Author Topic: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição  (Read 36908 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Απ: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
« Reply #560 on: February 06, 2009, 02:08:18 »
Δεν γελάει ρε φίλε ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ 2 φάσεις μπροστα και προβληματίζεται.

Βαλαμε γκολ παμε να παιξουμε την τακτικη μας. Πανηγυρακι 2 δευτερολεπτα ενα νευμα στον παικτη ως εκει. Στον ΠΑΟΚ εισαι.

makptol

• Guest
« Reply #561 on: February 06, 2009, 02:21:47 »
Στο γκολ του παιχταρά δεν ξέρω αν το προσέξατε ή μου φάνηκε εμένα, αλλά για κάποια δέκατα του δευτερολέπτου αργήσαμε να αντιδράσουμε και να ακουστεί γκολ.
Αν επιβραδύναμε το χρόνο θα λέγαμε πως σκάβει ο Σέρτζιο τη μπάλα, γουρλώνουμε όλοι μαζί τα μάτια, μπαίνει μέσα, αναρωτιόμαστε αν ονειρευόμαστε ή όχι και μετά ξεσπάμε σε αλαλλαγμούς.

Εμένα έτσι μου φάνηκε. Πως δεν ακούστηκε ΑΜΕΣΑ το γκοοοοοολ.

Κι αυτός ο Σάντος ρε παιδί μου... αν δει κανείς άσχετος ή ξένος το βίντεο που έβαλε ο king με τη γκολάρα του αρχηγού και δει τη φάτσα του Σάντος θα νομίζει πως είναι ο αντίπαλος προπονητής.
Γέλα λίγο ρε!

και εγω εμεινα αγαλμα οπως και πολλοι αλλοι δεν πιστευα τι εκανε ο σερτζιο.....
PAOKCURE O ΣΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ....με ολα τα αρνητικα που εχει κανεις δεν ειναι τελειος
.....

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #562 on: February 06, 2009, 02:27:59 »
Αυτο που θα ηθελα να πω ειναι οτι ωφειλουμε να φωναξουμε ΚΑΙ το ονομα του μια φορα..
Οπως κανουμε για τον Μουσλι, για τον Μπακαγιοκο,κλπ...
Ειναι κριμα ο Σερχιο να τα δινει ολα, και να μην του το ανταποδιδουμε..
Περιμενα μετα το γκολ-μαγεια να γινει κατι τετοιο, αλλα....
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

mpougatsas

• Guest
« Reply #563 on: February 06, 2009, 02:35:47 »
Στο γκολ του παιχταρά δεν ξέρω αν το προσέξατε ή μου φάνηκε εμένα, αλλά για κάποια δέκατα του δευτερολέπτου αργήσαμε να αντιδράσουμε και να ακουστεί γκολ.
Αν επιβραδύναμε το χρόνο θα λέγαμε πως σκάβει ο Σέρτζιο τη μπάλα, γουρλώνουμε όλοι μαζί τα μάτια, μπαίνει μέσα, αναρωτιόμαστε αν ονειρευόμαστε ή όχι και μετά ξεσπάμε σε αλαλλαγμούς.

+5000
στο σημείο που ήμουν στην 4 φάνηκε σαν η μπάλα να βρήκε το πάνω μέρος της εστίας κι όχι το εσωτερικό της και η καθυστέρηση του πανηγυρισμού ήταν ακόμα μεγαλύτερη(μπορεί και 1-2 δευτερόλεπτα). Κανα δυο μάλιστα αναφώνησαν και ααααχχχχχ  ;D  ;D
Ισως να φταιγε και το οτι δεν είμαστε συνηθισμένοι να πανηγυρίζουμε τέτοιες γκολάρες και πήρε λίγο χρόνο να ξεμπλοκάρει το μυαλό και να καταλάβει το τι ακριβώς είχε γίνει.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #564 on: February 06, 2009, 02:36:02 »
και εγω εμεινα αγαλμα οπως και πολλοι αλλοι δεν πιστευα τι εκανε ο σερτζιο.....
PAOKCURE O ΣΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ....με ολα τα αρνητικα που εχει κανεις δεν ειναι τελειος
.....
Sorry για το off topic αλλά για να μη παρεξηγηθώ, για πλάκα το είπα για τη ξυνισμένη του φάτσα. Δεν τον έκραξα γι' αυτό, προς Θεού.

Μου φάνηκε στο βίντεο αστείο το να έχει εκσπερματώσει όλη η Τούμπα με τη γκολάρα και ξαφνικά να δείχνει η κάμερα μια ζοχαδιασμένη φάτσα, λες και το έφαγε η ομάδα του το γκολ.

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

MetroStar

• Guest
« Reply #565 on: February 06, 2009, 02:53:26 »
Καλά κάνει ο Σάντος και δε πανηγυρίζει. Για να πανηγυρίζουμε είμαστε εμείς. Αυτός ούτε τρελό ΠΑΟΚτσάκι απ τα Διαβατά είναι ούτε θέλω έναν προπονητή να κάνει καραγκιοζιλίκια για να γίνει αρεστός. Ξέρει ποια είναι η δουλειά του και εκεί επικεντρώνεται.Μπορεί να είναι λατίνος αλλά σ αυτά είναι Ισλανδός.

Και τώρα για τον Σέρτζιο. Κι εγώ άργησα να πανηγυρίσω γιατί έτσι πως μείνανε ακίνητοι όλοι οι παίκτες λέω κάτι θα γινε, κανά οφσάιντ κανά φάουλ κάτι θα δώσανε δε μπορεί έτσι απλά να την παίρνει και μέσα.

billaras

• Guest
« Reply #566 on: February 06, 2009, 04:16:44 »

+5000
στο σημείο που ήμουν στην 4 φάνηκε σαν η μπάλα να βρήκε το πάνω μέρος της εστίας κι όχι το εσωτερικό της και η καθυστέρηση του πανηγυρισμού ήταν ακόμα μεγαλύτερη(μπορεί και 1-2 δευτερόλεπτα). Κανα δυο μάλιστα αναφώνησαν και ααααχχχχχ  ;D  ;D
Ισως να φταιγε και το οτι δεν είμαστε συνηθισμένοι να πανηγυρίζουμε τέτοιες γκολάρες και πήρε λίγο χρόνο να ξεμπλοκάρει το μυαλό και να καταλάβει το τι ακριβώς είχε γίνει.

τι 1-2 δευτερόλεπτα...!!!
εγώ πρώτα βρέθηκα μερικές σειρές πιο κάτω και μετά άρχισα να φωνάζω goal...
απίστευτο

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Sιrgio Paulo Marceneiro da Conceiηγo
« Reply #567 on: February 06, 2009, 11:03:43 »
Ετσι, κι απο την 7 ακομα χειροτερα πισω απο το τερμα!

Στην αρχη νομισα οτι εφυγε αουτ το πλασε γιατι ειδα δυχτια να κουνιουνται αλλα δεν εβλεπα την μπαλα.. κοιταω τον Αναστασακο ο οποιος ειχε σηκωσει λιγο τα χερια και μετα ειδα το πανο της Σινδου (αν θυμαμαι καλα) απο κοντα...  ;)
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

bagos1

• Guest
« Reply #568 on: February 06, 2009, 11:45:31 »
εντυπωσιακή η σακούλα που έδωσε στον πάντο για να ξεράσει, είναι απίστευτο αυτό που του έκανε ο υπερήλικας και αργός σαν χελώνα κονσεισάο και φυσικά ενοώ την προσποίηση και τρίπλα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #569 on: February 06, 2009, 12:16:38 »
@bagos1 εντάξει φίλε αυτή η τρίπλα απλά δεν υπάρχει!!! ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
μπαίνει στην ίδια κατηγορία με την άλλη που είχε μοιράσει ο tadei της ρόμα σε αντίστοιχο ματς με τους gay!

MetroStar

• Guest
Απ: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição - Άρθρο της RECORD
« Reply #570 on: February 06, 2009, 14:13:11 »

Sérgio Conceição marca na vitória do PAOK
EQUIPA DE FERNANDO SANTOS TRIUNFA NA TAÇA

O internacional português Sérgio Conceição marcou hoje o golo que permitiu ao PAOK, orientado por Fernando Santos, receber e vencer o gay-ros por 1-0, na primeira mão dos quartos-de-final da Taça da Grécia em futebol.

O ex-jogador de FC Porto, Lázio, Parma e Inter de Milão marcou o único golo do encontro aos 29 minutos, permitindo ao PAOK ganhar vantagem sobre o líder destacado do campeonato grego, com 11 pontos de avanço em relação ao conjunto de Salónica.

Quarta-Feria, 4 Fevereiro de 2009 - 22:04

http://www.record.pt/noticia.aspx?id=4edb9a33-4bf3-4132-9da6-e20bfb6f87a8&idCanal=00000292-0000-0000-0000-000000000292

Η διαφήμηση του ΠΑΟΚ και στην Πορτογαλία.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #571 on: February 07, 2009, 10:03:52 »
Επιβράβευση από UEFA για Κονσεϊσάο
Το καλύτερο γκολ της εβδομάδας που σημειώθηκε στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ανακήρυξε το επίσημο site της UEFA αυτό που πέτυχε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

http://www.sport-fm.gr/article/164122

GeorgT

• Guest
« Reply #572 on: February 07, 2009, 10:53:44 »
Ετσι εμεις παίρνουμε βραβεία απο την uefa κ οχι από τον κατσαμπακια της αθλ. κυριακης!!!!!!!!!!!

ΕΕΕ παρτε το χαμπάρι, την κυριακη είδαμε το πιο ωραια γκολ στην ευρωπη!!!!!!!!!!

MetroStar

• Guest
« Reply #573 on: February 07, 2009, 11:12:15 »
Επιβράβευση από UEFA για Κονσεϊσάο
Το καλύτερο γκολ της εβδομάδας που σημειώθηκε στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ανακήρυξε το επίσημο site της UEFA αυτό που πέτυχε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

http://www.sport-fm.gr/article/164122

Yπάρχει τέτοιο βραβείο? Δεν βρήκα κάτι σχετικό στο σάιτ της ΟΥΕΦΑ...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #574 on: February 07, 2009, 11:44:31 »
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

MetroStar

• Guest
« Reply #575 on: February 07, 2009, 11:46:36 »
Τι παραμύθια είναι αυτά που είναι το γκολ? Γιατί δε βάλανε βίντεο? Δε μας τα λες καλά Μισέλ...

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #576 on: February 07, 2009, 14:16:40 »
Εκείνος πάντως που έχει την καλύτερη διάθεση από όλους είναι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος είναι ιδιαίτερα κεφάτος μετά και το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και καταφέρνει να παρασύρει και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Χθες στην προπόνηση ο Κονσεϊσάο «αφιέρωνε», πειράζοντας τους πάντες, ακόμη και τον Πάμπλο Γκαρσία.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7713&pubid=1729400

:headbang: :devil: :t161: :nianiania: :trelos: :prosk:

MetroStar

• Guest
« Reply #577 on: February 07, 2009, 15:25:13 »
Ε καλά ο Γκαρσία δεν είναι τοσο μουντρούχος όσο φαίνεται χαβαλες είναι.

dimos8enis

• Guest
« Reply #578 on: February 07, 2009, 20:22:42 »
δε χορταινω να το βλεπω, γκολ με αρχιδια

Panagiotis4

• Guest
« Reply #579 on: February 07, 2009, 20:31:27 »
Ε καλά ο Γκαρσία δεν είναι τοσο μουντρούχος όσο φαίνεται χαβαλες είναι.

ο Γκαρσία είναι ο πιο μουντρούχος παίκτης μας.Μετά την πρόκριση στο μήλο,μέσα στα αποδητήρια όλοι κάνανε πλάκα και γελούσαν κι αυτός καθότανε παραπέρα μόνος του.Αλλά δεν τον κατηγορώ.Έτσι είναι η φύση του νίντζα όπως λέγαμε και σε ένα άλλο topic.