Author Topic: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição  (Read 36910 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Απ: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
« Reply #620 on: March 05, 2009, 15:34:23 »
O Sergio ειναι κοσμημα και τιμη να παιζει στον ΠΑΟΚ,ειναι αποδειξη οτι στην πουτανα την ζωη αν εχεις ψυχη και καρδια θα πετυχεις και θα σε σεβονται.
 Αλλη μια καλη εμφανιση ρεσπεκτ στον αρχηγο,ανανεωση και να μεινει στον ΠΑΟΚ μας διπλα στον Ζηση οταν κοψει την μπαλα.

+1000

Ο Σερτζιο εχει τιμησει το συμβολαιο του μεχρι τελευταιου ευρο. Ακομα και περυσι που "δεν επαιζε", τον εβλεπες πως τα εδινε ολα, προσπαθουσε, σκυλιαζε και ας μην του καθοταν. Ηθελε αλλα δεν μπορουσε.. Φετος, οπως ολοι μας προσδοκουσαμε απο το καλοκαιρι, ειναι παναξιος ΑΡΧΗΓΟΣ και ΨΥΧΗ αυτης της ομαδας. Απο την πρωτη αγωνιστικη με τον οφη μεχρι σημερα με τον γαυρο ειναι σχεδον αψεγαδιαστος. Υπαρχουν καποιες κακες στιγμες που θυμαμαι να σιχτιρισα μαζι του, αλλα ειναι πολυ λιγες μπροστα σε αυτα που προσφερει φετος ο σερτζιο στον ΠΑΟΚ.  Οπως λεει και ο Νορθ, ανανεωση και να μεινει στον ΠΑΟΚ μας διπλα στον Ζηση οταν κοψει την μπαλα.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #621 on: March 05, 2009, 21:49:38 »
Ο καλύτερος παίχτης του γηπέδου και μεγάλος αρχηγός όταν φώναζε να μη τηρούμε fair play με τα ζώα.

Αυτό θέλουμε όλοι να ισχύσει και την Κυριακή.

Και στα αποδυτήρια έδειρε και την αγγλίδα φωτογράφο. Έτσι αρχηγάρα!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Sιrgio Paulo Marceneiro da Conceiηγo
« Reply #622 on: March 06, 2009, 15:07:30 »
Αξιος συνεχιστης της ιστοριας της φανελας με το 7. Θελει @@, πως να το κανουμε..
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

guest4

• Guest
« Reply #623 on: March 09, 2009, 13:33:53 »
Ο μόνος που έπαιξε με πάθος χθές.
Ένα με τον κόσμο:
1. Σφαλιάρισε τον φαλακροκόρακα το θέατρο
2. Πέταξε αντικείμενο στον πάγκο του γαύρου στον πορνόγερα.

Μέγας Σέρχιο.

DimNaoussa

• Guest
« Reply #624 on: March 09, 2009, 14:59:55 »
Αξιος συνεχιστης της ιστοριας της φανελας με το 7. Θελει @@, πως να το κανουμε..

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #625 on: March 09, 2009, 15:43:25 »
ΑΡΧΗΓΟΣ του ΠΑΟΚ, με @@ ασήκωτα και πολύ τρέλλα. Μπράβο σου άρχοντα, μακάρι να μείνεις και του χρόνου και να τελειώσεις εδώ τη μεγάλη καριέρα σου (ποιά Ιταλία και ποιά Λάτσιο μωρέ τώρα, ΠΑΟΚ! :P ;D)

biggeorge

• Guest
« Reply #626 on: March 09, 2009, 15:53:19 »
εγω προτιμώ πάντως να έχωνε κάνα γκολακι και οχι φάπες και μαλακίες....δεν βοηθάει τον ΠΑΟΚ έτσι εγώ αυτό ξέρω...και πλέον ο Σέρτζιο δεν πολυτραβαει ..επίσης ΣΤΟΠ στις ανούσιες κόκκινες δεν γίνετε κάθε φορά να έχουμε τέτοιο πρόβλημα...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #627 on: March 09, 2009, 15:59:58 »
ΑΡΧΗΓΟΣ του ΠΑΟΚ, με @@ ασήκωτα και πολύ τρέλλα. Μπράβο σου άρχοντα, μακάρι να μείνεις και του χρόνου και να τελειώσεις εδώ τη μεγάλη καριέρα σου (ποιά Ιταλία και ποιά Λάτσιο μωρέ τώρα, ΠΑΟΚ! :P ;D)
:smack: :smack: :smack:

παόκι μου χτές ο κονσεισάο έπρεπε να φάει τρεις φορές κόκκινη κάρτα!!! μια που πέταξε στον πάγκο του gay ένα αντικείμενο, την δεύτερη που κλώτσησε την μπάλα στις διαφημιστικές πινακίδες σε ένα φάουλ του πάντου ενώ είχε κίτρινη , και μια στο μπουκέτο που έδωσε στον πουστοτζώρτζεβιτσ!!!! Έχει κρεμάσει ήδη μια φορά την ομάδα στο μάτς με το σκουλίκι, εγώ προσωπικά ενώ με αρέσει σαν παίκτης δεν θέλω ούτε έξω από την τούμπα να περνάει του χρόνου!!!! συμπεριφορές καμπόϊκες από όποιον γίνονται προδίδουν αδυναμία !!!!! είμαστε πρώτοι σε κόκκινες κάρτες και οι πρώτοι επίσης σε κόκκινες που έγιναν και δεν δόθηκαν!!! δεν είναι εικόνα ομάδας αυτό. Θέλουμε μπάλα να βλέπουμε και όχι μποξ!!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #628 on: March 09, 2009, 16:09:08 »
Καλά ο tasoulis30 τα γράφει λίγο πιο έντονα από όσο είναι ΑΛΛΑ καλά θα κάνει να βάλει κανα γκολ..(αν και πιθανώς δε 8α ξαναπαίξει φέτος)..απο καουμποιλίκια χορτάσαμε...
τι να το κάνω να πατάει σφαλιάρες στο τζορτζεβιτς? κανα γκολ στα μούτρα του πεταξε?

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #629 on: March 09, 2009, 16:13:09 »
Δεν ξέρω για σας, αλλά προσωπικά μετά τον αγώνα του κυπέλλου και όσα έγιναν εκεί στα @@ μου το ματς χθες, άμα κερδίζαμε καλώς (ως εκεί), αν χα'ναμε κλάιν, τουλάχιστον οι παίχτες μας έδειξαν ότι δε μασάνε από τα γατάκια του γκέι...

Απορώ πως μετά από όλα αυτά στο κύπελλο κάποιοι είχαν προσδοκίες από το χθεσινό αγώνα! Γιατί άραγε μας έπαιξε 50-50 ο Κάκος...;  ???  :gruebel: χμμμ... Μήπως για να μην έχουμε πλέον πάτημα να φωνάζουμε για τη διαιτησία του γκέι; Λέω εγώ τώρα...

Για τη μαγκιά και το οπαδιλίκι του Λεοντιάδη, του Τουρσουνίδη και δεν ξέρω γω ποιανού άλλου ξέρουμε να λέμε και να τους μνημονευόμαστε, ενώ για το Σέρτζιο και το Πάμπλο λέμε ότι κάνουν κακό στην μάδα με τη συμπεριφορά τους...

Ό,τι να' ναι...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #630 on: March 09, 2009, 16:17:23 »
θελουμε μπαλα κανουμε υποδειξεις(ολοι τις κανουμε) αλλα μεσα στο γηπεδο αλλο ειναι το καθηκον μας.ετσι εμαθα τουλαχιστον πιτσιρικας...
φωνη φωνη φωνη...και οχι προπονητες...αλλιως να διαλεξουμε ποιος θα παει στον καναπε του.αυτοι που θελουν να φωναξουν απλα
η αυτοι που θελουν να δουνε μπαλα και να εχουν διαρκειας με νουμερο καρεκλας στην 4;
το λεω για ολους μας κι οχι για καποιον συγκεκριμενα...

αφηστε την διοικηση στο αγωνιστικο να κανει οτι νομιζει και μην κραζετε παικτες μας δημοσια.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #631 on: March 09, 2009, 16:25:56 »
gianniwths να σβήσουμε το topic?  ποιος ο λόγος τότε να υπάρχει?
νομίζω ότι έκανε μια κίνηση συγκεκριμένη, δημόσια, ο παίκτης...χτύπησε ένα αντίπαλο (καλώς κακώς ας το δικαιολογήσει ο καθένας όπως θέλει) το ότι το είδαν όλοι από την TV είναι πιο "ήπιο" από το να το λέμε? (ή μάλλον να το εννούμε?)

τεσπα όπως και να έχει δεν με τρέλλανε η συγκεκριμένη κίνηση...τη θεωρώ κακή..(για την αξία του παίκτη έχω τοποθετηθεί, τον θεωρώ τερτάστιο!). Θέλω όμως να ανεβάζει αυτός με το πάθος του τους υπόλοιπους..όχι να επηρεάζεται από τα νεύρα των άλλων...(ειδικά όταν μέχρι το 85 έχει τρέξει 450χλμ μέσα στο γήπεδο!!!)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #632 on: March 09, 2009, 16:36:08 »
εχει χτυπησει και ο τζορτζεβιτς πιο πριν αλλα λιγη σημασια εχει για μας...δεν υπερασπιζομαι κανεναν ουτε και κανενος το ονομα φωναζω

απλα λεω οτι καλως κακως ολοι πεφτουμε στην λουμπα να κρινουμε παικτες δημοσια...και μετα μας φταινε αυτοι ενω εμεις ειμαστε οι "καλυτεροι
οπαδοι" στον κοσμο.μιας και η δουλεια μας εντος γηπεδου ειναι να κρινουμε τον ζαφειριου τον βρυζα
τον μπαλαφα και οποιον αλλον  μας κατσει καθε αγωνιστικη...

kp-83

• Guest
« Reply #633 on: March 09, 2009, 16:50:52 »
Τι λέτε ρε για τον Σέρτζιο;;;Εκτός του ότι χτες ήταν καλός όπως σε όλο το β γύρο άσχετα αν δεν σκόραρε.Καλά έκανε η παικτάρα μας στην κακομαθημένη προκλητική  φαλακρή αδερφή του θρήνου!!!!Τόσα χρόνια με τους λίγους και φλώρους παίκτες καλόμαθε και έκανε ότι γούσταρε αλώνιζε στο γήπεδο μας!!!!Τώρα το πήρε το μάθημα του!!!! Και καλά έκανε και ο Μπιζέρα που του έχωσε ένα μουλωχτό κουτουλίδι!!!! Τι θέλετε ρε παίκτες αδερφές γατάκια να φοβούνται;;;;Ο Σέρτζιο είναι παλικάρι και δεν μάσησε ούτε στο καραισκάκι (όποιος ξέρει τι έκανε ένοιωσε περήφανος) ούτε στη σκουληκοφωλιά.....Και εκεί τρέλα τους πούλησε....Και αποδεικνύουν ότι δεν μασάνε από τρομοκρατία τόσο στο καραισκάκι στο κύπελλο πούλησαν ακριβά το τομάρι τους όσο και στην σκουληκοφωλιά (τα ερπετά νόμιζαν με τρομοκρατία θα κέρδισαν......!!!!!)
Μήπως στεναχωρηθήκατε και για τις μάπες του Μούσλι στον κηπουρό στα αποδυτήρια;;;;Να του ζητήσουμε συγνώμη;;;Πότε ρε είδατε παίκτη του ΠΑΟΚ να παίζει ξύλο γιατί χτυπήθηκε οπαδός μας;;;;Πόσο περήφανο με έκανε!!!!Αξίζουν τα χιλιόμετρα και τα χημικά που τρώμε για αυτά τα παιδιά!!!! Αυτοί οι παίκτες είτε το θέλετε είτε όχι θα μείνουν για πολλά χρόνια στην ομάδα μας γιατί είναι νικητές έχουν ψυχή και δεν μασάνε είναι ΠΑΟΚ!!!!!
Αλλά εσείς αξίζετε αμπαλάφες, αμαφούλε να κυνηγάει να πάρει τη φανέλα από τον ολισαντέμπε!!!!Καφές οκκάς να τρώει μάπες από τον πιθικοκαρεμπέ  και τα γατάκια που είχαμε τα τελευταία χρόνια!!!!
Και μένα με πόνεσε που δεν κερδίσαμε χτες και που αποκλειστήκαμε από το κύπελλο αλλά ξέρω ότι αυτό έγινε γιατί ήμασταν κακοί χτες και ελέω κορακιού στο κύπελλο και όχι γιατί φοβήθηκαν από τραμπουκισμούς και φουσκωτούς!!!!
Δόξα και τιμή στον Μεγάλο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ στον τεράστιο αρχηγό ΣΕΡΤΖΙΟ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ στο αλάνι ΖΛΑΤΑΝ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ στο παλικάρι ΤΖΟΕ ΜΠΙΖΕΡΑ και σε όλα τα άλλα παιδιά δείχνουν πόσο ΠΑΟΚ είναι και τιμούν τη φανέλα που φοράνε!!!!!!

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
« Reply #634 on: March 09, 2009, 17:53:15 »
Δόξα και τιμή στον Μεγάλο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ στον τεράστιο αρχηγό ΣΕΡΤΖΙΟ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ στο αλάνι ΖΛΑΤΑΝ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ στο παλικάρι ΤΖΟΕ ΜΠΙΖΕΡΑ και σε όλα τα άλλα παιδιά δείχνουν πόσο ΠΑΟΚ είναι και τιμούν τη φανέλα που φοράνε!!!!!!

:prosk:
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #635 on: March 09, 2009, 18:41:44 »
ουτε στο χαριλαου ευθυνεται με ολα αυτα που γινοντουσαν ουτε χθες.σε ενα παιχτη νικητη η χθεσινη εμφανιση της ομαδας του προκαλει νευρα την ωρα του ματς,αν συνυπολογισεις την κουραση που ειχε σε εκεινο το σημειο βγαζεις την λυση της εξισωσης.αλλωστε ποτε δεν φημιστηκε για την ηρεμια του κλπ.
τον προτιμω ακομη και αγωνιστικα απο τυπους σαν τον σναουτσερ,τον χαλκια και τον μαλεζα που ηταν ολα γελακια και χαιρετουρες στην καταπακτη πριν την εναρξη με αυτους που τους βιασαν την τεταρτη.γιατι μονο τετοιοι παιχτες μπορουν να παρουν ματς σαν τα χθεσινα και οχι τα αλλα γατακια

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #636 on: March 09, 2009, 18:51:23 »
ειναι ο καλυτερος μας παικτης τα τελευτιαια παιχνιδια......αλλα

η μπατσα στο τζορτζεβιτς μαλακια......θα πρεπει να μπουν προστιμα σε οσους τα συνεχιζουν....

εχουμε περασει και μεις μια λαθος νοοτροπια.....

στο κατω κατω το τζορτζεβιτς διαχρονικα δεν μπορεις να τον πεις απ τους προκλητικους παικτες του γαυρου.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #637 on: March 09, 2009, 18:52:59 »

στο κατω κατω το τζορτζεβιτς διαχρονικα δεν μπορεις να τον πεις απ τους προκλητικους παικτες του γαυρου.....

??? αστειευεσαι?

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #638 on: March 09, 2009, 18:54:45 »
χαχα dave στο μυαλο μου εισαι αλλα ειπα να μην πω, οχι τπτ αλλα για τους αλλους που θα μπουν να διαβασουν για τον αρχηγο.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #639 on: March 09, 2009, 19:15:36 »

??? αστειευεσαι?

καθολου....πες μου για ανατολακη,καστιγιο,γεωργατο,γιαννακοπουλο,ντιογκο....

τον πουστη τον αλεξανδρη......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!