Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - σκουλήκι 3 - 0 (και λίγα τους ρίξαμε) Kυριακή 10/02/2008 ώρα 16:45 Supersport 1  (Read 18161 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

LoGotHeTiS

• Guest
ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ  16.45
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Σταυρίδης Ι. ΣΔΠ Πιερίας
ΒΟΗΘΟΣ Σαραιδάρης Δ. ΣΔΠ Θεσ/νίκης
ΒΟΗΘΟΣ Βασιλειάδης Λ. ΣΔΠ Θεσ/νίκης
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Καλόπουλος Δ. ΣΔΠ Θεσ/νίκης
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Μεσσαλάς Β. ΣΔΠ Αχαίας

Offline maria-mtb

• Βασικός
arxisaaaaaaaaaaaaaaaane ta organaaaaaaaaaaaaaana...vgainoun ta erpeta k lene oti o stayridhs einai paoktshs............

egw ena exw na pw: PAOK PAIKSE BALLA K PATA TA ERPETA, giati to skoulhki pali 8a parei penalty anyparkto...

mitsos_g4

• Guest
Πως μπήκαν εκεί οι κίτρινοι προπαγανδιστές;
ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ! ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΑ!
:thumbok:

billaras

• Guest
ante gamithite evreoi skoulikia
gamw tin propaganda sas kai tin poustofara sas mesa m**nopana...
prospathite apo twra na dikeologisete tin tsapou pou tha fate.
malakismena tin kserete kala tin doulia...arxisate pali tous prologous gia dietites pos einai paoksthdes gia na sfiriksoun iper  sas...

Offline maria-mtb

• Βασικός

prospathite apo twra na dikeologisete tin tsapou pou tha fate.

etsi...elpizw k euxomai se ena eury scor gia na kleisoun ta stomata.

Offline ved

• Αλλαγή
arxisaaaaaaaaaaaaaaaane ta organaaaaaaaaaaaaaana...vgainoun ta erpeta k lene oti o stayridhs einai paoktshs............

egw ena exw na pw: PAOK PAIKSE BALLA K PATA TA ERPETA, giati to skoulhki pali 8a parei penalty anyparkto...

εχει καταντησει αηδια η προπαγανδα τους.εχουν σκυλιασει.τους αδικησε ο βαζελο γαυρος και εχουν σφαξει ολους του μικρους.κανανε 3 συνεχομενα διπλα με 10 φασεις σκανδαλο υπερ τους.και εχεις τον ασχημο τον σκορδα να σου πουλαει και επανασταση στα μμε τα αρχιλαμογια.και σε καθε μεταξυ μας ματς με το που γινει η κληρωση προσπαθουν να επηρεασουν τον διαιτητη.στον πρωτο γυρο παλι δεν λεγανε για σχεσεις της δικια μας παε με τον διαιτητη?και αν θυμαστε ο διαιτητης μας εσφαξε εκειν την ημερα.στο γκολ του γκαρσια εδωσε τρια συνεχομενα αναποδα φαουλ υπερ τους βαζωντας τους με το ζορι στη μεγαλη περιοχη.\

αυτα να τα βλεπουμε εμεις που ποτε δεν μιλαμε μετα απο αλεπαληλες φετινες διατησιες εναντιον μας.και τωρα μας περνανε ολοι οι απιθανοι και τα ερπετα με 9 βαθμους.και παντα πηγαινουμε με το σταυρο στο χερι.

ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ...........

Offline maria-mtb

• Βασικός

SKAILS

• Guest
h klasikh tous stratigikh,prin apo kathe mats kanoun tetoies blaxoepitheseis gia na ephreasoun ton diaithth!!!na paiksoume mpala k na tous liwsoume re tous malakes!!

shaman4

• Guest
erxete poutsa ERPETA !!!!!!!!!!!!!!!!   8)

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Εγώ δεν ξέρω στρατηγική και ξεστρατηγική! Έχω νεύρα, είμαι πιεσμένος, τα έχω πάρει στην κράνα, έχω να μαμήσω τέσσερις Κυριακές, δεν καταλαβαίνω μία, έχω μπαρουτιάσει, μου τη βιδώνουν οι δημοσιοκάφροι, με ζοχαδιάζει η σούπερ κλίκα, έχουν πρηστεί τα @@ μου.... είμαι ΤΟΥΜΠΑνο λέμεεεεεε..... κάποιος θα τα πληρώσει όλα αυτά...... ποιός?....ποιοοοοοοός?..... ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΗ.... ΕΣΥ ΡΕ ΣΚΩΛΙΚΑ.....ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ....(α... συγνώμη ξέχασα... χαμηλά τη μπάλα ;D) ΒΟΥΟΥΟΥ ΝΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!! :devil:
PAOK is a Social Movement!

Offline dave

• Αλλαγή
ελπιζω να ξαναδουμε μπροστα λαζαρο ιλεφ και να μη παρει κανενος απο απυτους τη θεση ο γχ. γενικα το σχημα που κατεβηκε στη κρητη με καποιον στη θεση του γκονζαλες (μακαρι να ναι ετοιμος ο κονσεισαο) δουλεψε καλα...
νομιζω οτι ο παπαδοπουλος δε μπορει να σταματησει κανεναν απο αυτους ειδικα στον ανοιχτο χωρο και αν δουλεψει καλα το κεντρο μπορει να δουμε παρτυ.
γενικα πιστευω πως το οπλο μας με αυτους τους παιχτες συν τις κουρσες του λακη ειναι οι κοντρα επιθεσεις. αν το παιχνιδι ειναι πιο κλειστο ισως ο σαλμον να ειναι πιο χρησιμος..

Offline bozik

• Αλλαγή
επειδη αυτο το ματς θα το παρουμε νταιλικι...απο νωρις στο γηπεδο και περιμενουμε αποστολες-διαιτιτες τους παντες...ο αμοροζο οταν θα φυγει απο την Ελλαδα πρεπει να θυμαται την ΤΟΥΜΠΑ...σκιστε τους -γαμηστε τους.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

eptalofitis

• Guest
θελω ιδια ενδεκαδα με οφη αλλα δεξια τον γαμια των σκουληκιων τον γεωργιαδη......

Offline ved

• Αλλαγή
ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΟΥΠΕΡΑΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ...

ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΙΚΗΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΙΣΗΜΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ!!!!!!!!!!!!!!!

edit tsakalaki

Εάν αδικηθούμε φίλε την απάντηση θα την δώσει η διοίκηση και ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ  μέσα στο γήπεδο.
Να είστε λίγο ψιλιασμένοι, τέτοια ψάχνουν τα σκουλήκια για να βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας  ;)
« Last Edit: February 05, 2008, 18:08:36 by tsakalaki »

Offline ved

• Αλλαγή
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ....ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ........

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Kante mas mia fora na xamogelasoume fetos. MIA GAMHMENH FORA!!!!! Toso duskolo einai?
Στον κοσμο αλλος κανενας

eptalofitis

• Guest
Έχουν φρίξει οι σκώληκες ότι και καλά ο σταυρίδης είναι ΠΑΟΚτσής και θα τους αδικήσει. Ζητάνε από το σκορδόψωμο να τον εξαιρέσει...

Σκεφτείτε μόνο την απόδοση του αγώνα προχθές με Γ.Χ. δεξιά να ξεσκίζει και Ίλιεφ να έχει κέφια στην Τούμπα με 30.000 αμετανόητους.. Φονικό μίγμα νομίζω.. ;)

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
pedes min anxoneste.....milise o gonzales

«Δεν είχα καθόλου καλή τύχη και στο πέναλτι αλλά και με το δοκάρι.Πρέπει να το ξεχάσουμε και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Άρη. Υπόσχομαι ότι αν κερδίσω πέναλτι με τον Άρη θα ευστοχήσω σίγουρα. "

min tolmisei na piasei tin bala ...
My Own WoRST ENeMy.....

Diego-4

• Guest
ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΜΠΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ , ΠΑΟΚ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ..... ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ .....
ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΣΟΥΤΙΑ...ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
« Last Edit: February 05, 2008, 19:14:07 by Diego-4 »