Author Topic: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição  (Read 36945 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Απ: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
« Reply #540 on: February 05, 2009, 01:04:23 »
Πολλα στοματα βουλωσε ο μεγαλυτερος παικτης που εχει ερθει στον ΠΑΟΚ(εστω και στο 34) μεχρι κουτσο αλογο που δεν τον βγαλανε.
 Παικτες αξιας και ικανοτητας σερτζιο ανεβαζουν την ομαδα ενα επιπεδο και οχι μονο ποιοτικα.

Callahan

• Guest
« Reply #541 on: February 05, 2009, 01:11:03 »
Αν πέρυσι μετά το χαμένο πέναλτι, κάποιος μου έλεγε το χθεσινό σενάριο δεν θα τον πίστευα. Πήρε το αίμα του πίσω ο αρχηγός. Αν σταματούσε το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι, όπως είχε πεί, θα έχανε μεγάλες στιγμές!!!

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #542 on: February 05, 2009, 01:33:32 »
http://www.acapela.tv/Fish-1-4-bc42c0593f7e3

ετσι τον ειπε ο σερτζιο εκει που τον δειχνει να μουρμουραει....

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #543 on: February 05, 2009, 01:40:18 »
Ευγε Αρχηγε!

Σιγουρα αν με το καλο κατακτησουμε το κυπελλο φετος αυτο
το γκολ θα ειναι το σημα κατατεθεν και θα το θυμομαστε για πολλα χρονια!

Κηπουρε πανε κλαδεψε καμια πυκροδαφνη...
Η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

JamaicaN

• Guest
« Reply #544 on: February 05, 2009, 02:17:26 »
ΣΕΡΤΖΙΟ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠAΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
δεν ειναι τυχαιο που υποκλειθηκε το Ολυμπικο

Μακαρι να ηταν 2 χρονακια μικροτερος....

Ο θεος βλεπει γαμω την κηπουρικη μου...GRACIAS

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #545 on: February 05, 2009, 02:39:04 »
Από τα πιο όμορφα γκολ που έχω δει στον ΠΑΟΚ. Ποδοσφαιριστής παγκοσμίου κλάσεως, ο μεγαλύτερος ίσως που έχει φορέσει τη θρυλική φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος... Μπράβο αρχηγέ!

makptol

• Guest
« Reply #546 on: February 05, 2009, 03:15:53 »
ΤΙ ΓΚΟΛ ΡΕ Ο ΣΕΡΤΖΙΟ Ο ΔΕΝΔΡΟΚΗΠΟΥΡΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ..........

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #547 on: February 05, 2009, 10:04:43 »

Diego-4

• Guest
« Reply #548 on: February 05, 2009, 10:10:10 »
Ο Σερτζιο εδρασε ως πραγματικος Σκορπιος...και ο Σκορπιος δεν ξεχνα ποτε , οταν βρει την ευκαιρια εκδικηται..Κηπουρε ου μπλεξεις με Σκορπιο..Στα χρωστουσε απο περσυ γαμιολα.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #549 on: February 05, 2009, 10:29:46 »
Τεράστιο γκόλ....ο κηπουρος γαργαρίτσα...

σε κάποια φάση τα πήρε με τον Αραμπατζή...του έκοψε 4 πάσες στη γραμμή και τρελάθηκε.

E πως να μην τρελαθεί.Στα 3 μετρα ο Αραμπατζής και του δίνει την μπάλα επάνω στην γραμμή και ο "κονσε" είναι μαρκαρισμένος.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #550 on: February 05, 2009, 11:03:39 »
Ο Σερτζιο εδρασε ως πραγματικος Σκορπιος...και ο Σκορπιος δεν ξεχνα ποτε , οταν βρει την ευκαιρια εκδικηται..Κηπουρε ου μπλεξεις με Σκορπιο..Στα χρωστουσε απο περσυ γαμιολα.

Ετσι..

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #551 on: February 05, 2009, 12:35:19 »

ÔÁ ÓÅÂÇ ÌÏÕ ÁÑ×ÇÃÅ….

Áðü ôá êáëýôåñá ãêïë ðïõ Ý÷ù äåé öÝôïò, åëÜ÷éóôïé ðáß÷ôåò åëëçíéêÞò ïìÜäáò ãéá íá ìçí ðù êáíÝíáò äåí èá Ýêáíå áõôü ôï óïõô, Þ åõèýâïëï èá êÜíáíå ç èá äßíáíå ðÜóá óå Üëëïí.. ÁëëÜ ï ÌÅÃÁÓ ÊïíóåúóÜï Ýäåéîå ôé ðÜåé íá ðåé ðïäïóöáéñéóôÞò ìå ìõáëü..
Ôïí ðÜù áñêåôÜ êáé íïìßæù èá åßíáé ï ìïíáäéêüò ðáß÷ôçò ðïõ èá ðÜñù ìðëïýæá ôïõ (äåí ðáßñíù öáíÝëåò ðïôÝ) áðü ôçí ìðïõôßê ôçí ñéãÝ..

Ðüôå Ýêáíå ôçí õðüêëéóç ñå ìÜãêåò, ðáßæåé êáíÝíá âßíôåï? Óôï ãáìþ Üëöá äåí ôï Ýäåéîå áõôü ôï óêçíéêü.. ¢óå ðïõ ï óêçíïèÝôçò Þôáí ãéá ôïí ðïýôóï, äåí Ýäåéîå êáëÜ ôçí áôìüóöáéñá óôçí åßóïäï êáé Ýäåé÷íå áñêåôÜ Üêõñá ðëÜíá…
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
« Reply #552 on: February 05, 2009, 12:41:10 »
Δεν χορταίνω να βλέπω και να ξαναβλέπω τη γκολάρα του.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

ive4

• Guest
« Reply #553 on: February 05, 2009, 13:14:17 »
Ε ας το πω γιατί θα σκάσω. Από προχθές είχα το προαίσθημα ότι ο Κονσεισάο θα το καρφώσει αλλά ήμουν στο τόπικ του Μουσλίμοβιτς και λέω άσε άσχετο.
Γάμησες τον πούστη Κηπουρόοο ΣΕΡΧΙΟΟΟ ΣΕΡΧΙΟΟΟ Ο Ο

veron

• Guest
« Reply #554 on: February 05, 2009, 16:32:45 »
Ρωτηστε τον αδερφο μου dave τι του ελεγα πριν το ματς..Το χρωσταει θα του το καρφωσει..οταν εσκαψε τη μπαλλα αρχισα ηδονικα να σηκωνομαι και να πανηγυριζω..

Σ'ευχαριστω Sergio..δεν ηταν απλως ενα γκολ..

Ηταν η πιο γλυκια δικια σου και δικια μας εκδικηση!!
Δεν ηταν απλως ενα γκολ..μαζι σου 30.000 τρελοι ανατριχιασαν..
Δεν ηταν απλως ενα γκολ..Ηταν το ξυπνημα του Γιγαντα και της πιστης μεσα μας και στον αντιποδα του τρομου που προκαλει στον οποιοδηποτε η Τουμπα..Έτσι, όπως παλια, έτσι όπως πρέπει..όταν κερδιζεις τετοια ματς επανδρωνεσαι με διαφορετικη ψυχολογια και πιστη, αυτή που λυώνει ατσάλι είτε είσαι οπαδος είτε παίχτης..αυτό μας έλειπε αρκετά χρόνια, η πίστη, η μαγκιά, η φλόγα!!!

Το ποιημα σου ενα σπίρτο..Είμαστε και πάλι ζωντανοι!!!Τρέμετε!!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #555 on: February 05, 2009, 16:54:32 »
Δεν υπάρχει αυτό το γκολ

Ξεχάστε ότι το γκολ του ΠΑΟΚ προέρχεται από λάθος. Από το λάθος του Ντουντού, που αποφασίζει να κάνει την παγκόσμια πρωτοτυπία και να δώσει πάσα-τρύπα στον Ζεβλάκοφ παράλληλη στο τέρμα. Αλλά είπαμε, ξεχάστε το. Αυτό δεν είναι που μετράει στο γκολ, αλλά ο τρόπος που διαλέγει να σκοράρει ο Κονσεϊσάο. Γιατί δυο-τρία μέτρα πριν από τη μεγάλη περιοχή και με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να βρίσκεται σχεδόν στη γραμμή της μικρής, αυτό που κάνει δεν υπάρχει. Λόμπα των 20 μέτρων, που από τη μία η μπάλα δεν μπορεί να σηκωθεί αρκετά ψηλά και από την άλλη αν ο παίκτης τη σκάψει για να πάρει μεγάλη καμπύλη, δεν θα έχει ταχύτητα και ο τερματοφύλακας θα προλάβει να πάει πίσω. Ο Κονσεϊσάο, λοιπόν, κατορθώνει το απίθανο. Να βάλει ανάποδα φάλτσα χωρίς να σηκώσει πολύ την μπάλα, αρκετά όμως ώστε να έχει ταχύτητα και να πέσει «γλείφοντας» το οριζόντιο δοκάρι. Το γράφεις και μπερδεύεσαι. Αντε να το κάνεις... Σε αυτό, όμως, το σημείο τελειώνουν τα δύσκολα. Και στο ποδόσφαιρο και στο γράψιμο.

http://www.sport-fm.gr/article/163843

Και μια φορα που συμφωνω με τον πουτανας γιο..

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #556 on: February 05, 2009, 18:08:20 »
μακαρι να ξαναδουμε τετοιο γκολ στην τουμπα απο εναν τετοιο πραγματικα μεγαλο ηγετη κ παιχτη

chiltsid

• Guest
« Reply #557 on: February 05, 2009, 23:50:54 »
εχθες στο γκολ,έλαμψε η μεγαλη κλάση του μεγαλου παικτη κονσεισαο.
έδειξε πως παρολου που ειναι στα τελη της καριερας του,μπορει ακομα να προσφέρει.

αλλα μας χρωσταει ενα τρελο ματς ακομα.

Callahan

• Guest
« Reply #558 on: February 06, 2009, 00:48:41 »
Όσο το βλέω και το ξαναβλέπω μου θυμίζει το γκολ του ροναλντίνιο στην Chelsea σε εκείνο το χορταστικό 4-2. Μόνο που αυτό είναι από μεγαλύτερη απόσταση. Δηλαδή καλύτερο. Τέλος.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #559 on: February 06, 2009, 01:57:19 »
Στο γκολ του παιχταρά δεν ξέρω αν το προσέξατε ή μου φάνηκε εμένα, αλλά για κάποια δέκατα του δευτερολέπτου αργήσαμε να αντιδράσουμε και να ακουστεί γκολ.
Αν επιβραδύναμε το χρόνο θα λέγαμε πως σκάβει ο Σέρτζιο τη μπάλα, γουρλώνουμε όλοι μαζί τα μάτια, μπαίνει μέσα, αναρωτιόμαστε αν ονειρευόμαστε ή όχι και μετά ξεσπάμε σε αλαλλαγμούς.

Εμένα έτσι μου φάνηκε. Πως δεν ακούστηκε ΑΜΕΣΑ το γκοοοοοολ.

Κι αυτός ο Σάντος ρε παιδί μου... αν δει κανείς άσχετος ή ξένος το βίντεο που έβαλε ο king με τη γκολάρα του αρχηγού και δει τη φάτσα του Σάντος θα νομίζει πως είναι ο αντίπαλος προπονητής.
Γέλα λίγο ρε!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω