Author Topic: ΠΑΟΚ - θρήνος 1 - 1 Σάββατο 23/2/2008 ώρα 19:00 supersport 1  (Read 5563 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Passenger-4

• Guest
File senaq2 mallon exeis ksefygei ligo, alla fantazomai oti tha einai apo ta neura sou...Se PAOK gayros piges file....Kai sou patisan to xeri...Entaksei s auto to mats thelei ligo parapanw prosoxi...alla min ta midenizeis ki ola..Ainte..Hremise

manos4

• Guest
παιδια η μαγκια μας ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ SOLD OUT ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ .........ΜΠΟΡΟΥΜΕ ?
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΡΜΠΥ .............ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΝΑΟ
............ΣΕ ΟΛΑ ..............μετοχες διαρκειας για την καινουρια χρονια ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ
ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ....................ο ΠΑΟΚ μας χρειαζετε..............

apostolos

• Guest
πωπω πολλή γκρίνια ρε παίδες. Που να χάναμε κιόλας. Θα πω κάτι για το κάτσιμο της ομάδας που λέτε. Καταρχάς το "βάλαμε το γκολ και κάτσαμε" δεν στέκει διότι δεν είδες την ομάδα πριν πως έπαιζε για να πεις ότι "έκατσες" μετά. Απ τα αποδυτήρια με γκολ-ανέλπιστο- μπήκες. Επίσης και μετά το -πάλι ανέλπιστο για τους γκέηδες- γκολ που φάγαμε πάλι δεν κάτσαμε. Στο 2ο ημίχρονο όντως δεν παίξαμε καλά και δώσαμε πιο πολύ χώρο στο γαύρο, ο οποίος πάλι δεν πάτησε καθόλου περιοχή ούτε ευκαιρίες έκανε. Μόνο κάνα δυο σουτ του Στολτίδη κ ένα του λεονάρντο απο τα πλάγια θυμάμαι, τίποτα επικίνδυνο. Επίσης βρίσκουμε σιγά σιγά την ηρεμία μας στις στημένες φάσεις, ενώ σε όλα τα ματς του πρώτου γύρου το χαμε ταρίφα το γκολ έτσι.
Να πω όμως κάτι και για την τακτική της ομάδας. Για μένα ήταν πάρα πολύ σωστή. Ο γαύρος και με τις απώλειές του είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα απο μάς και φέτος είναι πολύ δυνατός και οργανωμένος στην αντεπίθεση. Αν πηγαίναμε πάλι με το σύστημα "πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ γερά θα τους φάμε" κλπ, πολύ απλά θα τρώγαμε 3 όπως πέρσι, που τρώγαμε γκολ με τους γκέηδες να φεύγουν τετατετ με 2 πάσες και τον κοντινότερο αμυντικό μας στο κέντρο. Ο γαύρος αυτό προσπάθησε να κάνει, κρατούσε τη μπάλα για να ανέβουμε να τους πιέσουμε ώστε να βγάλει με γρήγορες πάσες το εύκολο γκολ. Πολύ σωστά παίξαμε στην άμυνα και αν δεν κάναμε τη βλακεία στο γκολ του γαύρου δεν θα σκόραρε ούτε σε 400 λεπτά. Όχι ότι εμείς κάναμε τις ευκαιριάρες, αλλά εκτός απ το γκολ είχαμε και το πέναλτυ το οποίο επίσης αν έμπαινε και κερδίζαμε θα είμασταν όλο πανηγύρια. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι με το αποτέλεσμα δεν είμαι ευχαριστημένος αλλά δεν είμαι και απογοητευμένος. Τώρα τα "στο μισό γήπεδο σε έπαιζε" και "ότι ήθελε μας έκανε" εγώ δεν τα είδα, όταν ο άλλος δεν πατάει περιοχή σε 90 λεπτά το μονότερμα δεν έχει καμία σημασία και το χουμε δει σε πολλά δικά μας ματς απ την ανάποδη. Σήμερα είδα και αρκετές μπαλιές στις πλευρές να μας βγαίνουν. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι στο σωστό δρόμο αγωνιστικά και μακάρι να συνεχίσουμε αήττητοι σε όλα τα ματς ως το τέλος. Αηδία το πέναλτυ του Κονσεισάο, καλύτερα που χάλασε η σύνδεση και δεν το είδαμε γιατί θα συγχιζόμασταν.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ.

ΥΓ: Ακόμα δεν έχω δει αμυντικό να σταματάει τον Ίλιεφ χωρίς φάουλ η κόρνερ. Απορώ τι διάολο παραπάνω πρέπει να κάνει στα 10λεπτα που παίζει για να του δωθεί μια ευκαιρία.

Aderfe se euxaristw pou me vgazeis apo ton kopo na grafw....Eidika se auto pou les gia Iliev...Kai den nomizw na einai pleon thema etoimothtas...Gia mena einai o poiotikoteros kai pio epikindunos epithetikos mas makran, teleiwse...Ase pou an einai mesa tou dineis me sigouria na varesei to penalty kai hsuxazeis...(ase apostole ....eidame kai ston odh pou arnh8hke)
« Last Edit: February 25, 2008, 02:56:26 by Capricorn »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
καλημέρα μάγκες.....σηκώθηκα από τις 7 κυριακάτικα γιατί δεν μπόρεσα να κοιμηθώ από τα νεύρα!
κριμα....

Πάντως οκ...μην την πέφτετε ρε όλοι στον φίλο που έγραψε για Κονσεισάο...οκ μαλακία είπε αλλα δεν είναι θέμα η αντιπαλότητα μας! αλλά πως θα γίνει το επόμενο σολντ άουτ!
Κρίμα για χ8ες εγώ τα έχω πάρει, αν δε κερδίζεις τον πιο πεταμένο γαύρο με καλή διατησία σε γήπεδο με 30000+ κόσμο...τι περιμένεις?
αναφορικά με τα υπόλοιπα και σχετικά με το γήπεδο...
Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει το μοντέρνο ή όχι γήπεδο με το αν θα πιττώσει από τζαμπατζήδες και 8α μπουν άλλοι 3000 χωρίς εισητήριο με αποτέλεσμα να απειλείτε καταστροφή!
Στον τελικο ch l πέρισυ στην Αθήνα σε νέο γήπεδο...κόντεψα να μην μπω (με κανοινικό εισητήριο) επειδή ήταν τίγκα 1 ώρα πριν....από άλλους που δεν είχαν εισητήριο...και εκεί πάντως επικίνδυνα ήταν. Νοοτροπία χρειάζεται (και προφανώς νέο γήπεδο αλλά για όλους τους άλλους λόγους αυτό)

Ποδοσφαιρικά λίγα πράγματα μπορω΄να πω από τα όσα είδα από το SS1... αλλά ο Χριστοδουλόπουλος γιατί φαίνεται σα να κάνει αγγαρεία μερικές φορές?
Για τον Γκάβρανσιτς δεν έχω να πω τίποτα ήταν απλά (θέλω να πιστεύω) μια κακιά στιγμή...και προφανώς δεν τα πήρε από κανένα Κόκκαλη!
Για Κονσεισάο και χαμένο πέναλτυ απογοήτευση! αλλά και αυτός θέλει το χρόνο του. Αλλιώς σκεφτόμαστε εμείς αλλιώς έρχονται να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ δε αυτή τη χώρα οι ξένοι ποδοσφαιριστές..
Γενικά πάντως ας ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ Ο ΚΝΟΛ! τι περιμένουν? Εδώ ρε τα βαράει ο Μπασινάς στην Εθνική!
Για τους λοιπούς μπράβο πάλι στον Βερόν, στο γκόλ του κοβάσεβιτς ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πώς πέρασε η μπάλλα...πραγματικά! αλλά καλό θα ήταν (χωρίς να θέλω να επιρίψω ευθύνες) ο Φερνάντεζ να αποφασίζει αν θέλει να βγεί ή να μείνει! δεν μπορεί πάντα να είναι στην μέση!

Για την κερκίδα οκ...έχουν δίκιο όλοι και οι μέν και οι δε...αλλά πάντω η ουσία είναι ότι στην ΤιΒι μετά από λίγο...δεν ακουγόμασταν!
Αλλά όπως και να έχει ο κόσμος πάντα θα έιναι πρωταθλητής...η ομάδα ΠόΤΕ?????
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τεσπά κοιτάμε μπροστά

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
με πιο πολυ ψυχραιμια σημερα.....

στο φορ νομιζω οτι πρεπει ο σαντος να βαλει σιγα σιγα το φρουντζα στο σχημα μηπως δουμε τιποτα καλυτερο απο το σαλμον...

ο βερον χρειαζεται περισσοτερες βοηθειες στο κεντρο.... μπαλαφας γκονζαλες ηταν καλοι αλλα χρειαζεται περισσοτερο...

η αμυνα αν εξαιρεσεις 2 τσαφ ενα εκ των οποιων στοιχισε δεν ειχε ιδαιτερες δυσκολιες και πιστευω οτι ηταν μια ατυχη στιγμη για το σερβο που πιθανον να μην επαναληφθει..

ασχετο....

ο γαυρος θα κανει καμια ενσταση για το γεωργιαδη?  ;D  ;D

apaoki13

• Guest
Loipon apo x8es to vrady pou teleiwse to mats skeftomoun ena pragma. Me th dynamikh pou exei apokthsei h omada tou xronou tha zhsoume megales stigmes. Mporei shmera na htan psyloxesmenoi oi paiktes kai na ekanan la8oi akomh ki aytoi pou den to perimena (blepe gavransic, veron kai Conceisao) alla einai dedomeno oti tou xronou aytes oi htopa8eis symperifores 8a ekleipsoun. Mono mhn apogohteveste kai arxizete to kraximo. Oloi 8elame na gamhsoume to gavro kai htan megalh eykairia alla o PAOK twra xanagenietai kai einai logiko na kanei mwroudistika la8h.

fatal_invasion

• Guest
έχει κανείς καμιά φώτο από ένα πανό που σηκώθηκε χαμηλά στην 4α;

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
αυτό που έλεγε
"Beluschi tu madre es puta" ? Νομίζω θα το βρεις σε προηγούμενες σελίδες του τόπικ
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Δυο κουβέντες απο εμένα γιατί δεν είδα τον αγώνα.

Σε αυτούς που περιμένανε νίκη η θρίαμβο του ΠΑΟΚ χθες, είναι βαθιά νυχτωμένοι, ακόμα δεν καταλάβατε σε ποια κατάσταση ήταν η ομάδα μέχρι το καλοκαίρι.
Εκατό φορές είπαμε υπομονή, αλλά τα μυαλά του Έλληνα παίρνουν εύκολα αέρα (μεταγραφές, μια καλή εμφάνιση).
Αποτέλεσμα; οι κατηγορίες και η απογοήτευση.

Σε αυτούς που μιλάνε για χαμένη ευκαιρία χθες, που ο γαύρος ήταν πεθαμένος.

Χαίρομαι που δεν κερδίσαμε έτσι, και αυτό γιατι ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ, ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Κάποιοι ίσως δεν τα προλάβατε και το καταλαβαίνω, αλλά ας προσέχουμε τι λέμε γιατι ο ΠΑΟΚ δεν είναι σαν τους άλλους, ούτε και ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

fatal_invasion

• Guest
Θα διαφωνίσω τσακαλάκι.
Η ομάδα του καλοκαιριού με την τωρινή ομάδα έχει μία τεράστια διαφορά,λόγω βερόν.
Η υπομονή με το αν μπορούσαμε να κερδίσουμε τον γαύρο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν έχει καμία σχέση.Δεν νομίζω ότι έπεσε Τόσο πια κράξιμο,ούτε ότι χάθηκε η υπομονή.
''χαίρομαι που δεν τουσ κερδίσαμε έτσι'' λες,δεν σε κατάλαβα.είσαι ΠΑΟΚ και πρέπει να κερδίζεις σε όλους τους αγώνες,είτε είναι πεθαμένοι,είτε παίζουν τελικό cl..

δεν ξέρω αν παρεξήγησα το ποστ σου ή αν δεν ήσουνα σαφής

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε το γαύρο στο μισό γήπεδο. Παίξαμε δηλαδή σαν καλαμαριά.
Νομίζω ότι αυτή η τακτική αποδυναμώνει το ατού που σου δίνει η γεμάτη τούμπα.
Ο κονσεϊσάο ανέτοιμος ως παίκτης, αλλά μου φάνηκε και ιδιαίτερα προβληματικός ως χαρακτήρας. Ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα στο μέλλον.
Κάθε βδομάδα αναρωτιέμαι γιατί δεν πουλήσαμε τον φερναντέζ το καλοκαίρι

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Χαίρομαι που δεν κερδίσαμε έτσι, και αυτό γιατι ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ, ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙ.

Egw pali den xairomai ka8olou pou den tous kerdisame etsi. Ti etsi dhladh? Ti eixane? Epeidh den paizane 3 paixtes pou tous 8ewroun basikous? Sto podosfairo den paizeis 9 mhnes me mia entekadada. Kaneis tis epiloges sou analoga me to paixnidi. Auth thn omada den katebase o sir takhs na paiksei s'ena derby? Auth htan h endekada epiloghs tou proponhth tous kai auth thn entekada eprepe na gamhsoume gia plaka x8es. O x8esinos 'tragikos' gauros pou lene kapoioi einai apla o gauros. Autoi einai, ena kafeneio kai eprepe na tous ksebrakwsoume opws tous ksebrakwsane h kalamaria, o telhs, to skouliki, o ofh, h gria ktl ktl. Na dei o kosmos oti h poludiafhmismenh omada twn kanaliwn kai twn kubernwntwn einai xeiroterh apo mia xoufta daneikous kai ampalous. Na riksei mia matia sto pws kerdizei ta paixnidia auto to suno8hleuma ths troumpas kai to kanoun gargara ka8e bdomada ta kanalia. Autoi oi nekroi pou leei to tsakalaki den htan pote zwntanoi. Einai nekroi pou to feretro tous sto sprwxnoun edw kai polla xronia mexri thn korufh tou lofou korakia, mme, politikantides kai lamogia.
Στον κοσμο αλλος κανενας

senag2

• Guest
Εγώ θα ξεκινήσω πρώτα απ'το γήπεδο. Δεν είναι γηπεδο αυτο. Δεν είναι οργάνωση αυτή. Βρίστε με ρε αλλά θα μιλήσω γιατί σήμερα έφτασε ο κόμπος στο χτένι.
Δε γινεται αγαπητή ΠΑΕ να επιτρέπεις να μπαίνουν 2000 άτομα παραπάνω απ'οτι χωράνε στη 5-6. Στο γκόλ έπεσα κάτω και με πατήσαν το πόδι οι μαλάκες και εχει γίνει διπλάσιο. Μπήκε γκόλ και κρατιόμουνα απ'τα μαλια του ενός και απο την π@υτσα του άλλου για να μη σκοτωθω, γιατί ο ένας καθόταν επάνω στο καρεκλάκι και είχε και έναν μπροστά του να πατάει τσιμεντο! Άμα επιανε φωτιά σήμερα στη Τούμπα θα κλέγαμε 20000 κόσμο.
Epidi stravoulikses to podi re aderfe se ftaine oloi? Ligi gumnastikoula den kanei kako

Όταν έχεις την καλύτερη διαιτησία των τελευταίων 20 χρόνων στη Τούμπα, σκοράρεις στο ΄1 και κερδίζεις και πέναλτι και το χάνεις είσαι άξια στην 7η θέση και κάνεις μόκο και να πάνε να γαμηθούνε. Όταν σέρνονται οι π@υστογαβροι και σου δίνετε η ευκαιρία να τους πατήσεις όπως το σκουλίκι και κάθεσαι πίσω να κρατήσεις το 1-1 μες την Τούμπα δεν είσαι ΠΑΟΚ είσαι κάτι άλλο. Δεν ξέρω πως το είδατε το μάτς απο την TV, αλλά όταν οι αλλαγές τρέχουν μπροστά και ΚΡΑΤΑΝ την μπάλα έξω απο την περιοχή και ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΟΚ ΡΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

Δεν ξέρω τι ακούγατε η δεν ακούγατε, αλλά μετα το πέναλτι ΚΛΕΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ. ΤΕΛΟΣ. ΟΥΤΕ Η 4 ΔΕ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ.

Xalase to supersport

Και αυτοί οι παλιομαλάκες με τις κόρνες να τις βάλουν στον κόλο τους έχω φάει 3 DEPON και το κεφάλι μου πάει να σπασει.

opois den antexei SPITI TOY

Και αυτός ο τσαπουκάς το αρχίδι ο Conceicao να τον βάλει να βαράει 932357025234 πέναλτι την ημέρα για 6 μήνες. Άμα φάμε ή φάει καμια χοντρή τιμωρια η ομάδα ή αυτός να τον στείλει ο Σάντος πίσω στο Τιμπουκτου που έπαιζε. Εδώ είναι ΠΑΟΚ ρε άθλιε όχι Στάνταρ Λιέγης. Πηρα και τη φανέλα σου μαλάκα.

Alla antalon....O klassikos ΠΑΟΚτσής pou leei athlio kai paliomalaka ton kanseisao...imarton...Wre xaralabous p[ou sou aksizei...

Και φτάνει μαυτες τις δηλώσεις ρε Ζαγοράκη στο 80 για τον Γολγοθά της εξυγιανσης. Σαγαπάω και είμαι περίφανος που σε έχω κοντά μου αλλά σήμερα θα προτιμούσα να φορούσες φανέλα και να μπούκερνες στο χορτάρι να ξυπνούσες τα γατάκια μας, όχι να μου βγάζεις ανακοινώσεις που ακούω σε καθε sold out.

Mexri kai o zagorakis tou ftaiei...RE AN DEN ANTEXETE ARAKSTE SPITI...

Κοίταξε σήμερα που είμαι πιο ήρεμος θα σου απαντήσω.

1. Όταν πήγαινα Τούμπα χωρίς καρεκλάκια και είχε 1,5 φορά αυτόν τον κόσμο, τέτοιο στρήμογμα δεν έπαιζε. Είχε ξεκάθαρα περισσότερο κόσμο στις 5-6 από Άρη και βάζελο. Το πόδι μου το χτύπησα γιατί με έσμπροξαν και έπεσα και μετά με πατούσαν και απο πάνω. Αντιθέτως, και 6 διαζώματα να άλλαζες μετά απο γκόλ και σπροξήματα ήταν πιο ασφαλές το γήπεδο.

2. Η ομάδα στο 2ο δεν το ήθελε το μάτς κακά τα ψέματα. Οι ίδιοι παίχτες δήλωσαν οτι ο Σάντος τους φώναζε να βγούν μπροστά και δεν το έκαναν. Σε μια φάση στο 91 ο Σάντος βγήκε στο πλάγιο και ούρλιαζε στον παίχτη που πήγαινε να το εκτελέσει. Σε 3 περιπτώσεις οι δύο αλλαγές Γ.Χ. και Ιλιεφ βρέθηκαν στη περιοχή
μόνοι τους με όλη την άμυνα του γάβρου και κρατούσαν την μπάλα, ενώ ο οικοδόμος και οι λοιποί ήταν ακόμα πίσω απο το κέντρο... Όλοι πιστεύω έχουμε συνηθίσει την ομάδα να παίζει επιθετικά τόσα χρόνια ανεξάρτητα απο το ποιος κάθεται στον πάγκο. Μερικούς μας κακοφαίνετε όταν βλέπουμε την ομάδα να αμύνετε για 1 ημίχρονο απέναντι σε ένα σαστιζμένο γάβρο με 35000 κόσμο, όταν ο ΠΑΟΚ ήταν απο τις πλέον επιθετικές ομάδες στο πρωτάθλημα, ειδικά στην Τούμπα. Γιαυτο δικαιολογίστε λίγο και την γκρίνια μας και μη μας βάζετε ταμπέλες. Ο Ζαφειρίου δηλαδη ήταν αστακός όταν έδινε τις ασίστ με το γάβρο; Σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνω τον σημερινό ΠΑΟΚ με αυτούς του παρελθόντος που σε οποια κατάσταση βρισκόταν ο γάβρος τους πατουσαμε στο χορτάρι. Αλλά όταν εισαι ΠΑΟΚ, πρέπει να έχεις τα @@ να ρισκάρεις το μάτς ειδικά με τους μεγάλους σου αντιπάλους αλλιώς κάτι δεν πάει καλά. Δεν είναι λίγοι αυτοι, και εγώ μέσα, που θα χαλιοντουσαν λιγότερο με μια ήττα γιατί η ομάδα
φουντάρισε για τη νίκη, ανοίχτηκε, προσπάθησε, πολέμισε αλλά έχασε, παρά με αυτο το χλιαρό 1-1 και το δικαίωμα να ανοιγουν τα στοματάκια τους οι γάβροι και να μιλάνε για 11 χρόνια πελατες.

3. Όσο για τον κόσμο. Ήταν όντως χάλια μετά το χαμένο πέναλτι, η ομάδα δεν βοηθούσε καθόλου ο οργανωτής (νομίζω ήταν ο μασκοφόρος απο εκεί που ήμουν δεν τον έβλεπα καλα) στην 5 τα παράτησε και αυτός μετά απο καποια στιγμή. Μια εξήγηση που μπορώ να δώσω εγώ είναι ότι μετα το γκολ στο 1' ο κόσμος πιστεψε οτι θα ζήσουν στιγμές με σκουλίκι. Όταν είδε οτι αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει απαγοητεύτηκε και τέλος ο παλμός. Τουλάχιστον έτσι το ένιωσα εγώ, που ο κόσμος δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το μάτς με τον Άρη που ο παλμός ξεκινούσε απο την Θ1. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει θέμα οργάνωσης εφόσον οργανωτές υπήρχαν, όμως έλειψε η θέληση μετά το χαμένο πέναλτι.

4. Κλασσικός ΠΑΟΚτσης δεν είμαι φιλαράκι είμαι ρεαλιστής ΠΑΟΚτσης. Ο Conceicao ξέρεις γιατι πήρε το λομπου απο την Standard Liege? ; Έφτυσε παίχτη στα μούτρα και  έτριψε και την φανέλα στα μούτρα του διαιτητή αφού έφαγε την κάρτα. Και σε ρωτάω, πόσα παίρνει απο την ομάδα ο Conceicao?, 450.000? ;Άμα λέμε τώρα τη δευτέρα η πειθαρχική επιτροπή με βάση το βίντεο στη φυσούνα και ρουφιανια των γαύρων φάει 20 αγωνιστικές τι θα μας πείς? Ότι μας χρειάζετε Χαραλάμπους; Δεν ξέρω αν αυτό γράφτηκε στο φύλλο αγώνος, ελπίζω πως όχι. Αλλά επαγγελματίας παίχτης με τόση λαμπρή καριέρα, που πληρώνετε να παίζει μπάλα και όχι μπουνιες, είναι ανεπίτρεπτο να συμπεριφέρετε έτσι ότι και να του είπε το τσουτσέκι ο Νικοπολίδης. Και έχω κάθε δικαίωμα να τον βρίζω, όπως και τους οπαδούς που πετάνε αντικειμενα και όλους αυτούς που ζημιωνουν την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο και οποιοι και να είναι αυτοί.

5. Ο Ζαγοράκης δε μου εφταιξε σε τίποτα. Πάνω στα νεύρα μου το είπα, αν και οι ανακοινώσεις αρχίζουν να με κουράζουν. Άλλα αυτο δεν είναι λόγος να μας πείς να κάτσουμε σπίτι έτσι; Είσαι αδερφός ΠΑΟΚτσής και σε σέβομαι εσένα και τη γνώμη σου, αλλά ποτε δε θα σου έλεγα να κάτσεις σπίτι. Εξάλλου ήταν μαλακια αυτό που είπα και το δέχομαι. Νεύρα είναι αυτά τι να κάνουμε.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
fatal_invasion

Να σου λύσω λοιπόν τις απορίες, όταν λέω για την κατάσταση το καλοκαίρι εννοώ τα πάντα και οχι μονο το αγωνιστικό. Οσο για τον Βερόν να σου πω πως ενα κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
Αν νομίζεις πως με αυτή την ομάδα θα χτυπήσεις του χρόνου κάτι παραπάνω, με συγχωρείς εγώ δεν το πιστεύω.
Εχω πίστη σε αυτόν που παράτησε τα πάντα, για να βάλει τις βάσεις στην ομάδα που αγαπούσε απο μικρός.
Εγω θα κάνω υπομονή και του χρόνου και τον επόμενο αν χρειαστεί, γιατί ξέρω πως θέλει υπομονή για να γίνει μια ομάδα.
Αλλά θα περιμένω και κάποιες προσθήκες ανάλογα πάντα με τα οικονομικά, ή ακόμα και αλλαγή νοοτροπίας σε κάποιους.
Οσο για το κράξιμο είπα, δεν είδα τον αγώνα, δεν ακούω ραδιόφωνα γιατί δεν με αρέσει να με δουλεύουν.
Παρακολουθώ όμως τις αντιδράσεις εδώ μέσα και βλέπω πως κάποιοι απογοητεύθηκαν, άρχισαν το κράξιμο λες και έχουμε την υπερομάδα.

Για το τελευταίο που λες.
Αφού δεν αξίζαμε την νίκη δεν χρειαζόταν να κερδίσουμε, απλά πράγματα.
Αυτή η ομάδα δεν έγινε μεγάλη νικώντας πτώματα, αλλά ομάδες που σηκώναν πρωταθλήματα.
Στην ''ευκαιρία'' κόλλησα, δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Απευθύνομαι σε αυτούς που το πήραν κατάκαρδα.
Ο ΠΑΟΚ των παιδικών μου χρόνων είχε παίκτες λιοντάρια, παίζανε μπάλλα και παραμιλούσε όλη η Ελλάδα δεν περιμένανε ευκαιρίες για να πάρουν αγώνες.

skyclad4

φαντάζομαι να σε κάλυψαν τα πιο πάνω, δεν αναφερόμουν στις απουσίες του γαυρου.
Αν δεν παίζεις μπάλλα δεν κερδίζεις και απο οτι κατάλαβα, δεν παίξαμε.
Δεν ξέρω πως έπαιξαν όλοι αυτοι που αναφέρεις δεν με ενδιαφέρουν εγώ κοιτάω μόνο την ομάδα μου.

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline savage republic

• Βασικός
Εγώ θα ξεκινήσω πρώτα απ'το γήπεδο. Δεν είναι γηπεδο αυτο. Δεν είναι οργάνωση αυτή. Βρίστε με ρε αλλά θα μιλήσω γιατί σήμερα έφτασε ο κόμπος στο χτένι.
Δε γινεται αγαπητή ΠΑΕ να επιτρέπεις να μπαίνουν 2000 άτομα παραπάνω απ'οτι χωράνε στη 5-6. Στο γκόλ έπεσα κάτω και με πατήσαν το πόδι οι μαλάκες και εχει γίνει διπλάσιο. Μπήκε γκόλ και κρατιόμουνα απ'τα μαλια του ενός και απο την π@υτσα του άλλου για να μη σκοτωθω, γιατί ο ένας καθόταν επάνω στο καρεκλάκι και είχε και έναν μπροστά του να πατάει τσιμεντο! Άμα επιανε φωτιά σήμερα στη Τούμπα θα κλέγαμε 20000 κόσμο.

Όταν έχεις την καλύτερη διαιτησία των τελευταίων 20 χρόνων στη Τούμπα, σκοράρεις στο ΄1 και κερδίζεις και πέναλτι και το χάνεις είσαι άξια στην 7η θέση και κάνεις μόκο και να πάνε να γαμηθούνε. Όταν σέρνονται οι π@υστογαβροι και σου δίνετε η ευκαιρία να τους πατήσεις όπως το σκουλίκι και κάθεσαι πίσω να κρατήσεις το 1-1 μες την Τούμπα δεν είσαι ΠΑΟΚ είσαι κάτι άλλο. Δεν ξέρω πως το είδατε το μάτς απο την TV, αλλά όταν οι αλλαγές τρέχουν μπροστά και ΚΡΑΤΑΝ την μπάλα έξω απο την περιοχή και ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΟΚ ΡΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

Δεν ξέρω τι ακούγατε η δεν ακούγατε, αλλά μετα το πέναλτι ΚΛΕΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ. ΤΕΛΟΣ. ΟΥΤΕ Η 4 ΔΕ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ.

Και αυτοί οι παλιομαλάκες με τις κόρνες να τις βάλουν στον κόλο τους έχω φάει 3 DEPON και το κεφάλι μου πάει να σπασει.

Και αυτός ο τσαπουκάς το αρχίδι ο Conceicao να τον βάλει να βαράει 932357025234 πέναλτι την ημέρα για 6 μήνες. Άμα φάμε ή φάει καμια χοντρή τιμωρια η ομάδα ή αυτός να τον στείλει ο Σάντος πίσω στο Τιμπουκτου που έπαιζε. Εδώ είναι ΠΑΟΚ ρε άθλιε όχι Στάνταρ Λιέγης. Πηρα και τη φανέλα σου μαλάκα.

Και φτάνει μαυτες τις δηλώσεις ρε Ζαγοράκη στο 80 για τον Γολγοθά της εξυγιανσης. Σαγαπάω και είμαι περίφανος που σε έχω κοντά μου αλλά σήμερα θα προτιμούσα να φορούσες φανέλα και να μπούκερνες στο χορτάρι να ξυπνούσες τα γατάκια μας, όχι να μου βγάζεις ανακοινώσεις που ακούω σε καθε sold out.

:prosk: :prosk: :prosk: :prosk:

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Καλημερα αδερφια μου...
Στο γηπεδο δεν ημουν. Το ειδα απο αποσταση στην τηλεοραση, αρα κατα ενα μεγαλο ποσοστο απο διαφορετικη οπτικη γωνια και συναισθηματικη κατασταση. Σε καφε στην Χαβουζα οπου μεσα ηταν 20 ΠΑΟΚτσήδες και καμια 20ρια γαυροι.
Μπορω να ρωτησω κατι? Οκ, ξενερωμα, πικρα, μπορουσαμε κτλ.
Εγω γιατι συνεχιζω να εχω αυτο το γαμημενο χαμογελο στα χειλη? Γιατι καυλωνα που εβλεπα τα γαυρακια να χαζευουν  το ναο και να κραζουν τον Νικοπολιδη ο οποιος κανει καθυστερησεις στο 93 και τρωει κιτρινη? Τον μονιμα πρωταθλητη? Να κανω εξυγιανση και να μαζευω 40.000 μεσα στο γηπεδο, οπου μαζευα χαλαρα 80.000 χτες? Το κωλο σουπερσπορ να εχει τερμα <<μπουκωμενα>> τα μικροφωνα και να ακουγονται αχνα οι κορνες μονο?
Γιατι αθωωθηκε ο Γ.Χ? Γιατι εδωσε με μεγαλη ευκολια κιτρινες στο γαυρο και πεναλτι? Μηπως αρχιζουν και τρεμουνε? Μηπως θελουν να μας καλοπιασουν για να μας κανουν υποχειρια τους οπως στο παρελθον? Μηπως ο Θοδωρας θα τους δωσει τα αρχιδια του? Και εμεις να τρελαινομαστε? Να μη μας αρεσει αυτη η κερκιδα που αλλοι παρακαλανε να χουν και δεν θα εχουν ΠΟΤΕ? Ανεβαζουμε τον πηχη και γουσταρω! Αυτα ειναι! Εχουμε απαιτησεις υψηλες πλεον που θα μετουσιωθουν σε κατι πολυ μεγαλο! Πραγματικα χαιρομαι που ασκειται κριτικη στην ομαδα και στην κερκιδα, αυτο σημαινει οτι τα κριτηρια μας ειναι πιο σοβαρα απο ποτε.
Ρε μαγκες εδω χανουμε απο τριπολες και γριουλες και εχουμε το γαυρο νεκρο και απο συγκυριες δεν του ριχνουμε 3?
Εμεις μαζι για μια ζωη αετε αετε δικεφαλε!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚΑΡΕΣ ΜΟΥ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Λοιπόν καταρχήν να μην τα ισοπεδόνουμε όλα.(Ορθογραφία δημοτικού έχω)

Η ομάδα άλλαξε σε 2 βδομάδες.Προς το καλό.

Ο ΠΑΟΚ εκμεταλεύτηκε αυτό που έλεγα και προχ8ες το πρώτο 10 λεπτό και ΄φτασε στο γκόλ.

Το γκόλ το φάγαμε απο ¨ΕΝΑ λάθος από ΈΝΑ παίκτη.Αν και κατα την γνώμη μου αυτές τις φάσεις πρέπει να τις βγάζεις οφσαίτ.Δεν μπορείς να έχεις τον πιο αργό παίκτη του πρωταθλήματος (κοβασεβιτς) και να τον παίζεις με βάθος.

Δεν Δεχτήκαμε απείλη ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΜΥΝΑ που κάναμε.Η 2ρη ευκαιρία του γαυρου με τον σισιτς έγινε απο λάθος του γκαβρανσιτς να ναι καλα ο Ντάνι.

Η μοναδικές επιθέσεις που έκανε ο ΠΑΟΚ απο το 60 ήταν γιόμες απο τα στόπερ προς τα άκρα όποτε και εκέι κατάλαβαμε οτι δν πρόκειτε να απειλήσουμε.

Πάμε πολυ καλά κατα την ταπεινή μου γνώμη και σε λίγο θα έρθουν και τα καλύτερα.

Έμενα μου μένει ή αμυνα ως το καλύτερο στοιχείο χθεσινό.Η οργανωμένη άμυνα.Ο στολτίδης αναγκάζοταν να ρίξει σουτ από το κέντρο γιατι είχαμε κλειδώσει.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ για μια ομάδα.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ επίθεσης ήτανε ορατό χθές.Δεν πήραμε μπάλα να καεβάσουμε, επιμένουμε να παίζουμε απο τα άκρα για να κάνουμε μπαλιές στον Κωνσταντινίδη για κεφαλια ??? Είμαστε αρκετά καλοί στην αντεπίθεση γι αυτό και οι παίκτες κλέινονται περισσότερο πίσω.Η οργάνωμένες άμυνες δεν ανοίγονται απο αυτόν τον ΠΑΟΚ.
Δεν μπορείς να κάνεις γκόλ να στο πώ και έτσι όταν σέ κανει μπαλίες ο κνόλ 50 μέτρα (απίστευτες μπαλιες) και περιμένεις να την σπάσεις στα πλάγια για τον γεωργιάδη και να γίνει μια σέντρα στο κέντρο κλπ.Το γκόλ με μπαλια απο τα στόπερ την έκανες.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΦ είναι επιτέλους μια κάθετη μπαλιά ΕΚΕΙ που ο λάζαρος θα σου κάνει το παιχνίδι.Έαν ο ΠΑΟΚ ήτανε ικάνος να μην γίνει τόσο προβλέψιμός και να δημιουργούσε περισσότερες κινήσεις θα ήμουνε περισσότερο εκνευρισμενος από οτι είμαι τώρα.

Όταν έχεις ένα επιθετικό δίδυμο με ένα ΨΗΛΟ και ένα ΚΟΝΤΟ Ο ψηλός πρέπει να κάνει κίνησεις να ΑΝΟΙΓΕΙ ΧΩΡΟ στον ΚΟΝΤΟ.Ο Σάλμον είναι ένας παίκτης που το μυαλό του κουρδίζει και το κάνει αυτό το οποίο πρέπει να κάνει.Ο Σάλμον ειίναι ένας πολύ καλός παίκτης για την δουλεία που θέλεις.

Αυτές οι απόψεις φυσικά έιναι δικές μου και δεν τις επιβάλω σε κανέναν.

Ακούω για μια κάλη διαιτησία κλπ....Ο διαιτητής έπεξε 50-50 αυτό ειναι όλο και τπτ παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει προπονητή, ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ στήρίζεται σε ένα παίκτη.Γι αυτό και στην τακτική του έιναι 2 ώρες πίσω ΠΑΝΤΑ.

Όσο για τον ΣΕρτζιο και γω θα τον έβαζα να ρίξει το πέναλτυ πιστέυωντας οτι θα εκτοξέυοτανε η ψυχολογία του.Υπάρχουνε μερικοί ποδοσφαιριστές που παίζει πολυ μεγαλό ρόλο η ψυΧολογία τους  ρυθμίζουν την αποδοσή τους.Θυμίζω τον Ντάνι Φερναντες που επιτέλους θυμίζει Φερνάντες και μετά το πέναλτυ που έπιασε στο Καυτατζόγλιο έιναι ακόμα καλύτερος.Αυτο σκέφτηκε ο Σάντος και έβαλε τον Σερτζιο να το ρίξει.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που όλοι εδώ μέσα έιναι απόλυτα εκνευρισμένοι με το αποτέλεσμα.Αυτο δείχνει οτι ο ΠΑΟΚ αναγεννήθηκε ο ΠΑΟΚ είναι για να χτυπάει στα ίσια όλα τα ματς.ΔΕν φοβάμαι κανένα παιχνίδι πραγμάτικα ΟΥΤΕ ένα ούτε με την Αεκ ούτε τα εκτός έδρας.Τα κακα αποτελέσματα θα έρθουν όπως και τα κακά.ΤΟ θέμα είναι οτι αυτή η ομάδα άλλαξε προς το καλό.Αυτη η ομάδα ανάγκασε την όμαδα της διαιτησίας και της επνάληψης των ματσ να κάνει καθυστερήσεις για γλιτώσει τη ξεφτίλα.Παιδια ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να κάνει άλλο γκόλ είχε μέινει κλειστει πίσω  μπορέι λόγω κούρασης μπορεί λόγω προπονητή.
Τα βερεσέ περι κούρασης λόγω τσέλσι να μην τα ακούτε.Είναι οι δικαιολογίες για να μένουν στην μετριότητα αυτές οι ομάδες.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕτΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ τΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΚΟΥ ΤΙΜ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

ΗΡΕΜΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΟΥΤΕ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ.ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΚΟΣΜΟ.

PAOK_EDESSA

• Guest
extes xasame thn eukairia na nikhsoume ton gavro...re th gademia einai afth re me ta penalty pros stigmis mas dosane tria penalty kai apo afta kai ta tria de ta valame....to sout tou conce polu adunato htane san na dinei thn mpala piso....sto proto hmixrono hmastan kaluteri sto deutero afisame xoro ston gavro...o veron extes fanike kapos kourasmenos de edikse opos sta teleutea 2-3 mats thn forma tou....

fatal_invasion

• Guest
fatal_invasion

Να σου λύσω λοιπόν τις απορίες, όταν λέω για την κατάσταση το καλοκαίρι εννοώ τα πάντα και οχι μονο το αγωνιστικό. Οσο για τον Βερόν να σου πω πως ενα κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
Αν νομίζεις πως με αυτή την ομάδα θα χτυπήσεις του χρόνου κάτι παραπάνω, με συγχωρείς εγώ δεν το πιστεύω.
Εχω πίστη σε αυτόν που παράτησε τα πάντα, για να βάλει τις βάσεις στην ομάδα που αγαπούσε απο μικρός.
Εγω θα κάνω υπομονή και του χρόνου και τον επόμενο αν χρειαστεί, γιατί ξέρω πως θέλει υπομονή για να γίνει μια ομάδα.
Αλλά θα περιμένω και κάποιες προσθήκες ανάλογα πάντα με τα οικονομικά, ή ακόμα και αλλαγή νοοτροπίας σε κάποιους.
Οσο για το κράξιμο είπα, δεν είδα τον αγώνα, δεν ακούω ραδιόφωνα γιατί δεν με αρέσει να με δουλεύουν.
Παρακολουθώ όμως τις αντιδράσεις εδώ μέσα και βλέπω πως κάποιοι απογοητεύθηκαν, άρχισαν το κράξιμο λες και έχουμε την υπερομάδα.

Για το τελευταίο που λες.
Αφού δεν αξίζαμε την νίκη δεν χρειαζόταν να κερδίσουμε, απλά πράγματα.
Αυτή η ομάδα δεν έγινε μεγάλη νικώντας πτώματα, αλλά ομάδες που σηκώναν πρωταθλήματα.
Στην ''ευκαιρία'' κόλλησα, δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Απευθύνομαι σε αυτούς που το πήραν κατάκαρδα.
Ο ΠΑΟΚ των παιδικών μου χρόνων είχε παίκτες λιοντάρια, παίζανε μπάλλα και παραμιλούσε όλη η Ελλάδα δεν περιμένανε ευκαιρίες για να πάρουν αγώνες.

skyclad4

φαντάζομαι να σε κάλυψαν τα πιο πάνω, δεν αναφερόμουν στις απουσίες του γαυρου.
Αν δεν παίζεις μπάλλα δεν κερδίζεις και απο οτι κατάλαβα, δεν παίξαμε.
Δεν ξέρω πως έπαιξαν όλοι αυτοι που αναφέρεις δεν με ενδιαφέρουν εγώ κοιτάω μόνο την ομάδα μου.

Πιστεύω ότι θα χτυπήσω κάτι παραπάνω,γιατι όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερα γίνονται τα πράγματα αγωνιστικά.(τώρα 1-2-3 θέσεις θα είναι θα δείξει,φυσικά δεν αποτελεί στόχο για τον ΠΑΟΚ αυτό)
Επαναλαμβάνω ότι δεν νομίζω ότι χάθηκε η υπομονή που λες,απλά ειπώθηκε πως ήταν κρίμα να μην τους κερδίσουμε.Δεν νομίζω ότι επικράτησε το κράξιμο,απλά μικρή απογοήτευση.
Φυσικά και 1 κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.όμως συγκεκριμένα,από τότε που ήρθε ο βερόν η ομάδα είναι η μέρα με την νύχτα..

Τέλος για την φράση που έκανα bold και κόκκινο τώρα την κατανόησα καλύτερα αν και νομίζω
ότι δεν είναι του τύπου   ''πω ρε μαλάκα ,τώρα ήταν ευκαιριάρα να κερδίσουμε τον γαύρο'' αλλά του τύπου ''είναι κρίμα ρε μαλάκα να μην μπορείς να τον κερδίσεις,μια χαρά ευκαιρία σου παρουσιάστηκε''
(επαναλαμβάνω αν κατάλαβα καλά τι λες)
μετά απο 10χρόνια χωρίς νίκη όμως μου φαίνεται έως ένα βαθμο λογικό να ειπώνονται τέτοια,αν και προσωπικά δεν τα ενστερνίζομαι.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
5 pragmata tha pw:

1) H omada exei kyriws psyxologiko provlhma. Kai auto lynetai mono mesw apotelesmatwn.
2) Yparxoun paiktes me nootropia g ethnikhs, opws o snauzer h opws sto diaolo ton lene. Ante trava sth mhxaniwna agori mou. Afou den se sverkwse xthes o santos tyxeros eisai.
3) Den 3erw pws thn exei dei o lazarakos alla kala tha kanei na tou travh3ei ta hdh 3exeilwmena autia tou o santos. Thn mpalla oute apo to ena podi sto allo den dinei. Mia skatopasa edwse kai evgale ton pio ore3ato mas paikth ektos paixnidiou.
4) Gia thn kerkida. Xreiazetai organwsh. Den voithame kai meis oso prepei thn omada.
5) Fovamai oti einai thema xronou na thrynhsoume thymata sto ghpedo. Se oles tis thyres, alla kyriws stis 4-5-6, kremontan san ta tsabia o enas panw ston allo. Auto einai kai to shmantikotero olwn.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης