Η ΠΑΕ Αρης απέστειλε σήμερα την ακόλουθη επιστολή στην Πειθαρχική Επιτροπή για το αντιαθλητικό χτύπημα στον ποδοσφαιριστή, Νίκο Καράμπελα. Αναλυτικά η επιστολή: "Με λύπη μας, καθώς δεν σημειώθηκε από τον διαιτητή του αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΡΗΣ της 10-02-2008 και συνεπώς δεν αναφέρεται στο φύλλο του αγώνα, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε στην Επιτροπή σας το σκοπούμενο αντιαθλητικό και επικίνδυνο παίξιμο του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γεωργιάδη Γεωργίου του Χαράλαμπου στο τέταρτο λεπτό του συγκεκριμένου αγώνα κατά του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Καράμπελα Νικόλαου. Η παραπάνω αυτή σκοπούμενη ενέργεια προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας και την καταδίκη του σε αγωνιστική απραξία για περίπου
οκτώ μήνες .http://www.metropolisradio.gr/more.php?id=23112_0_1_0_MΟ θεός και το δίκαιο ήταν με το μέρος του Νίκου Καράμπελα. Ο 24χρονος αμυντικός υποβλήθηκε χθες το πρωί σε μαγνητική τομογραφία και ευτυχώς για τον ίδιο τα αποτελέσματα της παραπάνω έδειξαν θλάση του ιγνυακού τένοντα και του τένοντα δικεφάλου, θλάση στην έξω γωνία και μερική ρήξη προσθίου χιαστού. Και για το πούμε πιο απλά ο Νίκος Καράμπελας στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς θα μπορούσε να πάθει μεγαλύτερη ζημιά. Σύμφωνα με τον γιατρό της ομάδας κ. Βαγγέλη Πανταζή και δεδομένου της μεγάλης ανησυχίας που υπήρχε για ολική ρήξη χιαστών, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπεσε στα μαλακά μιας και από ότι υπολογίζεται θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για
περίπου δύο μήνες.Ζλατάνος: «Συγνώμη από τον κόσμο του Άρη»
Ο βετεράνος διεθνής διαιτητής Νίκος Ζλατάνος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την ελληνική διαιτησία και πιο συγκεκριμένα για την διαιτησία στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Πιο συγκεκριμένα τόνισε: Λίγο καθυστερημένα πήγα στο παιχνίδι ΠΑΟΚ - Άρης. Μετά είδα 100 φορές το βράδυ την φάση του 3ου λεπτού και για αυτό τον λόγο πήγα χθες στο σύνδεσμο διαιτητών της Θεσσαλονίκης. Η ενέργεια του Γεωργιάδη ήταν βάναυση, δεν υπάρχουν λόγια να την περιγράψω. Δεν θέλω να αναφερθώ στα δύο πέναλτι που ζητά ο Άρης. Πήγα λοιπόν και ρώτησα τους κυρίους Καλόπουλο και Σαϊραδάρη: Κανένας σας δεν είδε την ενέργεια του κυρίου Γεωργιάδη, να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα. Είναι ντροπής πράγματα. Εγώ έχω γίνει ρεζίλι, γιατί δεν πρόλαβα να δω το συμβάν και το πληροφορήθηκα μετά.
Αν ο αθλητικός δικαστής καλέσει τον κύριο Γεωργιάδη θα πρέπει να τιμωρήσει τον παίκτη όσο καιρό αναρρώνει ο Καράμπελας. Εγώ προσωπικά θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κύριο Σκόρδα και τον κόσμο του Άρη. Αν τους πίκρανα τους ζητάω συγνώμη. Ήταν πολύ δυνατός ο ΠΑΟΚ για να μην αδικήσω και τον ΠΑΟΚ, ο κύριος Χαλκιάς φέρει ευθύνη για τα δύο γκολ. Στο σύνδεσμο και οι δύο μου αρνήθηκαν ότι είδαν το συμβάν. Τι να πω εύγε ο Σταυρίδης, εύγε και ο Γκαγκάτσης. Αφήστε τα παραμύθια, είστε όλη μία ομάδα διαιτητών και ο ένας καλύπτει τον άλλον. Δεν τα πήγε καλά η διαιτησία και οι πληροφορίες μου δεν είναι ευχάριστες. Ο κύριος Σταυρίδης είχε κάπου μια πλεύση. Δηλαδή γιατί να μην οριστεί ένας διαιτητής περιοπής. Ποιον είναι ο Σταυρίδης; Γιατί δεν αρνήθηκε ο Άρης;», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ζλατάνος.
http://www.metropolisradio.gr/more.php?id=23138_0_1_0_COuden Sxolion