Giorgos Mhnos MEGALOS ARXONTAS!!! tou legane malakies sth net kai tous leei me to zori o PAOK diamartyretai gia 2 penalty!!! xaxaxaxaxa!!!
pame parakatw...
1) evlepa to mats se steki vazelwn sta Trikala... apla XAZEPSAN me thn kerkida kai eidika sto ksekinhma. gia prwth fora sygxarhthria sto Super Sport poy gia mena eixe eksairetikh lhpsh sto ksekinhma!
2) Veron... ti na poume re paidia gia to palikari? epiteloys vrikame paixth na kovei, na moirazei, na markarei, na EINAI PANTOU!!! makari na synexisei etsi!!!
3) sto prwto hmixrono xa8ike h mpala... opws mou eipe kai ena palikari sto magazi, an paizate etsi apo thn arxh toy prwta8hmatos 8a eisastan stin 3ada xalara...
4) o Santos ti kwlyma exei me ton Ilief re paidia kai ton vazei mesa sto '85? epithdes to kanei? ti na pw...? ekneyristiko einai ayto to prama

5) giati den epaikse o Konceisao?
Y.G. valane na sxoliasei faseis o Antwniou kai o asxetos o vazelos o p....s gios, eipe oti to paixnidi kri8ike sthn apodosh toy Xristodoulopouloy kai tou Mellish... Hmarton me tous asxetous ths NET re paidia!!! les kai oi alloi den paizane... den eide oti gia prwth fora eixame kentro!!!