Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - σκουλήκι 3 - 0 (και λίγα τους ρίξαμε) Kυριακή 10/02/2008 ώρα 16:45 Supersport 1  (Read 18172 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
Exei kanenas photo apo....thn PROPONHSH;;;;;;
PAOK KAI KSERO PSOMI

jimpapa83

• Guest
βάλε ένα φίλο σου που έχει διαρκείας να το δέσει με σπάγκο αφού μπει στο γήπεδο και να στο κρατάει για να το πάρεις εσύ απ'έξω.

:extralaugh: :extralaugh: :05a: :cwm12: :cwm12: tha trelatho re gamoto !!! Dil. den paizei na bro eisitiri aurio oute gia tin 8 re paidia ?? :14: :14: :14:

jimpapa83

• Guest
Oute me tin Arsenal na paizame dil. !!  :smiliedisco1: :smiliedisco1:

entaxei pou na pigainame gia kana protathlima ... :trelos:

Ama den bro eisitirio apla .... :kapnos:

tha bro kana pappou kai tha tou po  "Mparmpa ....BALE ME !!! "   :cwm17: ..... etsi eixa mpei me tin arsenal .... :blushing:

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

GeorgT

• Guest
Ανήμερα του ματς με τα ασπόνδυλα, έχουμε καμιά 30-40 επισκέπτες στο forum, οι οποίοι έχουν ξεσκιστεί παράλληλα να βλέπουν διάφορα προφίλ. :o :o

Σιγά ρε σκουλήκια χαλαρώστε λίγο!!!

edit: εε σκουλήκια δείτε κ το δικό μου προφίλ, εγώ έχω το καλύτερο!!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Σκουληκια παρτε φορα απ τα σκουπιδια και ελατε κλαστε μας τα αρχιδια
μια ζωη στο χωμα μαλακες βηταεθνικουχοι

Offline Suicidal

• Βασικός
Ανήμερα του ματς με τα ασπόνδυλα, έχουμε καμιά 30-40 επισκέπτες στο forum, οι οποίοι έχουν ξεσκιστεί παράλληλα να βλέπουν διάφορα προφίλ. :o :o

Σιγά ρε σκουλήκια χαλαρώστε λίγο!!!

edit: εε σκουλήκια δείτε κ το δικό μου προφίλ, εγώ έχω το καλύτερο!!!!

to'xoume pei 100K fores, alla as to pw allh mia.
Oi episkeptes pou fenonte na koitane ta profil einai diafora web-spiders crawlers kai pws skata tous lene olous aytous.
epeishs otan kapoios user paei offline fenete gia orismeno xroniko diasthma ki aytos san guest akoma.
gi'ayto coolaroume oloi mazi twra me ta skoulikia kai pame ena megaloprepestato:

PAOK EBHBA KAI TA SKOULIKIA PIDA ! ! !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

GeorgT

• Guest
Ναι αλλά απο αυτούς, αρκετοί κάνανε κ εγγραφή σαν νέο μέλος, όσο έβλεπα στα Συνδεδεμένα μέλη (εδω: http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?action=who) το ξέρω οτι στο forum δεν μπορείς να μπεις χωρίς εγγραφή.

edit: είχε αρκετά τέτοια: Εγγράφεται για ένα λογαριασμό στη δημόσια συζήτηση.

re pasa mou ti psaxneis twra? den einai skoulikia h' tipota alloi mystirioi.
empistepsou kapoion pou exei prosbash stis listes aytwn pou perimenoun egkrish h' energopoihsh
  ;)
« Last Edit: February 09, 2008, 23:12:29 by BillYpoglwssioS »

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **

GeorgT

• Guest

re pasa mou ti psaxneis twra? den einai skoulikia h' tipota alloi mystirioi.
empistepsou kapoion pou exei prosbash stis listes aytwn pou perimenoun egkrish h' energopoihsh
  ;)

Το ότι έχετε πρόσβαση στης λίστες με τις εγγραφές κλπ δε σημαίνει απολυτα οτι μπορείτε να ξέρετε κ αν κάποιος είναι σκουλήκι η όχι, αυτό θα ξέφευγε απο τα όρια των mod κ admin κ θα πλησίαζε περισσότερο στην μαντεία.
Ενταξη σε γενικές γραμμές το φόρουμ μένει αρκετά καθαρό απο αλλόθρησκους αλλά όλο κ θα υπάρχουν διαρροές, εγώ είμαι σίγουρος ότι μέσα στα μελοι μας έχουμε κ σκουλήκια που έχουν κάνει κ κάποιο αριθμό μηνυμάτων ώστε να φαίνονται δικοί μας.

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΟ ΒΟΛΟ
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ

ΟΕΟ ΟΕΟ ΟΕΟ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ
ΟΕΟ ΟΕΟ ΟΕΟ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ
ΠΑΟΚ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΆΓΑΠΑΩ ΣΕ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΣΆΚΟΛΟΥΘΑΩ
ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ

:spray: :spray: :spray: :b191: :b191: :b191: :spray: :spray: :spray: :spray: :b191: :b191: :b191: :b191: :b191: :spray: :spray: :spray: :04a: :04a: :04a: :04a: :04a: :spray: :spray: :b191: :b191:

Κωστή η αυριανή νίκη θα ναι για σένα !! Σου υπόσχομαι, θα μου βγουν τα λαρύγγια για να ανπληρώσω και 'σένα   :'(
Καλή αντάμωση αδερφέ. Εκεί ψηλά ΠΟΥΤΑΝΑ να τα κάνεις ... όπως υποσχόσουν κάθε βδομάδα στην ΤΟΥΜΠΑ. Όλος ο ουρανός ασπρόμαυρος ρε φιλαράκο  :'(
« Last Edit: February 10, 2008, 00:48:55 by w|lD ShaRK »
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Poet

• Guest
βάλε ένα φίλο σου που έχει διαρκείας να το δέσει με σπάγκο αφού μπει στο γήπεδο και να στο κρατάει για να το πάρεις εσύ απ'έξω.

:extralaugh: :extralaugh: :05a: :cwm12: :cwm12: tha trelatho re gamoto !!! Dil. den paizei na bro eisitiri aurio oute gia tin 8 re paidia ?? :14: :14: :14:
Κατέβα στο γήπεδο και όλο και κάτι θα βρείς ... απο καμμιά επιστροφή.

Offline ved

• Αλλαγή
αυριο θα υπαρχουν πολλες  εκπληξεις στην κερκιδα καθως και μεγαλο πανι σουπερ... ειδικο για την περισταση...

Offline luc

• Αποστολή
  • **
ο σκορδας με τον τσαλτιδη θα ειναι αυριο στο γηπεδο.....?

Offline ved

• Αλλαγή
ο μαυρουκος ο γιαχαγια εδειξε πραγματικα ποιοτητα,και παρολες τις μεταγραφες και την πληθωρα παικτων παλι σαν την μυγα μεστο γαλα ξεχωριζε ο οικοδομος.με περισιο ταλεντο και μοναδικο σουτ στην ομαδα μας.κοσμος 2,000.

Offline diegito4

• Αλλαγή
αυριο θα υπαρχουν πολλες  εκπληξεις στην κερκιδα καθως και μεγαλο πανι σουπερ... ειδικο για την περισταση...

2 pania eidika gia tin peristasi..
to ena stin 4 kai to allo stin 5-6..

toso xartaki,kordela kai pirso den tha exete ksanadei..

Scorpion4

• Guest
Ante na grapso kai ego kati...

ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΜΕΣ'ΤΟ ΧΩΜΑ
ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ