καλά...εδώ ρε σεις οι μισή δε μιλάνε κοινή γλώσσα στην ομάδα ακόμα..πότε πρόλαβε να προσαρμοστεί, να συντονιστεί με τους υπόλοιπους?
από μισή προετοιμασία είναι ο τύπος...ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? χατ τρικ στο 3ο ματς?
οκ! θα συνέλθει (αν τρέχει κάτι) εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν μια γαμημένη λάθος εκτίμηση...και έχω δει τη φάση 100 φορές...πήγε πάνω στη μπάλα πρώτος, και έκανε τσαφ...τελεία...κακή ώρα και φάνηκε ότι του έκατσε άσχημα όταν στην αμέσως επόμενη φάση διώχνει και πάει η μπάλα 10 μέτρα πιο κάτω...στον τζόλε....
Και άσε που μας έσπασε τα @@ και ο Ορφανός! μια καλή κουβέντα δεν είπε για τον τύπο σε όλο το ματς όσο σχολίαζε...ΕΛΕΟΣ ρε μεγάλε! τι να πρωτοθυμηθούμε για τις τρελλές μεταγραφές τις παλαιότερες εποχές! ΣΤΟΠ σε μερικούς.,..η φωνή του ΠΑΟΚ είναι η διοίκηση και ο ΛΑΟΣ του...
τα λοιπά είναι πίπες...
όσο για κάτι που ήθελα να το πω αλλά δεν ξέρω που να το βάλω (ας το βάλω σε αυτό το νήμα μιας και δόθηκε από εδώ η αφορμή)
κάτι πρέπει να γίνει με το θέμα των δηλώσεςων...ή το θέμα των μεταφράσεων στις δηλώσεις παικτών
καταρχήν το "Ο καμπούρης δε μου βάλει γκολ και λοιπά" είναι παπαριές...ποιος νοιάζεται? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ δημοσιογράφος ρωτάει τέτοιες μάπες?
τα ίδια και τα ίδια...κάνουν τους παίκτες μας να φαίνονται κάτι άλλο, πιο κοντά σε ηθοποιούς σαπουνόπερας...
και ΟΛΟΙ μα όλοι λένε τα ίδια! ή όντως τα λένε και ας βγει κάποιος να τους πεί οκ...χαμηλώστε λίγο ή αλλάξτε τρόπο γιατί παρεξηγούνται όσα λέτε, ή οι δημοσιογράφοι δεν έχουν τι να γράψουν και γράφουν μαλακίες.!
sorry για το off topic!