Author Topic: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição  (Read 36937 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
Απ: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
« Reply #260 on: June 16, 2008, 19:58:50 »
makari...alla den to vlepo.

Sergio vjale me pseyth na xamogelasei lijo h pikramenh mou psyxh...

Diego-4

• Guest
« Reply #261 on: June 17, 2008, 01:39:05 »
O Sergio tin akonizei....To nou sas...

zagorakis

• Guest
« Reply #262 on: July 08, 2008, 09:14:47 »
«Φέτος θα είμαι ο Κονσεϊσάο»
Ευδιάθετος, πρόσχαρος και αποφασισμένος να πάρει το αίμα του πίσω για την παρουσία του στο περσινό πρωτάθλημα εμφανίζεται από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ο Σέρχιο Κονσεισάο. Ο Πορτογάλος που προκάλεσε ενθουσιασμό στον κόσμο του Δικεφάλου όταν αποκτήθηκε επιθυμεί διακαώς να αποζημιώσει τους φιλάθλους της ομάδας για την περσινή του παρουσία και να τους αναγκάσει να τον χειροκροτήσουν. Το συμπέρασμα προκύπτει εύκολα από τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που δέχθηκε χθες το μεσημέρι…
-Αφήνεται πίσω σας μια τραγική χρονιά. Τι περιμένετε από το νέο πρωτάθλημα?
«Είναι υποχρέωση μας να ξεχάσουμε την περσινή περίοδο. Ηταν πολύ άσχημη και για την ομάδα και για μένα προσωπικά. Έπαιξα τρεις μήνες στον ΠΑΟΚ και έδειξα ένα κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Φέτος γίνεται μια νέα αρχή και για μένα και για την ομάδα. Οι συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές και θα μπορέσει η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Εγώ θα δείξω το πραγματικό μου πρόσωπο και όχι αυτό που έδειξα πέρσι και οφείλεται στην έλλειψη φυσικής κατάστασης»
-Ποιος θεωρείς ότι είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ για τη νέα περίοδο?
«Πρωταρχικός στόχος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Φαντάζομαι ότι επιβάλλεται να φθάσουμε σε συμμετοχή στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ και θα αναζητήσουμε διάκριση από τη διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας. Γιατί να μην είμαστε η ομάδα που θα το κατακτήσει?».
-Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟΚ με τους παίκτες που αποκτήθηκαν μέχρι τώρα?
«Είναι βέβαιο ότι βελτιώνεται αισθητά το επίπεδο της ομάδας. Όπως διαπιστώνω όλοι οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι ικανότατοι και θα βοηθήσουν την ομάδα όχι μόνο με την παρουσία τους αλλά και το γεγονός ότι θα αυξήσουν τον ανταγωνισμό μεταξύ μας. Παράλληλα θέλω να πω ότι διαπιστώνω πολλές οργανωτικές αλλαγές. Η ομάδα οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα και είναι εμφανές αυτό. Όλοι μαζί, παίκτες τεχνική ηγεσία και διοίκηση θα δουλέψουμε συλλογικά και οργανωμένα για να φτιάξουμε μια ομάδα όπως τη θέλουμε».
-Τι σε έχει εντυπωσιάσει αυτούς τους 6 μήνες που ζεις τον ΠΑΟΚ ?
«Σίγουρα αυτό που με εντυπωσίασε είναι ο κόσμος της ομάδας. Επίσης έχω εντυπωσιαστεί από την προσωπικότητα του Ζαγοράκη του Βρύζα και των υπολοίπων ανθρώπων που τους πλαισιώνουν. Είναι εκπληκτική η προσπάθεια που γίνεται για τη δημιουργία μιας ομάδας νέας που θα έχει πρωταγωνιστικό χαρακτήρα. Γι αυτό σας είπα νωρίτερα ότι κοιτάμε μπροστά. Τελείωσε μια δύσκολη σεζόν και ξεκινά μια καινούργια με όραμα. Ξεκινάμε από το Μηδέν αλλά αυτό δεν μας ενοχλεί».
-Είσαι ευχαριστημένος από τη συνεργασία σου με τον ΠΑΟΚ ?
«Αν δεν ήμουν ευχαριστημένος θα ήμουνα με την οικογένεια μου στην Πορτογαλία. Και είναι φανταστικά στην Πορτογαλία αυτή την εποχή... Είμαι στον ΠΑΟΚ με όλη μου την καρδιά. Η ομάδα με βοήθησε πολύ και θέλω να τη βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις».
- Θα ήθελες να εξελιχθείς σε ηγέτη, σε αρχηγό του ΠΑΟΚ ?
« Θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες είναι και πρέπει να είναι ηγέτες και πρωταγωνιστές μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει όλοι να αισθάνονται έτσι για να προχωρήσει μια ομάδα και να διακριθεί. Όλοι έχουμε ευθύνη την ώρα του αγώνα. Δέχομαι ότι εμείς οι μεγαλύτεροι σε ηλικία οφείλουμε να καθοδηγούμε τους μικρότερους. ΝΑ τους συμβουλεύουμε να τους βοηθάμε να βελτιωθούν και να βγάλουν τον καλό τους εαυτό στο γήπεδο. Είναι υποχρέωση μας να το κάνουμε και υποχρέωση των μικρών να ακούνε και να μαθαίνουν».
- Θεωρείς ότι ήταν λάθος σου να αγωνιστείς στο Κουβέιτ?
«Ναι, ήταν ένα λάθος. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με επέλεξαν τότε. Τα χρήματα που πήρα ήταν πολλά και βοήθησαν σημαντικά την οικογένεια μου. Αγωνιστικά ζημιώθηκα. Κάναμε μια ερασιτεχνική προπόνηση την ημέρα ενώ δεν υπήρχε κανένας συναγωνισμός στους αγώνες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθω στον ΠΑΟΚ και να μην είμαι ο εαυτός μου. Ο κόσμος δεν είδε ούτε το 30 % των δυνατοτήτων μου. Φέτος που δουλεύω από την αρχή στην ομάδα θα δείξω τι πραγματικά μπορώ να προσφέρω».
-Ποια είναι η θέση σου ή η θέση που σου αρέσει να αγωνίζεσαι ?
«Αυτό το αποφασίζει ο προπονητής. Σε όλες τις ομάδες και στη Λάτσιο, και στην Πάρμα και στην Ιντερ αγωνιζόμουν τόσο δεξιά όσο και αριστερά. Αυτό μπορώ να το κάνω και στον ΠΑΟΚ. Εγώ προπονούμαι και προετοιμάζομαι για να παίξω όπου θέλει ο προπονητής. Δεν έχω προβλήματα με τέτοια θέματα».
-Τι να περιμένουμε από το συμπατριώτη σου τον Βιερίνια ?
«Είναι ένα νέο παιδί με πολύ ταλέντο. Θεωρώ ότι στο ένας εναντίον ενός είναι καταπληκτικός. Εχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και δουλεύει για να βελτιωθεί. Παραδοσιακά η Πορτογαλία αναδεικνύει παίκτες από τα πλάγια με πλούσια προσόντα. Παίκτες σαν τον Βιερίνια τους χρειάζεται κάθε ομάδα και θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ».
-Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν επτά Πορτογάλοι προπονητές και παίκτες. Τι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα?
«Όπως εγώ έτσι και οι υπόλοιποι ήρθαμε να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι μπορούμε να προσφέρουμε στην ομάδα αλλά και στο ποδόσφαιρο το Ελληνικό. Στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο βασίζεται στη φυσική κατάσταση. Εμείς μπορούμε να βάλουμε τη φαντασία στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Να προσθέσουμε τεχνική και να βοηθήσουμε για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει».
- Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι?
«Είμαι 33 ετών. Δε μπορώ να έχω πολλούς προσωπικούς στόχους. Αυτό που επιθυμώ είναι να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να φθάσει ψηλά. Θέλω να πετύχω γκολ και να μοιράσω ασίστ στους συμπαίκτες μου».
-Προτιμάς το γκολ ή τις ασίστ ?
«Ειλικρινά προτιμώ τις ασιστ. Αισθάνομαι πιο χρήσιμος στο παιχνίδι».
-Αν θεωρήσουμε ότι δεν έζησες την καλύτερη σου στιγμή στον ΠΑΟΚ ποια ήταν η χειρότερη ?
«Η απώλεια του πέναλτι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Ήθελα να σκοράρω και να κερδίσουμε. Ήθελα πολύ να κερδίσουμε. Θα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε φέτος. Πιστεύω ότι η κατάσταση θα είναι πιο ισορροπημένη. Ο ΠΑΟΚ δε θα έχει μεγάλη διαφορά από τις 3 ομάδες της Αθήνας. Φέτος θα τον κερδίσουμε τον Ολυμπιακό».
-Αν εκτελούσες ξανά εκείνο το πέναλτι τι θα άλλαζες?
«Δε θα άλλαζα τίποτε. Με τον ίδιο τρόπο θα το εκτελούσα...».
-Με το Νικοπολίδη το επεισόδιο θεωρείται λήξαν?
«Φυσικά. Συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο ποδόσφαιρο. Σέβομαι την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και στην εθνική ομάδα της χώρας σας. Όπως κι εγώ έχω τη δική μου προσφορά στο ποδόσφαιρο και στην εθνική ομάδα της χώρας μου».
-Η Πορτογαλία δε κατάφερε να διακριθεί στο ΕΥΡΟ παρά το γεγονός ότι διαθέτει σπουδαία ομάδα. Που το αποδίδεις?
«Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο. Ξεκίνησε εντυπωσιακά αλλά δεν είχε συνέχεια. Πιστεύω ότι για να διακριθείς πρέπει να παίξεις καλό ποδόσφαιρο. Να προσπαθήσεις μέσα στο παιχνίδι. Όχι να θεωρείς ότι θα κερδίσεις επειδή είσαι καλή ομάδα. Δε δούλεψε η ομάδα στα παιχνίδια και έμεινε έξω από την τελική φάση».
http://www.metrosport.gr/more.php?id=21358_0_1_0_M

Hooligans

• Guest
« Reply #263 on: July 19, 2008, 23:16:57 »
Γουσταρω Sergio  αρχηγο φετος ;D Μονο αυτος ο παικτης θα μπορουσε απο αυτους που εχουμε να ηγηθει και να ειναι πραγματικος αρχηγος και ηγετης του φετινου ΠΑΟΚ. Μπραβο στον Σαντος και στον Βρυζα που τον επελεξαν για αρχηγο!!!!

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #264 on: July 20, 2008, 02:28:00 »
paidia egw tha kanw mia erotisi pou pisteuo tha faw kraksimo ! Alla o mellisis gt dn einai mesa stous 3 arxigous ???simeni tpt mipos?min brizete sas parakalw!!gt einai ligo parakseno ap tous 3 arxigous i 2 na einai kata 80%anapliromatiki!!
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #265 on: July 20, 2008, 02:35:36 »
mporei na min ithele o idios na thelei
auta den ta mathenoume emeis
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #266 on: July 20, 2008, 10:53:48 »
Νομιζω οτι ο ουσιαστικος αρχηγος της ομαδας θα ειναι ο Σερζιο.
Και δικαιολογημενα, λογω εμπειριας - νοοτροπιας νικητη - ειδικου βαρους ονοματος - σχεσης με προπονη.

Απλα ο παντελης ως ο πιο παλιος ελληνας, τυπικα, πηρε τον τιτλο του πρωτου αρχηγου.

Οσο αναφορα τον Μελισση, υπαρχει καποιος που εχει διακρινει σε αυτον ηγετικη φυσιογνωμια που θα εμπνευσει συμπαικτες και θα εχει respect απο αντιπαλους, διαιτητες κλπ ???  :gruebel:
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

papas4

• Guest
« Reply #267 on: July 20, 2008, 13:53:33 »
Ειναι μεγαλος σκυλος!πολυ ισχυρη πρωσοπικοτητα και πιστευω και εγω οτι φετος θα ναι ο ηγετης μας μεσα στο γηπεδο!εξαλλου περυσι ειχε πει οτι οταν θα κανει και προετοιμασια τοτε θα τον δουμε!

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #268 on: July 20, 2008, 14:37:47 »
Οσο αναφορα τον Μελισση, υπαρχει καποιος που εχει διακρινει σε αυτον ηγετικη φυσιογνωμια που θα εμπνευσει συμπαικτες και θα εχει respect απο αντιπαλους, διαιτητες κλπ ???  :gruebel:

Egw protimao na einai o arxhgos mas ellhnas pou na ponai tin fanela !!!kai dn mou lete o arxhgos dn prepi na ipograpsi to fillo agwna??o sertzio ti skata tha diabasi kai tha ipograpsi???
kai mia teleutea erotisi psifisan i paixtes anametaksi tous i tous ebale o santos kai i doiikisi
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
« Reply #269 on: July 20, 2008, 14:56:33 »
τους αρχηγους παντα τους βγαζουν με ψηφοφορια οι ιδιοι οι παιχτες......
ο σερτζιο παντως ετσι οπως ακουγεται οτι ειναι πορωμενος στην προετοιμασια ειναι οτι πρεπει για αρχηγος μονο που θα πρεπει να προσεξει λιγο τα νευρα του γιατι στους αρχηγους οι ποινες διπλασιαζονται....
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #270 on: July 20, 2008, 17:17:03 »
Τους αρχηγους τους επελεξε ο Σαντος σε συνενοηση με τον Βρυζα και τον Ζαγορακη και δεν εγινε μυστικη ψηφοφορια μεταξυ των ποδοσφαιριστων.

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
« Reply #271 on: July 20, 2008, 17:41:36 »
 O Santos ton Conceisao
O Vryzas ton Kwnstantinidi
O Zagorakis ton Hliadh....
PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #272 on: August 07, 2008, 16:05:48 »
Κονσεϊσάο: «Να μείνουμε προσγειωμένοι»
Δημοσίευση : 14:24 pm 7 Αυγούστου 2008

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τις εντυπώσεις του από το χθεσινό φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ουντινέζε, αλλά και τη μέχρι τώρα προετοιμασία του «δικέφαλου».
Αρχικά ο Πορτογάλος μίλησε για την εμφάνιση κόντρα στην ιταλική ομάδα: «Πήγαν όλα καλά στο χθεσινό παιχνίδι. Δε χρειάζεται να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Ήταν απλά ένα φιλικό. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μέχρι τα επίσημα παιχνίδια. Το ότι κάναμε ένα καλό φιλικό δε σημαίνει ότι θα πάμε και καλά στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι για να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή πορεία φέτος και να βγούμε στο Κύπελλο UEFA. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, ανήκει στους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Εγώ έχω εμπειρία σε τέτοιες ομάδες και μου αρέσει πολύ που είμαι εδώ. Παρότι είμαστε μεγάλη ομάδα, δε σημαίνει πως ένα καλό παιχνίδι φέρνει την άνοιξη. Πρέπει να πάρουμε τα θετικά στοιχεία από τη χθεσινή εμφάνιση, ωστόσο πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι και να δουλέψουμε περισσότερο μέσα στο γήπεδο».
Στη συνέχεια σχολίασε τους στόχους του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στην ομάδα, ενδεικτική της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Ήρθα πέρσι σε μία δύσκολη χρονιά, που δεν μπορούσαμε να βρούμε τον εαυτό μας με τίποτα. Φέτος άλλαξε η νοοτροπία του προπονητή και της ομάδας, ήρθαν πολύ καλοί καινούριοι παίκτες. Ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο φέτος και θα ξεχάσει την περσινή χρονιά. Έχουμε στόχο το UEFA, θέλουμε να πάμε ψηλά και να κερδίσουμε σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει όμως να είμαστε ήρεμοι και προσγειωμένοι, να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι αυτοί».
Όσο για τον κόσμο της ομάδας είπε: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι γνωστό πως είναι υπέροχος, γεμίζει το γήπεδο και δίνει φτερά στην ομάδα. Για αυτό κι εμείς πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο, για να ανταποδίδουμε την αγάπη που μας δείχνει ο κόσμος».
Τέλος, σε ερώτηση για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, απάντησε: «Φυσικά και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αφού όπως γνωρίζει όλος ο κόσμος, δε γίνεται μία ομάδα σε αυτή τη χρονική περίοδο να είναι στο 100% των δυνατοτήτων της. Αυτό που θέλουμε από τα φιλικά, είναι να μπούμε σε έναν ρυθμό και παιχνίδι με το παιχνίδι να τον αυξήσουμε και να γίνουμε καλύτεροι».

http://www.metropolisradio.gr/5947
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #273 on: August 08, 2008, 14:36:32 »
ÊïíóåúóÜï: «Íá êåñäßæù êáé ôç ìÜíá ìïõ!»  08-08-2008

Ôçí Ýíôïíç åðéèõìßá ôïõ íá êåñäßæåé êÜèå áãþíá ðïõ äßíåé åîÝöñáóå ìå óõíÝíôåõîÞ ôïõ óôçí «ÅîÝäñá» ï ÓÝñôæéï ÊïíóåúóÜï. Ï äéåèíÞò Üóïò ôïõ ÐÁÏÊ óôéò äçëþóåéò ôïõ ðñïóðÜèçóå íá êñáôÞóåé ÷áìçëïýò ôïõò ôüíïõò êáé ìßëçóå ãéá ôï íéêçöüñï öéëéêü ìå ôç ÏõíôéíÝæå áëëÜ êáé åðåñ÷üìåíï ìå ôçí ËÜôóéï. Ï ÐïñôïãÜëïò ìåóïåðéèåôéêüò Ýäùóå õðüó÷åóç óôïõò ïðáäïýò ôïõ ÄéêåöÜëïõ ôïõ ÂïññÜ üôé öÝôïò èá äþóåé ôïí êáëýôåñü ôïõ åõáôü, åíþ ï óõìðáßêôçò ôïõ, ÆëÜôáí Ìïõóëßìïâéôò ôüíéóå üôé ÷Üñçêå ãéá ôï ãêïë ðïõ óçìåßùóå êüíôñá óôçí éôáëéêÞ ïìÜäá, åíþ îåêáèÜñéóå üôé äïõëåéÜ ôïõ åßíáé íá êÜíåé üôé ôïõ æçôÜåé ï ðñïðïíçôÞò ôïõ.

Äåí Ýäåéîå íá óõììåñßæåôáé ôï êýìá åíèïõóéáóìïý ðïõ õðÜñ÷åé óôç Èåóóáëïíßêç, ï ÓÝñôéï ÊïíóåúóÜï: «Çôáí Ýíá ðáé÷íßäé, üðïõ üëá ðÞãáí êáëÜ. Óßãïõñá, üìùò, õðÜñ÷ïõí ðåñéèþñéá âåëôßùóçò êáé Ý÷ïõìå ôïí ÷ñüíï, ìÝ÷ñé ôçí Ýíáñîç ôùí åðßóçìùí õðï÷ñåþóåùí, þóôå íá äïõëÝøïõìå êáé íá ãßíïõìå áêüìç êáëýôåñïé. Äåí ðñÝðåé íá áéóèáíüìáóôå üôé üëá åßíáé êáëÜ, áëëÜ íá óõíå÷ßóïõìå ôç äïõëåéÜ üðùò êÜíïõìå. ÊÜèå ðáé÷íßäé åßíáé ìïíáäéêü êáé äåí ðñÝðåé íá ìÝíïõìå ðïëý óôï èåôéêü áðïôÝëåóìá. Ôï æçôïýìåíï åßíáé áðü êÜèå öéëéêü ðïõ äþóáìå ìÝ÷ñé ôþñá íá êñáôÞóïõìå ôá êáëÜ óôïé÷åßá ðïõ äåßîáìå êáé íá ðñïóðáèÞóïõìå íá âåëôéþóïõìå üóá äåí ìáò Üñåóáí. ÐïëëÞ äïõëåéÜ ðñÝðåé íá åßíáé áõôü ðïõ èá ìáò ÷áñáêôçñßæåé ôüóï ôþñá, ðïõ äéáíýïõìå ðåñßïäï ðñïåôïéìáóßáò, üóï êáé êáôÜ ôç äéÜñêåéá ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò».

Ïóïí áöïñÜ ôïí ßäéï, ï ÊïíóåúóÜï õðïó÷Ýèçêå üôé öÝôïò èá âãÜëåé ôïí êáëýôåñü ôïõ åáõôü. «Ïóïí áöïñÜ åìÝíá, áõôü ðïõ èÝëù íá ðù åßíáé üôé óéãÜ óéãÜ âñßóêù ôïí êáëü ìïõ åáõôü. ÐÝñóé äåí åß÷á åýêïëç ÷ñïíéÜ, áëëÜ áõôü ðÝñáóå ðéá êáé áíÞêåé óôï ðáñåëèüí. ÖÝôïò èá äåßîù ðïéïò åßíáé ï ðñáãìáôéêüò ÊïíóåúóÜï. Èá ðáëÝøù óêëçñÜ ãéá ôï êáëýôåñï êáé áéóèÜíïìáé óßãïõñïò üôé üëá èá ðÜíå êáëÜ. Áõôü ðïõ ìå åíäéáöÝñåé åßíáé ç ïìÜäá íá êåñäßæåé êáé íá óõììåôÝ÷ù êáé åãþ óå áõôü».
Ï êüóìïò ôïõ ÐÁÏÊ Ýêëåøå ôçí ðáñÜóôáóç êáé öõóéêÜ äåí Þôáí äõíáôü íá ìçí áíáöåñèåß óå áõôü ï ÐïñôïãÜëïò. «Ãéá ôïí êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ, åéëéêñéíÜ, äåí Ý÷ù ëüãéá. Çôáí áðü ôçí áñ÷Þ óôï ðëåõñü ìáò êáé óõíå÷ßæïõí. Ðéóôåýù üôé êáé åìåßò ôïõò äþóáìå ìåãÜëç ÷áñÜ ìå ôçí åìöÜíéóÞ ìáò êáé ìå ôï áðïôÝëåóìá. Íá îÝñïõí üôé áõôü èá ðñïóðáèïýìå íá êÜíïõìå êáè’ üëç ôç äéÜñêåéá ôçò ÷ñïíéÜò. Íá ðáßæïõìå ìðÜëá êáé íá ðáßñíïõìå ôá áðïôåëÝóìáôá» Þôáí ôá ëüãéá ôïõ åíþ êáôÝëçîå.

«Åæçóá ðïëëÜ ìå ôç ËÜôóéï, ìåãÜëåò åðéôõ÷ßåò, êáé óßãïõñá èá åßìáé óõíáéóèçìáôéêÜ öïñôéóìÝíïò, üìùò áõôü èá óõìâåß ðñéí áðü ôçí Ýíáñîç ôïõ áãþíá. Ïôáí óöõñßæåé ï äéáéôçôÞò ôçí Ýíáñîç áãùíßæïìáé ãéá ôïí ÐÁÏÊ êáé ìüíï» êáé ìáò äåß÷íåé ôïí äéêÝöáëï óôï óôÞèïò êáé óõíå÷ßæåé: «Êáé äåí ðáñåìâáßíïõí óõíáéóèçìáôéóìïß. Áêüìç êáé ôç ìçôÝñá ìïõ Þ ôïí ðáôÝñá ìïõ íá áíôéìåôþðéæá, ðÜëé èá ðÜëåõá ãéá íá êåñäßóù».

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=6952&catid=2

yg. Pantws kati prepei na paizei me tis manes twn paixtwn mas.. kai o garcia eixe pei oti "mesa sto gipedo den anagnorizw oute tin mana mou."  ;D

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #274 on: August 08, 2008, 14:48:32 »
Όλα τα ψυχάκια μαζέψαμε. Έτσι πρέπει  :P
Γεια σου ρε αρχηγάρα  8)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
« Reply #275 on: August 11, 2008, 21:37:05 »
http://www.tuttomercatoweb.com/index.php?action=read&id=117465

Paok, Conceiçao: "La Lazio prenda subito Pelè"

Caught up from Datasport, l' former Latium Sergio Conceiçao does not hide l' emotion of having to return to play of new all' Olympic, even if from adversary, between them row of the Paok Salonicco: " E' un' emotion to return in Italy, without a doubt. E' normal school that after some years to return here or moving. I have many beautiful memories, is always moving to return in my second house and in my according to Country. The Lazio has always had a great square, speaks all over the world about 10 years, with champions ago known. Now it is not more the same one, but creed that also today or a good square seppur with players who do not have a great name. The Lazio is doing good on the market, the new purchases does not know them well but I know that they are soccers player that they have done good in theirs nazione". The Portuguese bets on the young interista ace Pelè: " Pelè is a portuguese typical young person. E' Bravo technically, recovers many balls, would be a good purchase to centrocampo. It would do good to go to the Lazio because in this square, and this city, he would find himself well. Here the players find own comfort. He would have more opportunity that all' Inter and would be more to its comfort that to Milano". On its Greek experience: " With the Paok we want to fight with the first three formations of the championship: l' aekaki, gay-ros, and vazelos. We have a good square and new and expert players. Mine contracted here it expires quest' year, but I want to still play for 2-3 years. It will be difficult to return in Italy but to be able to still dress the mesh of the Lazio would be a dream. The Lazio and the city of Rome are and will remain part of my life. My time is by now past, soccer is changed, but in the life all it is possibile".

Έτσι! Θα χορτάσετε ΠΑΟΚ! Και φέτος, και του χρόνου, και του παραχρόνου! Και μετά θα βλέπετε τ' αρχίδια μας μόνο με κυάλια... Ά! Και ούτε καν θα σας βρίζουμε... μόνο ομάδες του εξωτερικού θα πιάνουμε στο στόμα μας! Γαμιέται η μάνα του Κασίγιας για μισό κιλό τορτίγιας κλπ. Για πλάκα θα σας έχουμε...
ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #276 on: August 13, 2008, 00:14:35 »
Σήμερα είδαμε δύο λόγους για τους οποίους ο Sergio είναι τεράστιος παίκτης μεγάλης κλάσης και σπάνιας ποδοσφαιρικής πάστας. Ο πρώτος είναι η σημερινή εμφάνισή του και ο δεύτερος είναι η αντιμετώπισή του από τους οπαδούς της Λάτσιο σε συνδυασμό με τη δική του αντίδραση. Μαγική ποδοσφαιρική στιγμή, λίγες σαν αυτήν βλέπουμε στα γήπεδα...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #277 on: August 13, 2008, 01:13:33 »
Σημερα πρεπει να καταλαβαν πολλοι αμφισβητιες τι σημαινει να εχεις εναν Sergio Conceicao στην ομαδα.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #278 on: August 13, 2008, 03:34:05 »
πραγματικος ηγετης.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #279 on: August 13, 2008, 05:26:34 »
Τρελαθηκα, συγκινηθηκα, ενιωσα το μεγαλειο του να εχεις εναν πραγματικα μεγαλο παικτη στην ομαδα σου σημερα. απιστευτη σκηνη του κονσεισαο με τουσ οπαδουσ της λατσιο, που μεγαλωνει πρωτα τον παοκ που εχει εναν τετοιο παικτη αλλα κ αυτον που μπορει να παιζει σε μια ομαδα που του προσφερε αυτη την χαρα, του να βρισκεται στο ολυμπικο για ενα φιλικο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...