Author Topic: Kύπελλο ελλάδος 2008 και ο τελικός σκώληκα -γαύρου  (Read 6159 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **

ian
: 0

δημοσίευση Σήμερα, 12:10 AM
Δημοσίευση #77

Newbie
*

Group: Members
Πήρε μέρος: 28-August 07
Αριθμός μέλους.: 2,772
Σύνδεσμος: ΚΑΝΕΝΑΣ

ΕΠΗΔΗ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΣΧΕΔΙΑΖΩΝΤΑΙ. ΑΠΛΩΣ!!!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΙΝΕΙ ΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΕΝΤΟΣ). ΔΥΝΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ..........ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ

αυτα λενε οι ανοητοι στο φορουμ τους (ειναι και αγραμματοι)...θα δημοσιευσω το εν λογω ξενοδοχειο αν το αποσπασω απο τα κλειδωμενα τοπικ τους.

Offline Matador

• Αλλαγή
Σκατα στα  μουτρα ολων. ΟΛΩΝ των ραδιοφωνατζηδων, δημοσιοταγαριων, πολιτικων, κοκκαλοσκορδων, σκουληκιων, γαυρων και στα κριαρια τα δικα μας, που μου ΣΤΕΡΗΣΑΝ τα γουστα που θα εβγαζα στην ΠΟΛΗ μου. ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ρε πουστηδες.

Αντιθετως ακουω φιλιες, αγαπες, ματσα-μουστα, ταξιδια, μη συμμετοχη παικτων, φιλικο ματς κλπ.

Δεν ξερω για εσας παιδια, αλλα εγω τα εχω παρει ασχημα, εδω και ημερες με τα γεγονοτα.

Γ@μω τα κοκκινοκιτρινα χρωματα και την πουστροφυλη σας γ@μω.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Πρώτα πρώτα πιστεύω ότι το κύπελλο θα δωθεί στο σκουλήκι. Ο καθηγητής έχει φροντίσει κι ο φρύδιας δεν ενδιαφέρεται. Εδειξε ότι αυτός κάνει κουμάντο. Το μόνο κακό είναι ότι θα μας τα πρίζουν καμμιά 20αρία χρόνια (όπως με την καραμέλα της περούτζια-έλεος)

Οσο για το στοίχημα η γνώμη μου είναι ότι σε παιχνίδι προαποφασισμένο λεφτά δε βάζεις. Και ειδικά δεν βάζεις στο ρούλη. Σε όσους έχουν επιλέξει να παίξουν ρούλη αναφέρω το (φανταστικό μεν αλλά ...) σενάριο να κερδίζει ο γαύρος και να παρακαλάνε να πετύχει δύο γκόλ το ερπετό και μάλιστα να πανηγυρίζουν και τα γκολ.

Μη δείτε καν το παιχνίδι. Να μας ανέβει δηλαδή η πίεση ντε και καλά; Απαξίωση.

Αρη του βορρά ροφιάνε
τα ΠΑΟΚια σε γαμάνε
δυνατά, πιό δυνατά, πιο δυνατά
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
παιδιά υπάρχουν και τα πμ ας μείνουμε στο θέμα  μας
« Last Edit: May 16, 2008, 19:00:54 by tsakalaki »
Στον κοσμο αλλος κανενας

manos4

• Guest
oxi ypantrwpoi.....APANTRWPH EINAI H GABRIKI IDELLOGIA TOY STYL KANW KATHE
POYSTIA GIA NA SE KERDISW kai sto lew kai katamoytra........
oi gabroi den einai ypantrwpoi probatakia einai .......

Diego-4

• Guest
Οσο για το στοίχημα η γνώμη μου είναι ότι σε παιχνίδι προαποφασισμένο λεφτά δε βάζεις. Και ειδικά δεν βάζεις στο ρούλη.
Αδελφέ συμφωνώ 100% μαζί σου.Δεν θα έπαιζα το σκουλίκι ακόμη και εάν ήταν να κερδίσω 10 σπίτια...Δεν πάει το χέρι μου , δε τους γουστάρω , τους συχένομαι , τους απεχθάνομαι , τους μισώ..

apostolos

• Guest
Ase pou tha xasoun kiolas....Tetoia sigouria apo pou phgazei den katalavainw...sigouro oloi to xoune ki autes oi sigouries plhrwnontai panta...Alla eipame ena aeroplanaki: "....Gamieste oloi...PAOK..."

shaman4

• Guest

popo kanena tetoio aeroplanaki foveri idea aderfe!!!  GIATI POLH MAS EINAI !! alakste kai polh..
« Last Edit: May 16, 2008, 21:52:11 by tsakalaki »

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
ειναι ενας αγωνας που πραγματικα δε θελω να παρακολουθησω... και στην ηληθια ερωτηση που μου κανει ο καθε τυχαρπαστος ποιον απο τους δυο θελεις να το παρει με σκοπο να με αποκαλεσει τσατσο του κοκκαλη η να με δει να υποτασομαι στην ανωτερωτητα (εδω γελαμε) του σκουλικιου απλα απανταω οτι δεν προκειται να μπω σε διλημματα για να δωσω τροφη σε καθε ανυπαρκτο.... ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ!!!! δεν εχω καμια σχεση με σιχαματα...

το αισχος του ελληνικου ποδοσφαιρου και η ντροπη της βορειου ελλαδας ας παιξουν τον τελικο τους....

ας κανουν οτι γουσταρουν.. ας κανουν αλλαξοκωλιες... ας πλακωθουν.... ας το μοιραστουνε....

και στην τελικη αν το παρουν τα σκουλικια το μονο που θα καταφερουν να κανουν ειναι να μας δωσουν δικαιωματα με το κομπλεξ που θα βγαλουν μετα απο 38 χρονια ανυποληψιας... αν το χασουν.... θα ειναι οι μοναδικοι που ο σωκρατης θα τους εχει ξεβρακωσει σε τελικο εκτος εδρας.... για τον παλιοπουστα τι να πουμε... αν μπορουσε να το παρει στα χαρτια θα το εκανε....

καθαρα αγωνιστικα η αισθηση οτι το σκουλικι θα το παρει ισως να επιβεβαιωθει... η αληθεια ειναι οτι το θελουν περισσοτερο.. οπως το θελαμε εμεις το 2001 και το 2003 στο σπιτι μας... η οπως το θελανε περσι τα τυρια...

« Last Edit: May 16, 2008, 21:23:50 by kaisaras »

apostolos

• Guest
Ase pou tha xasoun kiolas....Tetoia sigouria apo pou phgazei den katalavainw...sigouro oloi to xoune ki autes oi sigouries plhrwnontai panta...Alla eipame ena aeroplanaki: "....Gamieste oloi...PAOK..."

popo kanena tetoio aeroplanaki foveri idea aderfe!!!  GIATI POLH MAS EINAI !! alakste kai polh..

To pe allos prwta aderfe ligo pio panw, den klevw pneumatika dikaiwmata egw... ;)!

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
λιονταρια μπορουμε να αμολησουμε??

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εχει «φουντώσει» το παρασκήνιο για την εκλογή του νέου προέδρου στη Super League κι αυτό που προκύπτει τις τελευταίες ημέρες είναι ότι ασχολείται ενεργά ακόμη και ο Βασίλης Γκαγκάτσης! Ο πρόεδρος της ΕΠΟ φέρεται να προωθεί τη λύση του έμπειρου Πέτρου Θεοδωρίδη, καθώς ο Πανσερραϊκός ετοιμάζεται να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια. Ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή διατηρεί καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό, αν και ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός του στη λίγκα. Τα σενάρια πολλά και τρεις εβδομάδες πριν από τις αρχαιρεσίες τα πάντα είναι ανοιχτά! Για παράδειγμα, ο Γιώργος Μποροβήλος έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να διαδεχτεί τον Τζίγγερ, αλλά μόνο αν εξασφαλίσει τη στήριξη του Ολυμπιακού θα θέσει υποψηφιότητα. Σε αυτή την περίπτωση πιθανότατα να βγει και νικητής, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ελέγχουν την πλειοψηφία του ΔΣ της Super League. Στον Πειραιά, όμως, υπάρχει και άλλη μία τάση: συνεργάτες του Κόκκαλη εισηγούνται στον πρόεδρο να προωθήσει την υποψηφιότητα του Λάμπρου Σκόρδα! Κι αυτό για να περάσει προς το φίλαθλο κόσμο ότι και η Θεσσαλονίκη έχει δύναμη και φωνή μέσα στη διοργανώτρια αρχή. Ο Σωκράτης φέρεται να μην είναι αρνητικός σε αυτήν την προοπτική, αφού δεν θέλει πρόεδρο που θα εκπροσωπεί την ΑΕΚ ή θα προέρχεται από το μέτωπο του ΠΑΟ. Πέρα βέβαια από... ισορροπίες και επιθυμίες, ο Κόκκαλης θέλει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, γι' αυτό θα φροντίσει να έχει καλές σχέσεις με τον Σκόρδα ώστε να μπορέσει να παρει στον Ολυμπιακό τον κεντρικό αμυντικό. Κι αν τον στηρίξει και εκλεγεί, τότε εκτιμάται πως ο πρόεδρος του Αρη δεν θα είναι αρνητικός στο να διαπραγματευτεί με τον Κόκκαλη την πώλησή του.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10665&subid=2&tag=8019&pubid=1048095

ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline babis36

• Αλλαγή
ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΟΡΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΓΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ ΟΛΟΙ
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ
ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ
Τα ειπα μπας και ξεσκασω ;D
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
ΕΡΩΤΗΣΗ   1

Ποια  ομαδα επεστρεψε  εισητηρια  απο  τελικο  κυπελου  που  εγινε  στη  θεσσαλονικη ??

απαντηση   .......................

ΕΡΩΤΗΣΗ  2

Ποιανης   ομαδας  οι (χμ)  οπαδοι πηγαινουν στο  γηπεδο  μονο  με  πορεια  (εκτος  απο τη  γειτονια τους)  ??

απαντηση..   
ακομη  και  σε  τελικο  ρε   ξεφτιλες   ???  http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=65049
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline bozik

• Αλλαγή
μα τη αλλο στησιμο θα ακουσουμε μεχρι να γινει ο αγωνας των πουστοομαδων στην πολη μας....απο παντου στιμενος ειναι...αλλα δεν παει το χερι οπως λεει και ο αδερφος Diego-4....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

BLACK DOG

• Guest
αληθευει οτι θα ερθουν και περιπου 200 ατομα του ερυθρου αστερα?ακουστηκε στην ερα χτες.

Offline bozik

• Αλλαγή
θα ερθουν να δουν μπαλα-αν ερθουν...γιατι οσο υπαρχει λαος του ΠΑΟΚ...ολοι θα τρεμουν.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Emena pantws ta metra ths astynomias-opws ta akoysa- moy fainontai ths plakas

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

legones

• Guest
Στη καμαρα πρεπει να πεφτουν οι πρωτες φάπες σε γαυρους....!!
Καλή αρχή......

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Kati phre to ayti moy gia koinh ekdhlosh se ksenodoxeio gia toys 10 paixtes poy faresan tis faneles kai twn 2. Alh8eyei?
an exei kaneis fotos Swkrath-Lamproy me agkalies kai xadakia as thn krathsei parakalw...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ