουμε κερδισμενοι απο τον βραχνα της επενδυσης ειναι γηπεδο ποδοσφαιρικο 50.000 θεσεων εκτος κεντρου..και αποσβεση της επενδυσης απο την Τουμπα, οπου κρατοντας τον αθλητικο της χαρακτηρα (λογω νομου) κατασκευαζει ο χρηματοδοτης εμπορικους χωρους. Και ας εχει το ιστορικο γηπεδο της Τουμπας μονο 15.000 χωρητικοτητα και 20.000 τμ εμπορικους χωρους..Εκει ας παιζει η Β ομαδα και η γυναικεια ομαδα και να γινονται special events πχ συναυλιες,φιλικα παιχνιδια..Αυξανουμε την περιουσια και τα εσοδα του ΑΣ, μονο αγκαθι ειναι η ευρεση οικοπεδου (τζαμπα βλ. ΑΕΚ), προσβασιμου και ικανου να φιλοξενισει μια γηπεδαρα των 50.000 θεσεων.

Η ομαδα ετσι δεν θα χρειαστει να ξεσπιτωθει μεχρι να γινει η γηπεδαρα μας, αλλα θα συνεχισει να παιζει στην Τουμπα, μεχρι να κατασκευαστει το νεο γηπεδο..Μολις γινει η μετακομιση τοτε θα γκεμιστει η παλια Τουμπα και θα γινει στην θεση της οι εμπορικοι χωροι και ενα γηπεδο των 15.000 θεσεων. Η παλια Τουμπα θα αποσβεσει την επενδυση.

Υποσημειωση: Τα μεγεθη ειναι σχετικα

Αν με ρωτηστε προσωπικα τι θελω, θα ελεγα 50.000 γηπεδο στην Τουμπα και 100% των εσοδων στην ΠΑΕ και στον ΑΣ..αλλα πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες.. Εφοσον δεν βρεθει αλλη φορμουλα χρηματοδοτησης, θεωρω πως η παραπανω ειναι αυτην την στιγμη η καλυτερη.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Υποθετικό σενάριο.....

Βάλτε με το μυαλό σας..... ας πούμε ότι είναι έτοιμο ένα νέο γήπεδο αλλού και παίζουμε τελευταίο ματς στην Τούμπα (άσχετο με ποιόν αντίπαλο)..... και να ξέρεις ότι αμέσως μετά την γκρεμίζουνε........ από το κλάμα μας θα ανέβει η στάθμη του Θερμαϊκού......... ούτε να το σκέφτομαι.....
PAOK is a Social Movement!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Μ αρεσέ πάρα πολυ αυτη η ιδέα να μεινει η τούμπα έτσι:

.....την Τουμπα, οπου κρατοντας τον αθλητικο της χαρακτηρα (λογω νομου) κατασκευαζει ο χρηματοδοτης εμπορικους χωρους. Και ας εχει το ιστορικο γηπεδο της Τουμπας μονο 15.000 χωρητικοτητα και 20.000 τμ εμπορικους χωρους..Εκει ας παιζει η Β ομαδα και η γυναικεια ομαδα και να γινονται special events πχ συναυλιες,φιλικα παιχνιδια..Αυξανουμε την περιουσια και τα εσοδα του ΑΣ...

Ποιος θα άντεχε να περναέι απο κεί και να μην υπήρχε τπτ....

Offline cure

• Αλλαγή
Φίλε spartian.
Εγώ είμαι ο κανένας και ο τίποτας μαζί, για να πω ποιος έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη του για το γήπεδο και ποιος όχι.
Εγώ όμως παρόλο που είμαι ο κανένας, αυτό που γράφω ως γνώμη θα το ψηφίσω. Ό,τι λέω εγώ είναι μία ψήφος.
Αυτός που είναι μέλος στον ΑΣ ακόμη και λαμόγιο να είναι ή να έχει τη χειρότερη γνώμη, αυτό το πράγμα θα το ψηφίσει. Ακόμη και μαλακίες να λέει, μετράνε μία ψήφο.

Αν κάποιος δεν είναι μέλος του ΑΣ και τη σωστότερη γνώμη να έχει, αυτή δεν έχει καμία, μα καμία αξία. Βεβαίως να λέει τη γνώμη του, αλλά να ξέρει πως στην ουσία δεν επηρρεάζει κανένα. Τσάμπα λόγια είναι. Μηδέν ψήφοι.

Εγώ έγραψα αυτά που έγραψα, όχι για κάποιον που πονάει τον ΠΑΟΚ και θέλει να πει τη γνώμη του, αλλά για τον κάθε τσαμπατζή που και δεν πληρώνει και θέλει να επηρρεάσει άλλους να ακολουθήσουν τη γνώμη του. Και θα δεις από δω και πέρα πόσοι τσαμπατζήδες θα θέλουν να επηρρεάσουν αυτούς που ψηφίζουν.

Και θα φωνάζω κάθε μέρα να γραφτούνε κι άλλοι γιατί νευριάζω αφάνταστα όταν διαβάζω μια ολόσωστή και καθαρά ΠΑΟΚτσήδικη άποψη για το γήπεδο και ξέρω ότι αυτός που τη λέει δεν μπορεί να την υποστηρίξει με ψήφο. Ότι πάει χαμένη.

Γι' αυτό επαναλαμβάνω για τους "αποψιάκηδες". Αν νομίζει κανένας που είναι στην απέξω, ότι μπορεί να επηρρεάσει εμένα ή κάποιον άλλο για τη ψηφοφορία, είναι πολύ βαθιά νυχτωμένος.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ved

• Αλλαγή
παντως παιδια ουτε εγω ειμαι μελος και ζοριζομε ΄πολυ να γραφτω.

τσακαλακι εσυ μπορει ναμην θες να ειναι κλειστο κλαμπ ο ΑΣ αλλα αυτοι που κρατησαν την συνδρομη σε υψηλα επιπεδα(εχει συζητηθει και με παραδειγματα για ομαδες εξωτερικου) σιγουρα το θελαν.

ετσι αυτη τη στιγμη με τα λιγα μελη που ειναι γραμμενα,και με παραδειγματα απο το παρελθον για πεθαμενους συγγενεις του κατσαρη που ψηφιζαν,για γουνες κλπ....τα πραγματα δεν φαινοντε ομορφα.

δυστηχως ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ που γεμιζει το γηπεδο θα μεινει στην απεξω.ειτε γιατι φταιει,ειτε γιατι τον υπνωτισανε,ειτε γιατι τον κρατησαν μακρια.ειτε και τα 3.

οι ΛΙΓΟΙ θα αποφασισουν οπως γινεται παντα και παντου.δυστηχως.

ετσι κιεγω γραφω την αποψη μου τζαμπα μηπως επηρεασω κανεναν απο τους ολιγους.

οι ολιγοι προσπαθησαν να κανουν τον ΑΣ πραγματικα ανοιχτο στον λαο ΤΟΥ ΠΑΟΚ  για να αποφασισει πραγματικα ο ΛΑΟΣ γιαυτο το σημαντικο ζητημα?

τεσπα.  τουλαχιστον ας αποφασισουν οι λιγοι για ενα γηπεδο που θα γεμιζει απο ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ...γιατι αν πηγαινουν μονο αυτοι καηκαμε.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
vedder αν διαβάσεις τι έγραψα σε όλη την πρόταση θα καταλάβεις.

Ο ΑΣ δεν είναι κλειστό club δεν είναι σήμερα τουλάχιστον και παλεύουμε να μη γίνει και αυριο, συνεχώς προσκαλούμε κόσμο να γραφτεί να βοηθήσει να καθαρίσουν και εκεί τα πράγματα.

κλειστό ήταν κάποτε, συμφωνούμε. Σήμερα μετα απο αγώνα κατι πάει να γίνει και έγινε εν μέρει, με την μείωση της συνδρομής.
Πρόσεξε κάτι όμως αυτά που έγιναν εκεινη την μέρα (όσοι ήτανε θυμούνται) είναι για γέλια, γιατί όλη η αίθουσα ήθελε μείωση εκτός απο κάποιους (λίγους) που στήριξαν Κατσαρή. Δυστυχώς γι αυτόν οι δικοί του είχαν φύγει μετά τον ισολογισμό.
Αν γίνουμε όμως άλλοι τόσοι, στην επόμενη θα πιέσουμε περισσότερο και θα καταφέρουμε και άλλα πράγματα.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Offline ved

• Αλλαγή
εμενα προσωπικα δεν με εμπνει κανενας απο τους τρεις,ουτε τους εμπιστευομε.

ας κατεβασει ο ζαγορ ενα δικο του σχημα να εμπιστευτουμε καποιον που αξιζει.

makptol

• Guest
συμφωνω με δικο του σχημα ο ΖΑΓΟΡ.......και τον ακολουθουμε ολοι...........

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΤΕΜΕΚ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΖΑΓΟΡ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.....
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ
ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΠΑΣΑΜΕ........
εχουμε μια χρυση ευκαιρια να κανουμε τον ΠΑΟΚ μας σε ολα τα επιπεδα πρωτο οχι μονο στον λαο......

Offline ved

• Αλλαγή
E NAI να δωσουμε φραγκα για να γραφτουμε αλλα να εχουμε κανα σοβαρο να ψηφισουμε.

τωρα μιλαμε για την σκυλα και την χαρυβδη

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Να υπενθυμίσω κάτι βασικό. Το να είσαι μέλος στον ΑΣ ΠΑΟΚ αποτελεί ΤΙΤΛΟ ΤΙΜΗΣ για όποιον θέλει να αποκαλείται ΠΑΟΚτσης. Αυτό ήταν,είναι και θα παραμείνει έτσι στον αιώνα των αιώνων. Απλώς στην προκειμένη χρονική στιγμή λόγω των περιστάσεων η ενεργός συμμετοχή μας είναι περισσότερο επιβεβλημένη παρά ποτέ. Καλό θα ήταν να αξιολογήσει ο καθένας τις προτεραιότητες του και ας διαθέσει τα χρήματα και τον χρόνο του αναλόγως. Πάντως σίγουρα δεν είναι ο καιρός για δικαιολογίες.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

LoGotHeTiS

• Guest
Aς πάρει ο Τέο 2ο σοβαρά στελέχη από τον Χ.Δ,ας πάρει άλλα 2ο από το μέτωπο και ας ορίσει έναν δικό πρόεδρο με άλλους δύο δικούς του..

Το σκέφτεται που το σκέφτεται ο κατσαρής να ξαναδώσει,αν γίνει και αυτό θα παραιτηθεί από φέτος. :)

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Μα αν υπάρξει ενότητα στον κόσμο (στο μεγαλύτερο κομμάτι τουλάχιστον) τον ρίχνουμε και απο φέτος  ;)