Author Topic: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição  (Read 36995 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
Απ: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
« Reply #760 on: May 15, 2009, 12:18:01 »
Οι σέντρες του Κόνσι , είναι πολυτέλεια για το επιπεδο της βρωμολίγκας τους!

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #761 on: May 15, 2009, 13:32:49 »
Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν άφησε κανένα περιθώριο παρερμηνείας στην κίνηση που ακολούθησε του τέρματος που πέτυχε στο Αλκαζάρ, με το οποίο ο ΠΑΟΚ σφράγισε τη νίκη επί της Λάρισας: «Οπως με τον Παναθηναϊκό κάποιοι έλεγαν ότι ο Κονσεϊσάο ήταν κουρασμένος και δεν έπρεπε να παίξει, όπως την Κυριακή δεν έπρεπε κάποιοι να επιτεθούν φραστικά στην ομάδα, έτσι και τώρα δεν είναι σωστό να αποθεώνομαι και να... γίνομαι θεός επειδή κερδίσαμε» είπε ο Πορτογάλος μέσος, προκειμένου ο τρόπος πανηγυρισμού να μην παρερμηνευθεί. Μόλις έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και, αφού ζήτησε από τον Μουσλίμοβιτς να δώσει τα εύσημα στον Σορλέν και όχι στον ίδιο για το γκολ, πιστώνοντάς το στον Γάλλο λόγω του αδειάσματος δυο παικτών πριν από τη σέντρα-ασίστ, κινήθηκε προς τη θύρα 14 όπου είχαν τοποθετηθεί οι περίπου 50 φίλαθλοι του «δικέφαλου» που τον αποθέωναν. Αφού έδειξε το όνομά του στη φανέλα, το περιβραχιόνιο του αρχηγού και το σήμα του ΠΑΟΚ στη φανέλα, τους έδειξε τον πάγκο και έκανε χαρακτηριστική κίνηση με το δεξί του χέρι, ότι μιλάνε πολύ.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=2699429
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #762 on: May 15, 2009, 13:34:12 »
ωραια μας λυθηκαν οι αποριες...
παντως σε τελειως λαθος ατομα το εκανε....

Offline sany

• Αποστολή
  • **
« Reply #763 on: May 28, 2009, 21:29:13 »
Óõìöþíçóå ìå ÆáãïñÜêç ï Êïíóåúóü, äåí «ôñåëáßíåôáé» ãéá ôçí ðáñáìïíÞ ôïõ ÐïñôïãÜëïõ ï ÓÜíôïò…

Óßãïõñïò ãéá ôçí ðáñáìïíÞ ôïõ óôïí ÐÁÏÊ êáé ôç íÝá ðåñßïäï åìöáíßæåôáé ï ÓÝñôæéï ÊïíóåúóÜï, ï ïðïßïò õðïóôçñßæåé üôé Ý÷åé Þäç óõìöùíÞóåé ìå ôïí ÈïäùñÞ ÆáãïñÜêç ãéá ôçí áíáíÝùóç ôïõ óõìâïëáßïõ ôïõ, ôç óôéãìÞ ðïõ ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò Ý÷åé åíçìåñþóåé ôç äéïßêçóç üôé äåí óõìðåñéëáìâÜíåé ôïí ÐïñôïãÜëï óôá ðëÜíá ôïõ åíüøåé ôçò íÝáò ðåñéüäïõ.

«ÈÝëù íá ìåßíù óôïí ÐÁÏÊ ãéá Ýíá áêüìá ÷ñüíï. ¸äùóá ôá ÷Ýñéá ìå ÆáãïñÜêç êáé áõôü ãéá ìÝíá åßíáé óáí íá Ý÷ù õðïãñÜøåé Þäç óõìâüëáéï», áíÝöåñå ï ßäéïò ï ðïäïóöáéñéóôÞò, ïðïßïò áðïêÜëõøå ðùò ç óõìöùíßá ìå ôïõò Èåóóáëïíéêåßò õðÜñ÷åé åäþ êáé Ýíá ìÞíá êáé ðñüóèåóå: «Äåí Ý÷ù æçôÞóåé åããõÞóåéò íá ðáßæù âáóéêüò. Ôï áí èá ìåßíù Þ ü÷é åßíáé èÝìá ôïõ ÐÁÏÊ».

Áðü åêåß êáé ðÝñá, üóïí áöïñÜ ôá õðüëïéðá ìåôáãñáöéêÜ èÝìáôá ôïõ «ÄéêåöÜëïõ», ïé áíáêïéíþóåéò áðïìÝíïõí ãéá ôçí áðüêôçóç ôùí ÖùôÜêç êáé ÊñÝóéôò, åíþ óõíå÷ßæåôáé ôï… öëåñô ìå ôïí Íïýíï Áóßò! Ï ÓÜíôïò Ý÷åé Þäç ìéëÞóåé ìå ôïí 31÷ñïíï ìÝóï êáé ôïõò áíèñþðïõò ôçò ÃêéìáñÜåò ãéá ôï óõìâüëáéï ôïõ êáé ôéò åðüìåíåò çìÝñåò áíáìÝíïíôáé ïñéóôéêÝò åîåëßîåéò.

«Ôåëåéþíåé» áðü ôïí ÐÁÏÊ ï Êùíóôáíôéíßäçò

Ðáñåëèüí èá áðïôåëÝóåé ôï öåôéíü êáëïêáßñé ãéá ôçí ïìÜäá ôïõ «ÄéêåöÜëïõ» ï ÐáíôåëÞò Êùíóôáíôéíßäçò. Ï ÆáãïñÜêçò óå óõíÜíôçóç ðïõ åß÷áí ïé äýï Üíäñåò ôïõ ðñüôåéíå íá áíáëÜâåé ðüóôï óôçí ÐÁÅ, áëëÜ áõôüò áñíÞèçêå, áöïý åðéèõìßá ôïõ åßíáé íá ðáñáìåßíåé óôïõò áãùíéóôéêïýò ÷þñïõò ôïõëÜ÷éóôïí ãéá Ýíáí ÷ñüíï áêüìá.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=97702

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #764 on: May 28, 2009, 21:33:47 »
το ρεπορταζ για τον σερτζιο το χαρακτηριζω οτι να ναι!!
παντελη ενας χρονος ποδοσφαιρου αξιζει περισσοτερο απο μια μακροχρονια ενασχοληση με τον Παοκ?

Photis

• Guest
« Reply #765 on: May 28, 2009, 23:44:12 »
Παντελή Κωνσταντινίδη φύγε όσο σε έχουμε ακόμη ψηλά....Μείνε να ζήσεις και εσύ το όνειρο!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #766 on: May 29, 2009, 00:14:29 »
1. Προσωπικα δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο Κονσεισαο, ειδικα στα ντερμπυ που περιμενα να κανει καλυτερες εμφανισεις.Εξαιρεση με γαυρο. Αυτο που περιμενα ηταν οχι εκρηκτικες μπουκες ή τριπλες αφου τα χρονακια του τα εχει, αλλα εστω και περπατωντας καποιες καλες σεντρες. Παντως σε ολα τα παιχνιδια εδινε οτι μπορουσε, προσπαθουσε και ετρεχε οσο αντεχε. Επισης οταν ελειπε προσωπικα νομιζω οτι υπηρχε ενα κενο. Εντυπωση επισης μου εκανε η συνεντευξη της συζυγου του Μαρκαντωνη οπου φαινοταν οτι ειναι πραγματικος αρχηγος. Πιστευα λοιπον οτι τετοιες φυσιογνωμιες ακομα κι αν ποδοσφαιρικα/αγωιστικα δεν μπορουν πια να αποδωσουν οσα θελουμε, ειναι πολυτιμοι σε επιπεδο νοοτροπιας.

2.Γι αυτο μου εκανε εντυπωση αυτο που ακουσα χθες απο τους ultras στο ραδιο οτι υπηρχε θεμα με Κονσεισαο γιατι "δεν ηταν ενταξει στα αποδυτηρια". Αυτο ακριβως ειπαν οπως επισης οτι συμπεριφεροταν σαν ντιβα. Γι αυτο αλλαξε η σταση της ΠΑΕ εδω και και 2 μηνες και δεν θα τον κρατησει τελικα ενω αρχικα ηθελε. Σημερα επανηλθαν λεγοντας οτι δεν ηταν σωστη η σταση του σαν αρχηγου να καθυστερησει χθες στο γευμα της ομαδας.Οτι πρεπει να αποχωρησει τωρα με ψηλα το κεφαλι και να μην απαιτει να ειναι βασικος. Και αφησαν να εννοηθει οτι ειναι παρελθον.Ο τζορμπατζογλου στον λιμπερο πριν λιγο δεν πηρε θεση λεγοντας οτι το θεμα ειναι ανοιχτο για τον ΠΑΟΚ.

3. Νομιζω οτι η πληροφορηση που εχουν οι ουλτρας τον τελευταιο καιρο ειναι εγκυρη. Σε αρκετα θεματα. Προσωπικα δεν συμφωνω ουτε με το τροπο της διαρροης, ουτε με το ταιμινγκ, ουτε με το υφος και το στυλ των ουλτρας σε αυτα τα θεματα, αλλα αυτο ειναι ενα αλλο ζητημα. Το καταγραφω εδω για να τσεκαριστει και σε αυτο το θεμα αν ειναι αξιοπιστοι σε αυτα που λενε στις Ρ/Φ εκπομπες τους.

4. Προσωπικα οτι αποφαση και να παρει η ΠΑΕ και ο προπονητης, την εμπιστευομαι πληρως. Αυτο ειναι το καλο με τον ΠΑΟΚ φετος, αισθανομαι οτι οδηγει ο αυτοματος πιλοτος και δεν χρειαζεται τιποτα αλλο. Santos knows... ;)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

zan

• Guest
« Reply #767 on: May 29, 2009, 09:00:55 »
Την Κυργιακη θα δουμε και το νεο ταττου του Σερτζιο....Αυτη την φορα με Ελληνικους χαρακτηρες...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #768 on: May 29, 2009, 09:54:12 »
Και τι θα γραφει? ξερουμε?

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #769 on: May 29, 2009, 09:55:32 »
"Κηπουρέ ένσημα σου κολλάνε;"

κάτι τέτοιο άκουσα ότι θα γράφει!!!
 ::)

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Sιrgio Paulo Marceneiro da Conceiηγo
« Reply #770 on: May 29, 2009, 09:58:29 »
 :extralaugh:
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #771 on: May 29, 2009, 10:10:12 »
ο σερτζιο πρεπει να μεινει στον ΠΑΟΚ οχι για αγωνιστικους λογους αλλα γιατι ειναι μαζι με τον γκαρσια οι μεγαλυτερες προσοποικοτητες που εχουν ερθει στον ΠΑΟΚ, τετοιους παιχτες τους θες για να κανεις το βημα παραπανω δεν τους διοχνεις και το καλυτερο θα ταν οταν σταματησει την μπαλα να τον εκμεταλευτει ο ζαγορακης δινοντας του καποιο ποστο, σερτζιο ψυχαρα μεινε στον ΠΑΟΚ κ ας μπενεις στον αγωνα στο 70'..

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #772 on: May 29, 2009, 10:20:00 »
αν μου το μεταβιβασαν σωστα το καινουργιο tattoo του κονσεισαο γραφει στα ελληνικα:<<κανεις δεν θα με κρινει....>> καπως ετσι τελος παντων...
το γραφω με επιφυλαξη γιατι απλα μου το ειπαν, δεν το ειδα με τα ματια μου για να ειμαι σιγουρος.

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #773 on: May 29, 2009, 10:23:03 »
Επειδή τελευταία πολλά λέγονται και ακούγονται ειδικά από τους κούτρας που κρατιέμαι και γω δεν ξέρω πως για να μην τους χαρακτηρίσω :cwm23: και πρέπει επιτέλους να τους τραβήξει κάποιος το αυτί και όχι μόνο ...
Είμαι υπέρ της παραμονής του όπως και του μπακαγιόκο με την λογική ότι θα παίζουν για 20-30 λεπτά δλδ αλλαγές στο 65+ για να ανοίξουν άμυνες και να ξεκλιδώσουν ματσάκια με ομάδες που θα παίζουν 11 πίσω από τη σέντρα, θυμηθείτε ότι το πρωτάθλημα φέτος στον gay το έδωσε ο κοβάσεβιτς στον πρώτο γύρο που έμπαινε στο 70 και του έπερνε τα ματς στο χαβαλέ.
Αν το παραπάνω ισχύσει δεν βλέπω κανέναν λόγο για να μην παραμείνει ο σέρτζιο στον ΠΑΟΚ, για να μην πω την τεράστια συμβολή-βοήθεια που μπορεί να προφέρει μετά την λήξη της καριέρας του και εφόσον μείνει στο ποδόσφαιρο.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #774 on: May 29, 2009, 10:29:18 »
ο ηγετης της ομαδας τη φετινη σεζον....και πετυχε καποια φανταστικα γκολ.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #775 on: May 29, 2009, 11:12:44 »
ας μη διασύρουμε το όνομα ενός εκ των μεγαλυτέρων παικτών του ΠΑΟΚ και εκ των μεγαλυτέρω που ήρθαν να παίξουν μπάλα στην Ελλάδα!

Σέρτζιο παικτάρα στήριξε την ομάδα και θα σε στηρίξουμε ΟΛΟΙ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #776 on: May 29, 2009, 11:16:47 »
από τη στιγμή που πήραμε κοτσιανικούλη, ο χρόνος μετράει αντίστροφα για κονσεισαο. δεν νομίζω οτι ο πορτογάλος θα κάθεται ευχάριστα στον πάγκο.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

GeorgT

• Guest
« Reply #777 on: May 29, 2009, 11:19:47 »
Τα «θέλω» του αρχηγού

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο άστραψε και βρόντηξε μετά τη χθεσινή προπόνηση του «δικέφαλου».

Τόνισε ότι εδώ και ένα μήνα έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο την καριέρα του στην Τούμπα. Ο Πορτογάλος μίλησε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Φερνάντο Σάντος, τους είπε ότι αισθάνεται καλά στο «δικέφαλο» και θέλει να μείνει στην ομάδα για ένα χρόνο ακόμη. Συζήτησε πρώτα με τη διοίκηση, συμφώνησε στο οικονομικό και στη συνέχεια με τον προπονητή του. Με τον Σάντος μίλησαν για τα αγωνιστικά πλάνα για την επόμενη σεζόν και το ρόλο που θα μπορούσε να έχει στην ομάδα. Χωρίς όπως λέει και ο ίδιος να έχει τεθεί ζήτημα εγγυήσεων για το αν θα έχει ή όχι θέση βασικού.

«Εδωσα τα χέρια με τον πρόεδρο και θέλω να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ και την επόμενη χρονιά. Ακούγεται ότι δημιουργώ προβλήματα στην ομάδα και δεν ξέρω ούτε από πού πηγάζουν όλα αυτά ούτε τι πρόκειται τελικά να γίνει» έλεγε χθες ο Πορτογάλος. «Λένε ότι είμαι πλέον αδιάφορος επειδή άργησα στο γεύμα της ομάδας, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Αλλωστε υπήρξαν και άλλοι συμπαίκτες μου που ήρθαν έπειτα από μένα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Φάγαμε όλοι μαζί και στη συνέχεια πήγαμε όλοι μαζί αλλού για έναν καφέ».

Ο Πορτογάλος είχε και άλλα να πει: «Λένε ότι αξιώνω θέση βασικού στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Ποιος μπορεί να μου δώσει τέτοιες εγγυήσεις; Μπορεί ο πρόεδρος; Οχι, γιατί δεν είναι προπονητής. Ούτε από τον προπονητή μου θα μπορούσα να ζητήσω κάτι τέτοιο. Είμαι 34 χρόνων και ξέρω ότι παίζουν βασικοί αυτοί που είναι στην καλύτερη κατάσταση και οι υπόλοιποι μένουν στον πάγκο. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα και δεν θα με ενοχλήσει να είμαι αναπληρωματικός».

«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ για έναν ακόμη χρόνο. Για μένα το ότι έδωσα τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας είναι σαν να έχω ήδη υπογράψει συμβόλαιο. Οι ανακοινώσεις είναι ζήτημα της ομάδας. Οπως και είναι πλέον θέμα του ΠΑΟΚ τι θα αποφασίσει. Αν δεν με θέλει κανένα πρόβλημα. Μπορώ να επιστρέψω στην Πορτογαλία και να το ρίξω στο ψάρεμα ή μπορεί να βρω μια άλλη ομάδα για να παίξω ένα χρόνο ακόμη ποδόσφαιρο. Αυτό που δεν θέλω είναι να φανεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι εγώ δημιουργώ προβλήματα στην ομάδα. Ο κόσμος ξέρει ποιος είμαι, οι φίλαθλοι με ψηφίζουν για MVP τη χρονιά που πέρασε και εγώ θα σεβαστώ κάθε απόφαση που θα πάρει η διοίκηση για μένα».

Ο Κονσεϊσάο προπονήθηκε χθες κανονικά. Και φαίνεται να είναι στα πλάνα του Σάντος για να ξεκινήσει στον αγώνα με τη Λάρισα ως βασικός. Το θέμα είναι αν τελικά αυτό θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του «δικέφαλου». Οι φίλοι του ΠΑΟΚ αναγνωρίζουν την προσφορά του στην ομάδα, ιδιαίτερα στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Αλλωστε ό,τι και να γίνει από εδώ και πέρα ο Κονσεϊσάο είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσε τη φανέλα του «δικέφαλου». Και αν αποχωρήσει από την Τούμπα, θα πρέπει να φύγει, όπως του αξίζει, σαν φίλος...

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7759&pubid=2865474

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #778 on: May 29, 2009, 11:25:28 »

Ο Πορτογάλος είχε και άλλα να πει: «Λένε ότι αξιώνω θέση βασικού στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Ποιος μπορεί να μου δώσει τέτοιες εγγυήσεις; Μπορεί ο πρόεδρος; Οχι, γιατί δεν είναι προπονητής. Ούτε από τον προπονητή μου θα μπορούσα να ζητήσω κάτι τέτοιο. Είμαι 34 χρόνων και ξέρω ότι παίζουν βασικοί αυτοί που είναι στην καλύτερη κατάσταση και οι υπόλοιποι μένουν στον πάγκο. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα και δεν θα με ενοχλήσει να είμαι αναπληρωματικός».

Άντε γιατί η ηλιθιότητα και η μαλακία που βαράει τα ΜΜΕ χτυπάει κόκκινο για άλλη μια φορά,
και δυστυχώς αυτή η μ..... κοκκινίλα μεταδίδεται και σε άλλους....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #779 on: May 29, 2009, 11:40:38 »
από τη στιγμή που πήραμε κοτσιανικούλη, ο χρόνος μετράει αντίστροφα για κονσεισαο. δεν νομίζω οτι ο πορτογάλος θα κάθεται ευχάριστα στον πάγκο.
Ναι μεν, αλλά ο Κουτσιανικούλης είναι ένα πιτσιρίκι. Θα είναι φέτος η πρώτη του χρονιά σε μεγάλη ομάδα. Θα τα καταφέρει με τόση πίεση; Δεν είναι λογικό να έχουμε και έναν Κονσεϊσάο μαζί του, να μοιράζονται τη θέση; Είναι και μία χρονιά «γεμάτη», με πολλά παιχνίδια (Ευρώπη και κύπελλο, καλώς εχόντων των πραγμάτων). Με τη φυγή των Λάκη και Κωνσταντινίδη, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στα άκρα άμα φύγει και ο αρχηγός. Χρειαζόμαστε άλλον έναν, εκτός του Κονσεϊσάο, αν όχι δύο για να βγει η χρονιά. Πάντως, ο ίδιος (σε αντίθεση με τον φόβο σου, τον οποίο συμμερίζομαι) λέει ότι δεν θα έχει πρόβλημα να είναι και στον πάγκο του χρόνου. Μακάρι. Η αλήθεια είναι ότι του χρόνου θα μπορεί λόγω φυσικής κατάστασης και ηλικίας να παίζει 2 με 3 καλά παιχνίδια τον μήνα. Αν όμως δεν τον βάζει σε κείνα τα παιχνίδια, τότε θα φανεί αν θα το αντέξει. Πάντως, θα τον ήθελα μόνο και μόνο λόγω προσωπικότητας στα αποδυτήρια. Καλοί οι παίκτες που έρχονται και θα έρθουν, σοαρός είναι ο σχεδιασμός, αλλά από πλευράς πληθωρικών προσωπικοτήτων, έχουμε έλλειψη. Ένας Χαλκιάς, ένας Γκαρσία και ένας Κοντρέρας μένουν, μαζί και ο Μουσλίμοβιτς. Αλλά κανείς τους (ίσως με την εξαίρεση του Χαλκιά), δεν δείχνει τη διάθεση να κρατήσει τα αποδυτήρια μαζί. Όταν ο Γκαρσία είχε τραυματιστεί σε ένα ματς (με το σκουλήκι ή τη γριά) και βγήκε εκτός, πήρε τη γυναίκα του και έφυγαν από το γήπεδο. Ο Σέρτζιο δεν θα το έκανε αυτό. Όπως και το ότι στάθηκε στον γίγαντα. Φέτος πετύχαμε πολλά, πάρα πολλά και αυτό οφείλεται και στο ότι είμαστε οικογένεια. Αν φύγει, το κενό που θα αφήσει θα είναι δυσαναπλήρωτο σε αυτό το κομμάτι.