ξεχνώντας ότι ανήκουν σε ένα λαό που έχει ενωθεί όσο λίγοι από τα απανωτά γαμήσια των αμερικάνων
ξεχνας για ποιον πουστικο λαο μιλας.γιατι καλες οι φιλιες αλλα ας μην ξεχναμε και ορισμενα πραγματα
Έλα ρε Davids4. Άμα δε ξέρεις μη μιλάς. Να σε πω εγώ (κάτσε πρώτα να στραβώσω το στόμα)
τετοια ειρωνεια απο εσενα δεν την περιμενα.κατα τα αλλα ολα καλα
ap ti fainetai merikoi eiste prota anti olibiakoi kai meta PAOKTSIDES
kai oso sinexizetai afto to thema h katastasi ginetai akoma tragikoteri alla nai xero, exoume dimokratia, peite tin malakia sas elefthera
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΣΤΟ PAOKWORLD!!
ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΩΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ....
ενταξει ΠΑΟΚαρχες μου,δωστε γραμμη να ακολουθησουμε ολοι.μην λεμε και μαλακιες...
Tha itan kalitera na min bgazoume fimes monoi mas
σαν τα σκουληκια θα γινουμε σε 1-2 χρονια και να μου το θυμηθειτε.οποιος εχει διαφορετικη αποψη θα ειναι "ποντικι".προσεξτε καλα πως πατε να καταντησετε τον ΠΑΟΚ μας.τα περιστατικα αυτα ηδη εχουν αρχισει απο την συμπεριφορα της εξεδρας-παρωδιας
τα ιδια μου λεγατε και ενα χρονο πριν οταν τα εχωνα για τον βεζυρτζη και την τοτε αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου.μην μιλας μου λεγατε για την ενωτητα και το καλο του ΠΑΟΚ.και τοτε αντι-ΠΑΟΚτση με ειχανε πει καποιοι επειδη ημουν αντιθετος.καλο θα ηταν ορισμενοι να δειχνατε αυτοσυγκρατηση και να σκεφτοσασταν και 1 λεπτο παραπανω πριν απαντησετε
και για να τελειωνουμε με τον σερβο,μην νομιζετε οτι ολα ειναι αγγελικα πλασμενα οπως τα ονειρευομαστε.αν αλλος παιχτης του ΠΑΟΚ την δεκαετια του '80 ειχε κανει τετοια εμφανιση και εφευγε αγκαλιασμενος με παιχτες του γαυρου (που τον ειχανε αβανταρει να ερθει στον ΠΑΟΚ) τοτε δεν θα τον χωρουσε η πολη.
εσεις μικραινετε τον ΠΑΟΚ που δεχεστε τετοιες εμφανισεις απο τους παιχτες μας και 12 χρονη παραδοση απο τον γαυρο.και δολος να μην υπαρχει,ο σερβος προχθες μας γαμησε