Προπονητολογία ΜΕΡΟΣ Ά:
1. Το σχήμα με τον Ολυμπιακό θα πρέπει να παραμείνει όπως και στα προηγουμενα παιχνίδια με 1-2 αλλαγές.
2. Ο Μελίσσης επιμένω ότι πρέπει να παίζει δεξιά, δεν έχω καμμία απολύτως όρεξη να δώ Χαραλάμπους στα άκρα ξανά. Αυτός για να καταπιεί και τον Djorgevic
3. Οι Gavrancic (οπωσδήποτε πάνω στον συμπατριώτη του Kovacevic) και Κnol δίδυμο κέντρου άμυνας.
4. Ο Snaucner πάνω στον Galetti.
5. Μπαλάφας κέντρο πάνω στον Beluschi αν παίξει. Άν όχι θα ήθελα να δώ Ηλιάδη στο κέντρο για να δώσουμε ταχύτητα στο σχήμα.
6. Verόn playmaker.
7. Δεξιά ας ξεκινήσει ο Conceicao να τον δούμε, ωραίο το γκόλ με τη Μαριά του Λάκη αλλά δεν τον θέλω άλλο 11άδα.
8. Αριστερά ΕΝΝΟΕΙΤΕ ο Σβούρας μια και είναι χρισμένος εκτελεστής Γάβρων.
9. Επίθεση οικοδόμος/Ιλιεφ. Ήρθε η ώρα να ανταμειφθει για την αγάπη και τη δίψα του να παίξει. Τον θέλω στο αρχικό σχήμα και άς θυσιαστεί και ο Οικοδόμος. Ο Ίλιεφ είναι Παόκι απο κούνια εξάλλου, ο οικοδόμος απέδειξε πως όχι και δεν τον πάω μία και ας είναι ο καλύτερος παίχτης μας

.
Άρα έχουμε:
-----------------------------------------------Fernandes------------------------------------------------
Μελλίσης---------------Knol----------------------------------Gavrancic---------------------Snaucner
----------------------------Veron---------------------------Μπαλάφας/Ηλιάδης------------------------
Conceicao---------------------------------------------------------------------------------------Κων/δης
----------------------------Salmon/Οικοδόμος---------------Iliev---------------------------------------
Σχόλια:;;;