Φίλοι μου, όπως συμπεριφέρεσε έτσι σου συμπεριφέρονται. Στην περίπτωση του Γκαρσία επιβραβεύσαμε υπέμετρα την μπουνιά του και συμπεριφερθήκαμε σαν αγράματοι που αντί για μπάλα θέλουμε να δούμε κατς. Ο έξυπνος Σέργιος έπιασε το Vibe της νέας πρωτοποριακής μόδας που φοριέται στη Θεσσαλονίκη (και όχι μόνο) και προσπάθησε να γίνει το νέο είδωλο των ιθαγενών. Άρα τώρα μη γκρινιάζετε χωρίς λόγο.
Μπιγκ Σεργιο ις θινκινγκ : "Ο Γκαρσία το έκανε και έγινε Ήρωας από τους ιθαγενείς. Γιατί να μην το κάνω και εγώ;"
διαφωνω αδερφε και πες μου ειλικρινα...εσυ θα σκεφτοσουν πιο "λογικα" οταν αυτο γινεται μια φορα στο πρωτο κορνερ
απο την αλλη πλευρα και αλλη μια δευτερη στην φαση που τρωει την κοκκινη;
και στην τελικη αν ο κονσεισαο σκεφτοταν τοσο μπροστα οσο λες εσυ(μιμηση του γκαρσια) τοτε γιατι δεν εκανε την κοτα;
δλδ πιο ευκολο ειναι για σενα να σκεφτει να γυρισει αντικειμενο πισω παρα να σηκωθει και να φυγει...
για μενα ηταν καθαρα δειγμα του χαρακτηρα του κατι που αν θυμαστε το ειχε δειξει και στο βελγιο με μια ποινη 2 χρονων εκτος
γηπεδων γιατι βαρεσε διαιτητη...
υ.γ να κανουμε μοκο και να πουμε σωστη η αποβολη...αλλα να μην χαλιομαστε οταν παρομοιες φασεις καταληγουν σε συστασεις(φερναντεζ με μπολ μποι περσι
μεσα στην τουμπα)
οταν ο καραγκουνης χτυπιεται και απλα τον χτυπανε στην πλατη ενω στον γκαρσια εφαρμοζουν τον κανονισμο...
να λεμε οταν μας φτυνουν πως βρεχει...