Author Topic: Kύπελλο ελλάδος 2008 και ο τελικός σκώληκα -γαύρου  (Read 6155 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bayern4

• Guest
το τραγουδι σκουληκια βρωμερα ποιο συγκροτημα το λεει ?

Οι Στιγμα 90 το λενε το κομματι αδερφε..

Ο τραγουδίστης τους ηταν φώλα παοκτζής Σερραιος νομίζω. ;D

ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΧΙ ΠΑΟΚΤζΗΣ.
ΕΛΕΟΣ.

Κ ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Κ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
« Last Edit: May 19, 2008, 12:04:30 by Bayern4 »

CLUB LARISA

• Guest
Αληθεύει πάντως κάτι άλλο. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πόλο απο τον δαφνοστεφανωμένο πούστη, παίκτες, τιμ κ προεδρεία επισκέφτηκαν αθηναική πίστα για την καθιερωμενη γιορτή...Στο κέντρο εμφανιζόταν ο Διονύσης Μακρής, γνωστό ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ, σερβιτόρος που πέρασε απο κει μου έχει πει οτι παρακολουθεί όσο μπορεί την ομάδα. Τη νύχτα εκείνη λοιπόν ο Ξηροκρηνίτης (α ρε αμπαλαέα...) Μακρής αρνήθηκε να σηκώσει την κούπα στην πίστα κ το κυριότερο, αρνήθηκε να τραγουδήσει και το εμετικό "Περαία μου Περαία μου"....
Έτσι είναι, αμα σέβεσαι τον εαυτό σου ως Ξηροκρηνίτης, έτσι ξηγιέσαι...

bagos1

• Guest
apo toumpa einai exw tin entiposi

makptol

• Guest
Αληθεύει πάντως κάτι άλλο. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πόλο απο τον δαφνοστεφανωμένο πούστη, παίκτες, τιμ κ προεδρεία επισκέφτηκαν αθηναική πίστα για την καθιερωμενη γιορτή...Στο κέντρο εμφανιζόταν ο Διονύσης Μακρής, γνωστό ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ, σερβιτόρος που πέρασε απο κει μου έχει πει οτι παρακολουθεί όσο μπορεί την ομάδα. Τη νύχτα εκείνη λοιπόν ο Ξηροκρηνίτης (α ρε αμπαλαέα...) Μακρής αρνήθηκε να σηκώσει την κούπα στην πίστα κ το κυριότερο, αρνήθηκε να τραγουδήσει και το εμετικό "Περαία μου Περαία μου"....
ο μακρης και η ποδοσφαιρικη ομαδα του γαβρου που πηγε να πανυγηρηση εκει ΕΔΕΙΞΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ....ειχα
διαβασει στην sporday οτι τους εδωσε συγχαρητηρια αλλα αρνηθηκε και το κυπελο να κρατηση και το κολοτραγουδο τους να πει ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΕ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ...
αν και δεν μαρεσουν καθολου τα τραγουδια αυτου του στυλ ΜΠΡΑΒΟ του για την σταση του ΕΔΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ
ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΒΟΡΕΙΟΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΤΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΕΚ .....
μεχρι και το ουφο την Σονια Σαουλιδου ακουσα τυχαια πριν λιγες μερες να λεει "Α ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΚΑΙ
ΛΙΓΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..." κουφαθηκαν ολοι την λεει ενας καλα δεν εισαι ΠΑΟΚ ? ....και λεει το ουφο " ΑΧ ΚΑΛΕ ΟΧΙ ΔΕΝ
ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΟΚ...." ;D
ο μακρης σε συνεντευξεις του ελεγε οτι το σπιτι του ειναι κοντα στην τουμπα και ο πατερας του τον πηγαινε εκει
απο μικρο...........

bagos1

• Guest
8umamai ston teliko to 2001 eixame paei ston stelio dionisiou kai mas to epeze vazelopaoktsis eixe piasei kai to kipelo to filise kai fonakse ainta paokara oi pio polloi den eipame tipota mono kai mono pros timin tou megalou paoktsi stratou. meta mas eipe oti logo tou oti o pateras tou katevike a8hna mireos ton pigene ston vazelo giati den pigene ton gay alla episis eipe oti apo ton PAOK ton eixame klasmeno kai eitane poli pikramenos kai giauto to girise kai o stratos pros ton vazelo

Offline cure

• Αλλαγή
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38

:wow:

:03: :03: :03: :03: :03:

Keep Walking!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

zorbas1

• Guest
πρεπει ο σκορδας να διαμαρτυρηθει στον γκαγκατση και οχι να χασκογελαει μαζι του , και επισης και στον μπαγιεβιτσς για την χρησιμοποιση του καραμπελα και πρεπει να παει στο δικαστηριο τον γεωργιαδη γατι αυτος φταιει,  στη κουρσα του γκαλετι   με θυμησαι κατι απο σναουντερ με ριβαλντο ο καραμπελας.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **

einai apo ton agio fanourio stin kato toumpa. eimaste mia ilikia. mikroi kaname poli parea. deirame k enan ariano sto sxoleio kapote. ton edine mpouketa sto kefali k me elege "ela re file doston k si kanena".
i proti tou ataka stin ellada se kanali panelinias embeleias itan i exis:
ston aplha sto reality pou eixe parei meros, bgenei proti fora, trafouda k teleionontas ton pernei mia proti mini sinenteuxi o mikroutsikos pou itan o parousiastis tou show k stin proti erotisi pou tou ekane "dionisi, blepo edo stin karta me ta stoixeia sou, mas erxesai apo ti thessaloniki?"
o dionisakis apantise "NAI RE! PAOK SE LEO!"

autoi einai paoksides pou de glifoun ekei pou bgazoun lefta alla exoun arxidia k de proskinane. 
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

bagos1

• Guest
etoimazoune anakoinosi ta skoulikia gia ton epopti pou edwse to faoul ston avraam papadopoulo kai mpeike to deutero goal giati AYTOS EINAI o epoptis pou den eide tin klotsia tou GX ston atuxo karampela pou ton afhse eksw 8 mhnes.  kai opos katalavenete otan to skor 8a eitane 1-0 kai AMA empene to dokari tou avraam tora 8a eitane diaforetika ta pragmata

katerina

• Guest
ΝΑΙ, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Θα είχαν φάει άλλα 3 μπαλάκια !!!  ;D ;D ;D

Offline diegito4

• Αλλαγή

τον ΜΑΚΡΗ τον πετυχα στην 4 προπερσι στο κυπελλο με τον βαζελο στην πρωτη εμφανιση του κοντοπουτανου στην Τουμπα..το..2-1..πολυ το μπινελικι ο τυπος στον κοντο ;D

giannis80

• Guest
Άσχετο,δεν ξέρω αν ειπώθηκε παραπάνω.Καλά ρε,το αριστερό μπακ του αρι δεν είχε σταματήσει τη μπάλα από την κλωτσιά του γεωργιάδη?18 μήνες εκτός δεν θα ήταν?Αυτός σε 1,5 μήνα ετοιμάστηκε?

Offline Suicidal

• Βασικός
a re pousth skolika,
nyxta-mera edw s'ayta ta topic 3hmerobradiazese.......
nai nai esena lew, 3ereis esy !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Diego-4

• Guest

Αδελφέ ο Διονύσης δεν έχει καμία σχέση με Ξυροκρήνη.Είναι Τουμπιώτης και αρκετά καλό φιλαράκι...

CLUB LARISA

• Guest
Na το χαίρεσαι το φιλαράκι σου Diego....Kυριολεκτικά!Αν κ τα τραγούδια του, ούτε δεμένος δε μπορώ να τα ακούσω, είναι απο τους λίγους που δεν πήγαν κάτω και άρχισαν τις κολοτούμπες ...... ;)
ΠΑΟΚ ΠΑ - ΝΤΟΥ.....

bagos1

• Guest
kai o vertis paoktsaki dilonei kai se olous tous agones tou paok stin a8hna paei

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
H ΕΡΤ3 ΤΟ Σαββατο 18/5 ειχε εκμπομπη 0030 αφιερωμενη στο τελικο κυπελλου Ελλαδος με ολα τα παραλειπομενα.Αντ αυτου επαιξε τελικα μια ταινια του .....Καλα λεμε, η ΕΡΤ3 για οπαδικους και πολιτικους λογους πρεπει να καταδαφιστει.

Ολοι εσεις στην ΕΡΤ3 δειξατε ποσο αρειανοι ειστε που αλλαξατε το προγραμμα.Ουτε τα κοτσια για ενα επικηδειο δεν ειχατε ομοφυλοφιλοι αρειανοι δημοσιογραφισκοι και λοιποι.

Το ολοκληρωτικο πεσιμο της μασκας σας...

Την επομενη φορα που ο Νομαρχης της Ρηγιλλης θα εμφανιστει σε εκδηλωση του ΠΑΟΚ θελει την αναλογη αντιμετωπιση.ακου:''Ενωμενη η Θεσσαλονικη θα σηκωσει το τροπαιο στον Λευκο''σωπα ρε Ψωμιαδη θα μας κανεις και προτροπες.ΕΝΩΜΕΝΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.
« Last Edit: May 20, 2008, 15:57:01 by Panzerfaust »

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Όντως, αυτό με είχε κάνει κι εμένα εντύπωση, περίμενα την εκπομπή να γελάσω λίγο αλλά τζίφος...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
Συν τοις αλλοις καποιοι ανοητοι πολιτικαντηδες και γυμνοσαλιακες εκθετουν την Β Ελλαδα και δη την πολη μας με την συμπεριφορα τους.Ηταν υποθεση μιας συνοικιας της πολεως οχι της Μακεδονιας μας.Μιλουσαν λες και εγω δεν ξερω τι.Κοσμοπουλοι Ατσαλακωτοι Νομαρχισκοι βουλευτες υπουργοι και καποιοι αλλοι που τα παιζουν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ διαγωνιστηκαν το Σαββατο να μας πεισουν για την πιστη τους για το εν δυναμει κυπελλουχο Ελλαδος αρι.Αλλα καλα να παθουμε να σε πουλαει σε τρελα ο Μαντουβαλος ο δικηγορος του Σαμινα.Ψηφιστε τους ξανα και μην διαμαρτυρεστε
Καποιοι συμπεριφερονται σαν να προκειται για μια κοινοτητα ενα χωριο της Θεσσαλονικης.δεν επαιζαν τα σκουληκια τελικο Champions League υπανθρωποι παρασιτα της πολιτικης.

Quiz:στους τελευταιους δυο τελικους Ελλαδος του ΠΑΟΚ το 01' και 03' στηθηκαν γιγαντοοθονες εκ του Δημου ?????

καλα να παθουμε αλλα τι φταιμε και εμεις που δεν τους ψηφισουμε και μας τους επιβαλλει  η μειοψηφια του 40% που χρηζεται πλειοψηφια ενεκα αποχης και λοιπων παιγνιων....

Αυτό το υπάνθρωποι δε σε είπαμε να μη το γράφεις;

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
H ΕΡΤ3 ΤΟ Σαββατο 18/5 ειχε εκμπομπη 0030 αφιερωμενη στο τελικο κυπελλου Ελλαδος με ολα τα παραλειπομενα.Αντ αυτου επαιξε τελικα μια ταινια του .....Καλα λεμε, η ΕΡΤ3 για οπαδικους και πολιτικους λογους πρεπει να καταδαφιστει.

Ολοι εσεις στην ΕΡΤ3 δειξατε ποσο αρειανοι ειστε που αλλαξατε το προγραμμα.Ουτε τα κοτσια για ενα επικηδειο δεν ειχατε ομοφυλοφιλοι αρειανοι δημοσιογραφισκοι και λοιποι.

Το ολοκληρωτικο πεσιμο της μασκας σας...

Την επομενη φορα που ο Νομαρχης της Ρηγιλλης θα εμφανιστει σε εκδηλωση του ΠΑΟΚ θελει την αναλογη αντιμετωπιση.ακου:''Ενωμενη η Θεσσαλονικη θα σηκωσει το τροπαιο στον Λευκο''σωπα ρε Ψωμιαδη θα μας κανεις και προτροπες.ΕΝΩΜΕΝΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

Όντως, αυτό με είχε κάνει κι εμένα εντύπωση, περίμενα την εκπομπή να γελάσω λίγο αλλά τζίφος...

opos kai to savvato to vradi meta ton teliko, h et3 eixe ekpompi gia na panigirisoun ola mazi ta skoulikia alla den tous ekatse ap'oti eidame kai edeixne video me tis diloseis ton skoulikion prin ton agona, oti kai kala emeis h kaneis ktl.

MONO GELIO PROKALEITE PLEON skoulikakia
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ