Author Topic: ΠΑΟΚ - θρήνος 1 - 1 Σάββατο 23/2/2008 ώρα 19:00 supersport 1  (Read 5455 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
to sun8hma einai ena (k den 8a kanw allo sxolio prin to mats) :

1...2...3 THN TOUMPA 8A TH VLEPETE APO FWTOGRAFIA![/size]

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
PanZZZZZouRRRRRRRlismos gia ta eishthria!!! (Minos' voice)

Pou na paizame k kana Champon's League...apo thn eforia 8a ta pairname molis ekdidontan  ;D

ena einai to syn8hma: gay etoimasou ... erxetai o gamias sou

yg: oso gia th retsinosynaksh mesa k gw

« Last Edit: February 20, 2008, 14:35:27 by Kingnick »
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Xtes sto karaiskaki sikwthike simea PAOK stin kerkida twn agglwn.
Opoios brei photo as tin postarei.

senag2

• Guest
Προπονητολογία ΜΕΡΟΣ Ά:

1. Το σχήμα με τον Ολυμπιακό θα πρέπει να παραμείνει όπως και στα προηγουμενα παιχνίδια με 1-2 αλλαγές.
2. Ο Μελίσσης επιμένω ότι πρέπει να παίζει δεξιά, δεν έχω καμμία απολύτως όρεξη να δώ Χαραλάμπους στα άκρα ξανά. Αυτός για να καταπιεί και τον Djorgevic
3. Οι Gavrancic (οπωσδήποτε πάνω στον συμπατριώτη του Kovacevic) και Κnol δίδυμο κέντρου άμυνας.
4. Ο Snaucner πάνω στον Galetti.
5. Μπαλάφας κέντρο πάνω στον Beluschi αν παίξει. Άν όχι θα ήθελα να δώ Ηλιάδη στο κέντρο για να δώσουμε ταχύτητα στο σχήμα.
6. Verόn playmaker.
7. Δεξιά ας ξεκινήσει ο Conceicao να τον δούμε, ωραίο το γκόλ με τη Μαριά του Λάκη αλλά δεν τον θέλω άλλο 11άδα.
8. Αριστερά ΕΝΝΟΕΙΤΕ ο Σβούρας μια και είναι χρισμένος εκτελεστής Γάβρων.
9. Επίθεση οικοδόμος/Ιλιεφ. Ήρθε η ώρα να ανταμειφθει για την αγάπη και τη δίψα του να παίξει. Τον θέλω στο αρχικό σχήμα και άς θυσιαστεί και ο Οικοδόμος. Ο Ίλιεφ είναι Παόκι απο κούνια εξάλλου, ο οικοδόμος απέδειξε πως όχι και δεν τον πάω μία και ας είναι ο καλύτερος παίχτης μας  ;D :o.

Άρα έχουμε:

-----------------------------------------------Fernandes------------------------------------------------

Μελλίσης---------------Knol----------------------------------Gavrancic---------------------Snaucner

----------------------------Veron---------------------------Μπαλάφας/Ηλιάδης------------------------

Conceicao---------------------------------------------------------------------------------------Κων/δης

----------------------------Salmon/Οικοδόμος---------------Iliev---------------------------------------

Σχόλια:;;;  ???

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **

edit tsakalaki

ρε τσάκαλε δεν εμφανίζεται τι ακριβώς είναι;;;
« Last Edit: February 20, 2008, 15:41:10 by tsakalaki »
KILKIS+LAMIA=GATE 4

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

http://img89.imageshack.us/img89/5226/gay-roschelsea190220um3.jpg

to oly.mpiakos to kanei automata gay-ros opote kai xalaei to link..
« Last Edit: February 20, 2008, 15:57:30 by king »

Offline Suicidal

• Βασικός
ante re kelekia......   :D mia wra.......  :D

http://img504.imageshack.us/img504/904/jdt0jam0x3ycedpupd9xpp2.jpg

gia poianou thn katara milane ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **
tin photo pou i8ele o King piga na valw alla den evgaze tin eikona :S :-\
KILKIS+LAMIA=GATE 4

senag2

• Guest
Ρε παιδιά τι άρθρο είναι αυτό από Θ4;;;; Βουντού τακτικές ή πλάκα κάνουν;

http://www.paokg4.org/black.asp?articleid=563

"Περισσότερο με πανηγυράκι, γιορτή ρετσίνας και γάβρου, στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά, διαγωνισμός για το ποιός θα βρίσει καλύτερα τον "γαύρο", μοιάζει. Τέτοιες πανηγυρτζίδικες λογικές έχουν επικρατήσει τα τελευταία χρόνια, και δυστυχώς είναι πολύ πιθανό, το παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου να έχει την ίδια ατυχή κατάληξη με τα περισσότερα παιχνίδια της τελευταίας δεκαετίας."

Γιατί μου χαλάνε το πανηγυράκι μου ρε εγώ τον Θρήνο μου τον αγαπώ στην Τούμπα....

Offline Suicidal

• Βασικός
xwris na 8elw na pai3w ton dikhgoro tou ar8rografou....
nomizw pws den diabases kala anamesa stis grammes anaforika sta mme.

kai kati allo. (exei tonistei polles fores ayto):
AYTO TO SITE DEN EINAI TOU SF PAOK 8YRA 4

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Egw eisprattw oti kai o senag. Tespa, merikoi 8eloyn na deixnoyn diaforetikoi.
TO PAOK-γαυρος HTAN PANTA FOLKLOR GIA OLH THN POLH KAI TOYRISTIKH ATRACTION.
Kalh h dianohsh alla kalo kai to glenti kai to kseskasma poy kai poy.
« Last Edit: February 20, 2008, 18:08:36 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline blue_eyes

• Βασικός
Μιας και ειχα εμπνευση σημερα παρτε και μια φωτογραφια απο εμενα
http://img261.imageshack.us/img261/4342/gayproudnl4.jpg

Offline bozik

• Αλλαγή

AYTO TO SITE DEN EINAI TOU SF PAOK 8YRA 4
του δανιηλ πρεπει να ειναι...(100 χρονια μπροστα κ.τ.λ)...η εισιτηριο δεν θα βρηκε αυτος  και προσπαθει να πεισει τον εαυτο του οτι δεν τρεχει τιποτα ,που θα ειναι εξω....κουρασε αυτος ο φιλοσοφος-παρεα του ραπτοπουλου μιπος ειναι?  και με το σκουληκι το ιδιο πανηγυρι υπηρχε και ο κοσμος μεσα ηταν αμπαλεα...και ετρωγε σιδερα....και ετσι θα ειναι και τωρα...και ετσι ειναι και παντα...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

kostas4

• Guest
παντως δεν εχει αδικο για τα πρωτοσελιδα(και οχι μονο) των εφημεριδψν της πολης μας.ειναι τραγικα και λαικιζουν παρα πολυ λες και απευθυνονται σε ανθρωπους-γιδια.μου θυμιζουν εκεινα τα "εκπληκτικα" πρωτοσελιδα της φυλλαδας του καμπου.ειναι καλο οι εφημεριδες να λενε την αληθεια και οχι παντα αυτο που θελει να ακουει ο κοσμος.κατα τα αλλα συμφωνω

τον αγωνα πρεπει να τον παρουμε κυριως για βαθμολογικους λογους αφου η εισοδος στην 5αδα ειναι μονοδρομος, αλλα και για να τονωθει περισσοτερο η ψυχολογια μας.για πολλους αυτος ο αγωνας σημαινει την ανεξαρτητοποιηση του ΠΑΟΚ μας απο τους δουλους των αθηνων.
δεν ξερω γιατι αλλα εχω καλο προαισθημα

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Pedia apo to 97 exoume na tous kerdisoume............APO tote pou hrtha america........FUCK.
Erxomai piso ama einai na kerdisoume.
Den tha to antkso allo na trome "paradosh" mesa sto spiti mas
FTANEI

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Αυτο που θα γινει την κυριακη ΠΑΛΙ δεν θα χει προηγουμενο...
Πιστευω να πειστηκατε για 40000-45000 νεο γηπεδο
Τι να πω..παμποριδη παιξε καλα και 3-0
αυτο που εγινε με τα εισιτηρια ηταν απιστευτο, οχι μαυρη αγορα αλλα σιγα σιγα θα πρεπει να εχει ΤΑ κονε για να βρισκεις

Offline Suicidal

• Βασικός
παντως δεν εχει αδικο για τα πρωτοσελιδα(και οχι μονο) των εφημεριδψν της πολης μας.ειναι τραγικα και λαικιζουν παρα πολυ λες και απευθυνονται σε ανθρωπους-γιδια.μου θυμιζουν εκεινα τα "εκπληκτικα" πρωτοσελιδα της φυλλαδας του καμπου.ειναι καλο οι εφημεριδες να λενε την αληθεια και οχι παντα αυτο που θελει να ακουει ο κοσμος.κατα τα αλλα συμφωνω
Kapws etsi to ennoousa ligo poio pisw.

re bozik, enta3h, pou kai na mhn egrafa dhladh oti DEN 8elw na to pai3w dikigoros aytwn/aytou pou exei to site.
sygnwmh.  :-[

ENA EINAI SIGOURO , H TOUMPA 8A KOXLAZEI.....

peja_4

• Guest
Θα παμε ρε στο αεροδρομιο?
Τι ωρα ερχονται οι πουτανας γιοι?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Billy merikoi psaxnoyn psyllo sta axyra. Des to sxoliasmo twn anakoinwsewn ths PAE PAOK prin to paixnidi me to skoylhki kai 8a katalaveis.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline toy

• Αλλαγή
Αφήστε  αυτούς και τους άλλους τους μεν και τους δε ΠΑΟΚ εναντίον του gay τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο όποιος ξέρει ξέρει
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...