Author Topic: ΠΑΟΚ - θρήνος 1 - 1 Σάββατο 23/2/2008 ώρα 19:00 supersport 1  (Read 5404 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
milousa me gayro shmera kai eixe pathei plaka.....tetoia sthriksh paidia den kserw an yparxei se olh th gh gia omada...kai mono pou ftasame se shmeio na leme oti ferame x me xalia emfanish einai bhma mprosta....kai den einai httopatheia oute mizeria....einai h prwth fora pou exoume aneksarthth dioikhsh kai fainetai apo to oti o kokkalhs den mporei na se tryphsei pleon....KSYPNATE!

PAOK den eimaste gia to mats me ton gay re seis...sold out me astera tha kanoume?...akouga meta to mats kati filarakia na mizeriazoune kai na lene "pw pw 10 xronia gomenes mas exei o gay" kai alles malakeies...PARTE TO XAMPARI OTI DEN EIMASTE PAOK GIA ENA MATS TO XRONO....pleon o kosmos exei wrhmasei, h dioikhsh leitoyrgei me texnokratika dedomena kai to xtisimo megalhs omadas einai anapofeykto....oi alloi as katsoun na milane gia paradoseis gayroy sthn Toumpa kai malakeies....

to treno ksekinhse...opoios goustarei klapsa as mhn erxetai Toumpa...OTAN OMWS THA SHKWNETAI TO PRWTATHLHMA STH MESH TOY GHPEDOY SE LIGA XRONIA, TOTE OLA THA EXOUN KSEXASTEI.H ISTORIA MAS STERHSE POLLA, HRTHE H WRA NA MAS TA DWSEI MAZEMENA...
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Matador

• Αλλαγή
Δεν θα γραψω για το ματς γιατι τα γραψατε σχεδον ολα. Με πειραξε πολυ η μιζερια για την γαμωπαραδοση. Η ομαδα μας ειναι αυτη και με αυτην θα πορευθουμε μεχρι το τελος της περιοδου. Η κερκιδα "επεσε" για τα δικα μας δεδομενα, γιατι ΟΛΟΙ σχεδον ειχαν σε ενα μικρο αλλα πολυ σημαντικο μερος του μυαλου τους οτι μπορει να γινει η στραβη και να εχουμε μια απο τα ιδια, το ξερουν αυτο η διοικηση, ο προπονητης, οι παικτες ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Κακα τα ψεματα υπαρχει διαφορα στις ομαδες με τα σημερινα δεδομενα. Δεν θα αναλυσω περισσοτερο τις ομαδες γιατι οποιος εχει παιξει ποδοσφαιρο μπορει να δει το ματς απο αλλη σφαιρικη γωνια.

Συγχαρητηρια στον PAOKCURE, Bianconero και Δασκαλο-4 για τα θετικα τους ποστς. Χιλια BRAVO στον Bianconero που εκανε την κοπελια του να αισθανεται ετσι.
Το καινουργιο γηπεδο 50.000 θεσεων πρεπει να εχει πολλες γυναικες και παιδακια μεσα. Οποιος δεν το εχει παρει χαμπαρι οτι η γυναικα και το παιδι στο γηπεδο ειναι δυναμη επικοινωνιακη, κανει μεγαλο λαθος . Αυτοι που κοιταν τηλεοραση, πολιτικοι, παραγοντες, παραγωγοι και οτι αλλο θελετε, και βλεπουν μεσα απο ολες τις ηλικιες και απο τα δυο φυλλα, σε ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ μαγκες.

Εμεις λεμε οτι η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ειναι social movement (bravo Papritsa που το εχεις και στην υπογραφη σου), ας το κανουμε πλεον και στην πραξη.

Ο ΣΚΥΛΟΣ λεει συνεχεια οτι η γιορτη συνεχιζεται, εννοει και αυτα που εγραψα παραπανω. Ο μονος ενδιασμος μου εινα για την υπερφορτωση του γηπεδου. Του χρονου δεν πρεπει να μπαινει κανενας χωρις εισητηριο.

ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΓΑΜΩΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΚΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ. ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΟ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

gnaget

• Guest
 Παιδιά έχουν γραφτεί τόσα πολλά που δεν έχω τον χρόνο να τα διαβάσω.Απλά θέλω να πω και γω την άποψή μου για το παιχνίδι αυτό.
Θα ξεκινήσω από την κερκίδα.Σίγουρα ήταν πολύ θερμή,αλλά προσωπικά απαιτώ  από τον κόσμο ακόμα περισσότερη φωνή,και πάνω απ'όλα να προσπαθούν να συντονίζονται με τους 2-3 τυπάδες που προσπαθούν να οργανώσουν την κερκίδα.Πολλές φορές παρατήρησα ότι ο καθένας φωνάζει το κοντό του και το μακρύ του!Βούλωσέ το ρε αδερφέ να γουστάρουμε όλοι μαζί και να βγει και κάτι γαμάτο στην τελική.Παρ'όλα αυτά όμως δημιουργήσαμε καυτή ατμόσφαιρα,αλλά μπορούμε ακόμα καλύτερα!
 Αγωνιστικά τώρα,προσωπικά είμαι ικανοποιημένος.Και κακά τα ψέμματα,λάθη γίνονται και γίνονται.Αρκεί να μην το εκμεταλευτεί παίκτης που μπορεί να κάνει την ζημιά,όπως είναι ο Κοβάσεβιτς.Εννοείται πως μπορούσαμε να τους κερδίσουμε.Όλα κρίθηκαν από το πέναλτυ,χωρίς να θέλω να κατηγορίσω τον Σέρτζιο.Γενικότερα φέτος είμαι πάρα πολύ ανεκτικός και υπομονετικός,ειδικά από το ματς με τον Όφη και έπειτα.Βλέπω μια ομάδα μέσα να προσπαθεί,να έχει τσαμπουκά,να έχει κότσια και να έχει ευθύνες.Μπράβο σε όλα τα παληκάρια.Δένουν με τον καιρό και αποκτούν καλή ψυχολογία και ηθικό.Τέλος εμπιστεύομαι τον Σάντος και τον στηρίζω γιατί τον πιστεύω.
 Από την διαιτησία δεν έχω παράπονα.Ο Παμπορίδης για μένα ήταν πάρα πολύ καλός.Και πέναλτυ,και σωστά σφυρίγματα και δε δίστασε να βγάλει κάρτες.Μ'άρεσε επίσης οι κινήσεις που έκανε.χαχα είχαν χαβαλέ!Πολύ παραστατικός.Μακάρι όλοι οι διαιτητές να παίζαν έτσι,και καλύτερα.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Αυτό το γήπεδο δεν πρέπει να πέσει.
Π Ο Τ Ε

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
paidia min trwgeste sta diafora topics gia to an mikrainei i omada klp.eipame arga vimata kai stathera giati oso pio eukola anevaineis toso megaliteros einai o krotos pou kaneis otan pefteis.den nomizw oti ikanopoiithike kapios apo tin emfanisi kai to apotelesma,oxi toso gia to x giati an paizame mpala kai tous patousame kai xaname 5-6 kales eukairies den tha mas peiraze toso.perissotero thema goitrou itan gia mena alla akoma eimaste polu pisw.oxi apo tis alles omades tou ellinikou prwtathlimatos alla apo to epipedo pou prepei na ftasoume.exw empistosini stin dioikisi alla vlepw pws proponitis kai kapoioi paixtes den simerizontai tis prospatheies kosmou-dioikisis kai fovamai pws tha katareusoun otan mas vroun apenanti tous se kapoio strapatso xontro.den m'aresei na kindinologw alla kalutera na min enthousiazomaste opws px meta ton agwna me ta skoulikia.

den ennow oti iparxoun paixtes poulimenoi alla pistevw oti einai ligoi gia ta vimata pou theloume na kanoume kai apo tin alli oute o proponitis einai kakos kai exei tin diki tou filosofia pou kai se epipedo taktikis tin efarmozei arketa swsta alla den nomizw oti kai i sigkekrimeni filosofia tairiazei se kati perissotero apo mikromesaia omada pou ousistika prospathei na klepsei kai oxi na vgei na diekdikisei enan agwna

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
prostethikan stin photogallery 25 nees photo apo to paixnidi me ton gayro.

http://www.paokworld.org/photogallery/thumbnails.php?album=122

Συγχαρητήρια στη Multimedia Team και στους φωτογράφους για τις Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Ε-Σ φωτογραφίες που αναδεικνύουν το λαό του Π.Α.Ο.Κ. σε όλο του το μεγαλείο
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

BIANCONERO

• Guest
Θα συγχαρω κι εγω τα παιδια της Multimedia team  για τις καταπληκτικες φωτογραφιες παρολο που ακομα δεν μπηκα να τις δω!!  :o  :o

(Η αληθεια ειναι οτι μου καθοταν στραβα αυτο το 666 στα μηνυματα μου και ηθελα να γραψω αλλο ενα!  :biggrin:
Οποτε σορρυ για το σχεδον περιττο μηνυμα...δεν το συνηθιζω να γραφω μονο και μονο για να γραψω...ας μου συγχωρεθει μια φορα!!  :P)

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΑΝΤΩΣ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΑΔΑ...ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΜΕ!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Hdh ekana wallpaper 1 apo tis photografies.. Bravo stin omada tis multimedia.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
pantws kati ligaki asxeto oi gay-roi edw katw me osous exoun xazepsei me ton kosmo pou eidan sto nao to savvato kai mas paradexontai pleon se polla pragmata.oxi pws me noiazei sta @@ mou tous exw alla etsi na to anaferw.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

mitsos_g4

• Guest
Για το οτι δεν υπαρχει καλη οργνωση κερκιδας φταει στο οτι η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εχει επιτευχθει στον απλο κοσμο του ΠΑΟΚ αλλα στους συνδεσμους ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ...δεν ξερω γιατι... ελπιζω  να μην ειναι για προσωπικα συμφεροντα γιατι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ!!

Ιδεατη λυση θα ηταν ενας συνδεσμος με πολλα πραρτηματα αλλα με κεντρικη διοικηση...

apoluta sumfwno me vriskeis

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
Na grapsw k gw gia ta tou mats estw k meta apo 3 meres...

Apisteuth h parousia tou kosmou ,,8ymise toumpa apo ta palia,, wstoso h kerkida htan poly metria..meta to xameno penalnti htan asta na pane..

H diaithsia gia mena htan h kalyterh pou exw dei se PAOK-gay,,afou gia prwth fora den asxolh8hkame ka8olou m authn...asxeta an eunoh8hke elafrws o gay sth fash ths apobolhs tou Sisits me 2h karta...pragmatika den exw ksanadei...mprabo ston Pamboridh ( apo tis liges fores pou lew mpravo se diaithth )

Sta agwnistika kalyteros paixths mas htan k pali o Veron me poly anebasmeno ton Mpalafa k ton Gonzales (o opoios me ekplhssei 8etika apo  ton Ofh k meta)...Kakos htan o Gavra pou ekane 3 la8h k to ena apo auta na mas stoixisei to goal...metrios o Conceisao giati exase to krisimo penalnti (ti 8a ginei m'auto re paidia..as ta baraei o lazos) alla mpravo pou den antedrase sto arxidi ton Nikopolidh k ton exwse ta mpounidia sthn fisouna..KALA EKANE..k mh mou peite alhth ton Conceisao giati alhths einai tote k o Nikopolidhs...

Mh masate pantws...TA KALYTERA ERXONTAI (apo tou xronou)

yg : Gamata perasame sth pre-game Gyradiko fash...trela xamos panikos..ekleise h lamprakh, kounousame ta lewforeia, fwnaksame to giagia alani..anapse ntoumani se mia giagia pou ebale shmaia tou PAOK sto mpalkoni..k bre8hkame merikoi forumites apo dw mesa...genika htan kalh fash
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

JamaicaN

• Guest
Ta KALYTERA ERXONTAI sigoura.....
Anupomonw na brethw se mia tre-game oinoposia..(Gamw To Nisi Moy)
Giagia alani anapse ntoumani  :D :D :D
@KingNIck wraio avatar re c...0ipws eisai tou Xrusou Dikefalou? ;D

Offline cure

• Αλλαγή
@nikos1988
Αυτό που έγραψες μου το είπαν κι άλλοι. Ότι ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει την άποψή του και δεν μπορεί κανείς να του επιβάλλει το αντίθετο. Κι εγώ μαζί σας!
Αλλά επειδή δεν είσαι νέος εδώ μέσα θέλω να θυμηθείς ένα Post που έγραψα παλιότερα, για το πως πάει να γίνει το forum και πως θα μιλάω κι εγώ από δω και πέρα για να μη γίνει.
Όχι γιατί είμαι κάποιος και πάω να επιβάλλω απόψεις, αλλά από προσωπική ανάγκη. Το εννοώ και το έζησα από το Σάββατο. Τελειώνει το ματς και βγαίνοντας βλέπω ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΦΑΤΣΕΣ. ΑΚΟΥΩ ΠΑΟΚτσήδες να καταριούνται την τύχη μας. Κατεβαίνω ως Παπαναστασίου να βρω ΤΑΧΙ. Μπαίνω σε έναν ταρίφα που άκουγε Ζαγόρα.
Εκεί λέγανε για στημένο ματς, κράζανε το Σάντος ως χέστη, λέγανε με υφάκι για τη μαλακία του Γκάβρανσιτς, άφηναν αιχμές για το χαρακτήρα του Κονσεϊσάο κτλ κτλ (και για κερασάκι στην τούρτα λένε για το σκουλήκι πως έχασε γιατί είχε το μυαλό του στο κύπελλο).
Λέω στον ταρίφα να αλλάξει τη μαλακία και βάζει και τους άλλους. Να βγαίνουν μαλακισμένα στον extrasport και να ουρλιάζουν για την ομάδα μας, λες και έφαγε 5.
Την άλλη μέρα πήρα 3 εφημερίδες να διαβάσω για το ματς και όλες ψιλοκράζανε τον ΠΑΟΚ για το Χ, πρόσεξε όχι τον γαύρο που μάλλον έχασε το Σάββατο το πρωτάθλημα, αλλά εμάς που παίζαμε απλά για τη καύλα μας!!!!
Και λέω θα μπω τη Δευτέρα στο forum να δω τι λένε τ' αδέρφια. Και διαβάζω όλες τις μαλακίες που διαβάσατε όλοι σας.

Γι' αυτό και το κράξιμο. Αν είναι να διαβάζουμε εδώ μέσα ό,τι θα λέει ο Ζαγόρας, τότε γάμα τα φίλε (άποψή μου έτσι;)! Εσάς μπορεί να σας αρέσει η γκρίνια και να τα βλέπετε όλα μαύρα κι άραχνα! Μπορεί να έχετε δίκιο κι εγώ να είμαι αλλού. Αλλά επαναλαμβάνω για μένα εδώ μέσα είναι διέξοδος από τη βλακεία των ΜΜΕ και θέλω να συνεχίσει να είναι.

Αν δεν διάβαζα 20 σελίδες γκρίνια και μπινελίκια πιθανόν να έγραφα κάτι άλλο και να μην έμπαινα στη διαδικασία να απαντώ στον καθένα. Ή νομίζεις πως εγώ μετά από κάθε ματς έχω όρεξη να απαντώ σε κάθε μαλακία που διαβάζω κι όχι να γράψω το πως έζησα εγώ το παιχνίδι;

Δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο ελεύθερο για να κάνω copy όλες τις "κριτικές" κάποιων μετά από ήττες και την απουσία τους στις νίκες.

@vedder
Αν βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο θα πεις ότι συνεχίστηκε η παράδοση του γαύρου. Αν το δεις μισογεμάτο θα πεις πως είναι η πρώτη αήττητη χρονιά του σερί. Αν π.χ. του χρόνου κερδίσουμε και του παραχρόνου φέρουμε Χ θα λέμε ότι ο γαύρος έχει να κερδίσει 3 χρόνια στην Τούμπα.
Άλλωστε το πρώτο από τα 23 χρόνια ήταν ισοπαλία!
Τι άλλο να πω να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα; (χωρίς στραβό στόμα)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
Ta KALYTERA ERXONTAI sigoura.....
Anupomonw na brethw se mia tre-game oinoposia..(Gamw To Nisi Moy)
Giagia alani anapse ntoumani  :D :D :D
@KingNIck wraio avatar re c...0ipws eisai tou Xrusou Dikefalou? ;D

;D ;D :D :D :D oxi file mou JamaicaN den eimai tou gold dikefalou. 8) :P.aplws allaksa avatar giati, meta apo 5 xronia parakalw, diagrfhke h eikona tou Lord of the Rings pou eixa...never mind..
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

manos4

• Guest
μπραβο ρε PAOKCURE ετσι ειναι .......ANTE NA MHN KATANTHSOYME ΣΑΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΠΑΕ.....
που ευτυχως εκλεισε................... :)

JamaicaN

• Guest
Αν το δεις μισογεμάτο θα πεις πως είναι η πρώτη αήττητη χρονιά του σερί.

SWSTOOOOOS :thumbok:

Offline ved

• Αλλαγή
@vedder
Αν βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο θα πεις ότι συνεχίστηκε η παράδοση του γαύρου. Αν το δεις μισογεμάτο θα πεις πως είναι η πρώτη αήττητη χρονιά του σερί. Αν π.χ. του χρόνου κερδίσουμε και του παραχρόνου φέρουμε Χ θα λέμε ότι ο γαύρος έχει να κερδίσει 3 χρόνια στην Τούμπα.
Άλλωστε το πρώτο από τα 23 χρόνια ήταν ισοπαλία!
Τι άλλο να πω να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα; (χωρίς στραβό στόμα)

για μενα μολις φαγαμε το γκολ τελιωσε το ματς.για πεντε λεπτα ημουν με το στομα ανοιχτο.μεχρι το ημιχρονο δεν εβγαλα αχνα.μεχρι το τελος του ματς φωναξα τα λιγα συνθηματα που ειπαμε μονο για την κερκιδα.

ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ  ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ. δυστηχως δικαιωθηκα.

ειμαι 28 και θυμαμαι μονο ηττες και ισοπαλιες. ειναι σαν το πουλι που του ανοιγεις το κλουβι και δεν φευγει.ετσι εχει μαθει απο μικρο.

μακαρι να γινουν οπως τα λες.
« Last Edit: February 26, 2008, 14:46:50 by ÄéêÝöáëïò »

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
re paides xexaste to to matsaki telis tora na paroume to diplo as elpisoume na mpoume sta play off k na tous petixoume ekei triti pige k kanei dn noiazete gia to mats stin kriti oloi milane gia to ti egine me ton gay ipame alla oxi k etsi

Offline diegito4

• Αλλαγή
Για το οτι δεν υπαρχει καλη οργνωση κερκιδας φταει στο οτι η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εχει επιτευχθει στον απλο κοσμο του ΠΑΟΚ αλλα στους συνδεσμους ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ...δεν ξερω γιατι... ελπιζω  να μην ειναι για προσωπικα συμφεροντα γιατι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ!!

Ιδεατη λυση θα ηταν ενας συνδεσμος με πολλα πραρτηματα αλλα με κεντρικη διοικηση...

apoluta sumfwno me vriskeis

den me noiazei an pareksigitheite eilkrina.gia na to lete ayto me toso stomfo kai na simfoneite mallon gnorizete parapano..alla an gnorizete kai to lete ayto..tote to myalo sas kai mia lira kai varka pou sas kounage..
apo oti katalavaino omos den gnorizete.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
gia trito seri agona paixame kala mono sto proto hmixrono.megalh pikra to doro tou Gavrancic(to idio eixe ginei
kai se emas thn perasmenh bdomada apo tous paixtes ths kalamarias)opos kai to xameno penalti tou Conceicao
pou tha mas edine to probadisma xana sto skor.sto deutero hmixrono hmastan teleios akindunoi kai dikaia
o agonas me ton pousth elhxe 1-1.pragmatika o diaithths htan oti kalutero exoume dei ola auta ta xronia.
apo tis 22.02.2008 arxizei gia tous gay xana h proistoria pou tous ponouse(1970-1991)kai tha tous ponaei
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ