Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - σκουλήκι 3 - 0 (και λίγα τους ρίξαμε) Kυριακή 10/02/2008 ώρα 16:45 Supersport 1  (Read 19086 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
ekei ekeistin B e8nikh vromoskoulika
pou vgazete kai glwsa mas zalisate mia vbomada
p@@tsa palli p@@tsa palli eeeeeeeee eeeeeeeeeeee
alla 3 sto deutero re paokara
alla ta lefta veron

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Παίδες καλησπέρα. Τώρα μπήκα. Δεν ξέρω τίποτα για το ματσ. Θέλω σκόρ................... (με το μαλακό)!!!!!!
PAOK is a Social Movement!

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
re ti mats xanw!h manu xanei apo tis sardeles!re to foukara ton roulhhhhhhhhhh!

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Έλεοοοοοοοοοοοοςςςςς, κάποιος να πει σκόρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stefanos

• Guest
3-0 re file, des kapoio athlitiko site...

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν μπαίνω σε άλλα σάιτ ρε! Έχω γούρι εδώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
TELIOSE 3-0 TA SKOULIKIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
FERTE TA SKOULIKIA XANA STO GHPEDO NA TOUS XANA GAMHSW

GAMHSTE TON POUSTH TON OLYMPIAKAKO

Gamw tin mana tou koke kai c re amorozo efage klwtses kai mexri ekei eisai ...........

ZAGORAKH TON KOKE KAI TON SISTON STON PAOK SE PARAKALW AXAXXAAXAXXAAXAAXXAXAAAXXAAXXAXAAXXAX
XAXAXAXA
XAAX
XAXA
XAXAAXAXXAAXXA

ANYPARKTOI ENAS MAKRYS KATALOGOS SE KINHTO KAI OUTE ENAN AREIANO DEN EXW STO DIAOLO

MAKARI NA EINAI H ARXH THS PTWSHS SAS RE POUSTHDES XWRIA MPOURDELO EISASTE.....

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Μπράβο στα παιδιά για μια σημαντική νίκη που μας χάρισαν εναντίον της ομάδας της οδού Παπαναστασίου. Όσο κι αν μας καυλώνει η νίκη, όταν κάνεις ταμείο στο τέλος κι αυτή 3 βαθμοί είναι όπως όλες. Κομβικό σημείο το ματς του Καυταντζογλείου με την καλαμαριά την άλλη Κυριακή στις 5 παρά 15. Κατάληψη για δεύτερη φορά φέτος, πήραμε 6000 εισιτήρια, εγώ βάζω στόχο να είμαστε διπλάσιοι. Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το πρώτο διπλο το ρημαδιασμένο!
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
A    OU       A        OU       A       OU          A          OU

antongio

• Guest
etsi re!!!!!!me thn mp@@tsa sto stoma mexri to larigi malakismena!!!!!

Trelos

• Guest

shaman4

• Guest
Paidia an ginete, na valei kapios thn arxh(eisodo omadwn-mats) gia na doume thn atmosphaira...esto kai apo kinito ama einai (opos eixe kanei h Maria)

Bravo sta paidia !!!
(RE magkes, ta skolikia diamartirontai gia diaitisia....   ;D)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
1)Τετοιο λαο εχουν ελαχιστες ομαδες στον κοσμο. Μετα απο απανωτα χαστουκια τετοιος λαος ειναι τρελος. Τα βαζελια ειναι πρωτα και μαζευουν 4500.

2)Βερον. Μακραν ξερει πααααρα πολυ περισσοτερη μπαλα απο τις τελευταιες μεταγραφες των 5 τελευταιων χρονων. Τελεια κοντινη πασα, εξυπνος, ουσιαστικος και ακουραστος. Μπραβο Ζηση μπραβο

3)Μελισσης. Τι πηρες αγορι μου σημερα?Τι?

4)Γκαβρανσιτς. Αυτος θα μεινει και μετα το καλοκαιρι. Εχει τρελαθει με τον ΠΑΟΚ και φαινεται.

5)Λαζαρος και Γχ μπραβο κινητικοτατοι

6)Δεν θα κραξει κανεις τον Σαντος?Ουτε ενα γκολ στο 2ο ημιχρονο?Και τι εγινε που χασαμε 10 ευκαιριες

7)Καυλα.Τελος. Του χρονου θα μαστε μεγαλη ομαδα. Του παραχρονου ακομα μεγαλυτερη. Στηριξη σε Ζαγορ, εξυγιανση

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
ποια διαιτησια και μαλακιες?? 3-0 ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!1

ο σκορδοπουτσογλου τωρα να κανει τουμπεκι.....

και ειμαι εκνευρισμενος με τους παιχτες μας..... 5 -0 επρεπε να ληξει.....

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΡΕΧΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!

και κατι απο το σαιτ του σουπα3-0....  καποιος ΕΓΡΑΨΕ.... ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΔΡΑ οχι οπωσ εμεις που εχουμε μονο την 3

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Λοιπόν μάγκες. ΝΙΚΗ ΒΑΛΣΑΜΟ για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας. Τώρα όλοι έχουμε δικαίωμα για πανηγύρι. Μας χρωστάει και ο Θεός!!! Προσοχή ΟΧΙ υπερβολές!!! Το ρούλη γ@μήσ@με, σιγά την υπερομάδα της γειτονιάς  :b348:. (μη ξαναβγάλετε γλώσσα γελοία σκουληκάκια!!!)

Νιώθω ότι ο ασθενής θεραπεύτηκε!!!

Και για να ευλογίσω λίγο και τα γένια μου  ;D, αν δείτε σε ποστ μέσα στην εβδομάδα που πέρασε έλεγα ότι μάλλον θα το πάρουμε λόγω του car-Yo-Lee του Χαλκιά..... Ανοίγω γραφείο μέντιουμ.... ;) :tsigaro:

Σήμερα είναι μέρα για γούστα  :spray: :spray: :b191: :b191:.... Τα ξαναλέμε υπό ψυχραιμότερες συνθήκες! Έφυγααααααααααααααααααα  :ambulance:
« Last Edit: February 10, 2008, 19:31:32 by papritsa »

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
πολύ οίκτο δείξαμε σήμερα...άλλα τρία έπρεπε να φάνε.

Άμα έδινε πέναλτυ στα δύο χέρια που κάναμε στο δεκαεξάμετρο και άμα βάζανε γκόλ στις τρισήμιση ευκαιρίες τους και άμα εμείς δεν βάζαμε τρία γκόλ και άμα άμα άμα....κλαααααααααααααααααααααααάάάάάάάάάάάάάάάάά μα η κυρία! ;D ;D ;D