Αληθεύει πάντως κάτι άλλο. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πόλο απο τον δαφνοστεφανωμένο πούστη, παίκτες, τιμ κ προεδρεία επισκέφτηκαν αθηναική πίστα για την καθιερωμενη γιορτή...Στο κέντρο εμφανιζόταν ο Διονύσης Μακρής, γνωστό ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ, σερβιτόρος που πέρασε απο κει μου έχει πει οτι παρακολουθεί όσο μπορεί την ομάδα. Τη νύχτα εκείνη λοιπόν ο Ξηροκρηνίτης (α ρε αμπαλαέα...) Μακρής αρνήθηκε να σηκώσει την κούπα στην πίστα κ το κυριότερο, αρνήθηκε να τραγουδήσει και το εμετικό "Περαία μου Περαία μου"....
Έτσι είναι, αμα σέβεσαι τον εαυτό σου ως Ξηροκρηνίτης, έτσι ξηγιέσαι...
ο μακρης και η ποδοσφαιρικη ομαδα του γαβρου που πηγε να πανυγηρηση εκει ΕΔΕΙΞΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ....ειχα
διαβασει στην sporday οτι τους εδωσε συγχαρητηρια αλλα αρνηθηκε και το κυπελο να κρατηση και το κολοτραγουδο τους να πει ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΕ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ...
αν και δεν μαρεσουν καθολου τα τραγουδια αυτου του στυλ ΜΠΡΑΒΟ του για την σταση του ΕΔΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ
ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΒΟΡΕΙΟΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΤΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΕΚ .....
μεχρι και το ουφο την Σονια Σαουλιδου ακουσα τυχαια πριν λιγες μερες να λεει "Α ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΚΑΙ
ΛΙΓΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..." κουφαθηκαν ολοι την λεει ενας καλα δεν εισαι ΠΑΟΚ ? ....και λεει το ουφο " ΑΧ ΚΑΛΕ ΟΧΙ ΔΕΝ
ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΟΚ...."

ο μακρης σε συνεντευξεις του ελεγε οτι το σπιτι του ειναι κοντα στην τουμπα και ο πατερας του τον πηγαινε εκει
απο μικρο...........