Author Topic: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição  (Read 36858 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zan

• Guest
Απ: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
« Reply #360 on: November 09, 2008, 12:55:13 »
Μην παιρνεις και ορκο οτι θα ειναι η τελευταια του χρονια.... ;)

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #361 on: November 10, 2008, 17:51:55 »
Σαν δαιμονισμένο άλογο παίζει ο Σέρτζιο. Έχει βάλει σε πολλούς από μας τα γυαλιά.
Έχει κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς με τη γκριζομαλούσα αδερφή.
Σέρτζιο γάμα το πουστόγαβρο.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #362 on: November 10, 2008, 19:18:41 »
Επιτέλους άρχισε να εγκλιματίζετε για τα καλά και να μας δείχνει τι μπορεί να κάνει..

ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #363 on: November 10, 2008, 20:51:47 »
Βαζω στοιχημα οτι ο sergio εδω και 2 βδομαδες, σκεφτεται εντονα την σουφρα του αντωνι...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #364 on: November 11, 2008, 13:55:33 »
Περήφανος που είμαι αρχηγός σ' αυτόν τον ΠΑΟΚ»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο όχι μόνο δείχνει μεταμορφωμένος σε σχέση με πέρυσι αλλά στα τελευταία παιχνίδια, με Ηρακλή και Πανιώνιο, είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος μίλησε στο " Goal" και ήταν αποκαλυπτικός όσο ποτέ.... Δεν έκρυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι σκεφτόταν ακόμη και να μην επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον έκανε να συνεχίσει. Μίλησε για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ, το πώς νιώθει φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού του "δικέφαλου". Μόνο για τον Αντώνη Νικοπολίδη και το περυσινό τους επεισόδιο στην Τούμπα δεν θέλησε να μιλήσει Βλέπετε, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ακολουθεί και είναι φέτος ντέρμπι κορυφής.

Επειτα από πολλά χρόνια ένας παίκτης από το εξωτερικό φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον ΠΑΟΚ. Αυτό σε κάνει να νιώθεις ηγέτης του ΠΑΟΚ;

«Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω ότι είμαι περήφανος που είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι 100% αφοσιωμένος στο σύλλογο που αγωνίζομαι. Εχω μεγάλη εμπειρία. Αυτό που προσπαθώ να κάνω όχι μόνο στη διάρκεια των αγώνων αλλά και στις προπονήσεις είναι να βοηθήσω τα παιδιά που δεν έχουν ανάλογη εμπειρία. Και αυτό με σκοπό να φέρουμε τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται».

Στους δύο τελευταίους αγώνες ο ΠΑΟΚ κάνει καλά παιχνίδια και ο Κονσεϊσάο είναι από τους κορυφαίους παίκτες του. Πόσο σημαντικό θεωρείς τον εαυτό σου για την ομάδα;

«Το πιο σημαντικό είναι τι κάνει η ομάδα και όχι τι κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά. Σημαντική είναι η ομάδα και όχι κάποιος παίκτης. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θεωρώ ότι είμαι το ίδιο σημαντικός με κάθε άλλο συμπαίκτη μου που αγωνίζεται στα παιχνίδια ή είναι στον πάγκο. Από εκεί και πέρα, μέσα στην ομάδα πολλές φορές πρέπει να μειώσουμε το εγώ μας και να το βάλουμε κάτω από το σύνολο. Και αυτό κάνω εγώ πάντα. Είμαι παίκτης ομάδας. Δεν είμαι δηλαδή ο ποδοσφαιριστής που θα θελήσει οπωσδήποτε να βάλει το γκολ ή να κάνει την τελική πάσα. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και τι θα κάνει αυτή».

«Σκέφτηκα την απόσυρση...»

Η προηγούμενη χρονιά ήταν δύσκολη και για σένα και για την ομάδα. Τι σκέφτηκες όταν τελείωσε το πρωτάθλημα;

«Η αλήθεια είναι ότι η σεζόν έφτασε στο τέλος της και με όσα είχαν προηγηθεί όλα στον ΠΑΟΚ ήταν πολύ δύσκολα. Ηρθα στην ομάδα ως ένα μεγάλο όνομα, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε τόσους σπουδαίους συλλόγους. Ηταν, λοιπόν, λογικό και οι φίλαθλοι να περιμένουν πολλά από μένα. Από την πλευρά μου, δυστυχώς δεν πληρούσα τις προϋποθέσεις για να αποδώσω αυτά που περίμεναν όλοι. Στην ηλικία που είμαι η φυσική κατάσταση είναι πολύ σημαντικό και εγώ ήρθα χωρίς να έχω παίξει ποδόσφαιρο για τρεις τέσσερις μήνες. Ηταν φυσικό λοιπόν όταν τελείωσε το πρωτάθλημα και βλέποντας και την κατάσταση που ήταν η ομάδα να νιώθω θλίψη και απογοήτευση. Και πάνω από όλα εκνευρισμό κυρίως με τον εαυτό μου γιατί δεν μπόρεσα να προσφέρω αυτά που ζητούσαν από μένα. Εφυγα λοιπόν για τις καλοκαιρινές μου διακοπές στην Πορτογαλία και δεν σου κρύβω ότι έκανα πολλές σκέψεις. Σκέφτηκα ότι ίσως θα ήταν καλύτερα για μένα να μην επιστρέψω ή ακόμη και να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Η κατάσταση δεν ήταν καθόλου καλή για μένα. Από εκεί και πέρα όμως, με την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης, του προπονητή, έχοντας μεγάλο σεβασμό γι' αυτούς και τον κόσμο, αλλά και από εγωισμό να δείξω τι πραγματικά μπορώ να καταφέρω, αποφάσισα να συνεχίσω. Δόξα τω Θεώ, θεωρώ ότι πήρα τη σωστή απόφαση».

«Ιδιο επίπεδο  με ΠΑΟ  και Ολυμπιακό»

Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θα βρεθείς και πάλι με τον Αντώνη Νικοπολίδη...

«Οχι όχι... Δεν θα μιλήσω για αυτό».

Το σέβομαι. Ωστόσο θεωρώ ότι θα ήθελες να σκοράρεις σε βάρος του έπειτα από όσα έγιναν στο περυσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Δεν είναι έτσι;

«Δεν θα ήθελα να κάνω καμιά αναφορά σε όσα έγιναν στον περυσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, φυσικά και θέλω να σκοράρω στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το θέλω όσο θέλω να πετυχαίνω γκολ σε κάθε παιχνίδι και με οποιονδήποτε αντίπαλο, για να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει. Αυτό είναι όλο».

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό το είδες;

«Ναι, παρακολούθησα το παιχνίδι από την τηλεόραση».

Θεωρείς ότι κάποια από αυτές τις ομάδες είναι καλύτερη αυτήν τη στιγμή από τον ΠΑΟΚ;

«Κοίταξε, θεωρώ ότι είναι δύο μεγάλες ομάδες, που στο δυναμικό τους αγωνίζονται καλοί ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι έχουν κάτι παραπάνω από τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι φέτος είμαστε στο ίδιο επίπεδο με αυτές».

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν ξεφεύγει από το «δόγμα Ζαγοράκη» σε ό,τι αφορά τους στόχους της ομάδας. Δεν το κρύβει, ωστόσο, ότι ονειρεύεται έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ.

Ολοι ρωτούν πού πάει ο φετινός ΠΑΟΚ. Εσύ έχεις απάντηση;

«Το Σάββατο θα πάμε στην Αθήνα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο (γελάει). Δεν κοιτάμε στο μακρινό μέλλον. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Πού τελικά θα φτάσουμε, θα το δούμε στο τέλος».

Σε είδαμε στον αγώνα με τον Ηρακλή να είσαι «τρελαμένος». Το ίδιο και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Από πού αντλείς τόσο πάθος;

«Από τον κόσμο. Ανέκαθεν, όπου και αν έχω αγωνιστεί, είχα στενή επαφή με τους φιλάθλους. Το είδατε και το καλοκαίρι στο φιλικό με τη Λάτσιο πώς με υποδέχθηκαν οι φίλαθλοι στη Ρώμη. Και αυτό συμβαίνει γιατί πάντα αγωνίζομαι με πάθος και δίνω μέσα στο γήπεδο τον καλύτερό μου εαυτό. Το πάθος που βλέπετε προέρχεται από το γεγονός ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ και αγωνίζομαι μπροστά στον κόσμο του. Μπορεί να πει κανείς ότι δεν έδειξα ανάλογο πάθος την προηγούμενη σεζόν. Το παραδέχομαι Και εγώ δεν ένιωθα άνετα με τον εαυτό μου. Δεν ήμουν στο 100% ώστε να είμαι έτοιμος μέσα στο γήπεδο και να παρασύρω με το πάθος μου και την εξέδρα και τους συμπαίκτες μου».

Στο παιχνίδι με τη Λάτσιο είπες ότι ο τρόπος που σε αντιμετώπισαν οι φίλαθλοί της ήταν γιατί κέρδισες εκεί ένα πρωτάθλημα. Φαντάζομαι ότι θέλεις να κερδίσεις τίτλους και με τον ΠΑΟΚ...

«Αυτό που θέλω, και το λέω ειλικρινά, θα είναι ό,τι καλύτερο και για μένα και για τον ΠΑΟΚ. Εχουμε ξεκάθαρους στόχους από την αρχή της σεζόν. Βασικά να εξασφαλίσουμε μια θέση που θα μας οδηγήσει στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και στο Κύπελλο να φτάσουμε στον τελικό και αν μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ο,τι καλύτερο έρθει για εμάς θα είναι επιτυχία. Είναι κάτι άλλωστε που το θέλουμε και εμείς οι παίκτες. Στην καριέρα μου έχω συνηθίσει να είμαι σε ομάδες με υψηλούς στόχους, που κάνουν πρωταθλητισμό και κυνηγούν τίτλους. Θα είμαι ευτυχισμένος αν καταφέρω να κατακτήσω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ».

Την Παρασκευή έχεις γενέθλια και το συμβόλαιό σου με τον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι. Τι σκέφτεσαι; Τι θέλεις να κάνεις; Να παίξεις έναν ακόμη χρόνο και μετά να κρεμάσεις τα παπούτσια σου;

«Νιώθω, πλέον, πολύ καλά με τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω καλό ποδόσφαιρο για αρκετό καιρό ακόμη. Το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιό μου όλα θα εξαρτηθούν από το πού θα έχει φτάσει η ομάδα, αλλά και από τις δικές μου αντοχές. Θα ήθελα, πάντως, να κρεμάσω τα παπούτσια μου αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ».

Στον αγώνα με τον Πανιώνιο αντιμετώπισες έναν παλιό συμπαίκτη σου, τον Αλβάρο Ρεκόμπα. Τι είπατε μετά το παιχνίδι;

«Ο Ρεκόμπα είναι φίλος μου. Πέρα από το παιχνίδι και το ποδόσφαιρο συζητήσαμε και για άλλα πράγματα, αφού από τον καιρό που αγωνιζόμασταν μαζί στην Ιντερ είχαμε γίνει οικογενειακοί φίλοι. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής, που αξίζει το σεβασμό από όλο τον κόσμο. Ηταν ευχαριστημένος που οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τον χειροκρότησαν. Στην Ευρώπη είναι πάντως φυσιολογικό τέτοιους μεγάλους ποδοσφαιριστές να τους χειροκροτούν και οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας. Δεν ξέρω πόσο συνηθισμένο είναι στην Ελλάδα, ωστόσο θεωρώ ότι οι φίλαθλοί μας του απέδωσαν το σεβασμό που του αξίζει».

Εχεις τέσσερις γιους. Ποια ομάδα υποστηρίζουν από όλες όσες έχεις παίξει;

«Τώρα τον ΠΑΟΚ (γελάει). Κάθε φορά που αλλάζω ομάδα αλλάζουν και αυτοί».

Οι δύο πάντως παίζουν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Πώς τους βλέπεις;

«Θα γίνουν καλύτεροι από μένα (γελάει). Πηγαίνω και τους βλέπω στις προπονήσεις, αλλά πάντα μένω μακριά. Δεν θέλω να μπλέκομαι στα πόδια του προπονητή τους. Το θέμα είναι ότι η οικογένειά μου περνά καλά εδώ. Η Ελλάδα είναι σαν την Πορτογαλία και αυτό είναι σημαντικό για μένα».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7713&pubid=1492565

http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #365 on: November 11, 2008, 15:49:12 »
Τρεις μέρες έξω ο Κονσεϊσάο
11/11/2008, 15:30

Εκτός για περίπου τρεις μέρες θα μείνει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο που έχει οίδημα στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού. Ο Πορτογάλος εξετάστηκε και θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες, ενώ είναι άγνωστο αν θα προτιμηθεί για το βασικό σχήμα στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό. Απών από την προπόνηση της Τρίτης ήταν και ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο καθώς έλειψε με άδεια, για προσωπικούς στόχους, στην Ιταλία και θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ακόμα ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο οποίος έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και θα είναι διαθέσιμος για την Κυριακή, ενώ στην προπόνηση της Τετάρτης αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Τέλος ο Φίλιππος Δάρλας αισθάνεται ενοχλήσεις στον αριστερό κοιλιακό προσαγωγό και θα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Πάντως ο πρώην αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζεται για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής.

http://www.sport-fm.gr/article/153826

>:( >:( >:( >:( >:(

mpougatsas

• Guest
« Reply #366 on: November 11, 2008, 21:03:57 »
Κονσεϊσάο: Τίτλο με τον ΠΑΟΚ

Υπερήφανος που είναι αρχηγός του ΠΑΟΚ δηλώνει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος μέσος τόνισε πως θα ήθελε να κατακτήσει τίτλο με τον «Δικέφαλο» του Βορρά, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Επίσης, ο έμπειρος μέσος αναφέρθηκε επίσης και στην έως τώρα επαγγελματική πορεία.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο μίλησε στην αθλητική εφημερίδα «Goal». Αναλυτικά η συνέντευξη του Πορτογάλου μέσου:

Έπειτα από πολλά χρόνια ένας παίκτης από το εξωτερικό φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον ΠΑΟΚ. Αυτό σε κάνει να νιώθεις ηγέτης του ΠΑΟΚ; «Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω ότι είμαι περήφανος που είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι 100% αφοσιωμένος στο σύλλογο που αγωνίζομαι. Έχω μεγάλη εμπειρία. Αυτό που προσπαθώ να κάνω όχι μόνο στη διάρκεια των αγώνων αλλά και στις προπονήσεις είναι να βοηθήσω τα παιδιά που δεν έχουν ανάλογη εμπειρία. Και αυτό με σκοπό να φέρουμε τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται».

Στους δύο τελευταίους αγώνες ο ΠΑΟΚ κάνει καλά παιχνίδια και ο Κονσεϊσάο είναι από τους κορυφαίους παίκτες του. Πόσο σημαντικό θεωρείς τον εαυτό σου για την ομάδα; «Το πιο σημαντικό είναι τι κάνει η ομάδα και όχι τι κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά. Σημαντική είναι η ομάδα και όχι κάποιος παίκτης. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θεωρώ ότι είμαι το ίδιο σημαντικός με κάθε άλλο συμπαίκτη μου που αγωνίζεται στα παιχνίδια ή είναι στον πάγκο. Από εκεί και πέρα, μέσα στην ομάδα πολλές φορές πρέπει να μειώσουμε το εγώ μας και να το βάλουμε κάτω από το σύνολο. Και αυτό κάνω εγώ πάντα. Είμαι παίκτης ομάδας. Δεν είμαι δηλαδή ο ποδοσφαιριστής που θα θελήσει οπωσδήποτε να βάλει το γκολ ή να κάνει την τελική πάσα. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και τι θα κάνει αυτή».

Η προηγούμενη χρονιά ήταν δύσκολη και για σένα και για την ομάδα. Τι σκέφτηκες όταν τελείωσε το πρωτάθλημα; «Η αλήθεια είναι ότι η σεζόν έφτασε στο τέλος της και με όσα είχαν προηγηθεί όλα στον ΠΑΟΚ ήταν πολύ δύσκολα. Ήρθα στην ομάδα ως ένα μεγάλο όνομα, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε τόσους σπουδαίους συλλόγους. Ήταν, λοιπόν, λογικό και οι φίλαθλοι να περιμένουν πολλά από μένα. Από την πλευρά μου, δυστυχώς δεν πληρούσα τις προϋποθέσεις για να αποδώσω αυτά που περίμεναν όλοι. Στην ηλικία που είμαι η φυσική κατάσταση είναι πολύ σημαντικό και εγώ ήρθα χωρίς να έχω παίξει ποδόσφαιρο για τρεις τέσσερις μήνες. Ήταν φυσικό λοιπόν όταν τελείωσε το πρωτάθλημα και βλέποντας και την κατάσταση που ήταν η ομάδα να νιώθω θλίψη και απογοήτευση. Και πάνω από όλα εκνευρισμό κυρίως με τον εαυτό μου γιατί δεν μπόρεσα να προσφέρω αυτά που ζητούσαν από μένα. Έφυγα λοιπόν για τις καλοκαιρινές μου διακοπές στην Πορτογαλία και δεν σου κρύβω ότι έκανα πολλές σκέψεις. Σκέφτηκα ότι ίσως θα ήταν καλύτερα για μένα να μην επιστρέψω ή ακόμη και να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Η κατάσταση δεν ήταν καθόλου καλή για μένα. Από εκεί και πέρα όμως, με την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης, του προπονητή, έχοντας μεγάλο σεβασμό γι' αυτούς και τον κόσμο, αλλά και από εγωισμό να δείξω τι πραγματικά μπορώ να καταφέρω, αποφάσισα να συνεχίσω. Δόξα τω Θεώ, θεωρώ ότι πήρα τη σωστή απόφαση».

Το σέβομαι. Ωστόσο θεωρώ ότι θα ήθελες να σκοράρεις σε βάρος του έπειτα από όσα έγιναν στο περυσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Δεν είναι έτσι; «Δεν θα ήθελα να κάνω καμιά αναφορά σε όσα έγιναν στον περυσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, φυσικά και θέλω να σκοράρω στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το θέλω όσο θέλω να πετυχαίνω γκολ σε κάθε παιχνίδι και με οποιονδήποτε αντίπαλο, για να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει. Αυτό είναι όλο».

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό το είδες; «Ναι, παρακολούθησα το παιχνίδι από την τηλεόραση».

Θεωρείς ότι κάποια από αυτές τις ομάδες είναι καλύτερη αυτήν τη στιγμή από τον ΠΑΟΚ; «Κοίταξε, θεωρώ ότι είναι δύο μεγάλες ομάδες, που στο δυναμικό τους αγωνίζονται καλοί ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι έχουν κάτι παραπάνω από τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι φέτος είμαστε στο ίδιο επίπεδο με αυτές».

Ολοι ρωτούν πού πάει ο φετινός ΠΑΟΚ. Εσύ έχεις απάντηση; «Το Σάββατο θα πάμε στην Αθήνα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο (γελάει). Δεν κοιτάμε στο μακρινό μέλλον. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Πού τελικά θα φτάσουμε, θα το δούμε στο τέλος».

Σε είδαμε στον αγώνα με τον Ηρακλή να είσαι «τρελαμένος». Το ίδιο και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Από πού αντλείς τόσο πάθος; «Από τον κόσμο. Ανέκαθεν, όπου και αν έχω αγωνιστεί, είχα στενή επαφή με τους φιλάθλους. Το είδατε και το καλοκαίρι στο φιλικό με τη Λάτσιο πώς με υποδέχθηκαν οι φίλαθλοι στη Ρώμη. Και αυτό συμβαίνει γιατί πάντα αγωνίζομαι με πάθος και δίνω μέσα στο γήπεδο τον καλύτερό μου εαυτό. Το πάθος που βλέπετε προέρχεται από το γεγονός ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ και αγωνίζομαι μπροστά στον κόσμο του. Μπορεί να πει κανείς ότι δεν έδειξα ανάλογο πάθος την προηγούμενη σεζόν. Το παραδέχομαι Και εγώ δεν ένιωθα άνετα με τον εαυτό μου. Δεν ήμουν στο 100% ώστε να είμαι έτοιμος μέσα στο γήπεδο και να παρασύρω με το πάθος μου και την εξέδρα και τους συμπαίκτες μου».

Στο παιχνίδι με τη Λάτσιο είπες ότι ο τρόπος που σε αντιμετώπισαν οι φίλαθλοί της ήταν γιατί κέρδισες εκεί ένα πρωτάθλημα. Φαντάζομαι ότι θέλεις να κερδίσεις τίτλους και με τον ΠΑΟΚ... «Αυτό που θέλω, και το λέω ειλικρινά, θα είναι ό,τι καλύτερο και για μένα και για τον ΠΑΟΚ. Έχουμε ξεκάθαρους στόχους από την αρχή της σεζόν. Βασικά να εξασφαλίσουμε μια θέση που θα μας οδηγήσει στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και στο Κύπελλο να φτάσουμε στον τελικό και αν μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ότι καλύτερο έρθει για εμάς θα είναι επιτυχία. Είναι κάτι άλλωστε που το θέλουμε και εμείς οι παίκτες. Στην καριέρα μου έχω συνηθίσει να είμαι σε ομάδες με υψηλούς στόχους, που κάνουν πρωταθλητισμό και κυνηγούν τίτλους. Θα είμαι ευτυχισμένος αν καταφέρω να κατακτήσω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ».

Την Παρασκευή έχεις γενέθλια και το συμβόλαιό σου με τον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι. Τι σκέφτεσαι; Τι θέλεις να κάνεις; Να παίξεις έναν ακόμη χρόνο και μετά να κρεμάσεις τα παπούτσια σου; «Νιώθω, πλέον, πολύ καλά με τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω καλό ποδόσφαιρο για αρκετό καιρό ακόμη. Το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιό μου όλα θα εξαρτηθούν από το πού θα έχει φτάσει η ομάδα, αλλά και από τις δικές μου αντοχές. Θα ήθελα, πάντως, να κρεμάσω τα παπούτσια μου αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ».

Στον αγώνα με τον Πανιώνιο αντιμετώπισες έναν παλιό συμπαίκτη σου, τον Αλβάρο Ρεκόμπα. Τι είπατε μετά το παιχνίδι; «Ο Ρεκόμπα είναι φίλος μου. Πέρα από το παιχνίδι και το ποδόσφαιρο συζητήσαμε και για άλλα πράγματα, αφού από τον καιρό που αγωνιζόμασταν μαζί στην Ίντερ είχαμε γίνει οικογενειακοί φίλοι. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής, που αξίζει το σεβασμό από όλο τον κόσμο. Ήταν ευχαριστημένος που οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τον χειροκρότησαν. Στην Ευρώπη είναι πάντως φυσιολογικό τέτοιους μεγάλους ποδοσφαιριστές να τους χειροκροτούν και οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας. Δεν ξέρω πόσο συνηθισμένο είναι στην Ελλάδα, ωστόσο θεωρώ ότι οι φίλαθλοί μας του απέδωσαν το σεβασμό που του αξίζει».

Έχεις τέσσερις γιους. Ποια ομάδα υποστηρίζουν από όλες όσες έχεις παίξει; «Τώρα τον ΠΑΟΚ (γελάει). Κάθε φορά που αλλάζω ομάδα αλλάζουν και αυτοί».

Οι δύο πάντως παίζουν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Πώς τους βλέπεις; «Θα γίνουν καλύτεροι από μένα (γελάει). Πηγαίνω και τους βλέπω στις προπονήσεις, αλλά πάντα μένω μακριά. Δεν θέλω να μπλέκομαι στα πόδια του προπονητή τους. Το θέμα είναι ότι η οικογένειά μου περνά καλά εδώ. Η Ελλάδα είναι σαν την Πορτογαλία και αυτό είναι σημαντικό για μένα».

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=148&document_id=111226

Η συνέντευξη που βάζεις είναι αναπαραγωγή αυτής που έδωσε στο goal και μόλις δύο μηνύματα πιο πρίν έβαλε ο darklord. Λίγη προσοχή παιδιά...
« Last Edit: November 11, 2008, 21:48:47 by Capricorn »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #367 on: November 12, 2008, 19:56:14 »
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artid=12424&catid=24

Κονσεϊσάο και Ογκουνσότο τα βραβεία  12-11-2008

Ο Πορτογάλος μέσος του ΠΑΟΚ Σέρτζιο Κονσεϊσάο αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 9ης αγωνιστικής, για την απόδοσή του στο ματς της Τούμπας απέναντι στον Πανιώνιο. Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής πήγε στον Πάτρικ Ογκουνσότο του Εργοτέλη για το πρώτο από τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Λάρισα στο Παγκρήτειο.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού:

Για MVP

1. Σέρτζιο Κονσεϊσάο (ΠΑΟΚ)76%
2. Σπύρος Βρονταράς (Πανθρακικός)12,6%
3. Ζντράβκο Πόποβιτς (ΟΦΗ)11,4%
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #368 on: November 13, 2008, 14:00:36 »
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=70CA70B81E540F67B4FA7ABE4C2F0F17?newsCode=20081113135532625

13.11.2008 Προπόνηση: Πέμπτη 13.Νοε.2008

Ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα περιείχε η σημερινή προπόνηση της ομάδας, στην οποία έλαβε μέρος και ο Sergio Conceicao. Ο Πορτογάλος άσος έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια συνέχισε με θεραπεία.
Στην προπόνηση συμμετείχαν μετά από πρόσκληση του Fernando Santos οι Θεοδωρίδης (18 χρ. - αμυντικός) και Παραλύκης (18 χρ. - μέσος) της ομάδας Νέων. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Φίλιππος Δάρλας.

PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #369 on: November 13, 2008, 14:05:54 »
θα παιξει και θα τους γαμησει......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

JamaicaN

• Guest
« Reply #370 on: November 13, 2008, 14:07:13 »
Εδω ο ανθρωπος δηλωνε τον αυγουστο οτι περιμενει το ματς με τον γαυρο....
Δεν το χανει λεμε....

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #371 on: November 13, 2008, 14:09:01 »
τελικα τι λετε  θα το προλαβει το ματς με τον gay?

MetroStar

• Guest
« Reply #372 on: November 13, 2008, 14:21:51 »
Eγώ πιστεύω μάλλον κόλπο είναι. Δεν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα. Θα παίξει λογικά με γαύρο.

bagos1

• Guest
« Reply #373 on: November 13, 2008, 14:30:14 »
μέχρις στιγμής προπονήσεις μόνος του κάνει ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, εγω πιστεύω θα παίξει.

mpougatsas

• Guest
« Reply #374 on: November 14, 2008, 01:52:57 »
κανε το θαύμα σου θεούλη μου να μην παίξει..  όχι μόνο θα παίξω                                     σε παρακαλώ.. κλαψ κλαψ                                                                         μωρι ξεκολιάρα..  αλλά                                                                                                                 και το γαμήσι που θα φας μια ζωή θα το θυμάσαι ..

daniel

• Guest
« Reply #375 on: November 14, 2008, 12:24:43 »
αυριο στο ξενοδοχειο που θα μεινει η αποστολη ,η λεσχη φιλων της ΛΑΤΣΙΟ (laziohellas club) θα τιμησει τον ΣΕΡΤΖΙΟ  για την προσφορα του στην ομαδα της ΛΑΤΣΙΟ με πλακετα

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #376 on: November 14, 2008, 12:59:15 »
τον τιμάω και εγώ που είμαι Torino και AS Roma, δεν έχω πρόβλημα χαχαχαχαχαχαχαχα
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #377 on: November 14, 2008, 13:08:16 »
Σερτζιο αλανι γαμα το λιμανι και την αδελφη τον Clooney!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #378 on: November 14, 2008, 16:43:08 »
http://www.sport-fm.gr/article/154241
Μπορεί ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο να ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας στην σημερινή προπόνηση, ωστόσο αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Πορτογάλος είναι πολύ δύσκολο να προλάβει να αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #379 on: November 14, 2008, 16:44:37 »
αντ' αυτού, ποιος?