Author Topic: Goran Gavrancic (www.gavrancic.com)  (Read 7735 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Απ: Goran Gavrancic (www.gavrancic.com)
« Reply #180 on: February 24, 2008, 20:19:33 »
καλά...εδώ ρε σεις οι μισή δε μιλάνε κοινή γλώσσα στην ομάδα ακόμα..πότε πρόλαβε να προσαρμοστεί, να συντονιστεί με τους υπόλοιπους?
από μισή προετοιμασία είναι ο τύπος...ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? χατ τρικ στο 3ο ματς?
οκ! θα συνέλθει (αν τρέχει κάτι) εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν μια γαμημένη λάθος εκτίμηση...και έχω δει τη φάση 100 φορές...πήγε πάνω στη μπάλα πρώτος, και έκανε τσαφ...τελεία...κακή ώρα και φάνηκε ότι του έκατσε άσχημα όταν στην αμέσως επόμενη φάση διώχνει και πάει η μπάλα 10 μέτρα πιο κάτω...στον τζόλε....

Και άσε που μας έσπασε τα @@ και ο Ορφανός! μια καλή κουβέντα δεν είπε για τον τύπο σε όλο το ματς όσο σχολίαζε...ΕΛΕΟΣ ρε μεγάλε! τι να πρωτοθυμηθούμε για τις τρελλές  μεταγραφές τις παλαιότερες εποχές! ΣΤΟΠ σε μερικούς.,..η φωνή του ΠΑΟΚ είναι η διοίκηση και ο ΛΑΟΣ του...
τα λοιπά είναι πίπες...

όσο για κάτι που ήθελα να το πω αλλά δεν ξέρω που να το βάλω (ας το βάλω σε αυτό το νήμα μιας και δόθηκε από εδώ η αφορμή)
κάτι πρέπει να γίνει με το θέμα των δηλώσεςων...ή το θέμα των μεταφράσεων στις δηλώσεις παικτών
καταρχήν το "Ο καμπούρης δε μου βάλει γκολ και λοιπά" είναι παπαριές...ποιος νοιάζεται? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ δημοσιογράφος ρωτάει τέτοιες μάπες?
τα ίδια και τα ίδια...κάνουν τους παίκτες μας να φαίνονται κάτι άλλο, πιο κοντά σε ηθοποιούς σαπουνόπερας...
και ΟΛΟΙ μα όλοι λένε τα ίδια! ή όντως τα λένε και ας βγει κάποιος να τους πεί οκ...χαμηλώστε λίγο ή αλλάξτε τρόπο γιατί παρεξηγούνται όσα λέτε, ή οι δημοσιογράφοι δεν έχουν τι να γράψουν και γράφουν μαλακίες.!
sorry για το off topic!

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
« Reply #181 on: February 24, 2008, 21:25:33 »
loipon afto to exei sto site tou goran kai anaferei ton paok ws "white-blues"kai an katalava kala einai ap'to site ths superleague...o ASPROMAVROS PAOK "white-blues" anti "white-blacks"ELEOShttp://www.gavrancic.com/en/news/full/0708/ns000046.htm
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #182 on: February 24, 2008, 22:18:15 »
Lathoi ekane kai ston mats me ton rouli alla ekei eixe ton amoroso giauto kai den ta plirwsame.
Lathoi ekane kai xtes. Omos mpala kserei, megalos paixtis einai kai eimai sigouros pws arga h' grigora pisw tha ginei mia amyna mpeton arme.

Nikos67

• Guest
« Reply #183 on: February 24, 2008, 23:14:29 »
...

telos panton thelo na pisteuo pos itan i kakia stigmi ena stigmiaio lathos pou mporei na simbei ston kathena kai na min mas bgei paixtis tupou "Dolberg" !
perimeno polla apo auton ...
;D Dolberg δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπεράσει από τον ΠΑΟΚ...πιθανότατα δεν ήταν ποδοσφαιριστής ο άνθρωπος αλλά συγγενής του Χααν..

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #184 on: February 24, 2008, 23:31:13 »
ΛΟΙΠΟΝ

η μπάλα του έρχεται όπως δεν μπόρεσε να την εκτιμήσει.Εγώ τον πιστεύω οτι φταίει και το χορτάρει πολύ σκληρό φαίνεται.ΤΏρα αν το έχει πατήσει κανένας απο δω δεν ξέρω.

Η μπάλα του έρχεται αρκετά ψηλα.
« Last Edit: February 24, 2008, 23:50:06 by Davids4 »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #185 on: February 24, 2008, 23:51:10 »
ρε αδερφε το θεμα τελειωσε για μενα.ο καθενας πιστευει οτι θελει.εγω το μονο που λέω ειναι οτι η καχυποψια βλαπτει.παντα
ψαχνουμε ψιλους στα αχυρα.αν κερδιζαμε χθες κανεις δε θα ελεγε τπτ για αυτο.και για τον σερβο θα λεγανε οτι εκανε μια μαλακια
αλλα εσβησε τον κοβασεβιτς.τωρα που πηγε χ λεμε οτι ακουμε απο δω κι απο κει.ο κυριοτερος λογος που σπαστηκα σημερα
που δεν κερδισαμε χθες ειναι αυτος.χθες ειχα αλλους λογους οπως ας πουμε τα 10 χρονια σερι χωρις νικη(αν και τους πηραμε
στο κυπελο εντος 3-1 το 2003).σημερα ομως με χαλάσε πολυ η μιρλα και τα σεναρια που πλαθουμε.δλδ επειδη δεν πηραμε τον γκεη
πρεπει να γαμηθουμε τελειως ψυχολογικα.ρε ξεκολατε και μην κανετε αυτο που θελουν οι αλλοι.εγω ακουσα και μεσα στο γηπεδο
χθες στημενο ηταν.ετσι μας θελω.να δω ποτε θα βαλουμε μυαλο για να παμε μπροστα

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #186 on: February 25, 2008, 00:06:00 »
Εγώ λέω να κάνουμε μια προσπάθεια και να τον κρίνουμε σε 3 μάτς απο σήμερα ...

Καταλαβαίνω οτι περιμένουμε ΠΟΛΛΑ περισσότερα.3 ματσ να δούμε και μετά βλέπουμε..

ΥΓ Ο Κοκκαλης έλεγε θέλω μια ομάδα με 11 ΠΑΝΤΟΥΣ η Ερτ λέει Ο παντος και ο Παντος ο παικτάρας..Δείτε λίγο σε αντιστοιχη φάση στο δικό μας γκολ τι διώξιμο κάνει...

Ειδάτε και στους μεγαλύτερους παίκτες συμβαίνουνε.....ΜΠΟΥΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #187 on: February 25, 2008, 02:36:59 »
Ε ναι είναι γνωστές οι μυστικές συμφωνίες Πάντου-Ζαγοράκη κάτω απ το τραπέζι. Έχει βουήξει η Θεσσαλονίκη για την επόμενη ομάδα του Πάντου, αφού ο γαύρος δεν του προσφέρει πια την τσάλεντζ ρε παιδί μ τα χει κατακτήσει όλα.
Η μερικοί θεωρείτε ότι ήταν τυχαίο το λάθος του παικταρά του Πάντου; παίκτης που μηδενίζει Τζόου Κόουλ, Ντιέγκους, Ρομπίνιους και τα κακαρωσε τώρα απ τον Σάλμον και τον Γκονζάλες πλάκα κάνουμε;
Στημένα τα πάντα ξυπνήστε που ναι οι μετοχές οεο; κλπ κλπ.

Edit trelos4: Δεν χρειάζεται να πιείς τίποτα. Ένα στραβοπάτημα με το γαύρο και όλες οι πλεκτάνες αποκαλύπτονται ως δια μαγείας αν με καταλαβαίνεις...
« Last Edit: February 25, 2008, 03:21:39 by alkaholik »

trelos4

• Guest
« Reply #188 on: February 25, 2008, 03:02:19 »
alkoholik,ti ipeies prin ta grapseis afta? :-\

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #189 on: February 25, 2008, 09:26:28 »
άντε πάλι (να ξαναμαπαλιεπαναληφθώ!)
δείτε τη φάση του γκολ....ο Γκαβρα κάνει πατατιά...τρέχει να την καλύψει και ο καμπούρης κάνει σουτ...που από τη φάτσα του και μόνο βλέπεις ότι ούτε αυτός δεν πιστεύει ότι θα καταλήξει μέσα καθώς σκάει μπροστά...και πάει με -10 χλμ την ώρα....
ΠΑΤΑΤΙΑ όλων στην άμυνα ήταν γιατί για εμένα:
και ο Γκαβρα μαλακίζεται,
ο Ντάνι τα γνωστά...αέρα πατέρα και πηδάει επιτόπου αντί να ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ...
και ο Κνολ...δεν τρέχει ή να κάνει μια προβολή προς τα έξω....
ξαναδείτε τη φάση!
τελεία με Γκαβρανσιτς!

όσο για τον τάσο Πάντο...και εγώ το άκουσα...ο ΠΑΟΚ δίνει τον Γκαβρανσιτς για να τον εντάξει στο δυναμικό του. Ο Πάντος έχει κουραστεί να ακούει το "τάσος πάντος οεοεοεοεο" και έρχετε Θεσσαλονίκη μεριά για να αποδείξει ότι οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ είμαστε πιο ευρυματικοί στην ποίηση...θα ενεργοποιηθεί η μεταγραφή όταν βρούμε την καλύτερη ρίμα για το "τάσος πάντος..."

apostolos

• Guest
« Reply #190 on: February 25, 2008, 09:39:36 »
Kala re sto topic me tis metagrafes parakalagame oloi na erthei kai edw twra tou dinoume kai eukaries kai deadlines kai ton upopsiazomaste kai ola auta me ti? Me duo mats pou exei paiksei kai sto ena ekane duo tsaf....E den trwgeste re me tipota...
Ti allo pia tha diavasoume? Ti allo? Kai maresei pou merikoi olo ksupnioi to paizoun kai upopsiasmenoi kai tsakalia kai lene tous allous fyta, kai me thn prwth xazobrwma pou tha vgalei to kathe skouliki h o kathe dhmosiografos ths plakas, einai oi prwtoi pou tsimpane kai peftoun sthn pagida san koroida....kai kanoun kai ta papagalakia apo panw....Ante re sunelthete ligo, ante rikste ligo kruo nero sto kefali sas mpas kai kselampikarete...

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #191 on: February 25, 2008, 09:47:18 »
Είδα τη φάση του Γκάβραν πολλές φορές. Δικό μου συμπέρασμα? Η μπάλα σκάει σε λακούβα και αλλάζει πορεία. Προσέξτε... ο παίχτης τη βρίσκει με το καλάμι και μετά κάνει ζεμπεκιά μπας και την διώξει... Αλλά ακόμα και έτσι να μην είναι και να έκανε μπαρούφα 100% λόγω μ@λ@κί@ς της στιγμής ΔΕΝ θα κάψω ένα παίχτη επειδή έκανε ένα - δύο τσαφαδιές σε ένα ματς!!! Έλεος!!! Όσο για τα σενάρια συνομωσίας, τι να πω.... Οι Ελοχίμ και οι Νεφελίμ ζουν ανάμεσά μας.... Ά ρε Λιακόπουλε!!! Παίξε το φλάουτό σου και τα ποντίκια θα ακολουθήσουν.....
PAOK is a Social Movement!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #192 on: February 25, 2008, 10:02:15 »
@ papritsa....
Ετσι είναι φίλε μου...μόνο που στον ΠΑΟΚ μερικές φορές με τους Ελοχίμ και Νεφελίμ...έρχονται και οι Σεφερλίμ!!! (αποκλειστικά Ελληνικό προνόμιο...)

guest4

• Guest
« Reply #193 on: February 25, 2008, 10:34:23 »
Exasa pasa idea apo tis malakies tou Stella gia ton Gavrancic.
"Egw leei den tha ton ksanaebaza stin entekada ean imoun santos"
Kai poion tha ebazes re stella? aei sixtir..
egw lew oti einai eutuxima pou exoume ena tetoio paikti sto roster mas.

As anarwtithoume giati oi 2 kaluteroi paiktes mas paiksane me tosi neurikotita
s' auto to paixnidi...
Giati ean briskotane se mia fusiologiki mera oi duo tous tha to pairname aneta to matsaki...

Oi fimes peri stisimatos klp einai anaksies sxoliasmou... kai mono ahdia prokaloun.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #194 on: February 25, 2008, 10:54:45 »
ΓΙΑ το ματς αυτο τον πηραμε το ποιο ακριβοπληρωμενο παικτη.για την καλαμαρια κρατουσαμε και μαλεζα.

εγω δεν εμπιστευομε κανεναν.

ο γαυρος επαιζε το πρωταθλημα και 20 μυρια ευρω και ο διαιτητης δεν ηταν πιασμενος...

ασε τις παπαρολογιες πριν το ματς "εμενα ο κοβασεβιτς δεν μου βαζει γκολ'.

εγω ξερω οτι μας εχουν κανει παραδοση μεσα στο σπιτι μας.ειτε παικτικως ειτε με διατητες ειτε με τρυπημα.αυτο το πραγμα δεν ειναι φυσιολογικο.στατιστικα  να το παρεις απο τυχη θα περναμε ενα ματς.

μακαρι να επαιζε ο μαλεζας.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #195 on: February 25, 2008, 11:02:42 »
Καταλαβαίνω τι λές και γιατί το λές.... Το μόνο που έχω να σου πω είναι το εξής: Δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο από το να αποκαταστήσεις την εμπιστοσύνη και την πίστη κάποιου ανθρώπου. Θέλει και σε αυτή την περίπτωση, Δουλειά Πολλή, που λέει και στην αρχική!!! Και αν έχεις και αβανταδόρους, σεναριογράφους, συνομωσιολάγνους να σε γυρνάνε τα μυαλά, τότε δεν θέλει μόνο Δουλειά Πολλή. Θέλει και ΑΝΤΕΡΑ!!!
PAOK is a Social Movement!

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #196 on: February 25, 2008, 11:04:33 »
ΑΣΕ ΠΟΥ μολις το φαγαμε ηταν πολυ ψευτικη η αντιδραση του.προσεξτε την.

στο τελος βεβαια ηταν στεναχωρημενος πολυ σαν εμας.τοσο πολυ που χαζογελουσε με τον τζορτζεβιτς και αγκαλιασμενοι πηγαιναν στα αποδυτηρια.

ενταξει κρατα λιγο τα προσχηματα.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #197 on: February 25, 2008, 11:06:45 »
ante mwre to poulimeno to tomari....
dws'te ton apo twra ston gayro na hsyxasoume......

yg: vedder se poio mats yphrxe tryphma?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #198 on: February 25, 2008, 11:08:30 »

μακαρι να επαιζε ο μαλεζας.

Kala kaneis kai den empisteuesai kanenan. Omws an h8eles na epaize o malezas h magia 8a
htan na to eleges PRIN to paixnidi. Meta xriston profhtes polloi..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

JamaicaN

• Guest
« Reply #199 on: February 25, 2008, 11:12:54 »
Opoios exei paiksei- i' estw parakolouthisei- bala sti zwi tou gnwrizei polu kala oti ta panta borei na ginoun, apo ti megaluteri strabi mexri tin apisteuti energeia, kai oti akoma kai paixtes disekatomuriwn tha sou kanoun ti malakia....Paradeigmata apeira...

H strabi pou leme....

Oti egine egine....Gia mena sunexizei na einai o Gaylansic......

ps Les giauto na mas deixnan tis malakies otan kopike i metadosi tou supersport?