Πραγματικό καζάνι που βράζει η Τούμπα.Παιχνίδι με παιχνίδι να γίνει ακόμα πιο εχθρική έδρα.Να χάνουν όλοι μια βδομάδα πριν τον αγώνα!
Ειληκρινά έπαθα πλάκα με τους "επισήμους" και φυσικά με την υποδοχή της ομάδας.Στα αγωνιστικά τώρα,πρώτη φορά βλέπω τον ΠΑΟΚ να παίζει μπάλα,να έχει τσαμπουκά,σιγουριά και αλητία.Σ'αυτό συμβάλλουν πολλοί παράγοντες.Προπονητής,μεταγραφές,κόσμος κτλ.
Μπόρεσε προχθές η ομάδα να με πείσει ότι μπορεί να παίξει μπάλα και να νικήσει τον οποιονδήποτε.Με έκαναν να πιστέψω σε όλους.Ακόμη και στον πιο αντιπαθητικό,κατ'εμέ!Μπράβο στα παλικάρια μας και φυσικά στον Σάντος,που βούλωσαν τα στόματα των ανύπαρκτων και έδειξαν ποιός είναι ομάδα!Τέλος,να πω την προσωπική και ταπεινή μου άποψη,επειδή γκρινιάζουν οι ασπόνδυλοι για την διαιτησία,και σε συνδιασμό με το γεγονός ότι έχω κλωτσήσει μπάλα και γνωρίζω ότι είναι στρόγγυλη χωρίς σπυριά,κατέβασα το ματς από το νετ να το ξαναδώ.Είδα το πρώτο ημίχρονο προσεκτικά μπορώ να πω.Οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής:Δεν είχε πρόθεση ο Γ.Χ. Και για τα πέναλτυ που κλαίνε,δεν είδα παράβαση!Τέτοια πέναλτυ παίρνει η αθήνα μόνο!Και φυσικά ούτε και για εμάς υπήρξε περίπτωση πέναλτυ.Γενικά ο διαιτητής ήταν αστείος.Θυμάμαι την φάση του Βερόν στο 2ο γκολ,που δεν άφησε το πλεονέκτημα!Και πολλά άλλα αστεία σφυρίγματα.
Εν ολίγοις,παίξαμε πολύ καλά τους πατήσαμε τους γαμήσαμε,με μπούφο διαιτητή!
Μπορούμε να μπούμε στα πλέι-οφ!Γαμάμε Καλαμαριά,Δημόσιο Καφενείο,και να'μαστε.Καλώς μας δεχτήκατε γείτονες...
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΡΕ!