Το οτι εχουν πρωην "υποπτο διαιτητη" ως εκπροσωπο τα λεει ολα,δεν χρειαζετε να ασχολουμαστε με το τι ταιζουν στα βοδια τους,ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΕΜΕΙΣ.
Κατα τα αλλα μια ανασκοπηση απο τα χθεσινα στα γρηγορα.Αφιξη 7 τα ξημερωματα απο χαβουζα με τα παιδια (αλλοι 7 απο το φορουμ) στην αρχη καφε να ανοιξει λιγο το ματι και μετα κρασακι ρετσινατο,συνθηματα απο λαμια και μετα ως την θεσσαλονικη.Φτασαμε κατα τις 13.00 εκει μετα απο καποιες λαθος συνεννοησεις καταφεραμε να μαζευτουμε,φαγαμε και ηπιαμε κατι ψιλα κατα τις 16.15 μπαινουμε στο γηπεδο,δεν επεφτε καρφιτσα,ολοι στον αερα και ισως μια απο της καλυτερες κερκιδες τα τελευταια 6 χρονια.
Αγωιστηκα η ομαδα ηταν ΠΑΟΚ,ΚΑΥΛΑ.Βερον κορυφαιος ,πολυ καλοι ο Λαζαρος ,Γκοραν,Μπαλαφας (μετα το 20),Μελισσης.Δεν υστερησε βεβαια κανεις (με εξαιρεση τις αλλαγες).Για τον Μελισση συμφωνω με blue_eyes οτι αμυντικα την θεση πρεπει να την μαθει λιγο καλυτερα αλλα χθες ηταν τεραστιος.Σαντος αν και στην αρχη ξενερωσα με την μη χρησιμοποιηση Ιλιεφ και τον βασικο Τονι τον Τιγρη του βγηκε το ματς και μας εδωσε μαθημα σιωπης

Στα αλλα με καλυψατε αγωνιστικα δεν εχω κατι να προσθεσω,φυγαμε κατα της 8 απο Σαλονικα και φτασαμε στις 3 παρα κατι,απιστευτο κλιμα για το μησιγα στο ερπετο οι γιατι το υπολογιζουμε αλλα γιατι μας ζαλισαν τον πουτσο και αυτοι και τα φιλαρακια τους του ποκ που γουσταρουν οτιδηποτε αντιπαοκσιδικο.ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΥΛΑ
1)3μπαλαο στο σκουλικι ευκολα,που ηταν γιοα αλλα 3 τουλαχιστον
2)Κερκιδα απο τα παλια,Απιστευτη και με φωνη και οργανωση(το θεμα με τα εισητηρια στην 4 που εθεσαν τα αδερφια πρεπει να κοιταχτει)
3)Δηλωσεις Γκοραν,παραδοχη ντουσαν για αξια ηττα (σαν να ελεγε και λιγα ηταν ),κλαψα σκορδα
4)Ξυπναω και διαβαζω PAOKCURE(τα σεβη μου) απιστευτος
5)Aνακοινωσεις Παε
τον εχω μελανιασει

Χαιρετισμους στα αδερφια και μην Ξεχνατε τα καλυτερα ερχονται,Εχουμε ενα δυσκολο ματς μπροστα μας πιο δυσκολο απο το σκουλικι.Μην πεταμε στα συννεφα απο αυριο με ρεαλισμο παλι ολοι

ΑΡΗ ΑΡΗ ΑΡΗ ΑΡΗ ΣΕ ΓΑΜΩ
ΑΡΗ ΑΡΗ ΑΡΗ ΑΡΗ ΣΕ ΓΑΜΩΩΩ
ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
ΜΕ ΤΟΝ Π....Ο ΚΑΥΛΩΜΕΝΟ
ΑΡΗ ΑΡΗ ΑΡΗ ΑΡΗ ΣΕ ΓΑΜΩ