Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - σκουλήκι 3 - 0 (και λίγα τους ρίξαμε) Kυριακή 10/02/2008 ώρα 16:45 Supersport 1  (Read 18948 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BIANCONERO

• Guest
Και εγω την παραπανω εχω (αυτη εστειλα σε ολους)...δεν ξερω απο ποιο ματς ειναι! Μπορει να εχει δικιο ο Μπιλλις...Ακουσα για ξεκωλιαρη και παρασυρθηκα!?
Παντως ειναι γαμματη!

Offline Matador

• Αλλαγή
Το σκουληκι στον αξονα ειναι πολυ καλο, δλδ Χαλκιας-Παπα-Ροναλδο-Γκαρσια-Ιβιτς-Κοκε. Διαφωνω με τον αδελφο που ειπε οτι ο Αβρααμ ( εβραικο ονομα καταλληλα σε συναγωγη ), ειναι λιγο καλυτερη εκδοση του κλοτσιδα. Ειναι μεσα στους 3-4 καλυτερους σεντερ-μπακ του πρωταθληματος κατα την γνωμη μου.

Πρεπει να τους παιξουμε με πολυ πιεση και βοηθηματα στα ακραια τους μπακ γιατι κανουν ευκολα το λαθος.

Συμφωνω απολυτα οτι ο Κνολ ειναι πολυ καλος πασσαδορος. Δεν μου γεμιζει και πολυ το ματι σαν σεντερ-μπακ, εχει πραγματι κανει εμετο σε διαδοχικα ματς.  Εχει καλο κεφαλι, ποδι, αλλα ειναι πολυ αργος. Μηπως, λεω μηπως, ειναι καλυτερα να χρησιμοποιηθει σαν αμυντικο χαφ μαζι με τον Βερον;

Εγω θα ηθελα τν ομαδα καπως ετσι:

Φερναντεζ

Ηλιαδης-Γκραβραντσις-Μελισσης-Σναουτσζνερ

Γ.Χ.(Λακης)-Κνολ-Βερον-Γκονζαλες (Κονσεισαο ;D)

Οικοδομος(Σαλμον)-Ιλιεφ

Ο Σβουρας πιστευω οτι δεν ειναι να ειναι απολυτως καλα. Εχει δισκοκηλη και κανει να περασει 3-4 μηνες στην καλυτερη περιπτωση. Ισως χρειαστει και εγχειρηση αν χτυπαει το νευρο. Αυτο θα το δουμε στο μελλον.

Υ.Γ.
Απο προπονητες της κερκιδας.............. :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala:

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
@King, αυτή είναι η φωτό. Δεν ξέρω αν είναι από ματς με εμάς ή όχι, αλλά απεικονίζει επακριβώς την πραγματικότητα.... κοίτα κώλο.... κοίτα μάτι.... όλα τα λεφτά (... και στη μπανάνα μέσα έχει βαζελίνη και καπότες.... για μία ώρα ανάγκης ρε αδερφέ....) :D
PAOK is a Social Movement!

Offline Suicidal

• Βασικός
h foto einai 1000% apo mats tou skoulikiou thn periodo pou epaizan ta entos edras tous sthn kalamaria,
ki ekeinh thn xronia eixan kanei arketa mpaxalakia me mpatsous. Apo ena ap'ayta ta mats einai standar!

den gamiete omws.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline maria-mtb

• Βασικός

Auth den les?

capricon mera meshmeri gia emeto 8a me steileis! eimai pou eimai stomaxikia me ekanes twra smparalia! :emetos: :emetos:
apo pote exei na plu8ei to erpeto? fovatai to nero?

manos4

• Guest
προγουλια ποιον λες blue eyes ............αυτον τον βλακα που λεει οτι θελει να βαλει γκολ ακομα και με το χερι
και θελει να μετρηση ...........?  ;D

fatal_invasion

• Guest

Για να δούμε,πόσοι από εμάς που βλέπουμε την φώτο αυτή θα ξαναφωνάξουμε ''΄άρη εβραίε τον κώλο σου γουστάρω''...... :lol: :lol:
« Last Edit: February 08, 2008, 13:40:03 by BillYpoglwssioS »

mitsos_g4

• Guest

ari ebraie...ton kwlo sou goustarw...(vasika einai kwlos autos gia na ton goustareis.?? :o :o)
APAISIOS.... ;D ;D
« Last Edit: February 08, 2008, 13:40:18 by BillYpoglwssioS »

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Καλά μη τρελένεστε.... υπάρχει και ο σκύλος του King για αυτές τις δουλειές.... ρωτήστε και την πάπια....
PAOK is a Social Movement!

Offline maria-mtb

• Βασικός
o kairos pws anamenetai na einai? molis akousa sto radio oti h emy evgale ektakto deltio epikindynwn kairikwn fainomenwn(kuriws gia edw katw vevaia), alla poso 8a krathsei auto? o vorras ti leei? elpizw na mhn exoume kamia vroxh h' kamia diakoph logw aera(shmera 9 bofor stis 8alasses)

mitsos_g4

• Guest
gnwrizei kaneis tin kinisi twn eisitiriwn???emeinan katholou/??

manos4

• Guest
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=1

συνεφια 7 βαθμοι 2 μποφωρ................ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙΡΟΣ............. ;D

senag2

• Guest
Ρε παιδια πως κάνω πόστ φότο;;; Sorry για το off topic.

Edit Δικέφαλος:
Εδώ: http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/board,60.0.html
έχει πολλές απαντήσεις σε κάμποσες ερωτήσεις...
« Last Edit: February 08, 2008, 13:59:43 by ÄéêÝöáëïò »

BIANCONERO

• Guest
@ Fatalinvasion...........δικιο εχεις!! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ....

Ο καιρος κυριακη θεσ/νικη :      ...ΑΡΚΕΤΟ κρυο (3* ΚΕΛΣΙΟΥ), συννεφια αρκετη, αλλα (μαλλον) οχι βροχη. (meteo.gr)

Επειδη αναφερθηκε οτι καλο ειναι να βρεχει για να μην ερθουν οι "γκρινιαρηδες", εχω να πω οτι ο Π.Α.Ο.Κ. αυτη τη στιγμη κερδιζει πολυ περισσοτερα απο μια εικονα γεμματης Τουμπας και μιας καυτης ατμοσφαιρας παρα απο αυτα που κερδιζει εντος αγωνιστικου χωρου!!  (θυμηθειτε το κειμενο του βαζελου στην GOAL...επισης σκεφτειτε τι εχει να ακουστει απο τα αθηναικα-κ οχι μονο?- ΜΜΕ: "οι ΠΑΟΚτσηδες δεν στηριζουν πλεον το Ζαγορακη"...δε θα εχει σημασια ο καιρος για αυτους...αρκει να κανουν την προπαγανδα τους)
Οποτε ΑΦΟΥ (κακως) ο καιρος θα επηρεασει καποιους στο να ερθουν γηπεδο (αλλωστε ποιος λεει οτι οι καλοι ερχονται παντα, ενω οι γκρινιαριδες μονο με καλο καιρο?) ευτυχως δεν θα βρεχει!!

Και ελπιζω η εικονα της κερκιδας να ειναι ακομα καλυτερη απο το ματς με βαζελο
Ελπιζω ολοι να καταλαβουν ποσο σημαντικη ειναι η φωνη μας
Ελπιζω ολοι να καταλαβουν οτι η γκρινια δεν θα βοηθησει κανεναν παρα μονο θα βαρυνει τα ποδια των ποδοσφαιριστων κ θα στεναχωρησει τα μελη της διοικησης
Ελπιζω να ερθει κανενα απο τα πανω της Μηχανιωνας και να μεινουν δικοι μας και αλλοθρησκοι παιχτες με το στομα ανοιχτο
Ελπιζω η οργανωση της κερκιδας να ειναι καλυτερη...και να μην ακουστουν παλι ολα κι ολα 10 συνθηματα σ' ολο το ματς! Και αυτα να ειναι κυριως συνθηματα υπερ του Π.Α.Ο.Κ. και οχι κατα του ρουλη. Γιατι για τον Π.Α.Ο.Κ. παμε στο γηπεδο...για τον Π.Α.Ο.Κ. φωναζουμε...και στην τελικη αυτα (τα συνθηματα υπερ του Π.Α.Ο.Κ.) ειναι που μπορουν να ξεσηκωσουν ΟΛΟ το γηπεδο καποιες στιγμες και να κοψουν τα ποδια των αντιπαλων. Το "γαμηστε τον αρη τον ξεκωλιαρη" περα απο το οτι απο σημερα θα μας φερνει...αναγουλα (!!!)  αναθεμα και αν θα το καταλαβαινουν πανω απο 2 παιχτες του αρη!
και τελος ελπιζω να μην εχουμε σκηνικα σε κανενα κορνερ οπως με το βαζελο...που ΜΟΝΟ στον Π.Α.Ο.Κ. κακο κανουν και ΚΑΝΕΝΑ καλο! Ας το καταλαβουν καποιοι ανεγκεφαλοι αυτο - και αν δεν μπορουν μονοι τους ας τους το δωσουν να το καταλαβουν επιτελους οι συνδεσμοι...αν υπαρχουν!

(θελω κι εγω απαντησεις στις 2 πιο πανω ερωτησεις...εισητηρια και ποστ φωτο)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω δεν ξερω ποιοι παιχτες πρεπει να παιξουν, σε ποιες θεσεις και με ποιο συστημα εκτος απο τον Ιλιεφ που εδειξε οτι αξιζει βασικος. Δεν ξερω δηλαδη αν πρεπει να παιξουμε 4-3-3 'η 4-4-2 ή ρομβο με ή χωρις λιμπερο, με γρηγορα ή αργα σεντερ μπακ, υψηλοσωμα ή οχι. Ελπιζω ο Σαντος να κανει την καλυτερη επιλογη και νομιζω εχει δυσκολο γριφο να λυσει γιατι εχουμε 2 νεους παιχτες Γαβρανσιτς Κονσεισαο που αν τους χρησιμοποιησει ενω δεν ειναι ετοιμοι 8α φαει κραξιμο, ενω αν δεν τους χρησιμοποιησει και ερθει στραβη παλι 8α φαει κραξιμο.

Εγω απο Σαντος ζηταω σε πολυ γενικες -και οχι ειδικες -γραμμες τα εξης:

α)Να κατεβασει σχημα με στοχο τη νικη. Στο σχημα αυτο να υπαρχει ορθολογισμος, δηλαδη οχι περιεργα ρισκα.
β)Να κανει σωστες αλλαγες στη διαρκεια του αγωνα. Σε σωστο timing και σε σωστες θεσεις. Αναλογα με το στοχο και την εκβαση. Να μην αφησει κανενα οπλο του εκτος μαχης
γ)Να δωσει ειδικες οδηγιες για τα δικα μας στημενα αλλα και των αντιπαλων. Εκει ποναμε και επι8ετικα και αμυντικα.
Αυτο βεβαια ειναι ΚΥΡΙΩΣ θεμα των παιχτων να τις εφαρμοσουν.

Απο τους παιχτες ζηταω να τα δωσουν ολα. Να ιδρωσουν και να ματωσουν. Να προσπαθησουν με ολες τις δυναμεις τους. Αλλά να παιξουν και με μυαλο γιατι πχ μια αψυχολογητη ενεργεια σε ενα τετοιο παιχνιδι μπορει να κοστισει ακριβα.

Τελος ειδικα στον Φερναντεζ εχω βαλει ηδη την μανα μου να τον ξεματιαζει συνεχεια γιατι αλλη συγκοπη φετος δεν την σηκωνω με τιποτα.Ζηταω σοβαροτητα και οχι επιπολαιοτητα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΖΗΤΑΩ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

BIANCONERO

• Guest
Κυκλοφορησαν οι φανελες των ...νεων!

Σκοτωμος βλεπω να γινεται στη Μπουτικ την Κυριακη!!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
εάν αυτό που λέγεται ότι ο Μελίσης θα παίξει δεξιά γίνει πραγματικότητα, τότε ο ρούλης θα μας ζαλήσει.
Ο Σνάουτσερ ξέρει να παίζει αριστερά, αλλά παίζει καλύτερα δεξιά.
Συνεπώς αντί να βάλει στα άκρα της άμυνας 2 παίκτες που θα παίζουν ουσιαστικά εκτός θέσης, ας κρατήσει τον Σνάουτσερ δεξιά κι ας βάλει αριστερά πίσω τον Σβούρα.
Κι αν θέλει οπωσδήποτε να βάλει τον Μελίση, ας τον βάλει δίπλα στον Βερόν.
Ήλιεφ+Σβούρας+Γκονζάλες από αριστερά και
Σνάουτσερ+ΓΧ+Οικοδόμος από δεξιά
με Βερόν και Μελίση κέντρο και σέρβο+ολλανδό άμυνα

είναι πολύ καλύτερο από
Σνάουτερ+Γκονζάλεζ+Ήλιεφ
Μελίση+ΓΧ+Οικοδόμο
με Βερόν και Μπαλάφα κέντρο και σέρβο+ολλανδό άμυνα.

Προπονητής ΔΕΝ είμαι, αλλά νομίζω το δεύτερο σχήμα θα γέρνει...

Στα άκρα ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει παίκτες πολύ γρήγορους αλλιώς θα μας κάνει κουδούνι ο ρούλης.

Σε όλα τα άλλα συμφωνώ με τον σοφό της παρέας, τον HOMO PAOKUS
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline neapolitis4

• Αποστολή
  • **

αντε καλη επιτυχια.εγω ηδη εβαλα ενα εικοσαρικο με ενα ερπετο.

Αντε εσυ βρηκες να βαλεις στοιχημα με ερπετο..Εμεις εδω με ποιον θα βαλουμε..??  ;D

Offline maria-mtb

• Βασικός
xaxaxa twra na sas pw mhn pate kamia 15.000 kosmos sthn anoixth proponhsh k trelanoume apo to savvato to panellhnio! ikanous sas exw! :P :P

Offline sabbath

• Αλλαγή
εγω σημερα διαβασα στον κολκα οτι προοριζεται ο σαλμον βασικος αντι για ιλιεφ και ξενερωσα λιγακι....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!