Author Topic: Goran Gavrancic (www.gavrancic.com)  (Read 7664 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
Απ: Goran Gavrancic (www.gavrancic.com)
« Reply #220 on: February 25, 2008, 13:21:27 »
pathrs

1. Kalws hr8es sto forum, symplirwse ton topo sto profile sou, giati kindyneyeis me diagrafh !

2. MPOREIS NA TEKMIRIWSEIS OTI TO MATS HTAN STHMENO GIA X ?

3. EDW MESA MILAME MONO GIA TON GAVRANCIC !
   (AKOUS EKEI PAIZEI xanoumi bazelos KAI 8A 'NAI PRWTOS O GAY PALI.....
    API8ANO DHLADH NA KERDISEI O BAZELOS, T AKOUME XRHSTE MOU MESHMERIATIKA)

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

fatal_invasion

• Guest
« Reply #221 on: February 25, 2008, 13:33:57 »
Πω ρε ΠΑΟΚΑΡΕΣ μου τι να πω ρε γαμώτο.Δημιουργούμε θέμα από το πουθενά.Ήμαρτων..

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #222 on: February 25, 2008, 13:47:51 »
ap ti fainetai merikoi eiste prota anti olibiakoi kai meta PAOKTSIDES

kai oso sinexizetai afto to thema h katastasi ginetai akoma tragikoteri alla nai xero, exoume dimokratia, peite tin malakia sas elefthera

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #223 on: February 25, 2008, 13:55:37 »
ELA TO KOBOUME LEME........

jimpapa83

• Guest
« Reply #224 on: February 25, 2008, 14:45:03 »

exei dikio o billy paratrabixe to thema... :02:

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #225 on: February 25, 2008, 14:47:33 »

ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟ ΕΒΟΛΟΥΣΙΟΝ

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #226 on: February 25, 2008, 14:57:40 »
Lathoi ekane kai ston mats me ton rouli alla ekei eixe ton amoroso giauto kai den ta plirwsame.
Lathoi ekane kai xtes. Omos mpala kserei, megalos paixtis einai kai eimai sigouros pws arga h' grigora pisw tha ginei mia amyna mpeton arme.
egw anarwtiemai an to ekane to lathos auto o mpalafas ti tha ginotane....loipon emena kai einai proswpiki mou apopsi kai den upoxrewnw kanenan na tin aspastei thewrw ton servo polu epirrepi sto lathos..katholou kalos stis metavivaseis kai den empneei katholou sigouria..k den to lew ormomenos apo to mats me olumpiako.k me ari itan epikundinos..den kserw an eimai lathos pantws thewrw polu ntoros gia to tipota.episis dn mou aresan oi dilwseis tou oti den tha afisei ton drakoumel na skorarei.kamia fora as prosexoume ti leme giati mporei na ektethoume.episis gia mena einai arketa xeiroteros apo ton cirilo pou mas endiefere

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #227 on: February 25, 2008, 14:58:24 »
Έλα ρε Davids4. Άμα δε ξέρεις μη μιλάς. Να σε πω εγώ (κάτσε πρώτα να στραβώσω το στόμα)
 :-\
Ο Τζέραρντ είναι ο άνθρωπος της Άρσεναλ μέσα στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ. Τον έχει βάλει ο Βενγκέρ για να τους διαλύσει και μόλις τα καταφέρει θα τον πάρει στην ομάδα. Εμ, τι νόμιζες!
Αυτά είναι γνωστά εδώ και καιρό. Το έχει γράψει ο Στέλλας άλλωστε και το έχει πει στο ράδιο ο Μπάμπης ο Σουγιάς και ο Μίλτος ο Φαλτσέτας.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #228 on: February 25, 2008, 15:13:53 »
θέλω να ξέρω πόσοι απο΄εδώ που κατηγορούνε τον Γκαβρα είναι οι ίδιοι που το Γενάρη έβλεπαν τα βίντεο στο youtube  να τα πετάει ο Σέρβος και χύναν....
μαλακίες...
εγώ εξάλλου το έχω πει...ΠΑΛΤΟ ο ΓΚΑΒΡΑΝΤΣΙΤΣ! μεγάλο! δε θα μας βγεί ούτε τον αιώνα τον άπαντα...(μίλα και σύ ρε Yπογλώsσιε από το Benin...)

έ ρε και να χαμε  να λέμε για τίποτα ΣΟΒΑΡΟ! όπως το ότι υπήρξε 30000+++ κόσμος στο γήπεδο...(και ο κάθε Βάζελος πάλι με φίλους και γνωστούς δε μάζεψε ούτε 6000....) ότι είδα στα πλάνα παιδάκια με γλυφιτζούρια στο στόμα (4-5 χρονών!) και κασκόλ της ΠΑΟΚΑΡΑΣ στο χέρι!
αυτά  είναι!
ασχοληθείτε με τις συνωμοσίες...βλέποντας (ή εικάζοντας) προ-συνενόηση στις ζεστές χαιρετούρες του Γκάβρα με τον Τζόλε...ξεχνώντας ότι ανήκουν σε ένα λαό που έχει ενωθεί όσο λίγοι από τα απανωτά γαμήσια των αμερικάνων...πόσο μάλλον όταν και οι 2 τρώνε ψωμί (ενίοτε και παντεσπάνι) σε ξένη χώρα...τεσπά ξαναλέω να χαμε να λέγαμε!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #229 on: February 25, 2008, 15:17:51 »
o gkavra san paixtis exei megali empeiria paidia.exei paiksei matsares kai matsares.fusika kai ton goustaroume fusika kai tha parameinei vasikos.to thema omws einai oti nai sto paixnidi me to gay itan isws o xeiroteros paixtis tis omadas mas.auto den einai kako na to episimanoume.isa isa kritiki kanoume gia na ginei kaluteros.epeidi kseroume oloi to viografiko tou as stamatisoume na ton katigoroume parolo pou itan tragikos to ksanalew!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #230 on: February 25, 2008, 17:24:26 »
http://www.thisispaok.com/ar8ra/d_ar8ra20041106pustepse.htm ΠΟΥΣΤΕΨΕ ο λαός μας,μικραίνει και η ομάδα μας.
ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ οι διοικήσεις μας,ΤΡΥΠΗΘΗΚΕ ο κόσμος μας.
(06-11-2004) ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ?
ΕΣΕΝΑ ΤΑΪΣΜΕΝΕ ΠΑΟΚΤΣΗ που φώναζες πέρυσι «πουλημένοι» στους παίχτες στο ματς με τον βαζελο
ΕΣΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΑΟΚΤΣΗ που συνεχίζουν να σε ταΐζουν
Εσένα ρωταμε,τωρα ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?
Ότι κάνεις παντα.Θα ανοίξεις το ράδιο..θα κάνεις καφέ..θα αγοράσεις εφημερίδα..και σταυροπόδι καθισμένος θα πάρεις τηλέφωνο για παράπονα και εξυπνάδες.
ΑΙΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!!!! http://www.thisispaok.com/ar8ra/d_ar8ra20041106pustepse.htm
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #231 on: February 25, 2008, 19:41:21 »
asxeto

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #232 on: February 25, 2008, 19:47:25 »
ka8olou....

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #233 on: February 25, 2008, 20:25:50 »
εγω παντως ουτε βλαχοπαοκτσης νιωθω ουτε τουριστας.το αρθρο δεν ανεφερεται στο σερβο παικτη που μας κρεμασε το σαββατο αλλα σε ενα ματς πριν χρονια που εγω δεν ειπα κανεναν παικτη πουλημενο.οποτε για μενα ειναι ασχετο.

βλαχοπαοκτσης για μενα ειναι αυτος που χειροκροταει τους παικτες οταν μετα απο 12 χρονια στην φαπα απο τον γαυρο ειναι ισοπαλοι και περιμενουν ολο το β ημιχρονο πισω απο την σεντρα και φοβουντε 2 35αρηδες σερβους μεσα στον ναο με 35,000 κοσμο.

τα νευρα μου απο κατι τετοιες εκφρασεις και εξυπναδες για στραβωμενα στοματα απο το πρωι ειναι πολυ τεντωμενα και ειμαι ετοιμος να γραψω πολλες μαλακιες,,,συγκρατιεμαι λογω μοντς.οι οποιοι ομως αφησαν αρκετα μεχρι τωρα χωρις να λαβουν υποψη την δικη μου αυτοσυγκρατηση και τον σεβασμο μου στο φορουμ.

τεσπα για μενα τελος.
« Last Edit: February 25, 2008, 20:41:53 by vedder »

kostas4

• Guest
« Reply #234 on: February 25, 2008, 21:16:54 »
ξεχνώντας ότι ανήκουν σε ένα λαό που έχει ενωθεί όσο λίγοι από τα απανωτά γαμήσια των αμερικάνων
ξεχνας για ποιον πουστικο λαο μιλας.γιατι καλες οι φιλιες αλλα ας μην ξεχναμε και ορισμενα πραγματα

Έλα ρε Davids4. Άμα δε ξέρεις μη μιλάς. Να σε πω εγώ (κάτσε πρώτα να στραβώσω το στόμα)

τετοια ειρωνεια απο εσενα δεν την περιμενα.κατα τα αλλα ολα καλα

ap ti fainetai merikoi eiste prota anti olibiakoi kai meta PAOKTSIDES
kai oso sinexizetai afto to thema h katastasi ginetai akoma tragikoteri alla nai xero, exoume dimokratia, peite tin malakia sas elefthera

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΣΤΟ PAOKWORLD!!
ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΩΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ....

ενταξει ΠΑΟΚαρχες μου,δωστε γραμμη να ακολουθησουμε ολοι.μην λεμε και μαλακιες...

Tha itan kalitera na min bgazoume fimes monoi mas

σαν τα σκουληκια θα γινουμε σε 1-2 χρονια και να μου το θυμηθειτε.οποιος εχει διαφορετικη αποψη θα ειναι "ποντικι".προσεξτε καλα πως πατε να καταντησετε τον ΠΑΟΚ μας.τα περιστατικα αυτα ηδη εχουν αρχισει απο την συμπεριφορα της εξεδρας-παρωδιας

τα ιδια μου λεγατε και ενα χρονο πριν οταν τα εχωνα για τον βεζυρτζη και την τοτε αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου.μην μιλας μου λεγατε για την ενωτητα και το καλο του ΠΑΟΚ.και τοτε αντι-ΠΑΟΚτση με ειχανε πει καποιοι επειδη ημουν αντιθετος.καλο θα ηταν ορισμενοι να δειχνατε αυτοσυγκρατηση και να σκεφτοσασταν και 1 λεπτο παραπανω πριν απαντησετε

και για να τελειωνουμε με τον σερβο,μην νομιζετε οτι ολα ειναι αγγελικα πλασμενα οπως τα ονειρευομαστε.αν αλλος παιχτης του ΠΑΟΚ την δεκαετια του '80 ειχε κανει τετοια εμφανιση και εφευγε αγκαλιασμενος με παιχτες του γαυρου (που τον ειχανε αβανταρει να ερθει στον ΠΑΟΚ) τοτε δεν θα τον χωρουσε η πολη.
εσεις μικραινετε τον ΠΑΟΚ που δεχεστε τετοιες εμφανισεις απο τους παιχτες μας και 12 χρονη παραδοση απο τον γαυρο.και δολος να μην υπαρχει,ο σερβος προχθες μας γαμησε

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #235 on: February 25, 2008, 21:25:14 »
καταθετω προταση

απο εδω και στο εξης οποιος παικτης κανει λαθος σε παιχνιδι με γαυρο η δε ξερω ποιο αλλο, να το αποφασισουμε κοινως, το οποιο αποβαινει καθοριστικο για το ματς, να εκδιωκεται αμεσως απο την ομαδα για να διατηρειται η ενοτητα στο λαο του ΠΑΟΚ. καπως πρεπει απλα να κρυφοκαλυπτεται απο το συμβολαιο του παικτη ο ορος αυτος για να μη πληρωνουμε καθε φορα γαμησιατικα.

ε ρε δε παμε καλα.....

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #236 on: February 25, 2008, 21:48:44 »
ρε αδερφια μου γιατι τετοιοι ειστε υπαρχει ενας ΠΑΟΚτσης που ηταν μεσα το σαββατο η που στηθηκε στην τηλεοραση μπροστα
ειτε γιατι ηταν στο εξωτερικο ειτε γιατι δεν βρηκε εισητηριο και τρεχει και ασχολειτε χρονια με τον ΠΑΟΚ που ακριβως μολις
τελειωσε ο αγωνας ενιωσε ομορφα επειδη εληξε χ;αρχισε να φωναζει "εμεις μαζι";δεν αρχισε να σκεφτεται μαλακιες που
του γαμαν την ψυχολογια;ουτε ενας.αλλα απο την στιγμη αδερφια μου που δεν εχουμε ιδεα τι γινεται και τι παιζεται
και βγαζουμε πραγματα απο το μυαλο μας,τα οποια αναπαραγονται απο αλλους που αποδεδειγμενα θελουν να μας κανουν κακο
πειτε μου ρε μαγκες καλο κανουμε η κακο;δεν μπορουμε να παμε παρακατω;τοσο δυσκολο ειναι δλδ ειναι να ξεκολησουμε
και να πουμε παμε παρακατω;και αυτο που με τρελαινει ειναι το ματς που επιλεξατε να βγαλετε καχυποψια.δλδ φετος
δεν υπηρχε αλλο ματς που να γιναν χοντρες μαλακιες απο παικτες;και δεν καθομαι να πω που πως ποτε γιατι θα χαθει η μπαλα
και κατι τελευταιο.δεν θελω να πιστευω οτι συνδεετε τπτ με την διοιηκηση στο μυαλο σας.γιατι κατι τετοιο θα ηταν πολυ
υποπτο απο μερους σας.εξαλου αν μια στα χιλια να ειναι ετσι οπως τα σκεφτεστε κοντα σιμα ειναι το καλοκαιρι

manos4

• Guest
« Reply #237 on: February 25, 2008, 22:10:26 »
δηλαδη ρε κωστα τι πρεπει να κανουμε με τον gavrancic.....να τον διωξουμε απο τωρα......
επιτηδες εκανε την γκελα..........?
αν θυμασε περσι στο παιχνιδη με τον γαυρο πεφτει σε μια φαση ο καστιγιο και παθενει κραμπα και παει
και του πιανει το ποδι ο μελισσης και τον βοηθαει.........ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑ
ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ..............ΚΑΙ Ο ΙΛΙΕΦ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΓΕΛΑΚΙΑ
.....Ε ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ...............τζωρτζεβιτς τον ξερει απο την εθνικη απαγορευετε να εχουν καλες
σχεσεις.............? ???

gnaget

• Guest
« Reply #238 on: February 25, 2008, 22:47:13 »
Παιδιά ας είμαστε λογικοί.Είναι πολύ άδικο να κατηγορούμε έναν παίκτη για ένα ματς,ή μία λάθος και κακή στιγμή σε μία φάση.Αν νικούσαμε 3-1 κανείς δε θα στεκόταν στο λάθος του Γκόραν!Λάθη όλοι κάνουν και θα κάνουν,το θέμα είναι να μην βρεθεί ο κατάλληλλος παίκτης του αντιπάλου ώστε να το εκμεταλευτεί 100%.
Τώρα η ομάδα προσπαθεί να χτίσει χαρακτήρα και νοοτροπία,κατά την γνώμη μου δηλαδή.
Υπομονή παίδες και ο καιρός θα δείξει τι αξίζει και τι μπορεί ο καθένας.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #239 on: February 25, 2008, 23:25:29 »
http://www.thisispaok.com/ar8ra/d_ar8ra20041106pustepse.htm ΠΟΥΣΤΕΨΕ ο λαός μας,μικραίνει και η ομάδα μας.
ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ οι διοικήσεις μας,ΤΡΥΠΗΘΗΚΕ ο κόσμος μας.
(06-11-2004) ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ?
ΕΣΕΝΑ ΤΑΪΣΜΕΝΕ ΠΑΟΚΤΣΗ που φώναζες πέρυσι «πουλημένοι» στους παίχτες στο ματς με τον βαζελο
ΕΣΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΑΟΚΤΣΗ που συνεχίζουν να σε ταΐζουν
Εσένα ρωταμε,τωρα ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?
Ότι κάνεις παντα.Θα ανοίξεις το ράδιο..θα κάνεις καφέ..θα αγοράσεις εφημερίδα..και σταυροπόδι καθισμένος θα πάρεις τηλέφωνο για παράπονα και εξυπνάδες.
ΑΙΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!!!! http://www.thisispaok.com/ar8ra/d_ar8ra20041106pustepse.htm
τιποτα δεν αλλαζει....μονο το παιχνιδι των σκουλικιων ολων των ομαδων παιζεται...συνεχιστε να το κανετε....τη να λεει...εχει ξαναγινει....και τα ποντικια και αυτα αλλου-αμα πεις και στους σικαγο μπουλς οτι εχουν πιασμενο παικτη και οι σικαγιωτες θα σε κραξουν... ακου μικραινουμε τον ΠΑΟΚ εμεις και δεν τον μικραινει ο αλλος που μιλαει για στημενους...αντε ρε παντε καμια βολτα  ,που θα μας ανοιξετε και τα ματια...δεκ.80 και οτι να ναι....
« Last Edit: February 25, 2008, 23:34:36 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος