Λοιπόν καταρχήν να μην τα ισοπεδόνουμε όλα.(Ορθογραφία δημοτικού έχω)
Η ομάδα άλλαξε σε 2 βδομάδες.Προς το καλό.
Ο ΠΑΟΚ εκμεταλεύτηκε αυτό που έλεγα και προχ8ες το πρώτο 10 λεπτό και ΄φτασε στο γκόλ.
Το γκόλ το φάγαμε απο ¨ΕΝΑ λάθος από ΈΝΑ παίκτη.Αν και κατα την γνώμη μου αυτές τις φάσεις πρέπει να τις βγάζεις οφσαίτ.Δεν μπορείς να έχεις τον πιο αργό παίκτη του πρωταθλήματος (κοβασεβιτς) και να τον παίζεις με βάθος.
Δεν Δεχτήκαμε απείλη
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΜΥΝΑ που κάναμε.Η 2ρη ευκαιρία του γαυρου με τον σισιτς έγινε απο λάθος του γκαβρανσιτς να ναι καλα ο Ντάνι.
Η μοναδικές επιθέσεις που έκανε ο ΠΑΟΚ απο το 60 ήταν γιόμες απο τα στόπερ προς τα άκρα όποτε και εκέι κατάλαβαμε οτι δν πρόκειτε να απειλήσουμε.Πάμε πολυ καλά κατα την ταπεινή μου γνώμη και σε λίγο θα έρθουν και τα καλύτερα.
Έμενα μου μένει ή αμυνα ως το καλύτερο στοιχείο χθεσινό.Η οργανωμένη άμυνα.Ο στολτίδης αναγκάζοταν να ρίξει σουτ από το κέντρο γιατι είχαμε κλειδώσει.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ για μια ομάδα.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ επίθεσης ήτανε ορατό χθές.Δεν πήραμε μπάλα να καεβάσουμε, επιμένουμε να παίζουμε απο τα άκρα για να κάνουμε μπαλιές στον Κωνσταντινίδη για κεφαλια

Είμαστε αρκετά καλοί στην αντεπίθεση γι αυτό και οι παίκτες κλέινονται περισσότερο πίσω.Η οργάνωμένες άμυνες δεν ανοίγονται απο αυτόν τον ΠΑΟΚ.
Δεν μπορείς να κάνεις γκόλ να στο πώ και έτσι όταν σέ κανει μπαλίες ο κνόλ 50 μέτρα (απίστευτες μπαλιες) και περιμένεις να την σπάσεις στα πλάγια για τον γεωργιάδη και να γίνει μια σέντρα στο κέντρο κλπ.Το γκόλ με μπαλια απο τα στόπερ την έκανες.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΦ είναι επιτέλους μια κάθετη μπαλιά ΕΚΕΙ που ο λάζαρος θα σου κάνει το παιχνίδι.Έαν ο ΠΑΟΚ ήτανε ικάνος να μην γίνει τόσο προβλέψιμός και να δημιουργούσε περισσότερες κινήσεις θα ήμουνε περισσότερο εκνευρισμενος από οτι είμαι τώρα.
Όταν έχεις ένα επιθετικό δίδυμο με ένα ΨΗΛΟ και ένα ΚΟΝΤΟ Ο ψηλός πρέπει να κάνει κίνησεις να ΑΝΟΙΓΕΙ ΧΩΡΟ στον ΚΟΝΤΟ.Ο Σάλμον είναι ένας παίκτης που το μυαλό του κουρδίζει και το κάνει αυτό το οποίο πρέπει να κάνει.Ο Σάλμον ειίναι ένας πολύ καλός παίκτης για την δουλεία που θέλεις.
Αυτές οι απόψεις φυσικά έιναι δικές μου και δεν τις επιβάλω σε κανέναν.
Ακούω για μια κάλη διαιτησία κλπ....Ο διαιτητής έπεξε 50-50 αυτό ειναι όλο και τπτ παραπάνω.
Ο Ολυμπιακός δεν έχει προπονητή, ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ στήρίζεται σε ένα παίκτη.Γι αυτό και στην τακτική του έιναι 2 ώρες πίσω ΠΑΝΤΑ.
Όσο για τον ΣΕρτζιο και γω θα τον έβαζα να ρίξει το πέναλτυ πιστέυωντας οτι θα εκτοξέυοτανε η ψυχολογία του.Υπάρχουνε μερικοί ποδοσφαιριστές που παίζει πολυ μεγαλό ρόλο η ψυΧολογία τους ρυθμίζουν την αποδοσή τους.Θυμίζω τον Ντάνι Φερναντες που επιτέλους θυμίζει Φερνάντες και μετά το πέναλτυ που έπιασε στο Καυτατζόγλιο έιναι ακόμα καλύτερος.Αυτο σκέφτηκε ο Σάντος και έβαλε τον Σερτζιο να το ρίξει.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που όλοι εδώ μέσα έιναι απόλυτα εκνευρισμένοι με το αποτέλεσμα.Αυτο δείχνει οτι ο ΠΑΟΚ αναγεννήθηκε ο ΠΑΟΚ είναι για να χτυπάει στα ίσια όλα τα ματς.ΔΕν φοβάμαι κανένα παιχνίδι πραγμάτικα ΟΥΤΕ ένα ούτε με την Αεκ ούτε τα εκτός έδρας.Τα κακα αποτελέσματα θα έρθουν όπως και τα κακά.ΤΟ θέμα είναι οτι αυτή η ομάδα άλλαξε προς το καλό.Αυτη η ομάδα ανάγκασε την όμαδα της διαιτησίας και της επνάληψης των ματσ να κάνει καθυστερήσεις για γλιτώσει τη ξεφτίλα.Παιδια ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να κάνει άλλο γκόλ είχε μέινει κλειστει πίσω μπορέι λόγω κούρασης μπορεί λόγω προπονητή.
Τα βερεσέ περι κούρασης λόγω τσέλσι να μην τα ακούτε.Είναι οι δικαιολογίες για να μένουν στην μετριότητα αυτές οι ομάδες.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕτΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ τΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΚΟΥ ΤΙΜ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
ΗΡΕΜΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΟΥΤΕ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ.ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΚΟΣΜΟ.