Author Topic: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição  (Read 36979 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sabbath

• Αλλαγή
Απ: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
« Reply #980 on: August 28, 2009, 16:49:44 »
απλα θα βλεπαμε περισσοτερες σεντρες.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #981 on: August 28, 2009, 16:59:16 »
και μην ακουσω μλκς για σερτζιο .το ποσο ελειπε χθες το ειδανε και οι πετρες. αλλη ομαδα ειμαστε με αυτον
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #982 on: August 28, 2009, 17:05:39 »
Όταν δεν παίζουμε καλά, πάντοτε οι καλύτεροι παίκτες είναι αυτοί που λείπουν. Γνωστό.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #983 on: August 28, 2009, 17:38:36 »
Θα σκύλιαζε κανονικά και με τον νόμο χθες το παλικάρι για να περάσει η ομάδα και να δώσει χαμόγελο σε αυτούς που την ακολούθησαν εκεί..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

chiltsid

• Guest
« Reply #984 on: August 28, 2009, 17:56:57 »
Όταν δεν παίζουμε καλά, πάντοτε οι καλύτεροι παίκτες είναι αυτοί που λείπουν. Γνωστό.
ετσι,μεχρι προχθες τον διωχνατε,συνελθετε επιτελους!!!!!

ολοι ΑΠΟΤΥΧΑΝ χθες,ΟΛΟΙ και αυτοι που δεν παιξαν!

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #985 on: August 28, 2009, 20:25:03 »
mmmmmm.....έχει δημιουργήσει λένε εσωτερικό πρόβλημα.....mmmm.....κάποιοι φεύγουν κάποιοι μένουν είπε ο ζαγκόρ μέχρι 31 αυγούστου.mmmm
My Own WoRST ENeMy.....

kostas4

• Guest
« Reply #986 on: August 28, 2009, 21:55:53 »
τι μλκια εκανες ρε σερτζιο στον πρωτο αγωνε με την χερενφεν?γιατι ρε αγορι μου?
το πιστευω οτι αν επαιζε χθες θα περνουσαμε.αλλα επειδη κανεις δεν ειναι πανω απο τον ΠΑΟΚ ηρθε η ωρα μαλλον να παρει μπουλο.απλα πρεπει μεσα σε λιγες μερες να βρουμε καποιον καλυτερο γιατι ο σερτζιο ειναι μεγαλη απωλεια

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #987 on: August 29, 2009, 02:31:33 »
Ταπεινή μου άποψη..
Την κυριακή χρειάζεται πανί στα ιταλικά "Ο καλός ο καπετάνιος* στη φουρτούνα φαίνεται.."
*(capitano με την έννοια του αρχηγού)

Photis

• Guest
« Reply #988 on: August 29, 2009, 03:49:12 »
τι μλκια εκανες ρε σερτζιο στον πρωτο αγωνε με την χερενφεν?γιατι ρε αγορι μου?
το πιστευω οτι αν επαιζε χθες θα περνουσαμε.αλλα επειδη κανεις δεν ειναι πανω απο τον ΠΑΟΚ ηρθε η ωρα μαλλον να παρει μπουλο.απλα πρεπει μεσα σε λιγες μερες να βρουμε καποιον καλυτερο γιατι ο σερτζιο ειναι μεγαλη απωλεια

Κια πιθανότητα να ήταν και ντεμέκ τραυματίας προχθές...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #989 on: August 29, 2009, 09:00:31 »
Ρε σεις παραδεχθηκε ποτε ο Κονσεισαο το λαθος του και ζητησε συγνωμη? Ετσι μου ειπαν  καποιοι εκει που εβλεπα προχθες  το παιχνιδι, αλλα εγω δεν διαβασα τιποτα σχετικο.Εχασα επισοδεια?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
« Reply #990 on: August 29, 2009, 10:04:16 »
Μπααααααα....
No Gods,No Masters

kostas4

• Guest
« Reply #991 on: August 30, 2009, 01:56:18 »
ενα πουλακι μου σφυριξε οτι ο τραυματισμος του σερτζιο ειναι πολυ μουφα.

σερτζιο σε πηγαινα περισσοτερο απο καθε αλλον αλλα εισαι μαλακας.ειμαι σιγουρος οτι αν δεν ειχες κανει την μλκια στο πρωτο παιχνιδι και επαιζες στην ολλανδια θα ειχαμε περασει.
αλλα πανω απο τον ΠΑΟΚ δεν ειναι κανεις

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #992 on: August 30, 2009, 02:28:27 »
Κατι ακουστηκε και για προστιμο 10.000ευρω που εφαγε απο την διοικηση και αντεδρασε χειροτερα απο την αλλαγη του στο πρωτο ματς...
Μαλλον το γυαλι εσπασε με τον Πορτογαλο... η αυτοψια θα δειξει...μεχρι δευτερα βραδυ θα ξερουμε περισσοτερα..

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #993 on: August 30, 2009, 03:05:48 »
Δεν κρατιέμαι να βρίσω, αλλά θα περιμένω την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για να μη το κάνω σε παίχτη του ΠΑΟΚ. Πάντως θέλει πολύ τεράστια αρχίδια για τον Θόδωρο να παραδεχτεί το λάθος του και να τον σουτάρει, αλλά ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ τα κουβαλάει.

Ένα πράγμα μόνο θα σχολιάσω προς το παρών. Αν έπαιζε προχθές ίσως να περνούσαμε ίσως και όχι. Ο ίδιος όμως επέλεξε να μη το μάθουμε ποτέ.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #994 on: August 30, 2009, 04:39:25 »
Και γω θα πω ενα ακομη φιλε κιουρ....

Η προκριση χαθηκε απο την Τουμπα οπου επαιζε και αυτος και οχι μονο δεν βοηθησε αλλα δημιουργησε και κλιμα αρνητικο....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #995 on: August 30, 2009, 08:04:57 »
Επειδή δεν ξέρω τι γίνεται..αν οντως ειναι μούφα δλδ ο τραυματισμός οτί αντέδρασε κτλπ..δεν τα ξέρω και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά δεν γίνεται να χάθηκε η πρόκριση από έναν παίχτη.
ΑΡχίΔια

dimos8enis

• Guest
« Reply #996 on: August 30, 2009, 11:38:44 »
η γνωμη μου για αυτον τον μεγαλο παικτη δεν ηταν παρα η καλυτερη, και σαν παικτη και σαν αρχηγος. δεν δικαιολογειται ομως, ενω εχει θεση τυπικου και φυσικου αρχηγου της ΟΜΑΔΑΣ, να βαζει τον εαυτο του πανω απο την ΟΜΑΔΑ. δε συγχωρειται αυτο με καμμια συγγνωμη. Συγγνωμες εχουμε ακουσει πολλες. ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #997 on: August 30, 2009, 11:39:40 »
Δεν ειπε κανεις οτι χαθηκε μονο απο αυτον...αλιμονο...

Αλλα ειναι ο πιο κακος αρχηγος που θυμαμαι στον ΠΑΟΚ....απο την αρχη τον εαυτο του τον ειχε πιο ψηλα απο την ομαδα....ενας τσαρλατανος ητανε και πολυ κριμα που τον κρατησαμε......
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #998 on: August 30, 2009, 12:54:21 »
Τα «έχωσε» σε Σκολάρι, Ερικσον

Κυριακή 30/08/09
Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο συμπλήρωσε το Σάββατο (30/08) έντεκα χρόνια από τότε που μετακόμισε από την Πορτογαλία για τη Λάτσιο και έκτοτε συνέχισε να αγωνίζεται μόνο εκτός της χώρας του. Με αφορμή αυτήν την επέτειο, ο Πορτογάλος μεσοπειθετικός παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, με την οποία έριξε αρκετές «μπηχτές» στον Χοσέ Φελίπε Σκολάρι και τον Σβεν Γκόραν Ερικσον.

Ο Κονσεϊσάο παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα ionline.pt, όπου μίλησε για την καριέρα του, ενώ άφησε αιχμές για τον πρώην προπονητή της Εθνικής Πορτογαλίας Λουίς Φελίπε Σκολάρι και ξεχώρισε από τους τεχνικούς που έχει συνεργαστεί τον Αρίγκο Σάγκι. «Πέρασαν 11 χρόνια, αλλά μου έχει μείνει αξέχαστο το ντεμπούτο με τη Λάτσιο στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους και σκόραρα το νικητήριο γκολ. Μετά το παιχνίδι οι Ιταλοί δημοσιογράφοι είπαν ότι τη νίκη έδωσε ο Φλάβιο Κονσεϊσάο, αλλά είχαν την ευκαιρία να με μάθουν καλά».

Οταν ρωτήθηκε για τους προπονητές της καριέρας του, δεν άργησε να εξαπολύσει τα βέλη του στον Σκολάρι. «Βρέθηκα 9 μήνες με τον Σκολάρι στην εθνική ομάδα και από την πρώτη συγκέντρωση κατάλαβα ποιος είναι. Αντί να εκλάβει ως προνόμιο ότι βρίσκεται στην Εθνική Πορτογαλίας, ο σκοπός του ήταν να δουλέψει σε έναν μεγάλο σύλλογο. Στο μυαλό του ήταν μόνο η πειθαρχία και όχι η δημιουργία, ακυρώνοντας έτσι χαρισματικούς παίκτες, όπως ο Ζοάο Πίντο. Είχε φέρει στο τεχνικό επιτελείο τους κολλητούς από τη Βραζιλία που του έστελνε ο χορηγός του και επέλεγε τους ανθρώπους ανάλογα με το ποιον υποδείκνυε ο χορηγός του. Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Βραζιλία το 2002 έριξε στάχτη στα μάτια του κόσμου για τον Σκολάρι».

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο συνέχισε με τον ίδιο χειμαρρώδη τρόπο και για τον Σβεν Γκόραν Ερικσον. «Ο Ερικσον ήταν κύριος, αλλά προτιμώ τον Σάκι. Στο τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων έκατσα στον πάγκο και έπαιξε στη θέση μου ο Στάνκοβιτς, που ήταν μέσα στην 'παρέα' του Ερικσον» τόνισε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, αποδεικνύοντας ότι τουλάχιστον δεν μασάει τα λόγια του.

http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=35368

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #999 on: September 13, 2009, 13:56:09 »
Πάντως δεν παλευόμαστε ώρες ώρες... Θα διαβάζει κανένας μερικές φορές τα σχόλια εδώ και θα γελάει..
Κάποτε λέγαμε ΣΕΡΤΖΙΟ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ... πριν λίγο καιρό τον καταδικάζαναι σχεδόν όλοι γιατί έκανε μία κίνηση (λάθος) και δεν τον θέλαμε στην ομάδα....  ;D
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...